Teknoloji

Netflix Gay LGBT Temalı Dizileri ve Filmleri 2022

Mevzu Başlıkları

  • Alex Strange Love
  • Pose (2 Sezon Netflix Dizisi)
  • Circus of Books
  • The Vampire Diaries – Vampir Günlükleri
  • Holding The Man
  • Call Me By Your Name / Beni Adımla Çağır
  • Loev
  • Beach Rats – Plaj Fareleri
  • I Am Michael – Ben Michael
  • And Then We Danced – Ve Sonra Dans Ettik
  • God’s Own Country – Tanırının Unuttuğu Yer
  • Rocketman – Roket Adam
  • Pain and Glory– Acı ve Zafer
  • Love – Simon
  • Eyewitness – Görgü Şahidi

En iyi, popüler Netflix Gay LGBT temalı dizileri ve filmleri! 2022 senesinde güncel olarak fazlaca seçilenler, izlenenler, tavsiye ve teklif edilen Netflix eşcinsel dizi ve filmleri hakkında ayrıntılar evvelinde kısa informasyon; Gay, eşcinsel anlamına gelen bir seçim neticeyidir.
Erkek eşcinselleri ayırmak ismine “Gay” sözcüğü kullanılmıştır. Kısaltması olan LGBTİQ, lezbiyen, gay, bisexuel, transeksüel, interseksüel ve queer anlamlarına karşılık geliyor. Her bir tarifin kendini temsil eden ayrı bir simgeyi, sancağı vardır.)

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328ed21b9Popüler Netflix Gay, LGBTİQ temalı diziler ve filmler mevzusu Rotterdam’da bulunan bir takipçimiz tarafınca ele alınmıştır.
Son senelerde çekilen film ve dizilir gerek insanları LGBTİQ+ hakkında bilinçlendirebilmek, gerekse talep arz meselesinin neticesinde pek fazlaca LGBTİQ+ yapımı izleyicilerin takdirine sundu. Netflix’te en fazla izlenen Gay içerikli LGBTİQ film ve dizliler şu şekilde sıralanmıştır;

Alex Strange Love

Craig Johnson tarafınca yazılan ve idarenen Netflix gay filmi olan “Alex Strangelove” yapımı bekâretini uzunca bir zamandır dostu olan ve şimdi de kız dostu olmuş Claire’e kaptırmak için hazırlanan Alex Truelove isminde genç bir liseli hakkında çekilen bir yaratı.
Ama bir şeyler onu bu vaziyete hakikaten bu duyguyu tatmasına alıkoyuyor.

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328f0eb11

Aslında açıkca eşcinsel olan ve Alex’in içindeki duygu ve hissiyatın, ne olabileceği hakkında hipotez yürüterek bir bakışta kavrayabilen Elliott isminde karakter, eş yaşlarındaki bir gençle bir partide tanıştığı vakit bazı şeylerin daha da güçleşmeye başladığını anlamış olur.
Azıcık dostluk kurarlar, samimiyetlerini geliştirirler, bir konsere giderler ve gece zamanlarında beraber New York’ta gezerler ve film bir çok vakit ilişkilerini anlatır. 

IMDbGoogle Puanı6,3%88 

Pose (2 Sezon Netflix Dizisi)

Pose, siyah tende LGBTİQ+ topluluğunun dans ederek kupa için yarıştığı 1980’lerde New York’un balo salonu sahnesine ışık yakalıyor. Evet, bir kupa kazanmak bir ferde büyük onur verir, sadece müsabakacılar hem de tanınırlık ve ün kazanmak ismine cenk veriyorlar. 2 sürem olan Netflix eşcinsel dizisinde; Bolluk Evi’nin bir azası olan Mj Rodriguez’den Blanca kendisinin HIV pozitif bulunduğunu bildikten sonrasında temelinde Bolluk Evi’nin anası Elektra’ya hizmet etmeye karar alır.
Çocuklarına bakabileceği ve her şeyden evvel hayallerini reelleştirmesine destekçi olabileceği bir evi derinden istiyor. Blanca’nın Evangelista Evi, çoğu zaman rıhtımda çalışmakta olan sadece modelleme hırsları ve büyük potansiyellere haiz Indya Moore’un Angel’ı ve ek olarak anne babaları eşcinsel bulunduğunu bildiğinde kısmetsiz bir şekilde evinden atılmış genç bir adam olan Damon’u da kapsıyor. 

IMDbGoogle Puanı8,6%96

Circus of Books

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328f42915

Circus of Books, Rachel Mason tarafınca rejisörlüğünde oluşturulmuş olan Netflix’de seyretme ihtimali olan gay temalı filmdir.
Erotik dükkanı olup işlerini uzun zaman insanlara içtenlikle açıklamakta kasvet yaşayan Karen ve Barry, geçen 10 senenin sonunda Amerika Birleşik Devletleri’nde eşcinsel filmlerin en büyük dağıtımcıları haline kazanç.

IMDbGoogle Puanı7,1%93

The Vampire Diaries – Vampir Günlükleri

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328f7c818

The vampire diaries – Vampir Günlükleri dizisi toplamda 8 sürem ve 171 kısım ile oldukça uzun bir zaman yayında kaldı.
J. Smith‘in aynı addaki kitabından adapte edilen bu dizi vampir, aşk ve cinsellik benzer biçimde derhal her mevzuda duygularınızı tavan yaptırıyor. Stefan’ın adındaki bir vampirin kasabaya dönmesiyle, 17 yaşındaki bir genç içinde başlamış olan ilişki derhal her kesimin soluğunu kesecek cinste.

IMDbGoogle Puanı7,7%95

Holding The Man

Neil Armfield rejisörlüğünde oluşturulmuş Netflix gay yapımda Tim ve John isminde karakterler aynı lisede okuyan iki dostturlar.

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328fb2e9f

Bir zaman sonrasında birbirlerine âşık olan Tim ve John, uzunca bir zaman ilişkilerinin önüne çıkan tüm manilerin karşısında durmayı başarırlar. Ancak ilişkilerinde aradan geçmiş on senenin arkasından, HIV pozitif teşhisi ile yüzleşmek zorunda bırakılırlar. Bu sağlık açısından güç gidişat ilişkilerinin de belirli başlı mevzularda denenmesine niçin olur. 

IMDbGoogle Puanı7,4%94

Call Me By Your Name / Beni Adımla Çağır

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216328feb71e

Romantik/Dram cinsinde olan Netflix’in bu filmimizde gay ve eşcinsellik konularınada yer verilmiştir.
asrın sonlarına doğru bir yaz mevsimi esnasında hemen hemen 17 yaşlarında olan Amerikalı-İtalyan adam Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya’da bulunmakta olan villasında müzik, kitap ve dostu Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio’nun babası Roma kültüründe uzmanlaşmış bir profesördür ve anası Annella ise tercümandır. Meşhur rejisör Luca Guadagnino’nun senaryocularından biri olduğu ve idarediği bir yapımdır.

IMDbGoogle Puanı7,9%93

Loev

New York kentinde yaşamakta olan, gecesini gündüzüne katma derecesinde işkolik bir bankacı olan Jay ile Mumbai’li bir müzisyen olan Sahil, Hindistan’da küçük bir tatile çıkarlar.

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216329031720

Netflix Loev filmin eşcinsel ilişkilerin menedildiği ve kabahat olarak bakılmış olduğu ülkelerden önde gelen Hindistan’da geçiyor olması ve yalnızca gey birlikteliğini değil de bundan yola çıkarak genel olarak insanoğlunun psikolojisi ve hislerini analizi açısından değişik bir yapımdır. Ülkelerin, toplumların, fertlerin ve daha birçok şeyin bu hisler üstünde yarattığı baskısını ele alan yapım; ezber bozan, benzeri olmayan, orijinal bir dil kullanmaktadır.

IMDbGoogle Puanı5,8%81

Beach Rats – Plaj Fareleri

2017 Yapımı olan ve Eliza Hitman rejisörlüğünde oluşturulan bu Netflix eşcinsel filmimizde Brooklyn’in derme çatma, varoş kenar semtlerinden birinde, hastalıkların pençesinde boğuşan babası ve annesiyle yaşayan Frankie, evindeki bitmek öğren sorunlardan kaçmak için serseri denebilecek kalitede dostlarıyla takılmaktadır ve dönemin bir kısmını onlarla geçirmektedir.
Glatze aktivistlik yapıyor olduğu yıllarının arkasından aniden yaşam stilini değişiklik yapma aşamasına kazanç. Artık katı bir Hristiyan olan, dinine bağlanmış ve eşcinselliğin din açısından günah bulunduğunu açıklayan Glatze, daha önceki dostlarıyla, dostlarıyla yollarını ayırıp çoban olmaya karar verir.

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216329066f04

Netflix’in bu eserleri ciddi bir izlenme rakamına erişti dahi.
Bu ve eşi yapımlar da onlar diğerlerine kavrayabilmesine destekçi olabilir.

IMDbGoogle Puanı5,6%68

And Then We Danced – Ve Sonra Dans Ettik

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 62163290a3286

Merab, çocukluğundan itibaren dansa oldukça ilgili ve şahsiyetini arama mücadelesi içinde olan genç bir eşcinsel karakter. Dansa o denli düşkündü ki yaşamının tam sorunlarını dans ederek çözebileceğini düşünmekteydi.
Derken, dans gruplarına yeni katılan bir dansçı aniden her şeyi değiştirdi. Irak’lı bu dansçı başlangıçta muhteşem bir dansçı olmasının tesiriyle Merab’ın en büyük rakibi olsa da her geçen gün ikisi de birbirlerine karşı değişik duydular beslemeye başladılar ve yaşamlarının seyri değişti.

IMDbGoogle Puanı9,1%87

God’s Own Country – Tanırının Unuttuğu Yer

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 62163290d8881

Film Rumen olan göçmen orijinli bir emekçi ve, Yorkshire yerlisi bir ziraatçi içinde geçiyor.
Çiftliğine kendi işlerinde destekçi olması için almış olduğu kahya olan Romanyalı göçmen Gheorghe ile aralarında iş haricinde hususi ve duygusal bir yakınlaşma adım atar. Onun yardımıyla duygusal ve cinsel yaşamı, hoşlanmayı, beğenilmeyi daha evvel tatmadığı bir fazlaca duyguyu bir arada yaşar. 

IMDbGoogle Puanı7,7%94

Rocketman – Roket Adam

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216329114fea

Müzik/Drama cinsinde Netflix gay temalı bu filmimizde; Rocketman, efsaneleşmiş müzisyen olan Elton John’un yaşamını ele alan yaşam öykü müzik filmi olarak kendisini ön tasarıya çıkartıyor.
Oldukça canlı ve cümbüşlü sahnelerinin haricinde sanatçının ruhsal yapısındaki ince detaylara değinmesi filmin kimi kısımlarında üzüntü dolu anlara niçin oluyor. 

IMDbGoogle Puanı7,3%88

Pain and Glory– Acı ve Zafer

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 6216329148f51

Acı ve Zafer filmi, rejisörün geçmişten günümüze dek yaşamına iz bırakan noktaları ve geçmişindeki tercihlerini ele alıyor.
Film, 1980‘li senelerde Madrid kentinde kalbini süratli bir şekilde çarptıran reellik üstüne heyeti.

IMDbGoogle Puanı7,5%83

Love – Simon

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 621632918956c

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda kitabının üstüne kurgulanmış olan bir Amerikan Gençlik Komedi filmi olma hususi durumunu taşıyor. Herkes fazlaca iyi bir aşk hikâyesini hak eder sadece 17 yaşındaki Simon Spier için bu azıcık daha karışık bir vaziyette Ailesine yada dostlarına gey bulunduğunu bir cinsli açıklayamaz ve gönlünü sınıfındaki en yakın dostuna kaptırır. Bunu hem ailesinden saklamaya çalışmak, hem de dostuna açılma gayretleri komik, drama sahnelere niçin oluyor.

IMDbGoogle Puanı7,6%94

Eyewitness – Görgü Şahidi

Birbirlerine istekle bağlı olan ve birbirleriyle doyumsuz bir aşk yaşayan 2 genç, bigün saklıca ormandaki bir kulübede buluşmaya karar verir.
Ormanda vahim bir adam öldürmeye tanık olacaklardır. Bunu bakan katil, 2 gayin peşine düşer ve onlar ormandan süratli bir şekilde kaçmayı başarır.

netflix gay lgbt temali dizileri ve filmleri 2022 62163291bca68

Hem aralarındaki birlikteliğin gün çehresine çıkması, hem de katil tarafınca bulunma fobisi onları aralıksız kötü bir psikoloji ile yaşamaya güçler. Ellerinden geldiği kadar bu vakayı gizlemeye çabalasalar da bir süre sonra merak dürtüsü kapsamında vakanın detaylarını incelemek için yola düşerler.

IMDbGoogle Puanı7,7%96

Son Olarak: Netflix Black Mirror 5.
kısmı olan Striking Vipers dizisi 2 siyah tende gay dostun eşcinsel ilişkisini ileri teknoloji oyun üstünden anlatmıştır. İsteyenler; Netflix en iyi lezbiyen dizileri yazımızı yada her cinsten olan Netflix en popüler diziler mevzumuzu okuyabilir.

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş