Eğitim

Tiranların Son Valsi – Ramtha Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Tiranların Son Valsi – Ramtha Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Tiranların Son Valsi kimin eseri? Tiranların Son Valsi kitabının yazarı kimdir? Tiranların Son Valsi konusu ve anafikri nedir? Tiranların Son Valsi kitabı ne konu alıyor? Tiranların Son Valsi PDF indirme linki var mı? Tiranların Son Valsi kitabının yazarı Ramtha kimdir? İşte Tiranların Son Valsi kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Ramtha

Yazar: J. Z. Knight

Çevirmen: Semra Ayanbaşı

Yayın Evi: Akaşa Yayınları

İSBN: 9786059262064

Sayfa Sayısı: 184


Tiranların Son Valsi Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Geleceğimizde ne var?

Gezegenimiz ve uygarlığımız için ufukta ne görünüyor?

Değişime iyi mi daha iyi hazırlanabiliriz?

Ramtha, ortalama otuz senedir “gelecek günler”den, insanlığın gerçekleşebilecek kaderinden söz etmektedir; o günlerin artık gelmiş olduğu söylenebilir. Tiranların Son Valsi, Ramtha’nın organik felâketlerden, ekonomik ve politik çalkantılara kadar meydana gelebilecek çarpıcı değişimlerle ilgili açıklamalarını ve kehanetlerini içer-mektedir. Ramtha, bu kitapta, tiranlar ya da gri adamlar olarak adlandırdığı bir azınlık tarafınca dikkatle plânlanmış olan değişikliklerin ve tarih süresince meydana gelen değişikliklerin ardındaki kuvvetleri de açıklamaktadır. Ramtha’nın uzun seneler ilkin kehanet etmiş olduğu birçok şey bugün haber başlıkları ta-rafından doğrulanabilir, sadece Ramtha’ya gore daha fazlası gelmektedir. Gelecek göz ürkütücü ve kasvetli görünse de, Ramtha bu kitapta, insanlığı seven gelişmiş dünya-dışı uygarlıkların yardımıyla gerçekleşecek olan daha büyük bir kaderi kehanet etmektedir: Bu yeni bir dönemin, süper-şuur çağının ve daha tekâmül etmiş bir insan ır-kının doğuşudur.

“Bu süre yazılı tarihinizdeki tüm zamanlar içinde en önemlisidir. Zor ve meydan okuyucu bir süre olmasına rağmen, size getireceği doyum sebebiyle bu zamanda burada yaşamayı siz seçtiniz. Burada görkemli bir âlemin ve varlığından bile haberdar bulunmadığınız uygarlıkların ortaya çıktığını görmüş olacaksınız. Yeni bir rüzgâr esecek ve sevgi, sulh ve varoluş luğu bu kutsanmış yeri, evreninizin bu zümrüt dünyasını kaplayacak.”

-Ramtha-

(Tanıtım Bülteninden)


Tiranların Son Valsi Alıntıları – Sözleri

  • Yarın kesinlikle gelecektir, o denli oldukça işiniz var ki yarın gelmek zorundadır. Yarınlar bugünkü duygusal eğilimlerinize gore şekillenecektir. İdrakinizi genişletirseniz, kaderiniz de ona gore genişleyecektir. Eğer tercih yapmayı yürürlüğe koyarsanız, her an fikrinizi değiştirebilirsiniz, dolayısıyla kaderinizi de.
  • Bilinmeyene sadece ruh girebilir. Bedeniniz yöntemiyle aydınlanmadan vazgeçin, ruhunuz yöntemiyle aydınlanmayı seçin!
  • Fizik bedeniniz oldukça müthiş şeyler yapma kabiliyetine haizdir. Beyniniz de daha oldukça data edinebilir, daha büyük fikir frekanslarını alabilir, deha budur. Deha bilinenin değil, bilinmeyenin idrakidir, aklınızın büyüklüğünü ortaya çıkarmaktır.
  • Egonuz, ruhunuzun kapısında duran bekçidir, sizi yaşamınızın yerleşik biçimine hapseder, içeriye sadece süzgecinden geçirdiklerini bırakır.
  • Değişim ilkin düşüncede başlamalıdır, sadece o süre madde değiştirilebilir, doğrusu maddenin titreşim frekansı hızlandırılabilir, şu sebeple her şey yoğunlaşmış düşüncedir.
    Her nesne düşüncenin yarattığı bir şekildir.
    Atomu bir arada tutan kozmik yapıştırıcı nedir? Elbette maddenin özünü oluşturan fikir!
  • Eğer hayatınızdaki herhangi bir vakası hata olarak kabul ederseniz, aynı vakası yine yine kendinize çekmiş olmuş olursunuz, ta ki vakaya bakıp “ben bu olaydan ne öğrendim” deyinceye kadar. Ancak ondan öğrendiğiniz şeyi hazmettiğiniz süre hatanızdan kurtulabilirsiniz. Kabul ettiğiniz an o sizi terk edecektir.
  • yazgı düşüncenizin takıldığı an’dır, şimdi’dir. Şimdi, hayatınızın şu anı, on beş gün öncesinin bir sonucudur, onu siz programladınız. O halde insan ırkının geleceği, bireylerin tek tek tutum ve davranışlarının toplamıdır.
  • Ne süre düşüneceksiniz?
    Müzik durmadan bağırıyor, tv devamlı açık. Bu değersiz eğlencelerden daha büyük bir şeyi kavramaya ne süre fırsat bulacaksınız? Sessizlik hemen hemen uyandırılmamış bir güçtür.
  • egonuz kıskançlığı, güvensizliği, layık olmama hissini ve korkuyu hep zihninizin önünde meblağ. Bunlar yok olunca artık beyniniz açılabilir ve içinizdeki tanrı, varlığınızın gerçek sahibi büyük bir canlılıkla ortaya çıkabilir. Bu öz, tüm evrenin sahibi olan bu çekirdek gelişir, yaşamınız ve idrakiniz gelişir, beyniniz açılır.
  • Bedeninizi tedavi etmek için işe maddeden başladığınızı gördüm, oysa onu yaratan ve yönetenden başlamalıydınız, tutumdan!
    Davranışla ilgili bir problemi çözmek için bedeninize bir şeyler yapıyorsunuz, davranışa değil! Düşünceyi kütleden yola çıkarak değiştiremezsiniz,


Tiranların Son Valsi İncelemesi – Kişisel Yorumlar

“Tiranlar, sizin koltuğunuzda gevşeyip ekran başlangıcında aptallaşmanızdan yanadır. Dışarı çıkın. Bilmediğiniz bölgelere gidip, tanımadığınız insanlarla konuşun. Yeni arkadaşlıklar kurarak onlarla görüşmeyi sürdürün.”
Tiranlık Üstüne / T. Snyder (Ahmet YILMAZ)


Tiranların Son Valsi PDF indirme linki var mı?


Ramtha – Tiranların Son Valsi kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Tiranların Son Valsi PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Ramtha Kimdir?

Daha yüksek bir enerji boyutundan,daha üstün bir yaşam frekansından, 1978 yılından beri Amerikalı hanım yazar J.Z. Knight’in bedenini kanal olarak kullanarak insanlara data aktardığı iddia edilen varlık. Akaşa yayınlarının basmış olduğu seri kitapları vardır. Bu kitaplar konferanslardan kitaplaşmıştır. Kenidisini eski Hint inanışlarında geçen ram, ve dünyanın ilk fatihi olarak tanımlamaktadır. Sanırım en popüler kitabı Eşruhlar* dır. Kitabı “hayatınızın hanımını ya da erkeğini bulmanın kısa yolları ” şeklinde anlayıp atlayan kitle yardımıyla iyi satış yapmış oldu… Kitap bu açıdan bakınca aslen ziyadesiyle keyifli şu sebeple kitapta Ramtha’ nın dinleyicilere fizik,kimya,evren oluşum,ışık,spektrum, hücresel ruh belleği, tanrı ,kişi,yaratıcılık,tekamül şeklinde kavramlardan bahsederken aniden konuşmasını kesip “doğal sizin hiçbir şey umrunuzda değil, hadi eş ruhlarımızı bulup bir an ilkin yatağa atalım derdindesiniz…” söylediği bir bölüm vardır. sırasıyla asi, barbar ,savaşçı, rüzgar ve son olarak da tanrının kendisine dönüştüğünü iddia eden Ramtha*, Atlantis’in varlığının kati bulunduğunu şu sebeple kendisinin oralı bulunduğunu söyler.


Ramtha Kitapları – Eserleri

  • Ramtha – Eşruhlar
  • Ruhumuzun Bilgelik Yolculuğu
  • Olağanüstü Olana Uyanmak
  • Beyaz Kitap
  • Üstadı Tanımlamak : Aydınlığa ve Ölümsüzlüğe Giden Yol
  • Doğumun ve Ölümün Gizemi
  • Realiteyi Yaratma Rehberi
  • Sihirli Kitap
  • UFO’lar ve Realitenin Doğası
  • Tiranların Son Valsi
  • Beyin Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı
  • Gelecek Günler
  • İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül
  • İnsanlık Tarihi İkinci Kısım
  • Uyanmak- Bir Üstadın Dönüşüm Yaratan Rüyasının Öyküsü


Ramtha Alıntıları – Sözleri

  • Kelimelerin yetersiz kalmış olduğu yerdeyim..
    Kanadında ateşle uçan kuşlara
    Kim anlatacak meydana getirilen zalimliği ? (Beyaz Kitap)
  • Duygularınıza daha büyük olmanız,fikir biçimlerinden hakikaten formsuz olmanız gerekir. (Beyin Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı)
  • Yaşamınızın bayağı olması için hiçbir niçin yoktur, fakat onun her gün değişmesi için her türlü niçin vardır. (Olağanüstü Olana Uyanmak)
  • Sizi mutlu etmeyen herhangi bir şey, gücünüzü teslim ettiğiniz bir şeydir. (Ramtha – Eşruhlar)
  • “Bir düşünce zihninize daha uzun süre egemen olduğunda, siz o fikri özlemle düşünüp durduğunuzda, içinizdeki Tanrı onu sizin için mucizevî bir şekilde tezahür ettirecektir.” (Beyin Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı)
  • Tanrı için en büyük kutlama sizin olabileceğiniz her şey olmanızdır ve sizi temin ederim ki uygarlık hemen hemen insan kapasitesinin sınırlarına erişememiştir. Herhangi bir insanoğlunun, kaynaklandığı köklerden daha büyük olmak için savaşım eden, insan doğasına karşı koyup yaşam serüvenini ve değişimi şiddetle arzu eden bir kişiyi eleştirmesi doğaldır. Ama siz varlığınıza organik gelen şeyden asla utanmayın. (Uyanmak- Bir Üstadın Dönüşüm Yaratan Rüyasının Öyküsü)
  • Aranızdan kaçınız, hayatınızdaki zorbalardan kurtulmak istememenizin sebeplerinden birinin, aslen sizin en büyük ceberrüt olmanız ve onları suçlamak için kullanmanız bulunduğunu kabul etmeye gönüllüdür? İtiraf ruh için iyidir. Ben sizi tanıyorum. Sizin de kendinizi tanıdığınız gün oldukça mutlu olacağım. (İnsanlık Tarihi İkinci Kısım)
  • Ramtha’nın düşüncesine gore, fizyolojik gövde ve maddesel dünya gerçek dünyanın bir veçhesidir. Aslında, onlar şuur ve enerji tarafınca oluşturulan gerçek dünyanın ürünü ve sonucudur. (Doğumun ve Ölümün Gizemi)
  • İnsanı yargılayan gene insandır, Tanrı değil. Ve insan, kardeşlerinin ifade özgürlüğünü ellerinden almak için, yaratıcılığını kullanarak iyi-fena dengesini buluş etti.
    Başkasına her ne yargı ya da sınırlama koyarsan, kendi bilincinde bir yasa haline gelir ve bu yasayla sen kendini sınırlamış ve yargılamış olursun. (Üstadı Tanımlamak : Aydınlığa ve Ölümsüzlüğe Giden Yol)
  • Gerçek ölmez, fakat aldatma, ikiyüzlülük, yalanlar ve insanoğlunun en büyük kabiliyetini yaşayamaması çürüme ve ölümdür. Bu yüzden sıhhat sizin ne yediğiniz değildir. Güzellik sizin iyi mi göründüğünüz değildir. O sizin ne olduğunuzdur. Bana bakın. Ben bu bedenden (JZ Knight) oldukça daha uzun boyluyum ve değişik bir deri rengine sahibim. Ama bir çoğunuz beni görmeden seversiniz. Ben, tıpkı Öz’ün fizyolojik dünyayı bir arada tutan görünmez kuvvet olması şeklinde, güzelliğin de görünmez bulunduğunu kanıtladım. (İnsanlık Tarihi İkinci Kısım)
  • Olmak, sonsuzluğa bakmış olduğunuzda, sizinle sonsuzluk içinde hiçbir ayrılığın olmamasıdır. (UFO’lar ve Realitenin Doğası)
  • Ben yürekli bir adamı tanırım. Yapmam ihtiyaç duyulan tek şey ona bakmaktır ve onda cesareti oluşturan o niteliği görebilirim.
    Cesaret büyük, fena ve gözüpek olmakla ilgili değildir. Cesaret, insanoğlunun kendisini ve yaşamın her alanındaki performansı­nı zayıf düşüren kanserli düşünceyi kesip atma gücüyle, o kusursuz güçle ilgilidir. Bu hem güç, hem de cesarettir.
    Ben bir hanıma baktığımda, onun kalbinde içten bir sevgi ve şefkatin olup olmadığını söyleyebilirim, şu sebeple içten sevgi ve şefkat Tanrı’nın yaşamın hırsızı değil, besleyicisi; sevginin yok edicisi değil, vericisi olan tanrıça olarak tam temsilidir ve bir hanımda Tanrı’nın en tatlı çiçeğini buluruz. Ben bir hanıma baktığımda o sevginin onda olup olmadığını söyleyebilirim. Bir hanımı güzel kılan şey onun cildi, gözleri, gençliği değildir. Bir hanımı güzel kılan şey, onun son aşama kesin bir şekilde sevme ve koşulsuz sevme kapasitesidir. (Doğumun ve Ölümün Gizemi)
  • Acı sizin bilincinde olmanızı sağlamış olduğu için, bilincinde olduğunuzda değişirsiniz. (Olağanüstü Olana Uyanmak)
  • Bir varlığı iyi mi tanıyabileceğinizi biliyor musunuz? Onun ne okuduğuna bakın. Ne izlediğine bakın. Duvarlarına ne astığına, çekmecelerine ne koyduğuna bakın.
    Bunlar size, onun ruhunun nerede bulunduğunu ve onun neyle beslendiği mevzusunda her şeyi söyleyecektir. (Ramtha – Eşruhlar)
  • Eğer hanımefendiler erkeklerle eşitliklerini yitirmeselerdi, bu düşüşü yaşamasalardı, size anlattığım hiçbir şey var olmazdı ve süper-şuur, doğrusu aden alemi bu katta uzun süre ilkin oluşturulmuş olurdu. (İnsanlık Tarihi İkinci Kısım)
  • “…bazı insanoğlu hayatta kaldılar. Bu sebeple tabiat ona uyum sağlayanı, onunla uyum içine gireni korur. Doğa onunla uyum içinde olmayanı korumaz…” (İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül)
  • kendinizde muhteşem bir şifa gerçekleştirememiş olmanıza ne dersiniz? Bu sebeple bunu yapabileceğinize inanmıyorsunuz; gizli saklı güdünüz odur. Onu yapabileceğinize inanmadığınızda, onu yapabileceğinize güvenmezsiniz. Bir başka deyişle, sizin kendi içinde bölünmüş bir eviniz vardır. Siz olağanüstü olanı gerçekleştirme fırsatına sahipsiniz, fakat ona inanmamaya karar vermişsiniz ve o karar beyninize kaydolmuş. Bu yüzden siz Mavi Beden Şifası* çalışmasına güvenemezsiniz, şu sebeple o sizin hareket tarzınız değildir. Anlıyor musunuz? Peki, bu mevzuda ne yapabilirsiniz? Eh, emek verme budur. Kendi kendinize demelisiniz ki: “Eğer ben Alan-çalışmasında kartımı gözlerim kapalı olarak bulabildiysem, o süre onun için bir kabullenme haline sahibim. Eğer kendimde muhteşem bir şifa gerçekleştiremiyorsam, o süre onun için bir kabullenme haline haiz değilim. Neden?” Bu sebebi bulmak için gizli saklı güdünüzü ortaya çıkarıp ona bakmalısınız. Siz, “Ben bu güdüyü Vecit Katında mı edindim?” diye sorabilirsiniz. Evet. Neden mi? Belki siz iyileşmemek için o güdüyü oluşturdunuz. Belki ıstırap çekmek için onu oluşturdunuz. Belki ıstırap çekmeye ihtiyacınız var. Belki siz tüm yaşam plılnınızı bunun üstüne kurdunuz. Bu sebeple hiçbir şey başınıza tesadüfen gelmez; her şey tasarlanmıştır ve maksatlıdır. Tüm olağan fikir maksatlıdır. (Doğumun ve Ölümün Gizemi)
  • Fazlaca gür kaşları olduğundan onun nereye baktığını asla goremezdim (Realiteyi Yaratma Rehberi)
  • Yarın kesinlikle gelecektir, o denli oldukça işiniz var ki yarın gelmek zorundadır. Yarınlar bugünkü duygusal eğilimlerinize gore şekillenecektir. İdrakinizi genişletirseniz, kaderiniz de ona gore genişleyecektir. Eğer tercih yapmayı yürürlüğe koyarsanız, her an fikrinizi değiştirebilirsiniz, dolayısıyla kaderinizi de. (Tiranların Son Valsi)
  • Bu sebeple siz daima kolay şeyleri kabul eder ve zor olanları ertelersiniz. Böylece orada ya da burada gizlenmiş bekleyen şey bilinmeyen değil, sizin ilgilenmeyi ertelediğiniz şeydir, bu yüzden o mevzuda birazcık huzursuz olmuş olursunuz. (Uyanmak- Bir Üstadın Dönüşüm Yaratan Rüyasının Öyküsü)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş