Güncel

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları 2023 GÜNCEL

Trendyol araçlı kurye son yılda oldukça çok rağbet gören işler içinde içeriyor. Trendyolda çalışmak isteyen kişiler Trendyol Express taşıyıcı ücretleri ve Trendyol kurye şartları hakkında data edinmek istiyor. Trendyol Express işe alım süreci hakkında lüzumlu tüm detayları ve Trendyol kurye Başvuru belgelerini bununla beraber da Trendyol Araçlı kurye maaşları yazımızda bulabilirsiniz.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları 2023

Trendyol araçlı kurye işini düşünen kişilerin iki seçeneği var. Taşıyıcı olmak isterim diyenler ve Toplayıcı olmak isterim. Taşıyıcı olmak isteyenler motosiklet yada hafifçe ticari ile işlerine başlayabilir. Yazımızın devamını incelerseniz tüm bilgileri öğreneceksiniz. Trendyol kargo dağıtım işini icra eden kişilerin yorumlarını da yazımızın sonunda yorumlar bölümünde bulabilir. Sizlerde yorum ekleyebilirsiniz.

Aracınız var ve bu işi yapmak istiyorsanız fakat aklınıza takılan sorular var ise doğru yerdesiniz. Sizlere hazırlamış olduğumuz gelir ve gider tablolarından kazanacağınız miktarı öğrenebilirsiniz. 2023 Trendyol Araçlı Kurye Maaşları:


  • 8.500 TL (70 Adet kargo dağıtımı)
  • 16.250 TL (125 Adet kargo dağıtımı)
  • 19.920 TL (150 Adet kargo dağıtımı)
  • 26.720 TL (200 Adet kargo dağıtımı)

Araç ve vergi giderleri aşağıdaki tabloda hesaplanmıştır. Trendyol taşıyıcı olmak için yazımızın devamınızı okumakta yarar var.

Trendyol Araçlı Kurye Maaş Hesaplama 2023

Trendyol Express taşıyıcı ücretleri, pek fazlaca şahıs tarafınca değişik olarak yorumlanabiliyor. Bunu sebebi ise kişinin gün içinde dağıtmış olduğu kargo sayısına nazaran değişebilmesidir. Teslimat başı kargo tutarı 6-6,5 TL olmakta ve Trendyol Express taşıyıcı ücretleri ayda 8.500 TL ve 30 bin TL arası değişmektedir. 

Kargo Adedi Kargo Başına Ücret (6,5 TL) Kurye Maaşı Giderler Aylık Ciro
70 440 TL 8.500 TL 3.000 TL 11.440 TL
125 770 TL 16.520 TL 3.500 TL 16.520 TL
150 920 TL 19.920 TL 4.000 TL 23.920 TL
200 1.120 TL 26.720 TL 5.000 TL 31.720 TL

Ayrıca Trendyoldan Nasıl Para Kazanılır? konusunu incelemelisiniz.

Trendyol Araçlı Kurye Maaş ve Şartları

Trendyol Taşıyıcı Ol – Trendyol Express Başvuru

Trendyol taşıyıcı ol (iş ortağımız olun) sloganı ile binlerce kişiye iş kapısı açan Trendyol taşıyıcı olmak için belirli şartları vardır. Trendyol taşıyıcı olmak ikiye ayrılıyor. Bunlar;


  • Taşıyıcı olmak isterim,
  • Toplayıcı olmak isterim.
  1. Trendyol Taşıyıcı ol (trendyol.com üstünden satılan ürünlerin müşterilerimize teslimatının yapıldığı iş modelidir)
  2. Trendyol Toplayıcı ol (trendyol.com üstünden satılan ürünlerin satıcılardan toplandığı iş modelidir)

Trendyol Express Başvuru Şartları 2023

Trendyol Express taşıyıcı şartları başlangıcında aracın olup olmadığı geliyor. Bilindiği benzer biçimde son zamanlarda oldukça çok bir halde karşımıza çıkan Trendyol, pek fazlaca kişiye yeni istihdam alanı yaratıyor. Her gün yüzbinlerce kişinin alışveriş yapmış olduğu sanal mağazalardan önde gelen Trendyol’da para kazanmak araçlı kurye ile gerçekleşebiliyor. Satın alınan ürünler kurye tarafınca alıcılara iletiliyor. Bu işlem Trendyol Express taşıyıcıları tarafınca sağlanıyor. Araç haricinde bazı şartları da bulunmaktadır. Yazımızda bu şartların hepsini bulabilirsiniz.

Trendyol Kurye Başvuru 2023 Trendyol Express Başvuru

Trendyol kurye başvurusu için yukarıda da belirttiğimiz benzer biçimde kişinin kendine ilişkin otomobili olması gerekiyor. Bunlarında haricinde Trendyol Express müracaat formunu eksiksiz ve doğru bir halde dolduran kişiler müracaat işlemlerini tamamlayabiliyor. Trendyol araçlı kurye müracaat formu üstünde yer edinen bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ad
  • Soyad
  • Doğum Yılı
  • Telefon Numarası
  • E-Posta Adresi
  • Eğitim Durumu
  • Kent
  • İlçe
  • Şirket Türü
  • TCKN
  • Araç ve İş Bilgileri
  • Araç Durumu
  • Dağıtım tecrübesi

Trendyol Express ailesine katılmanız için https://trendyolexpress.com/tasiyici-ol adresinde yer edinen öteki bilgiler ise aşağıdaki gibidir:

  • Sürücü ehliyeti,
  • Sabıka kaydı,
  • Araç ruhsatı,
  • Sürücü profil fotoğrafı.

Trendyol Go Kurye Başvuru 2023 Şartlarına ulaşmak için yazıyı inceleyiniz.

Trendyol Express İşe Alım Süreci

Trendyol kurye başvuruları İnsan Kaynakları tarafınca gün içinde denetim ediliyor. Mesai yoğunluğuna ve başvurulara nazaran Trendyol Express işe alım süreci 2-3 gün olarak uzayabiliyor. Fakat gene de süratli bir halde dönüş sağlanıyor.

Başvuruların pozitif olması halinde kısa süreli eğitimle birlikte; mobil uygulama kullanımı, saha, yazışma ve iş güvenliği eğitimi verilmektedir. Tüm bu sürecin sonunda işe başlamış olacaksınız.

Trendyol Express Emek harcama Saatleri 2023

Trendyol Express ne kadara kadar dağıtım yapıyor sorusu pek fazlaca şahıs tarafınca araştırılıyor. Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat sabahleyin 09:00 ile akşam 21:00 saatleri içinde dağıtım yapmaktadır.

Trendyol Araçlı Kurye Başvuru Şartları Neler?

Trendyol Express çalışanı olmak istiyorsanız aşağıdaki şartları taşımanız gerekmektedir.

  • Trendyol araçlı kurye için kişinin aracının olması gerekmektedir.
  • Ehliyet belgesi kesinlikle olmalı,
  • Sabıka kaydının temiz olması,
  • Askerlik görevi tamamlanmış olmalı,
  • Bunların haricinde kişi şirketinin kurulmasını isteniyor. (kendi işinin patronu ol buradan geliyor 🙂 )
  • Trendyol tarafınca belirtilen vasıta minimum 2017 model ve hafifçe ticari vasıta olması gerekiyor,
  • Araç ileriki zamanlarda beş (5) yaşını doldurduğunda da değişiklik yapılması gene de Trendyol tarafınca belirlenen modellerde vasıta alınması gerekmekte,
  • Kısacası Trendyol 5 yaşını geçmemiş vasıta kabul etmektedir.
  • Sürücü belgesi haricinde SRC 1 ve Psikoteknik belgesi istenmektedir.

Trendyol Express çalışanı, taşıyıcı olmak için başvuruyu buradan yapabilirsiniz. 

Trendyol işe alım süreci: Tüm bu şartları yerine getiren kişiler artık Trendyol Express başvurusunu tamamlayıp haber bekleyebilirler. Başvuru onaylanmasının arkasından şubeye gidildiğinde Trendyol şube müdürü kaydınızı oluşturacaktır. Bu şekilde sende kendi işinin patronu olabilirsin! 🙂

BENZER İÇERİK: Trendyol Kargo Takip No Sorgulama 2023

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları 2023

Trendyol araçlı kurye maaşları ve taşıyıcı olarak ne kadar kazanılır merak ediyorsanız, aşağıda Trendyol Express araçlı kurye için averaj maaşlar yer verilmiştir. Bu rakamlar Trendyol araçlı kurye olarak çalışmış ve halen daha Trendyol Expresste çalışan kuryeler tarafınca alınarak hazırlanmıştır.

  • Ilk olarak Trendyol Express için taşıyıcı olduğunuzda üzerinize şirket yoksa şirket giderlerini düşünmeniz gerekiyor.
  • Gelir için ise ilk 40 kargoda 6,5 TL + KDV ve sonraki kargolar için 6 TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.
  • Günde 70 altında kargo dağıtımı yapmış olursanız otomatik 70’e tamamlanmaktadır.
  • Günde averaj 200 civarı kargo dağıtımı gerçekleşmektedir.
  • Ortalama günde 100 kargo ulaştığında ve dağıtımını yapıldığında 600 TL yakın gelir elde edilebilir.
  • Yakıt + BağKur + Muhasebe tutarı averaj kuryeye aittir.

Trendyol Araçlı Kurye Ne Kadar Kazanıyor?

Trendyol araçlı kurye emek harcama saatlerine yazımızda değinmiştik. Hafta içi ve Cumartesi günleri çalışan Trendyol Express taşıyıcıları Pazar günleri dağıtım yapmadığından 26 gün üstünden aylık maaş hesaplaması yapılmaktadır. Buna nazaran averaj aylık 8.500 TL ile 30.000 TL arası maaş alınabiliyor. Elbette bu fiyatlar Trendyolda kendi aracı dağıtım icra eden kişilerin aylık kazançları üstünden ortalama değerlerle, göz önüne alınarak paylaşılmıştır.

Trendyol araçlı kurye maaşları kişinin çalmış olduğu bölgeye nazaran de değişebiliyor. Dağıtım yapılacak bölgeyi tam bilmemek ve işe yeni başlamış olmak günlük kazancı etkileyebiliyor. Dağıtım meydana getirilen adresi deyim yerindeyse avucunu içi benzer biçimde bilen ve kargoculuk sektöründe tecrübesi olan kişiler yeni başlamış olan kişilere nazaran günlük daha çok teslimat gerçekleştirir. Günlük teslimatın fazla olması ay sonunda kişinin maaşını mühim seviyede etkileyebiliyor.

Trendyol Araçlı Kurye Yorumları

Trendyol Araçlı Kurye çalışanlarından Gökhan beyin yorumu: Arkadaşlar Biraz Yorumları okudum Bu sektörde ilklerden biri olarak söylüyorum ki evet söylenen rakamlar Gerçek fakat meydana getirilen hesap hataları var onu söylemek gerek. 10600 TL demişsiniz bu ücret KDV dahil ücrettir. KDV cebinize iyi mi kalıyor ben anlamadım. Devlete gider mi gösteriyorsunuz hepsini esasen Trendyol da bu işi yapmış olup mazot şişirilmiş mazot faturası çıkaran fazlaca şahıs var neredeyse hepsi fakat devlet sonunda size iyi bir satmaca çıkaracak ihmal etmeyin. Siz de devleti kandırdı ‘ğınızı sanmaya devam edin cezalar yağdığında göreceğim sizleri.

Kısa bir uyarı yaptıktan sonrasında gelelim hesaplamaya. Kargo fiyatı 40 adete kadar 4 TL 40 adetten sonrasında 3.50 kabaca bir hesapla 80 kargo günlük 300 TL eder bu hesap minimum hesap gerçi maksimumu da 100 kargo olur Trendyol sizin hesabınızı size yapar evvel o yüzden o şekilde eskisi benzer biçimde aylık 30.000 TL leri unutun benim çalıştığım dönemlerde bu şekilde paralar kazanılıyordu evet fakat Trendyol bir nevi bunun önüne geçti fakat gene kuryeler binbir türlü sahtekarlık yapıyor şube müdürleri ile beraber evet yeniden hesaplamaya geçelim 300×26=7800 TL 7.800+%18 KDV=9.204 tl hani nerde 10.600 ve ihmal etmeyin KDV sizin değil devlete geri ödüyorsunuz KDV ve bağkurun cebinize kalması için 29 yaş altı genç girişimci olmanız gerekmekte. Bağkur 850 TL muhasebe 300 TL 1000 TL de yakıt yakarsınız şu sebeple km yapmasanız bile 80 kargo demek günde 80 kere kontak aç kapa demek buda aracın yakıtını etkileyen en mühim unsurdur.

Amortisman düşmeniz lazım 1000 TL de ona düşün şu sebeple kışın kış lastiği var bunun bakımı var bunun *K belgesi var Şirket Açarken bir harcamanız olacak Gelir verginiz olacak sonrasında 2015 model ve üstü vasıta isteyecekler şuan 90/100 bin TL bu araçlar ohhh negüzel iş Trendyol suya sabuna dokunmadan kazancına kazanç katsın size de zamanı ulaştığında kendi işinin patronu sun deyip poh pohlasın işler yoğun olduğunda da mobing yapsın dostlar Normalde 3.50 TL ye kargo taşınmaz fakat Trendyol sizlere o şekilde bir satıyor ki ürününü o şekilde kolay hesaplar yapıyor ki size bu tutarı kabul ettirebilmek için size aylık 10.000 TL kazanıyorsun diyor kim kazanıyor diyor bu zamanda sizin hesabınızı sizden iyi yapıyor ona nazaran sizin işiniz fazlaca kolay ve fazlaca karlı iş fakat işin aslı o şekilde değil malesef. Trendyol bu işe girerken aylarca fizibilite yapmış oldu baktı ki Türkiye de bu şekilde bir boşluk var ve kargo şirketleri trendyoldan fazlaca iyi paralar kazanmaya başladığı anda yöneticiler bu biz niye yapmıyoruz deyip bu işe giriştiler Şuan bir kargodan 14 TL benzer biçimde bir ücret alıyor bunun 4 TL sini yalnızca siz alıyorsunuz hemde tüm harcamaları da size yıkmak şartıyla. Bence bu işe başlamadan ilkin bir düşün derim ben artıları eksileri neler diye.

Hiç mi artısı yok doğal olarak ki var şuan bölgeler bölündü biz eskiden 7 tane mahalleye dağıtım yapardık şimdi 1 mahalleye 2/3 şahıs bakıyor bu bir avantaj yakıttan ve zamandan fakat bir dezavantajı da kargo adetleri düştü doğal olarak. O yüzden 80 kargo ya sabitleme yaptılar ve birde doğal olarak emek harcama arkadaşlarınızla sürekli çekişme içinde olacaksınız şu sebeple onlarda sizin benzer biçimde şirket sahibi hepsi bir kargo fazla dağıtmanın peşine düşmüş olacaklar hile hurda fazlaca olacak kısaca toplu kargoları kendi zimmetlerine alıp size tek tek olan adresleri bırakabilirler. Toplu kargo demek işinizin erken bitmesi demek Trendyol da şu avantaj var her bir paket ayrı hesaplanır kısaca bir adrese 40 ayrı paket de verebilirsiniz tek tek de adres dolaşabilirsiniz o yüzden 250 kargo dağıtıyorum diyenlere şaşırmayın doğrudur 250 kargoyu 5 ayrı adrese dağıttı mı 1 saatte işini bitirir. Ama hepimiz bu mevzuda nedense uyanıklık yapar toplu alım icra eden müşteriler bellidir ve bu müşterileri bölgenin en uyanık kuryesi kapmaya çalışır kısaca neler neler dönüyor anlatmakla bitmez.

Velhasıl kelam aman diyelim Trendyolun yapmış olduğu hesabı dikkate almayın. Trendyolun hesabı kendine nazaran hesaptır siz kendi hesabınızı kendiniz yapın dostlar. İşin özetine gelirsek Aylık size duracak olan kemiksiz 3500/4000 TL Senelerdir bu işlerin içinden olan biri olarak navizane yaşadıklarımı aktarmak istedim asla borcu olmayan emekliliği gelmiş bir mesleği olmayan biri için ideal olabilir bir ihtimal fakat kirası olan borcu olan biri içinse kurtuluş olacak bir iş de değil. Zaten meslekte değil şu sebeple kimse sizi adam yerine koymaz ne karkış demeyip paketlerini ulaştırdığınız müşterileriniz nede Trendyol sizi adam yerine koyar Kampanyalarda pazar günleri mecburi çalıştırırlar sizi her ay bir kampanya olacağını düşünürsek varın gerisini siz düşünün dostlar zor iş doğal olarak hiçbir iş kolay demiyorum fakat bu iş başka bir zor olsa gerek. Trendyol Kurye Maaşları.

Kargo firmalarında çalışan kuryeleri gözlemleyip bunu öğrenebilirsiniz. Kargo firmasında ki kuryeler artık insanlarla uğraşmaktan yıldıklarından işlerini çok da fazla umursayarak yapmazlar fakat burda o şekilde değil şirket sürekli motivasyon hitabı yapar fakat arkasından mobingde yapar sana paranı veriyorum der paketimi teslim et der. Bugüne Kadar benim kadar kimse detaylı yazmamıştır herhalde ümit ederim bir faydam dokunmuştur. Her şey gönlünüzce olsun hoşça kalınca dostlar.

Güzel Anlatımı ve Yorumu İçin Gökhan Beye TEŞEKKÜRLER.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş