Televizyon

Kardeşlerim 40. Bölüm Full İzle Özet ve izeleyici yorumları

ATV’de ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinin 40.kısmında yaşanmış olan vakaların özeti şu şekilde:

“Eren kardeşlerin muhtaçlıkla olan çabası, her geçen gün daha güç bir hal alır. Bu gidişattan en fazla Asiye etkilenirken, Ömer de gecesini gündüzüne katarak, evi geçindirmek için mücadeleler. Şengül cephesinde yaşanmış olan gelişmeler, Akif’in yeni bir sonuc almasına niçin olurken, Ataman Koleji’nde sular durulmaz. Suzan’ı bir kez daha yitirme fobisiyle yüze yüze kalan Akif’in yapmış olduğu hücum ise, asla beklenmedik bir netice doğurur.”

Kardeşlerim 40.Kısım Özeti: “Gülmek bigün bizlere de yakışacak…”? Eren kardeşlerin muhtaçlıkla olan çabası, her geçen gün daha güç bir hal alır.
Şengül cephesinde yaşanmış olan gelişmeler, Akif’in yeni bir sonuc almasına niçin olurken, Ataman Koleji’nde sular durulmaz. Suzan’ı bir kez daha yitirme fobisiyle yüze yüze kalan Akif’in yapmış olduğu atak ise, asla beklenmedik bir netice doğurur.

Dizi fiyatsız olarak resmi YouTube adresinde paylaşılmaktadır. Sitemizde resmi adresin linki mevcuttur.

İzleyici Yorumları :

Susanın Ömere oğlu şeklinde davranmaması.. Resülün oğlunun doğum günü olmasına rağmen asla andır oldukca üzücü..

Ömer açken ve sürünüyorken çeşit çeşit giysilere para harcayıp makyajını beceriksiz etmeyen Suzan absürtlüğü, bir anne bu kadar acımasız olması imkansız.

Süsen’i üzmeyin ya.
Zati bu bölümde bir acayipti. Umarım Oğulcan’ın sevgisini heba etmez

Umarım Harika Oğulcan’ı bırakıp Emirler ile birlikte olmaz Harika daha öncekisi şeklinde olmasın bir çifti daha harcamayın.

Fazlaca hoş senaryo yazıyorsunuz. O denli yaratıcısınız ki her kısım değişik karakterleri değişik halde hırpalanmış, balkondan atılmış, bıçaklanmış, ‘’yanlışlıkla silahla bir yerinizi incitilmiş”, yangında kalmış, oymuş buymuş müthiş ya

Süsen ve Ömer sahnelerinin bu kadar azca olması, Süsen’in onca gayretine rağmen Ömer’in hala geri adım atması bizi oldukca üzüyor hakikaten.
O denli da değil. Geçeceği var ise da onu bakınca geçmemesi lüzumlu. Ayrıca Harika’nın varlıklı şeklinde davranacak kadar dahi parası yok, yeni kızlara neyin tiyatrosunu yapıyor anlam veremedim. Umarım Eren’lere yarayacak bir tasarıyı vardır, ona nazaran haraket ediyordur. Başka bir izahat kabul etmek istemiyorum.

kardeslerim 40 bolum full izle ozet ve izeleyici yorumlari