Kripto Para

Gstarshop nedir? Gstarshop.cc nasıl kullanılır? Gstarshop Kullanım Kılavuzu

?GSTAR NEDİR VE NE İŞE YARAR?

– Gstar 2016 yılında kurulmuş olup bir İngiltere şirketidir. Gstar dünyanın en büyük sosyal e-ticaret şirketi Meesho Top ortağıdır. Gstar, ünlü e-ticaret sitelerinde tüccarlarla iş birliği yapar ve ürünlerinin birçoğunu bağlar. Uygulamayı yükledikten ve bir hesap açtıktan

sonra, Amazon, Flipkart, G market, Ebay ve Wayfair vb. Üzerindeki birçok tüccardan sipariş almaya hak kazanırsınız. Herhangi bir emtia kategorisini seçebilir ve ardından siparişi tamamlamak için basit bir adımı takip edebilir, tüccarlardan komisyon alırsınız. Tüccarlar, siparişleri alarak puanlarını ve satışlarını iyileştirdiğiniz için sizi ödüllendirir. Her sipariş aldığınızda ve bir siparişi tamamladığınızda, tüccarlar tarafından sağlanan bir komisyon

kazanacaksınız. Her gün sipariş kapmalarına ne kadar çok katılırsanız, o kadar fazla komisyon alırsınız.

Gstar da şu anda işlem yapan 1milyon üye bulunmaktadır ve uygulamada 10.000 üzerinde

ürün iş birliği bulunmaktadır.

?GSTAR DA NASIL GELİR ELDE EDİLİR?

-Gstar uygulamasında tüccarlar sattıkları ürünler paylaşılıyor ve firma bize bu ürünün satışının gerçekleşmesi için önce bizim bu ürünü finanse etmemizi istiyor. Biz ürünü finanse edince ürünün belirlenen komisyonunu kazanmış oluyoruz. Firma herkese adil davranmak için işlem adedinde kota koymuştur. Ürünlerin fiyatlarına göre de ürünleri seviye seviye ayrılmıştır. Üye olduktan sonra minimum 50$ olması gerekmektedir (önerilen 100$) İlk üye olduğunuzda seviye 1 olarak başlıyorsunuz ve günlük 8 ürüne işlem yapabiliyorsunuz.

Seviye 2 olduktan sonra 12 işlem yapıp yüksek komisyonlar kazanabilirsiniz

?GSTARDAN İSTEDİĞİM ZAMAN AYRILABİLİR MİYİM?

-Gstar şirket politikası gereği şeffaf bir şirkettir. Herkese eşit davranmaktadır. Üyelerine önem veren ve aklımıza takılan soruyu bile anında yanıtlayan bir platformdur. Gstar dan istediğiniz zaman ayrılabilir ve hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

?GSTAR ŞİRKETİ %100 GÜVENİLİR Mİ?

-Ticaret dünyasında kurulan bütün şirketler %100 güvenilir değildir. Yapılan bütün işlerde riskler barındırmaktadır. Dünyada devi şirketler bile bazen iflasın eşiğinden dönmektedir. Bu durumda bir şirkete %100 güvenilir demek hayal satmaktan farksızdır. Gstar şirketi 2016 yılından bu yana üyelerini ve ürün satan tüccarları destekleyen bir şirket olmuştur.

Her gecen gün ürün popülasyonunu arttırmaya devam etmiştir. Aklımıza bir şey takıldığında bile mesaj atıp anlık cevap alabileceğimiz bir müşteri hizmetleri

bulunmaktadır. Lakin her şirket gibi Gstarın da gelecekte ne durumda olacağını kimse kestirememektedir. Üyelerimize tavsiyemiz sizi minimum riske sokacak tutar ile üye olmanız ve ileriki süreçte kâr dan devam etmenizdir.

Gstarshop.cc Detaylı Kullanım Kılavuzunu (PDF) İndirme için Tıklayın

Gstar’a nasıl kaydoluruz ve ilk yapılması gereken düzenlemeler

Gstar uygulamasına verilen referans linklerinden kayıt işlemi yapınız

Kayıt işlemi bittikten sonra hesaba giriş yapıyoruz öncelikle bazı bilgilerimizi siteye yüklememiz lazım bunun sebebi

Hem güvenlik amaçlı hem de para çekerken işimize yaraması bunları yaparken çok dikkatli olun şifreyi sakın unutmayın not alın bir yere.

Şimdi ilk olarak:

Account (HESAP) kısmından,

Settings (Ayarlar) kısmını seçiyoruz:

gstarshop kullanim 1

Daha sonra bu kısma geçiş yapıyoruz

Burada giriş şifresi yenilemeyle bir işimiz yok Ödeme şifresi kısmına giriş yapıyoruz:

gstarshop kullanim 2

Yeni şifreyi oluşturup submit e (Teslim etmek) tıklıyoruz.

gstarshop kullanim 3

Gstarshop.cc Detaylı Kullanım Kılavuzunu (PDF) İndirme için Tıklayın

Daha sonra tekrardan resim 2’deki yerden alıcı adresi kısmına girip adımızı numaramızı ve para yatırma işlemi yapacağımız borsanın usdt yatırma kodunu buraya yazıyoruz submite tıklıyoruz ve tüm işlemleri halletmiş oluyoruz.

gstarshop kullanim 4

Gstar`dan nasıl para çekeriz?

Account bölümünden withdrawi seçiyoruz.

gstarshop kullanim 5

Daha sonra ne kadar çekim yapmak istediğimizi seçip +add wallet adrese tıklıyoruz

gstarshop kullanim 6

Action bölümünden trc20 yi seçiyoruz. (Çünkü en az komisyonu trc20 ağı kesiyor)

Daha sonra wallet adres kısmına kripto borsasındaki trc20 dolar yatırma adresimizi ekliyoruz ve save tuşuna basıyoruz.

gstarshop kullanim 7

Gstardan Borsa uygulamasına para çekme saatleri:

(İngiltere saati ile Türkiye saati arasında 3 saat fark vardır. Türkiye saati İngiltere saatinden 3 saat ileridedir.)

Gstarshop.cc Detaylı Kullanım Kılavuzunu (PDF) İndirme için Tıklayın

Gstar’a nasıl para yatırız

Öncelikle yükleme yapmak için bir kripto borsanın da hesabınız olması lazım Yüklemelerin borsa üzerinden olmasının sebebi bankalara göre çok daha düşük komisyon kesilmesidir Örneğin 150 dolar yükleme yapacağız X borsadaki cüzdanımızı girip usdt çekme kısmına giriyoruz trc 20 ağını seçiyoruz buraya gstarın dolar yatırma hesabının adresini yapıştırıyoruz ve çeke tıklıyoruz.

gstarshop kullanim 8

TCJvoYRik2R7iLPASAXRiWYhjkWL4XaYFi

Adresi buraya bırakıyorum. Şirketin USDT adresine gönderim yapabilirsiniz.

Çekme işlemi onaylandığı zaman bu işlemin fotoğrafını çekiyoruz.

gstarshop kullanim 9

Ve gstar uygulamasına giriyoruz account kısmına tıklıyoruz Recharge kısmına giriyoruz

Trc20 yi seçiyoruz:

gstarshop kullanim 10

İlk sıraya yükleme yaptığımız miktarı, İkinci sıraya ismimizi,

Sıraya da çektiğimiz fotoyu ekliyoruz ve recharge nowa tıklıyoruz.

gstarshop kullanim 11

Gstardan Borsa uygulamasına para çekme saatleri:

(İngiltere saati ile Türkiye saati arasında 3 saat fark vardır. Türkiye saati İngiltere saatinden 3 saat ileridedir.)

gstarshop kullanim 12

Gstarshop.cc Detaylı Kullanım Kılavuzunu (PDF) İndirme için Tıklayın

GSTARSHOP LEVEL SİSTEMİ

LEVEL 1 rank platformumuzun temel kaydı, platformumuzda hesabınıza yatırılacak olan en az 50 $ gerektirir. Temel plan için acentelerimizin günde 8 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için %0,6 komisyon alacaksınız.

LEVEL 2 için hesabınıza minimum 100 $ yatırmanız gerekiyor. Sisteme sizin referans linkiniz ile 1 üye kaydolması gerekiyor ve bu üyenin minimum 50 $ ile kaydolması gerekiyor. Level 2 rank için acentelerimizin günde 12 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için %0,65 komisyon alacaksınız. Ayrıca sisteme sizin referans linkiniz ile üye olan üyelerinizden %13 komisyon alacaksınız. Eğer üyelerinizin referans linki ile üye olmuş bir kişi var ise %8 komisyon alacaksınız.

LEVEL 3 için hesabınıza minimum 300$ yatırmanız gerekiyor. Sisteme sizin referans linkiniz ile 3 üye kaydolması gerekiyor ve sizin referans linkiniz ile üye olan 3 kişinin hesaplarına minimum 100$ dolar                                                    hesaplarına para yatırmış olmaları gerekiyor. Level 3 rank için acentelerimizin günde 12 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için

%0,7 komisyon alacaksınız. Ayrıca sisteme sizin referans linkiniz ile üye olan üyelerinizden %15 komisyon alacaksınız. Eğer üyelerinizin referans linki ile üye olmuş bir kişi var ise %10 komisyon alacaksınız.

LEVEL 4 için hesabınıza minimum 800$ yatırmanız gerekiyor. Sisteme sizin referans linkiniz ile 6 üye kaydolması gerekiyor ve sizin referans linkiniz ile üye olan 6 kişinin hesaplarına minimum 200$ dolar hesaplarına para yatırmış olmaları gerekiyor. Level 4 rank için acentelerimizin günde 15 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için %0,8 komisyon alacaksınız. Ayrıca sisteme sizin referans linkiniz ile üye olan üyelerinizden

%15 komisyon alacaksınız. Eğer üyelerinizin referans linki ile üye olmuş bir kişi var ise %10 komisyon alacaksınız.

LEVEL 5 için hesabınıza minimum 3000$ yatırmanız gerekiyor. Sisteme sizin referans linkiniz ile 10 üye kaydolması gerekiyor ve sizin referans linkiniz ile üye olan 10 kişinin hesaplarına minimum 500$ dolar hesaplarına para yatırmış olmaları gerekiyor. Level 5 rank için acentelerimizin günde 18 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için %0,85 komisyon alacaksınız. Ayrıca sisteme sizin referans linkiniz ile üye olan üyelerinizden

%17 komisyon alacaksınız. Eğer üyenizin referans linki ile üye olmuş bir kişi var ise %12 komisyon alacaksınız.

LEVEL 6 için hesabınıza minimum 8000$ yatırmanız gerekiyor. Sisteme sizin referans linkiniz ile 15 üye kaydolması gerekiyor ve sizin referans linkiniz ile üye olan 15 kişinin hesaplarına minimum 3000$ dolar hesaplarına para yatırmış olmaları gerekiyor. Level 6 rank için acentelerimizin günde 18 siparişi tamamlaması gerekiyor ve her biri için %0,95 komisyon alacaksınız. Ayrıca sisteme sizin referans linkiniz ile üye olan üyelerinizden

%20 komisyon alacaksınız. Eğer üyenizin referans linki ile üye olmuş her bir kişi için

%15 komisyon alacaksınız.

GSTAR Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

-Ürün alımı yapılırken kâr marjı yüksek olan ürünleri almaya dikkat edilmesi gerekiyor.

-Ekip üyelerinizle GSTAR sitemiz veya uygulamamızdan bir fotoğraf paylaşımı yaparken ID’nizi gizleyip atmayı unutmayın. (Eğer ID’nizi gizlemezseniz  hesabınıza el koyabilirler)

-Receiving adress (yatırma adresi) ve withdraw (çekme adresi), kullandığımız borsa uygulamasında (BTCTürk, Binance vs.) yatırma adreslerinin aynı olması gerekiyor.

-Sizin level yükseltmek için hesabınızda olması gereken miktar, yatırdığınız para miktarıdır. Örneğin 50$ kendi hesabınıza para yatırdınız, 2 haftada 60$

para kazandınız, bakiyeniz 110$ oldu. Sizin referansınızla bir üyeniz oldu. 50$ hesabına para yükledi. Siz level 2 olamazsınız hesabınıza level 2 olabilmeniz için,50$ daha yüklemeniz gerekiyor. Yani level yükseltmelerinde kazandığınız para önemli değil, yatırdığınız para önemlidir.

Gstarshop.cc Detaylı Kullanım Kılavuzunu (PDF) İndirme için Tıklayın

-Gstar dan para çekerken veya yüklerken Issabel e mesaj atın. İşlemleri kendisi onaylıyor. İssabelin numarasını ekip liderlerinden isteyebilirsiniz.

-Sizin referans linkiniz ile üye olmuş bir kişi var ise hesabına minimum 50$ yatırmış ise siz otomatik olarak level 2 oluyorsunuz. Eğer sizin referans linkiniz üye olmuş kişi hesabındaki minimum 50$ ı geri çeker ise siz level 1’e geri düşüyorsunuz.

Bunlara dikkat edin…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş