Genel Kültür

Baba, eşi ve kızını öldürüp intihar etti! Dikkat çeken not: Ben seni yanlışlıkla sevdim

Adana’nın Çukurova ilçesinde meydana gelen aile içi sertlik faciası, bir aileyi paramparça etti. İnfaz koruma memuru Eyüp Verimli, hemen hemen bilinmeyen bir sebeple eşi Merve Verimli ve kızı Elif Verimli’yi tabancayla vurarak öldürdü, arkasından aynı silahla hayatına son verdi.

Olay, Toros Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde yaşandı. Silah seslerini duyan çiftin öteki kızı Eda Verimli, büyük bir panikle evden kaçıp komşularına sığındı. Komşuların suç duyurusu üstüne vaka yerine polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Eve giren takımlar, Eyüp, Merve ve Elif Verimli’nin cansız bedenleriyle karşılaştı.

“Sen beni tesadüfen gördün, ben seni yanlışlıkla sevdim”
Yaşanan trajedinin arkasından, yaşamını kaybeden Merve Verimli’nin toplumsal medya hesabındaki sözler dikkat çekti. Merve’nin, “Kızlarım olsun, bana bir şey olmaz” ve “Sen beni tesadüfen gördün, ben seni yanlışlıkla sevdim” ifadeleri, olayın ardında yatan dramı gözler önüne serdi.

Aile yakınları fenalık geçirdi
Cinayetin işlendiği evin önünde toplanan aile yakınları sinir krizi geçirirken, mahallede büyük bir üzüntü ve şok yaşandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Hosting Nilüfer kombi servisi toptan çakmak
likit