Terk edilmeyi kabul edemedi: Genç kızı ve ailesini vurdu, Ardından canına kıydı!

Şanlıurfa’nın Virankent ilçesinde meydana gelen ağlatısal vakada, ayrılmak isteyen genç hanım adam arkadaşı tarafınca öldürüldü. Saldırgan ondan sonra intihar etti.
Olay, ilçeye bağlı Başaran Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya bakılırsa, 24 yaşındaki Ömer Kilimci, kendisinden ayrılmak isteyen 20 yaşındaki kız arkadaşı Yaprak Türk ile telefonda tartıştı. Tartışmanın arkasından pompalı tüfekle genç kadının evine giden Kilimci, dışarı çıkan Yaprak Türk ile anası Ş.T. ve kardeşleri M.E.T. ile G.T.’ye ateş etti.
Oluşturulan ateş sonucu dört şahıs yaralanırken, Ömer Kilimci 27 TJ 955 plakalı aracıyla vaka yerinden firar etti. Yaralılar, suç duyurusu üstüne gelen sıhhat ekipleri tarafınca hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Yaprak Türk, tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Anne ve iki kardeşi ise Gaziantep’te tedavi altına alındı.
Olaydan kısa bir süre sonrasında Ömer Kilimci, park halindeki aracında pompalı tüfekle intihar etti.
Yaprak Türk’ün cenazesi Virankent Yeni Mezarlığı’nda, Ömer Kilimci’nin cenazesi ise Kemberli Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.