Genel Kültür

Balkondan girdi, boşanma aşamasındaki eşini öldürdü!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Adacık Mahallesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşi Sinem S.’yi (27) balkondan eve girerek silahla öldüren Ali Eren S. (30), vaka yerine gelen bir bekçiyi de vurarak motosikletle firar etti.

Olay, 31 Temmuz gecesi saat 22.40 sıralarında meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma sonucu bulunan Ali Eren S., birinci katta oturan Sinem S.’nin evine balkondan girerek münakaşa çıkardı. Tartışmanın büyümesi üstüne yanında getirmiş olduğu tabancayla genç hanıma ateş etti.

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin suç duyurusu üstüne vaka yerine polis, bekçi ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Ancak saldırgan, vaka yerine gelen güvenlik görevlilerine de ateş açtı. Bekçilerden biri kasığından yaralandı.


Saldırgan motosikletle vaka yerinden kaçarken, ağır yaralanan Sinem S. ile bekçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki Sinem S., tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yaralı bekçinin ise sıhhat durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sinem S.’nin bir süredir eşi tarafınca ölümle tehdit edilmiş olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, katliam zanlısı Ali Eren S.’yi yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kadın Cinayetlerinde Korkutan Tablo

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine gore 2025 yılının ilk 6 ayında 136 hanım öldürüldü, 145 hanım ise şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Haziran ayında ise 15 hanım cinayeti işlendi; 26 hanım şüpheli şekilde ölü bulunmuş oldu.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Hosting Nilüfer kombi servisi toptan çakmak
likit