Eğitim

Plasebo Sensin – Joe Dispenza Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Plasebo Sensin – Joe Dispenza Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Plasebo Sensin kimin eseri? Plasebo Sensin kitabının yazarı kimdir? Plasebo Sensin konusu ve anafikri nedir? Plasebo Sensin kitabı ne konu alıyor? Plasebo Sensin PDF indirme linki var mı? Plasebo Sensin kitabının yazarı Joe Dispenza kimdir? İşte Plasebo Sensin kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Joe Dispenza

Yayın Evi: Ray Yayıncılık

İSBN: 9786059030144

Sayfa Sayısı: 368


Plasebo Sensin Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

“Plasebo Sensin sağlığınız ve yaşamınız için bedeninizde olağanüstü şeyleri iyi mi gerçekleştirebilceğinize ilişkin bir kullanma kılavuzu. En hafifçe deyimle görkemli. O, kim bilir sizin tek reçeteniz.”

– Dr. Christiane Northrup, Womens Bodies, Women’s Wisdom ve The Wisdom of Menopause kitaplarıyla New York Times’ın en fazlaca satan yazarı.

“Zihniniz yaptığınız herşeyin başarısı ya da başarısızlığı açısından inanılmaz derecede önemlidir…

Plasebo Sensin elinizdeki en mühim kaynağınızı kuvvetli bir halde keşfetmenizi sağlıyor ve genel olarak tüm alanlardaki başarınız için size bir fazlaca edimsel araçlar kazandırıyor. Ayrıca Dr. Dispenza’nın karmaşık fikirleri hepimizin faydalanabileceği bir halde… Sunuş tarzına hayranım.”

– Dr. Daniel G. Amen, Change Your Brain, Change Your Life ve Magnificent Mind at any Age kitaplarıyla New York Times’ın en fazlaca satan yazarı.

“Plasebo Sensin’de paylaşılanların ne kadar gerçek bulunduğunu, yaşamsal tehdit içeren hastalıklara haiz kişilerle olan deneyimlerimden biliyorum. Bedensel deneyimler zihnin inanılmış olduğu şeylerden ibarettir… Hepimiz kendi özümüzle uyarabileceğimiz şifayı yaratma potansiyeline sahibiz. Burada tüm sorun bu potansiyeli iyi mi harekete geçireceğimizi öğrenmemizdir. Okuyup öğrenin.”

– Dr. Bernie Siegel, A Book of Miracles ve The Art of Healing kitaplarının yazarı.

Değişim Zihinde Başlar


Plasebo Sensin Alıntıları – Sözleri

  • Plasebo tesiri, yalnız fikir yardımıyla iyileşmekle ilgilidir. Bununla birlikte, düşüncenin kendisi hemen hemen belirmemiş olan bir duygudur. Düşünceleri duygularla bir araya getirdiğimiz süre, onlar gerçek olmaya adım atar. Yani o süre gerçeklik haline dönüşür. Duygusal bir imzaya haiz olmayan bir fikir, boş bir deneyimdir ve bundan dolayı da uykudadır. Bilinmeyen, bilinir kılınmayı bekliyordur. Bir düşünceyi bir deneyimin içine kabul edersek ve sonrasında onu bilgelik haline getirirsek insan olarak evriliriz. Bir aynaya bakıp da yansımanızı gördüğünüzde onun, fizyolojik varlığınızın görüntüsü bulunduğunu bilirsiniz. Peki fakat gerçek benliğiniz, egonuz ve ruhunuz kendilerini iyi mi görecektir? Yaşamınız, zihninizin aynadaki görüntüsüdür ve gerçekte kim olduğunuzdur.
  • Şu sebeple hiçbir süre yeterince süre yoktur ve her şey fazlaca süre alır.
  • Tedavisi mümkün olmayan hastalık yoktur, yalnız tedavisi mümkün olmayan hastalar vardır. Siegel, bununla birlikte güçlü bir iyileştici güç ve koşulsuz sevgi olan ümit hakkında yazmaya başladı. Umut, insanlara bağışıklik sistemlerinin en kuvvetli uyarıcısı olarak, organik eczaneden iksirler sağlayabiliyordu.
  • Hepimiz değişik etkilenebilirlik ve telkin seviyelerine sahibizdir ve bu da oldukça geniş bir etkilenebilirlik yelpazesi ortaya çıkarır. Herkes ister dış ister iç gerçekliklerden gelsin düşüncelere, telkinlere ve emirlere karşı kendi etkilenebilirlik seviyesine haizdir ve bu seviyeler de çeşitli değişkenlerle dalgalanma gösterir. Kendi etkilenebilirlik seviyenizi ve tersi olan analitik düşünebilme ile ilgili seviyelerinizi düşünün. Analitik zihniniz ne kadar büyükse (ne kadar çözümleme ediyorsanız), o oranda azca etkilenebilirsiniz anlama gelir ve tersi de doğrudur, doğrusu ne kadar azca analitik zihne sahipseniz etkilenebilirliğiniz de o oranda artar.Analitik zihin (ya da eleştirel zihin) bilgili zihninizin bir parçasıdır ve onun farkındasınızdır. O neokorteks düşüncelerin bir işlevidir. Neokorteks beynin bilgili farkındalığının olduğu yerdir; o düşünür, gözler, anımsar ve sorun çözer. Analiz eder, karşılaştırır, yargılar, tekrardan düşünür, inceleyip sorar, kutuplaştırır, soruşturup mantığa vurur, akla döker ve yansıtır. O, geçmiş deneyimden öğrenilenleri alır ve onları gelecek sonuçlar üstüne ya da hemen hemen deneyimlenmemiş olan bir olgunun üstüne uygular.
  • Bazı insanoğlu bu deneyimi ruhun karanlık gecesi olarak adlandırırlar. O kendini kül olana kadar yakan anka kuşudur.
    Eski beniniz yeni bir tanesinin doğumu için ölmektedir. Elbette hastalık hissedeceksiniz!
    Fakat merak etmeyin problem yok bu sebeple bilinmeyen, yaratmak için en muhteşem yerdir. Bilinmeyen, olasılıkların var olduğu bir yerdir. Bundan daha iyi ne olabilir? Çoğumuz bilinmeyenden kaçmaya şartlanmışızdır, o halde şimdi bizim bilinmeyenin ya da boşluğun içinde ondan korkmak yerine rahat olmayı öğrenmemiz gerekir.
    Şimdi bana boşluğun içindeyken, yönünüzü bulamayacağınız, karşınıza ne çıkacağınızı bilmediğiniz yada geleceği öngöremediğiniz için rahatsız olduğunuzu söylüyorsanız, size aslen bu durumun mükemmel bulunduğunu söylerim, bu sebeple geleceği öngörmenin en iyi yolu onu yaratmaktan geçer – bilinenden değil, bilinmeyenden.
  • Tüm parçacıklar, uzam ve dönemin ötesinde maddi olmayan, görünmez bir data alanıyla birbirlerine bağlanır ve bu alan (fikir) ve enerjidir (frekans, şeylerin titreşim hızı). Şu sebeple her atom, örneksiz bir imzaya ve enerji alanına haizdir. Atomlar, kolektif olarak molekülleri oluşturduğunda onlar, data alanlarını paylaşır, sonrasında kendi eşi olmayan enerji desenlerini yaymaya adım atar. Evrende atomlardan oluşan her şeyin yaymış olduğu örneksiz ve eşi olmayan bir enerji imzası var ise sizin ve benim de bu şekilde bir imzamız var anlama gelir. Siz de ben de varlık halimiz temelinde, daima elektromanyetik bir enerji halinde data yaymaktayız.
  • Nöronlar, beraber sinyaller gönderdikleri ve yüklü elementlerin alışverişini halletmeye başladıkları süre, elektromanyetik alanlar üretir ve bu alanlar bizim, beyin taramalarında ölçebildiğimiz şeylerdir (bir elektroensefalograf ya da EEG şeklinde).
    İnsanlar ölçülebilir birkaç beyin frekansına haizdir ve daha
    yavaş beyin dalgalarındayken biz, bilinçaltı zihnin içsel
    dünyalarının derinliklerine daha kolay inebiliriz. Beyin dalgaları en yavaşından en hızlısına doğru şu şekilde adlandırılırlar:
    delta (derin ve onana uyku hali, tamamen bilirıçdışı hal), teta
    (derin uykuyla uyanıklık hali arasındaki bir alaca karanlık
    kuşağı), alfa (yaratıcı, görselleştirici hal), beta (bilgili düşünceler) ve gama (bilincin yoğunlaşmış halleri).
    Beta, güncel uyanık halimizdir. Beta halindeyken, düşünen
    beyin ya da neokorteks, gelen tüm duyusal verileri işler,
    dış ve iç dünyalarımız, içinde anlam yaratır. Beta, meditasyon için en iyi hal değildir bu sebeple beta halindeyken dış dünyamız, iç dünyamızdan daha gerçek görünür. Beyin, dalga desenlerinin şu üç seviyesi beta-dalga spektrumunu oluşturur: düşük-aralıklı beta (bir kitabı okumak şeklinde zamanlarda görülen rahat, ilgili bir dikkatin olduğu hal), orta-aralıklı beta(öğrenme ve anımsama işlerinde olduğu şeklinde, gövde dışındaki uyarıcılara odaklanmış dikkat hali) ve yüksek-aralıklı beta (stres kimyasalları üretildiğinde görülen yoğun odaklı ve kriz modundaki dikkat hali). Beta beyin dalgaları ne kadar yüksek olursa işletim
    sistemimize erişimimizden o denli uzaklaşmış oluruz.
    Günlerimizin çoğunda beta ve alfa halleri içinde gider geliriz. Alfa bizim gevşeme halimizdir. Orada dış dünyaya daha
    azca dikkat kesilir ve içsel dünyamıza fazla eğiliriz. Alfa halinde
    olduğumuzda meditasyon halindeyizdir; buna hayal kurma ya
    da gündüz düşü diyebiliriz. Bu haldeyken içsel dünya, dış dünyadan daha gerçektü bu sebeple o, dikkatimizin yöneldiği yerdir.
  • Yeni bir şey düşündüğünüz süre, nörolojik, kimyasal ve genetik olarak değişmeye başlarsınız. Aslında, sıradışı bir öğrenme süreci, yeni düşünme biçimleri ve taze deneyimler ile saniyeler içinde bile binlerce yeni bağlantılar oluşturabilirsiniz. Bu, yalnız düşünerek, yeni genlerinizi derhal bireysel olarak aktive edebileceğiniz anlamına gelir. Bu zihnin maddeye olan üstünlüğüdür.
  • 1970’lerin ilk yıllarında, Viyanalı fizikçi Franz Anton Mesmer, o dönemde olağanüstü bir iyileşme olarak addedilen tıbbi bir modeli geliştirip sergilemeye başladığında aniden meşhur biri olmuştu. Sir Isaac Newton’un insan bedeni üstündeki gezegensel yerçekimi tesiri fikrini daha da geliştiren Mesmer, bedende “hayvansal manyetizm” adını verdiği görünmez bir sıvı olduğuna ve bunun manipüle edilmesiyle insanların iyileştirilebileceğine inanıyordu.
    Onun tekniğinde, hastanın bedenine bu manyetik sıvıyı dengeleyecek olan mıknatıslar değdirilmeden ilkin, hastanın Mesmer’in gözlerinin içine bakması isteniyordu. Sonra aynı etkiyi yaratabilmek için mıknatıslar olmadan ellerini sallamasının da kafi bulunduğunu keşfetti. Oldukca geçmeden her oturum başladıktan sonrasında, hastalarında titreme, sarsılma ve kasılmalar gözlenmeye başlandı; Mesmer bunların tedavi edici olduğuna inanıyordu. Mesmer sıvıyı dengelemeye, onlar tekrardan sakinleşene kadar devam ediyordu. Bu tekniği, felçten tutun, kasılmali hastalıklara, tane kanamaları ve hemoroidler şeklinde daha küçük sorunlara kadar pek fazlaca alanda uyguladı.
  • Kişiliğiniz; düşünceleriniz, eylemleriniz ve duygularınızdan oluşur. O varlık halinizdir. Bundan dolayı, aynı düşünceler, eylemler ve duygular sizi hep aynı geçmiş bireysel gerçekliğinize mahkum eder. Bununla birlikte, fert olarak yeni düşünceler, edimler ve duyguları kucak açtığınız süre kaçınılmaz olarak geleceğinizde yeni bireysel gerçeklik yaratmış olmuş olursunuz.


Plasebo Sensin İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Bir fizyoterapist olarak kitabın bana fazlaca katkısı oldu.Bazen yaptığınız tedavi ne kadar iyi olursa olsun kişinin ruh halini,hissiyatını,negatif düşüncelerini kıramayabiliyorsunuz.Tedaviniz buğu olup uçuyor.İyileşmeyen hastalık yoktur iyileştirilemeyen hasta vardır sözü oldukça yerinde bir sözdür.İyileşmek için hastanın ilkin kendi inanması gerekir,bunun için savaşım vermesi gerekir.Düşüncenin gücüne inanıyorum ve bunu gelistirmek ve uygulamak için çalışacagım.Ilkin benım deneyimlemem lazım.ben inanmalıyım ki hastalarıma ve cevreme bunu yansıtabileyim.Kitabı okumanızı tavsiye ediyorum . (Çetin)

Düşüncenin enerjisini ,meditasyonun insan hayatına pozitif yönde tesirleri aktarılmış kitapta. Kitabın yazarının da hekim olması ayrı itimat veriyor insana. Anlatım dili de anlaşılır ve akıcı kitabı okurken sıkılmadım.Her sayfasında altını çizdim notlar aldım. Ayrıca kitabı okuyanlara ‘şifa – heal’ isminde belgeseli de izlemelerini tavsiye ediyorum. Şimdiden iyi okumalar. (HiLâL)

Plasebo, kelime anlamı olarak “hoşnut etmek” demek. Plasebo, hastaların sıhhat durumlarına ilişkin pozitif yönde beklentilerinin, nosebo ise negatif beklentilerinin etkisidir. Kitapta bu etkilerin iyi mi olduğu, ne şekilde geliştiği, nelere yol açmış olduğu, iyi mi sonlandığı hastaların hayatlarından örneklerle açıklanmış.
Etkilerin işleyişini iyice anlamamız için de beynimizin iyi mi çalmış olduğu, genlerimiz, sinir sistemimiz, düşüncelerimiz, bilinçaltımız gerek görsellerle gerek çeşitli alt başlıklarla, tıbbi terimlerle ayrıntılıca yazılmış.
Kitabı okurken data bombardımanına tutulmuş şeklinde hissedebilirsiniz. Şahsen kitabı epey uzun bir zamanda bitirdim. Okunanların sindirilmesi gerekiyor. Açıklamalardan sonrasında meditasyonu konu alıyor ve kitabın sonunda meditasyon örnekleri yer ediniyor. Bu yorumu yazmak için kitabı yeniden elime alıp çizdiğim bölgeleri okudum. Zaman süre bunu yapmam gerekeceğini fark ettim. Şu sebeple bilinçaltımızda yeni inanç programları oluşturmak için onları sık sık yeniden etmek bilincimizi uyanık tutmamızı sağlar ve farkındalığımızı yükseltir.
Kitabın bir yerinde,tedavi edilemeyen hastalık yoktur,tedavi edilemeyen hasta vardır, yazıyordu.Bizler de hastalıkların altında yatan sebeplere bakıyoruz.Görünenin ardına, zihin,gövde,ruh üçlemesi içinde denge yaratmaya, bütüncül yaklaşımla iyileşme sağlıyoruz. Belki doktorunuz size şekeriniz sınırda dedi ve siz artık kendinizi şeker hastası kabul ettiniz ve hakkaten şeker hastası oldunuz.Belki coronovirüsten öleceğinize inandığınız için her şeyden, herkesten uzaklaşarak kendinizi evinize kapattınız.
Neyi gözünüzde büyütürseniz, neyden bu aşama korkarsanız, düşündüklerinizi yaşarsınız.Yani Plasebo da sizsiniz nosebo da.Kitabı merak eden her insana tavsiye ediyorum.Şifa olsun.Sağlıcakla. (Şeyda)


Plasebo Sensin PDF indirme linki var mı?


Joe Dispenza – Plasebo Sensin kitabı için internette en fazlaca meydana getirilen aramalardan birisi de Plasebo Sensin PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Joe Dispenza Kimdir?


Joe Dispenza Kitapları – Eserleri

  • Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak
  • Plasebo Sensin
  • Doğaüstü Olmak
  • Plasebo Sensin


Joe Dispenza Alıntıları – Sözleri

  • Düşüncelerinizi ne kadar amaçlı bir halde yönetir ve bu durumdan sıyrılmanın sevincini ne kadar fazlaca yaşarsanız, daha üstün bir iradeyle, onun aklıyla ve sevgisiyle o denli fazlaca örtüşürsünüz. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Ve tamamı sonsuz şimdide olmaktaydı. (Doğaüstü Olmak)
  • Hepimiz değişik etkilenebilirlik ve telkin seviyelerine sahibizdir ve bu da oldukça geniş bir etkilenebilirlik yelpazesi ortaya çıkarır. Herkes ister dış ister iç gerçekliklerden gelsin düşüncelere, telkinlere ve emirlere karşı kendi etkilenebilirlik seviyesine haizdir ve bu seviyeler de çeşitli değişkenlerle dalgalanma gösterir. Kendi etkilenebilirlik seviyenizi ve tersi olan analitik düşünebilme ile ilgili seviyelerinizi düşünün. Analitik zihniniz ne kadar büyükse (ne kadar çözümleme ediyorsanız), o oranda azca etkilenebilirsiniz anlama gelir ve tersi de doğrudur, doğrusu ne kadar azca analitik zihne sahipseniz etkilenebilirliğiniz de o oranda artar.Analitik zihin (ya da eleştirel zihin) bilgili zihninizin bir parçasıdır ve onun farkındasınızdır. O neokorteks düşüncelerin bir işlevidir. Neokorteks beynin bilgili farkındalığının olduğu yerdir; o düşünür, gözler, anımsar ve sorun çözer. Analiz eder, karşılaştırır, yargılar, tekrardan düşünür, inceleyip sorar, kutuplaştırır, soruşturup mantığa vurur, akla döker ve yansıtır. O, geçmiş deneyimden öğrenilenleri alır ve onları gelecek sonuçlar üstüne ya da hemen hemen deneyimlenmemiş olan bir olgunun üstüne uygular. (Plasebo Sensin)
  • Kuantumda var olmanın tek yolu farkındalıktır ya da daha iyi bir ifadeyle, bu âlemi deneyimlemenizin tek yolu farkındalığınızdır, duyularınız değil. Bilinç, farkındalık olduğundan ve farkındalık da dikkat etmek ve fark etmek olduğundan, bir kez duyuların dünyasının ötesine geçtiğinizde, doğrusu kuantum alanının enerjisine dikkatinizi verdiğinizde, bilinciniz frekansın ve bilginin daha büyük bir seviyesine bağlanmış olur.
    Bu, kulağa ne kadar garip gelirse gelsin kuantum alanı boş değildir. O frekans ve enerjiyle dolu sonsuz bir alandır ve tüm frekanslar data taşır. Dolayısıyla kuantum alanını, maddenin fizyolojik dünyasının ve duyularımızın ötesinde titreşmekte olan sonsuz oranda enerji ile dolu bir alan olarak düşünün (yaratma işinde kullanabileceğimiz görünmez enerji dalgaları).Potansiyellerin sonsuz denizinde yüzen tüm bu enerjiyle tam olarak ne yaratabiliriz? Bu bizlere bağlıdır, bu sebeple özetle, kuantum alanı tüm olasılıkların var olduğu bir haldir. (Doğaüstü Olmak)
  • Yıkıcı duygusal evrelerden birini değiştirdikçe, gövde daha azca kontrolden çıkar ve siz öteki pek fazlaca kişilik hususi durumunu değiştirirsiniz. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Tüm parçacıklar, uzam ve dönemin ötesinde maddi olmayan, görünmez bir data alanıyla birbirlerine bağlanır ve bu alan (fikir) ve enerjidir (frekans, şeylerin titreşim hızı). Şu sebeple her atom, örneksiz bir imzaya ve enerji alanına haizdir. Atomlar, kolektif olarak molekülleri oluşturduğunda onlar, data alanlarını paylaşır, sonrasında kendi eşi olmayan enerji desenlerini yaymaya adım atar. Evrende atomlardan oluşan her şeyin yaymış olduğu örneksiz ve eşi olmayan bir enerji imzası var ise sizin ve benim de bu şekilde bir imzamız var anlama gelir. Siz de ben de varlık halimiz temelinde, daima elektromanyetik bir enerji halinde data yaymaktayız. (Plasebo Sensin)
  • Eskiyi elemek ve yeniye yer açmak, bir dönüşüm sürecidir. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Dikkatimizi maddi dünyadan çekip odaklanmamızı bilinmeyen alemine yönelttiğimiz ve şimdiki anda kaldığımız süre beyin tutarlı bir tarzda çalışır. (Doğaüstü Olmak)
  • Plasebo tesiri, yalnız fikir yardımıyla iyileşmekle ilgilidir. Bununla birlikte, düşüncenin kendisi hemen hemen belirmemiş olan bir duygudur. Düşünceleri duygularla bir araya getirdiğimiz süre, onlar gerçek olmaya adım atar. Yani o süre gerçeklik haline dönüşür. Duygusal bir imzaya haiz olmayan bir fikir, boş bir deneyimdir ve bundan dolayı da uykudadır. Bilinmeyen, bilinir kılınmayı bekliyordur. Bir düşünceyi bir deneyimin içine kabul edersek ve sonrasında onu bilgelik haline getirirsek insan olarak evriliriz. Bir aynaya bakıp da yansımanızı gördüğünüzde onun, fizyolojik varlığınızın görüntüsü bulunduğunu bilirsiniz. Peki fakat gerçek benliğiniz, egonuz ve ruhunuz kendilerini iyi mi görecektir? Yaşamınız, zihninizin aynadaki görüntüsüdür ve gerçekte kim olduğunuzdur. (Plasebo Sensin)

  • Bir daha asla aynı şahıs olmayacaktım. (Doğaüstü Olmak)
  • Her şey bilincin bir düşüncesiyle adım atar.. (Doğaüstü Olmak)
  • Bazı insanoğlu bu deneyimi ruhun karanlık gecesi olarak adlandırırlar. O kendini kül olana kadar yakan anka kuşudur.
    Eski beniniz yeni bir tanesinin doğumu için ölmektedir. Elbette hastalık hissedeceksiniz!
    Fakat merak etmeyin problem yok bu sebeple bilinmeyen, yaratmak için en muhteşem yerdir. Bilinmeyen, olasılıkların var olduğu bir yerdir. Bundan daha iyi ne olabilir? Çoğumuz bilinmeyenden kaçmaya şartlanmışızdır, o halde şimdi bizim bilinmeyenin ya da boşluğun içinde ondan korkmak yerine rahat olmayı öğrenmemiz gerekir.
    Şimdi bana boşluğun içindeyken, yönünüzü bulamayacağınız, karşınıza ne çıkacağınızı bilmediğiniz yada geleceği öngöremediğiniz için rahatsız olduğunuzu söylüyorsanız, size aslen bu durumun mükemmel bulunduğunu söylerim, bu sebeple geleceği öngörmenin en iyi yolu onu yaratmaktan geçer – bilinenden değil, bilinmeyenden. (Plasebo Sensin)
  • Dış dünyanız içsel gerçekliğinizin bir parçasıdır. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Siz bir insan olarak farkındalığınızı istediğiniz şeye yöneltme özgürlüğüne sahipsiniz. Bu güç bolluğunu yönetme ve uygun şekilde kullanma becerinizi geliştirmek armağandır. Fikir ve farkındalığınızı nereye koyarsanız, orası sizin gerçekliğinize dönüşür. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Yeni bir şey düşündüğünüz süre, nörolojik, kimyasal ve genetik olarak değişmeye başlarsınız. Aslında, sıradışı bir öğrenme süreci, yeni düşünme biçimleri ve taze deneyimler ile saniyeler içinde bile binlerce yeni bağlantılar oluşturabilirsiniz. Bu, yalnız düşünerek, yeni genlerinizi derhal bireysel olarak aktive edebileceğiniz anlamına gelir. Bu zihnin maddeye olan üstünlüğüdür. (Plasebo Sensin)
  • Dikkatinizi geçmişin şimdiki gerçekliğinden ya da öngörülebilir gelecek gerçekliğinden uzaklaştırdığınızda, enerjinizi geri çağırmış olur ve kendi elektromanyetik alanınız inşa etmiş olmuş olursunuz. (Doğaüstü Olmak)
  • Kendinizi ya da kendinizin ve yaşamınızın anılarını aşmayı öğrendiğiniz süre sizi geçmişim şimdiki gerçekliğine bağlayan her şeyle, hep beraberce, her yerle ve tüm zamanlarla bağlarınızı koparmış olmuş olursunuz. (Doğaüstü Olmak)
  • Duygular iş başındaki enerji olduklarından, dış yaşamınızdan deneyimlediğiniz ve etkileşim kurduğunuz her şey, kendisine bağlı enerji yüklü bir duygu ihtiva eder. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)
  • Şu sebeple hiçbir süre yeterince süre yoktur ve her şey fazlaca süre alır. (Plasebo Sensin)
  • Değişim gösterdiğinizde, her türlü çevresel koşuldan daha üstün bir içsel düzeni ezberlemişsinizdir. Bu, enerjinizi yüksek meblağ, yeni bir gerçeklikte bedeninizden, çevreden ve bağımsız olarak bilgili kalmanızı sağlar. (Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş