Coin Yorum

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur?

Reklam her şekilde interneti ele geçirmiştir. Tarayıcılardaki, web sayfalarındaki reklamlar yeni değil. Ama güvendeler mi? Göz atma sayfalarınızdaki reklamlar, güvenli ve güvenli bir göz atma etkinliğine müdahale eden seyircilerle gelebilir. Bu yüzden Brave Browser güvenli sörfü kurtarmaya geldi. Ama ne kadar etkili?

Brave tarayıcı ve Dikkat kıymet sistemi , içerik oluşturuculara ve reklamverenlere aynı anda destek olan kullanıcıları için güvenli bir web deneyimi öngörür. Şu anda kullandığınız her uzantının yanında reklamsız bir web deneyimi hayal ettiniz mi? Brave ile artık mümkün, birblok zinciri tabanlı tarayıcı. Ayrıca, reklamları görüntülemenin bazı ödülleri ne olacak?

Evet. Reklamları görüntülemek isteyen kullanıcılar, onları etkinleştirebilir ve bunun için ödüller kazanabilir. Bu reklamların gene güvenli bulunduğunu ve fena amaçlı olmadığını ihmal etmeyin. Ağ, kullanıcılara mahalli hizmet belirteci olan BAT vasıtasıyla ödeme yapar . Basic Attention Token, önceki tüm tahminleri geride bırakarak 2021’de en yüksek zirvesine ulaştı. Aşırı yükselen eğilimler gösteriyor ve bundan dolayı benzer piyasa duyarlılıkları mevcut vakit diliminde de çerçeveleniyor.

Devasa artan benimsenme ile, platform birçok yeni kuvvetli el çekiyor ve bundan dolayı perakende tüccarlar da atladı. Bu nedenle, BAT’a yatırım yapmayı düşünüyorsanız sadece jetonun nereye gideceğinden güvenilir değilseniz, burada Brave ve jetonu hakkında her şey var , son olarak vızıltı, güncellemeler ve uzun vadeli bir BAT fiyat tahmini.

Tokenin tarihini, başlangıcından bu yana eksiksiz bir teknik analizle ele aldık. Ayrıca, gelecekteki fiyat hareketleri, yaklaşan fiyat rallisinin iyi bir resmini elde etmenize destek olabilir.

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

BAT Coin Genel Tablo

Kripto para Temel Dikkat Simgesi
Jeton BAT
Fiyat 0,6815 $
Piyasa kıymeti 1.015.604.198.000 ABD Doları
Dolaşan Tedarik 1.490.348.708.474 $
Işlem hacmi $ 84.026.312.000
Tüm zamanların en yüksek 1.6300 $ 9 Nisan 2021
Tüm zamanların en düşük seviyesi $ 0.0724 16 Temmuz 2017

BAT Coin Nedir!

BAT, Brave web tarayıcısının mahalli simgesidir. Ethereumblok zinciri. Oluşturan kurucularından ve Mozilla ve Firefox , Brendan Eich , 2017 senesinde bu yürekli web tarayıcısını kullanarak medya tüketicinin ilgisini çekmek için yapılmış bir blockchain tabanlı bir sistemdir.

Belirteç, reklamcılar ve web sayfalarında reklamlar için yer açan içerik oluşturucular arasındaki ödemelere aracılık etmek için kullanılıyor. Ayrıca, reklamları görüntüleyen kullanıcılara. Böylece Brave , BAT belirteci tarafınca desteklenen blok zinciri tabanlı bir reklam platformu görevi görür .

Ethereum üstüne inşa edilen BAT, bir ERC-20 tokenidir ve ağ üstünden gerçekleşen geri dönüşü olmayan ödemeler için akıllı sözleşmelerin oluşturulmasına ve aktarılmasına izin verir . Bir üstünde çalışırPoW şimdiki bir çok kripto para birimi benzer biçimde düşünce birliği. Ayrıca, bu jetonları madencilik yapabilirsiniz. Şu anda, belirteç toplam 1,5 milyar arz ile sınırlandırılmıştır .

Ağın ilk ICO2017 senesinde düzenlenen ve gerçekleşen en popüler satış olarak yola çıktı. Madeni para teklifi , dünya çapındaki yatırımcılara ortalama bir milyar BAT token satışıyla doruğa ulaştı . Kalan 500 milyon jeton, Kullanıcıların havuzlarda büyümesi ve gelişmesi için kilitlendi. Ancak, 2020 sona erdiğinde bu rezervler sıfıra döndü.

BAT, öteki birçok reklam hizmetini elde etmek için özelleşmiş kullanıcılar, reklamcılar, yayıncılar vb. içinde bir değiş tokuş aracı olarak kullanılabilir. Bu blockchain sisteminin temel amacı, kullananların gizliliklerini koruyarak ilgi alanlarına nazaran daha azca reklam içeren bir platform sağlamaktır. Ayrıca, reklam verenler için maliyet verimliliğini artırır ve ara ürünlerden kurtularak tarayıcıda oluşturulan her reklamı güvenli ve saydam meblağ.

Ağ haricinde Temel Dikkat belirteçleri satın almak ve ticarete başlamakla ilgileniyorsanız, belirteçleri listeleyen borsalara bakın. Coinmarketcap’e nazaran en popülerlerden bazılarıdeğiş tokuşHangi Binance, Clinbase Pro ve Huobi Küresel.

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

BAT Coin Temel Analiz

Geleneksel web deneyiminde, bir makaleyi yada blogu okumak için bir internet sayfasına gitmek, sunucunun verileri alması birazcık vakit alır. Ancak, reklamlar ortak çalıştıysa, onların da getirilmesi gerekir! Bu, fazladan oranda veri tüketecektir.

Reklamlarla ilgili temel problem, bazılarının fena niyetli olabilmesi ve kimsenin bunu bilmeyecek olmasıdır! Bilgisayar korsanlarının yolunu açar ve girdiğiniz her kişisel ve kırılgan veriyi çıkarmak için bir geçit oluşturur! Brave bunu bile çözebilir ve merkezi olmayan bir reklam platformu görevi görür .

Brave tarayıcı, Google chrome’a ​​fazlaca benzer şekilde çalışır sadece reklamların web sayfalarında görünmesini şiddetle engeller. Ancak, kullanıcılar, yayıncılar ve reklamcılar için kazanç elde eden reklamlar, devamlı etkinleştirilebilir. Olduğunu, bir ürün merkezli şirket şeklinde tarayıcıyı ödemek gerekiyor BAT üstüakıllı sözleşmeler, bu da bu reklamları kendi web alanlarında gösteren yayıncıya dağıtılacaktır.

Son kullanıcılar, reklamları görüntülemek için teşvik olarak belirteçlerin bir kısmını da alacak. Bir kullanıcı olarak, reklamları ne kadar süreyle görüntülediğinize bağlı olarak size ödeme yapılır. Bu jetonları Brave ödül cüzdanınızda toplamak Ağ ek olarak Basic Attention Token’ları harici bir cüzdana aktararak ağ haricinde kullanımını kolaylaştırır .

Birbir çok, kullanıcı yada yayıncıya herhangi bir fiat para biriminde ödeme yapılabildiğinde, ağı güçlendirmek için bir kripto para birimine duyulan ihtiyacı merak edebilir. Ancak ağın gizliliği ve şeffaflığı geliştirmeye bakmış olduğu yer burasıdır. BAT kullanan ağ içindeki işlemler ve ödemeler, kimliğinizi kaydetmez ve ifşa etmez! Bir yüksek ölçekli ademi web seyahat!

2017’de başarı göstermiş bir lansmandan sonrasında ağ, birden fazla ağ ve platformla ortaklık kurdu ve ortaklık yapmış oldu. Dikkate kıymet bir ortaklık, TAP coin isminde bir durağan(durgun) paraya haiz önder bir veri ağı ve reklam platformu olan TAP Network ile oldu . Diğer dikkat çekici işbirlikleri içinde Dow Jones Media, Quant ve Cheddar ile olanlar yer ediniyor.

Proje, ihtimaller içinde tüm boyutlarıyla gelişiyor ve BAT kullanan mallar için kolay mikro ödemeler yapmayı dört gözle bekliyor. Kısa süre ilkin ağ , Tarayıcısında yerleşik bir Gizliliği sakınan Haber önerisini resmi olarak duyurdu ! Bununla, ‘Kullanıcılar en sevdikleri haber kaynağına abone olabilir ve istedikleri tüm haberlerle tek bir yerden güncel kalabilirler, dedi ağ.

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

BAT Fiyat Tahmini 2021

BAT fiyatı bu yıla 0,2 dolar ile başladı ve ilerlemeye doğru önemli ölçüde yükseldi ve Ocak ayının sonunda 0,3 dolara ulaştı . 18 Mart’ta fiyat 1.23$’a terfi etti . Ancak yeni döneme ulaşır ulaşmaz, fiyat 1,09$’a düştüğünde piyasa 19 Mayıs’ta çöktü . Ayrıca, jeton oldukça değişken hale geldi ve 1 $ işaretinden düştü.

Oyunlarda ademi merkeziyetçilik popülerlik kazandıkça, BAT oyun uygulamalarına ödül ekleme sözünü başarıyla yerine getirirse, kolayca yeni kullanıcılar çekebilir. Bu gelecek aylarda gerçekleşirse, BAT fiyatı yıl sonuna kadar 1.127$’a düşebilir.

BAT, benzersiz ve merkezi olmayan bir boyut sunsa da, Google ve Facebook benzer biçimde Dijital canavarlarla yoğun rekabet altında gelişmek zorundadır. Ağ bir kafa kafaya vermezse, sefil bir halde başarısız olabilir ve fiyat düşüşüne niçin olabilir. Bu şekilde bir durumda Basic Attention token fiyatı 0,396 dolara düşebilir . Öte taraftan, Brave pazardaki rekabetin ortasında mühim bir pozisyon elde etmeyi başarırsa , averaj olarak 0,774 dolardan işlem görebilir .

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

BAT Fiyat Tahmini 2022

Bu yıl boğa rallisi ile kapanırsa, 2022 1.204$ fiyatla başlayabilir . Öte taraftan, yıl sona erdiğinde BAT minimuma ulaşırsa, sonraki senenin ticareti 0,80 dolardan düşüşle devam edebilir .

Ağ, Brave’i tarayıcısının ötesine taşımaya ve önde gelen üçüncü taraf tarayıcılarla ortaklık hayata geçirmeye inanıyor. Bu notta, BAT fiyatının 2022’nin sonuna kadar 1.891$’ a ulaşmasına niçin olacak bir momentum tetiklenebilir .

Ödül kazanma dürtüsüyle, reklamlarla ilgilenmeyen kullanıcılar onları görüntüleyebilir, bundan dolayı reklamcılara potansiyel müşteriler kazandırmaz. Brave’in benimsenmesi hala tartışmalı ve ağ bunu bir yıl içinde iyileştiremezse, fiyat 1.118 dolara düşebilir .

Bununla beraber, tertipli alım ve satım baskılarıyla, BAT ticaretini gelecek senenin sonuna kadar 1.253$’ da görebiliriz .

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

5 Senelik BAT Coin Fiyat Tahmini

Ağ şimdiden Townsquare, Dow Jones ve daha pek fazlaca önde gelen platformla ortaklık yapmış oldu . Daha fazla ortaklık planladıkları için BAT’tan daha iyi sonuçlar bekleyebiliriz. Ağ, yorum gönderme ve premium içeriğin kilidini açma benzer biçimde güncellemeleri başarı göstermiş bir halde sunarsa , Basic Attention Token fiyatı 3.017 $’ı aşabilir .

Öte taraftan, ağ Madencilik ve PoW konsensüsüne ilişkin mevcut eleştiri tartışmaların tuzağına düşerse, piyasa çökebilir. Bu şekilde bir senaryoda, BAT fiyatı önümüzdeki beş senenin sonunda 2.188$’a düşebilir . Ancak BAT, Brave tarayıcısında gizlilik algoritmasını başarıyla sürdürürse , BAT 2.669 dolardan işlem görecektir .

Ayrıca Okuyun: Theta Fiyat Tahmini, THETA 2021’e Kadar 50 Doları Vuracak mı?

Piyasa BAT Coin Geleceği İçin Ne Diyor?

Ripplecoinnews.com

Ripple madeni para haberlerine nazaran, platformun daha geniş bir BAT liderliğindeki dijital iktisat geliştirmek için yeniliğe devam etmesi gerekiyor. BAT fiyatı 2021’den 2025’e kadar istikrarlı bir halde fırlayabilir ve 2025’in sonunda 10 doları aşabilir.

Digitalcoinprice.com

Digital Coin fiyatına nazaran, fiyat 2021’in sonunda 0,9285 dolara ulaşabilir ve 2023’ün sonunda 1,32 doları kırabilir . 2025’te fiyat istikrarlı bir artış yaşayabilir ve 1,87 doları aşabilir .

Gov.Capital.com

Gov.Capital’e nazaran, fiyat istikrarlı bir yükseliş trendi gösterecek. Fiyat , 2021’in sonunda büyüyebilir ve 1 doların altına düşebilir. Fiyat, 2023 ve 2024 yılı süresince 1 ile 1,4 dolar içinde değişebilir . Ancak platforma nazaran, fiyat, senenin sonunda aşırı bir yükseliş rallisi ile 2,63 doları aşabilir . 2025.

UZMAN KÖŞESİ | Twitter Uzmanlar BAT Coin Hakkında Ne Diyor?

Önceki fiyat hareketleri ve 2021’deki mevcut fiyat eğilimi göz önüne alındığında, fiyatın istikrarlı bir halde artması planlanıyor. Gore Coinpedia en formüle BAT fiyat tahmini gizlilik akım sistemlerinde söz mevzusu olduğu suretiyle, Cesur inanılmaz çekiş görebilirsiniz. Üstelik, geliştirilmiş şeffaflık ve teşviklerle. Bu notta, BAT fiyatı yıl sona erdiğinde yavaş yavaş 1.120$’a yükselebilir . Buna karşılık, Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorunları, fiyatın 0,390 $’a düşmesine yol açan bir ERC-20 tokeni olan BAT’ın büyümesini etkileyebilir .

Yıl Potansiyel Yüksek Potansiyel Düşük
2021 $1,127 0,396 dolar
2022 $1.891 1,118 dolar
2025 3.017 $ $2.188

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

Bat Coin Geçmiş Piyasa Verileri

2017

BAT, ticareti 2017’nin ortasında 0.16 dolar civarında bir fiyatla başlattı ve bir ay içinde kesti. Bununla beraber, önceki seviyeleri tekrardan kazanmıştır ve Ekim ayında 0,2 dolara ulaştı ve 2017’deki ticaretin kapanış seviyelerini işaretlemek için 0,33 dolara terfi etti.

2018

Fiyat ticarete 0,42 dolar ile başladı ve yedi gün içinde 0,88 dolara terfi etti. Bununla beraber, fiyat Nisan ayına kadar sefil bir halde 0,1 dolara yakın düştü ve 2018’in sonuna kadar aynı aralıkta 0,1 ila 0,2 dolar içinde bir eğilim gösterdi.

2019

BAT fiyatı, bazı ufak dalgalanmalarla beraber yıl süresince aşağı yukarı benzer bir fiyat eğilimini sürdürdü. Fiyat Nisan ortasında 0.45$ ile senenin en yüksek seviyelerine ulaştı ve geri çekildi. Ancak fiyat, senelik ticareti 0,2 doların altında 0,18 dolardan kapattı.

2020

Fiyat, 2020 ticaretine 0,2 doların altında başladı ve Ağustos ortasına kadar 0,41 dolara ulaşana kadar aynı aralıkta seyretti. Yine de, fiyat geriledi ve Aralık sonunda fiyat 0,2 dolar seviyelerinde işlem görmüş oldu.

2021

Fiyat, yeni ticareti 0,2 dolar civarında başlattı ve Şubat ortasında 0,65 dolara terfi etti. Bununla beraber, pompalar ve çöpler dahil, fiyat Mart ortasına kadar başarı göstermiş bir halde 1 doların üstüne çıktı. Fiyat o zamandan beri seviyelerin üstünde kaldı ve 09 Nisan 2021’de ATH’yi 1,65 dolara vurdu.

BAT jetonu nedir?

Brave tarayıcısının mahalli simgesi olan BAT, medya müşterilerini ve onların dikkatini çekmeyi amaçlıyor. Daha azca reklam içeren bir platform sağlamayı, kullanıcı gizliliğini korumayı amaçlayan BAT belirteci, Ethereum blok zinciri üstüne inşa edilmiştir.

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

2021 sonunda BAT fiyatı ne kadar olacak?

BAT tokeninin 2021’in sonunda 1 dolara yaklaşması planlanıyor, sadece gelecek yıllarda 2,2 ila 2,5 dolar da ulaşılabilir bir hedef olabilir.

BAT iyi bir yatırım mı?

Fiyat geçmişi göz önüne alındığında, BAT tutarları makul bir oynaklık oranı sergiliyor ve bundan dolayı Coinpedia, yatırımcılara yatırım yapmadan ilkin kendi araştırmalarını yapmalarını öneriyor.

BAT belirteci iyi mi çalışır?

Yayıncılara ve içerik oluşturuculara yürekli tarayıcılarda BAT jetonları ile ödeme yapılır ve platform kullanıcıları jetonları ücret ödemek için destek program olarak kullanabilir.

BAT jetonlarını nereden satın alabilirim?

BAT jetonları, büyük kripto para borsalarının çoğunda satın alınabilir.

Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz! Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz! Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir? BAT Coin Uzun Vadede Ne Olur? BAT Coin Yorum! Bat Coin Twitter! BAT Coin Analiz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş