Umami Filmi yorumları (Ekşi Sözlük ve Sosyal Medya tepkileri)

Umami filmi yorumları, ekşi lügat, yorumları, incelemesi, eleştirisi, analizi, toplumsal medya tepkileri şeklinde aramalarınıza yorumguncel.com!
Disney Plus uzun bir aranın arkasından yeni bit yerli içerikle izleyicilerine merhaba dedi. Uzun bir aradan sonrasında yerli içerik ile abonelerine içerik sunan Disney Plus’ın yeni vizyona giren filmi ile ilgili toplumsal medya ve ekşi lügat yorumlarını sizler için derledik.
Film adı: Umami
Yapım Yılı: 2025
Platform: Disney Plus
Film hakkında detaylara ise bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz:
Umami Filmi Ekşi Sözlük yorumları
azca ilkin bitirdim ve bayıldım.
mutfak ortamındaki o gerginliği her an kesintisiz hissettim, ben de fazlasıyla gerildim 🙂
eleştirecek tek kelime bulamadım, beklentisiz izledim fazlaca fazlaca beğendim. fazlaca beğendiğim bir biçim olmuş
- alpal
filmi bazıları beğenmiş. sanırım parayla entry girmişler. samimiyetsiz diyaloglar, fena oyunculuk. yalnız on dakika dayanabildim. kapattım. beğenenlere afiyetle yiyin
- lusirdm
tek mekanda ve tek seferde çekilmiş, filmimizde asla kesme olmuyor adeta tiyatro oyunu şeklinde olmuş.
görüntü yönetmeni kim diye bakayim derken yönetmen, yapımcı ve kamera operatörünün emre şahin bulunduğunu gördüm. o kasar saat kamerayı kullanmak da baya kastırmıştır.
ikimiz de filmimizde arkadaşımız oynuyor diye çerezlik izleyelim dedik fakat baya beğendik. adeta filmin içinde yaşadık.
ilk 10 dakikasında ulan bu film bildiğin boiling point derken imdb’de de remake of boiling point olarak gösterince bir aydınlanma yaşattı. meğerse o çok büyük boiling pointfilminin yerli uyarlamasıymış. filmin roll caption sonunda da belirtmişler. güzel iş olmuş. aslına bakarsanız boiling point şeklinde bir güzelliği fena uyarlasalar epey üzerdi.
- yesilcizgilikazak
tek plan çekim üstüne yapılmış başarıya ulaşmış bir film. bir film 3 günde bu kadar güzel yapılır.
not: bu entry için para alınmamıştır. (yukarıdaki yazara)
- bulgurunan tarhana
her şeyin çakmasını yapmak zorunda mıyız ya. the bear özentisi bir film. bırakın senaryoyu karakterler bile birebir kopyalanmış.
- nicknamesarebadnames
son yıllarda izlediğim en best filmdir. kesintisiz izledim.
- mega1
bugün disney platformunda yayına girmiş film. oyunculuklar başarıya ulaşmış, filmimizde gidişat düşmüyor. her an her karakterin gerginliği de sinir bozuculukları da izleyene işliyor. müşterisi ayrı çalışanları ayrı müdürü ayrı saydırtıyor kendine. melis şef haksız tek cümlen yok.
- murphyjohn