Televizyon

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti (21 Şubat Pazartesi) Sandiya’nın Sırrı!

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti ve fragmanı sizlerle. Bu bölüm Kanal 7 ekranlarında 21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım 206 bölüm olarak gelecektir. Bu haberimizin içeriğinde;

  • Can Yoldaşım 206 bölüm özeti
  • 21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım Özeti
  • Can Yoldaşım 206 Bölüm Fragmanı
  • 21 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak
  • 22 Şubat Salı Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Sorularını detaylı olarak cevaplayacağız. Gelin öncelikle 21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti vererek konuya başlamadan önce bu bölümün ana konusu “Sandiya sakladığı sırrı kimsenin öğrenmesini istemez!” konusu öne çıkacak. İşte detaylar.

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti Dinlemek için “Listen in Browser” kısmana tıklayınız.

YAZI İÇERİĞİ

  • Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti
  • 21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti
  • 21 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak
  • Can Yoldaşım 206 Bölüm Fragmanı
  • Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti

Sandiya’nın sarı dışında, başka bir kıyafet giyip gelmesi ile başlar. Santos ona neden farklı kıyafet giydiğini, neden sari giymediğini sorar. Sandiya giymek istemediğini söyler. Bu sırada Minakşi, Sandiya’nın Santos tarafından fırça yemesini beklerken, Santos hiçbir şey demez. Sandiya eve geldiği için onun adına tören düzenlenir.

Sandiya odasında saçlarını tarar. Suraj yanına gelir. Sandiya’ya neden sari giymediğini sorar. Sandiya boş bulunup, “İstesem de giyemem!” der. Suraj şüphelenir. Sandiya hemen lafı değiştirip, konuyu kapatır.

Santos ve Arun odalarında Sandiya hakkında konuşurlar. Arun Sandiya’nın değiştiğini söyler. Santos ise herkesin zamanla değişeceğini ama Sandiya sari neden giymediğini merak ettiğini söyler. Bu sırada Chattu aklına gelir. Onu özlediğini, onunla telefonla konuşmak istediğini söyler.

Suraj Sandiya ile romantik anlar yaşar. Lakin Sandiya Suraj’a karşı soğuk davranır. Suraj Sandiya’yı tanımadan önce tapınak da onun şalı yüzüne geldiğini, sonrasında ıslak saçlarını yüzüne dediği anı hatırladığını açıklar. Sandiya da şimdi bile ıslak hissettiğini söyler. Suraj ve Sandiya tavana dikkat kesilir.

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti (21 Şubat Pazartesi) Santos Evin Mutfağını Paylaştırır

Sandiya tavanın aktığını fark eder. Suraj da salon da yatmaları gerektiğini söyler. İkisi birlikte yer yatağında yatarlar. Suraj Sandiya’ya yaklaşmak isterken, Sandiya uykusu olduğunu söyleyip uyur. Suraj uzun bir süre Sandiya’yı izler. Bir ara Sandiya’nın anındaki ki bindisinin kaydığını fark eder. Sandiya’yı uyandırmadan onu düzeltir.

Ertesi gün Santos, Sandiya’nın odasına gelir. Sandiya hala sari giymediği için çekinir. Minakşi de evin bir geleneği olduğunu, Rathi ailesinde kadınların sari giymek zorunda olduğunu hatırlatır. Santos Mişnakşi’nin haklı olduğunu söyler. Minakşi’nin elinden sariyi alıp Sandiya’ya verir. Sandiya da annesini kırmak istemediğini için sari giyeceğini söyler. Santos ise aynen şunu söyler.

“Sandiya bana hep karşı geldin. Emily ve Mohit’in evliliği buna en güzel örnek. Ben onların evlenmesini istemedim ama şimdi ikisini de seviyorum. Her ikisi de mutlu. İnsanlar zamanla değişir. Sen bana değişimin kötü olmadığını gösterdin. Bu sebeple istediğin zaman sari giyebilirsin. İstediğin gibi evde farklı kıyafet giyebilirsin!”

Sandiya bunu kaynanasının ağzından duyunca çok sevinir. Minakşi hemen araya girer. Sandiya’nın giydiği kıyafeti kendi odasında giydiğinde onu dövdüğünü, şimdi Sandiya’nın giymesine nasıl müsaade edeceğni sorar. Santos Minakşi’yi çok iyi tanıdığını, kendisi baygın haldeyken evin tapusunu üzerine geçirdiğini açıklar. Sandiya gerçekleri öğrenince şok olur.

Sandiya herkesi salona toplar. Minakşi ve Emily mutfak eşyalarını salonda toplanmış bir halde görünce, Emily meseleyi anladığını söyler. Emily tüm mutfak malzemelerini temizlemesi gerektiğini düşünür. Minakşi de aynı şeyi söyler. Santos Chotu’dan duvardaki tabelayı çevirmesini ister. Duvarın bir tarafı Minakjşi ve Vikrma’ın mutfağı, diğer tarafı ise Emily ve Mohit’in mutfağı yazlı tabelayı görürür. Minakşi ve Emily şok olur. Mohit babasından yardım ister.

Santos Suraj’a “Sen evden ayrılıp, yan binada kiracı oldun. O zaman ne kadar kira verdin?” Suraj da aylık 2500 Rupi kira verdiğini açıklar. Santos Mohit ve Vikram’ın aylık 5.000 Rupi kira vereceğini açıklar. Tek bir çatı altında kalacaklarını ama herkesin mutfağı, yemeği ve giderleri ayrı olacağını söyler.

Bizlerden özet bekleyen arkadaşlar
Google ye
“dizicenter Can Yoldaşım özeti”
yazıp, sitemize gelerek bizlere destek olabilirsiniz.

Minakşi Santos’un istediği kirayı çok bulsa da Santos sözünden geri dönmez. Hepsi tek tek özürler. Lakin Santos verdiği kararın arkasında durur. Bu sırada Chavi gelir. Chavi de gözleri yaşlı bir şekilde olup büteni izler. Santos Dilip’in haklı olarak karar verdiğini, onunla boşanmak, Chavi’nin cezası olacağını söyler.

Minakşi ve Vikram pazara gidip, kendi mutfak alışverişini yaparlar. Emily ve Mohit de oraya gelir. Mohit iyi bir işi ve iyi bir maaşı olduğu için hava atar. Mohit pirinç alır. Aldığı pirinci bisikletin çamurluğuna takılır ve poşetin içindeki tüm pirinçler yere dökülür. Minakşi Mohit ile alay eder.

Can Yoldaşım 206 Bölüm Özeti (21 Şubat Pazartesi) Sandiya'nın Sırrı

Sandiya ile Suraj alışveriş yapar. Sandiya Chavi’nin hatasını yakında öğrendiklerini, onu kurtarmak için bir şeyler yapmaları gerektiği hakkında konuşurlar. Suraj ve Sandiya motosikletin yanına gelir. Suraj alacağı malzemelerden bir tanesini unuttuğunu fark eder. Suraj tekrar pazara gider. Sandiya da aldıkları malzemeleri motosikletin üzerinde tutarken elinden kayar. Sandiya onu motosikletin üzerine çıkartmaya çalışa da acı çeker.

“Sandiya ameliyat olmuş gibi bir durum var. Anlaşılan Santos’a böbreği Sandiya verdi.”

Bu sırada orada geçmekten olan Ankur, Sandiya’yı fark eder. Ona yardım edip, Suraj’ın ona bakmadığını söyler. Bu sırada orya Suraj gelir. Ankur açık açık şöyle der.

“Ben sana oraya gitme demiştim. Sana orada kimse bakmaz demiştim!”

Deyince Suraj evde herkesin Sandiya’ya baktığını, bir dediğini ki etmediklerini söyler. Ankur oradan öfkeyle ayrılır. Suraj Ankur’un artık kendisine güvenmediğini söyler. Sandiya da her şeyin ilacı zaman olduğunu ifade eder.

Sandiya eve döner. Çok geçmenden Rathi evine Ankur, Ankita ve Bülbül gelir. Arun onları karşılar. Bülbül hemen yengesine gidip belinden sarılır. Sandiya acı çekse de bu acısını Rathi ailesine çaktırmamak için elinden geleni yaparken, Ankur’un panik olması, Sandiya’nın geçirdiği ameliyattan haberdar olduğunu hissettirir.

Can Yoldaşım 206. bölüm özeti alt kısımda devam ediyor. Sakın bir yere ayrılmayın. Kaynak dizicenter.net

21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Ankur hemen kızı Bülbül’ü Sandiya’nın yanından alır. Rathi ailesi Sandiya’nın acı çektiğini fark etmez. Ankur ve Ankita, Santos’dan özür diler. Ailesini bölüm parçalamak istemediklerini söylerken, Arun araya girer. Evlatlarının gerçeğini gösterdiği için ona bizzat teşekkür eder.

Ankur, Santos ve Arun’u tatil köyüne götürmek istediğini söyler. Santos ilk başta yok der. Lakin Ankur Suraj ve Sandiya’nın da geleceğini söyler. Santos kabul eder. Suraj Sandiya’nın işte çalıştığını, nasıl gelebileceğini merak eder. Ankur da ona Sandiya izin aldığını açıklar. Sandiya hemen lafa girer.

“Ailemle vakit geçirmek için 15 gün izin aldım!”

Suraj bu habere çok sevinir. Santos da Sandiya ile Suraj arasından ki meselenin çözüldüğünü, şimdi tatilde baş başa olacaklarını düşünür. Tatil köyüne Emily ve Minakşi davet edilmez. Minakşi bir yolunu bulup kendisini davet ettirmeyi düşünür.

21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti - Bülbül Pari'yi Götürür

Ankur Chavi ve Chotu’nun da tatile gitmesini, kendileri gelmeyeceğini söyler. Çocuklarında tatilde olmasını ister. Santos ona teşekkür eder. Emily ve Minakşi ile Mohit ve Vikram dışında herkes tatile gider. Tatil köyüne gitmek için Rathi ailesi uçağa biner. Uçaktan iner inmez otele gitmek için taksiye binerler. Taksi otelin önüne gelir. İki çocuk taksinin altına oyuncakları kaçar. Çocuklar Suraj’a şöyle der.

“Amca bize yardım eder misiniz?”

Sandiya çocuklarında Suraj’a amca dediğini duyunca güler. Suraj da onlara “Bana amca demeyin. Ben sizin abiniz yaşındayım.” Dese de çocukları Sruaj’a amca demeye devam edince, Sandiya güler.

Mohit işe gitmek için hazırlanır. Emily kızları Pari’yi de işe götürmesini ister. Mohit ona deli olup olmadığını sorar. Mohit oradan ayrılır. Bu sırada Ankur’un kızı Bülbül de Pari’yi yanında götürmek ister. Ankur’un şoförü Emily’e bebeği alıp alamayacaklarını sorar. Emily de Mohit’in şoför gönderdiğini düşünüp almasını ister. Pari ile Bülbül Ankur’un evine gider. Ankita, Emily’in haberdar olup olmadığını sorar. Şoför özellikle sorduğunu, Emily de izin verdiğini açıklar.

Mohit işten eve gelir. Emily Mohit’in yanında Pari’yi göremeyince onu sorar. Mohit onu götüremediğini söyleyince, her ikisi de şok olur.

Tatil köyünde Suraj ise Sandiya aynı odada kalır. Suraj Sandiya’ya yakınlaşmak ister. Lakin Sandiya ondna kaçmaya çalışır. Sandiya’nın bir sırrını Suraj’ın öğrenmesinden çok korkar.

Can Yoldaşım 206 Bölüm özeti burada son buldu. Devamı Can Yoldaşım 207 bölüm özeti içerisinde sizleri bekliyor olacak.

21 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak

  • Santos Sandiya’nın neden sari giymediğini sorar
  • Sandiya Sari giymeyi sevmediğini söyler
  • Santos’un canı sıkılır
  • Santos evin mutfağını üçe böler
  • Santos Emiy, Minakşi ve kendisi için 3 mutfak eşyası ayarlar
  • Mohit ve Vikram kendi mutfakları için alış veriş yapar
  • Ankur’un kızı Bülbül Rathi evine gelir.
  • Aknur Rathi ailesinden özür diler
  • Bülbül yengesinin beline sarılır
  • Sandiya acı çeker
  • Rathi ailesi fark etmez
  • Ankur Rathi ailesini tatile göndermek istediğini açıklar
  • Emily ve Minakşi ile eşleri dışında diğerleri tatile gider

Can Yoldaşım 206 Bölüm Fragmanı

Yukarıda 21 Şubat Pazartesi Can Yoldaşım 206. Bölüm özeti verilen dizinin fragmanı verilmiştir. İşte 21 Şubat Can Yoldaşım 206 Bölüm fragmanı.

Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Can Yoldaşım 206 Bölüm özeti sonrasında gelecek bölüm neler olacak? sorusu oldukça merak ediliyor. İşte bir sonraki bölümde 22 Şubat Salı günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan Can Yoldaşım 207 Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Fragman yayınlandığında burada bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş