Cani eş önce karısını sonra kendini vurdu.. Kızı son anda kurtuldu!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde yaşanmış olan ağlatısal vakada, bir şahıs kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini silahla vurduktan sonra intihar etti. Çiftin evindeki kızları ise son anda balkona kaçarak yaşamını kurtardı.
Edinilen bilgilere bakılırsa, Halil İbrahim Karlıdağ, otelde çalışan eşi Büşra Karlıdağ’ı saat 16.00 civarında işten alarak eve götürmek suretiyle yola çıktı. Yol ve evde devam eden münakaşanın arkasından, Büşra Karlıdağ’ın “Senden boşanacağım” demesi üstüne Halil İbrahim Karlıdağ eşini silahla vurarak öldürdü. Ardından evde bulunan kızları S.K.’ya da namluyu doğrulttu.
Kızı can havliyle balkona kaçarak kurtulurken, derhal abisi C.E.K.’yi aradı. Bu sırada Halil İbrahim Karlıdağ, silahı kendine doğrultarak ateş etti. Silah sesinin duyulmasının arkasından vaka yerine acil servis ve oldukça sayıda polis ekipleri sevk edildi.
Ekipler, çiftin cansız bedenleri ile karşılaştı ve meydana getirilen araştırmaların arkasından cenazeler Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, vaka yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, çiftin üç çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen aile fertleri ise büyük bir üzüntü ve şok yaşadı.




