Genel Kültür

Oktay Kaynarca’dan kolay soruyu bilemeyen yarışmacıya şaşırtan sözler!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde Oktay Kaynarca, rahat bir soruda joker kullanmayarak elenen yarışmacıya şakayla karışık sitem etti. Kaynarca, “Al bu jokerleri eve götür” dedi. Bu çıkışma gülüşmelere niçin oldu.

ATV ekranlarında gösterilen “Kim Milyoner Olmak İster” programında dün akşam garip bir diyalog yaşandı.

Programın sunucusu Oktay Kaynarca, yarışmacıya “Kümes hayvanlarının nesinden yararlanılamaz?” sorusunu yöneltti. Şıklarda ise “Tüyünden, etinden, yumurtasından ve sütünden” seçenekleri yer aldı.


SORUYU BİLEMEDİ

Bir süre düşünen yarışmacı, joker hakları olmasına karşın “B şıkkı tüyünden son kararım” dedi. Doğru yanıt ise C şıkkı “Sütünden” seçeneği çıktı.

“AL ŞİMDİ JOKERLERİ EVE GÖTÜR”

Tepkisini gizlemeyen Kaynarca, yarışmacıya dönerek “Al şimdi bu jokerleri evine götür. Bari bir tanesini kullansaydın. Ayaklarına sağlık…” ifadelerini kullandı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Hosting Nilüfer kombi servisi toptan çakmak
likit