Güncel

TikTok Jeton Hilesi 2024 Bedava Ücretsiz Jeton Hilesi

Tiktok jeton hilesi, parasız jeton hilesi, tiktok free. fun jeton hilesi, Tiktok jeton hilesi parasız, tiktok free. fun jeton hilesi 2024, Tık Tok Jeton Alma Hilesi, tiktok.hilede.com parasız jeton, Tiktok Jeton Hilesi 2024, Tiktok Jeton Hilesi parasız, tiktokfree.fun jeton, Tiktok jeton Hilesi 2024 parasız, Tiktok jeton yükleme, tiktokfree.fun jeton hilesi, tiktok free.fun coins, Tiktok Bedava Jeton Alma, Tiktok Sınırsız Jeton Hilesi, Tiktok’ta Bakiye Hilesi benzer biçimde mevzular hakkında tüm bilgiler yazımızda.

TikTok Jeton Hilesi 2024

TikTok Jeton Hilesi devletimizde yaygın olarak kullanılan bu toplumsal medya uygulamasında, Türk Youtuber’lar, youtube platformunda yaşamdan şeyler deniyor ve içerik oluşturuyor. Sizlerde bu jeton hilesinin iyi mi yapıldığını öğrenmek istiyor iseniz yazımızı okumaya devam edin.

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır? Bedava Ücretsiz

Tiktok jeton kazanmak için uygulamaya ile canlı gösterim paneline giderek bir gösterim açmanız gerekir. Bu noktada dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan mühim bir mevzu bulunuyor. Bunu yapmak doğrusu tiktokta canlı gösterim açmak için birazcık popüler olmalısın. Kısacası takipçi sayınız fanatik kitleniz olması koşul. Uygulama geliştiricileri bu sınırı 1.000 şahıs olarak belirlemiştir. Bu sayıya ulaştıktan sonrasında canlı gösterim açabilecek ve bağış seçeneğinizde etken halde olacak.


Belirli bir hedef kesime ulaşmayı ve kotayı aşmayı başardıktan sonrasında, canlı gösterim izlerken takipçilerinizin gönderilmiş olduğu hediyeler, paralar Tiktok cüzdanınızda jeton olarak birikmeye başlayacaktır. Her hediyenin belirli bir kıymeti bulunmaktadır. Size gönderilen hediyeler kazanç olduğundan başkalarına da göndereceğiniz hediyeler cüzdanınıza eksi bakiye olarak yansıyacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: TikTok Bot Basma Nasıl Yapılır? 2024 Tiktok Bot Basma Bedava

Tiktok Jeton Nasıl Paraya Çevrilir? 2024

  • Tiktok jeton para özelliklerine haiz olmak için bağış sistemi üstünde çalışmanız ve sisteminizdeki bağış hususi durumunu etkinleştirmeniz gerekir.
  • İşlemler esnasında uygulama üstünden kazandığınız Tiktok jetonlarına belirli bir kesinti yapılsa da, ileriye dönük kesinti yaşanmaz.
  • Aynı zamanda jeton kazanmak için canlı gösterim özelliği hesabınız tarafınca desteklenmelidir.
  • Yayın esnasında, jeton kazanma özelliği tamamen etkinleştirildiğinde, kullanıcılar jeton bağışında bulunur ve canlı yayınınız esnasında en üstte kendi reklamlarını oluşturabilirler.
  • Topladığınız jetonları paraya çevirebilirsiniz.
  • Bu uygulama tarafınca uygulanır ve herhangi bir kullanıcının yapabileceği kadar rahat olmaktadır.
  • Son olarak, bağış yöntemiyle topladığınız jetonları bozdurmak yerine öteki kullanıcılara da gönderebilirsiniz.

Canlı gösterim haricinde para kazanmanın bir başka yolu da kendinize sponsor bulmaktır. Bunun için kitlenizin fazlaca geniş olması gerekiyor. Bazı firmalar fazlaca popüler hesaplara ulaşarak reklam fırsatları sunabilir. Takipçi sayısını artırmayı başarırsanız bu yöntemle fazlaca para kazanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tiktok Takipçi Hilesi 2024 Şifresiz Takipçi Arttırma Hilesi


Tiktok Jeton Fiyatları Ne Kadar?

Tiktok 1 Jeton fiyatı: 0,20 TL’ye karşılık gelmektedir. Bunun haricinde 100 jeton toplamayı başardığınızda 50 elmas kazanma hakkınız var. Diğer kullananların platformda yapmış olduğu bağışlar TikTok cüzdanına “Elmas” olarak yansıtılır. Toplam elmas sayınız 10.000’i aştığında, onu paraya çevirebilir ve ufak bir kesinti ile banka hesabınıza havale edebilirsiniz.

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

Takip ettiğiniz kişilerin gönderilerine bağış yapmak isteyebilirsiniz, sadece jetonunuz olmadığı için bunu yapamayabilirsiniz. Bu durumda, para yatırarak jeton satın alma seçeneğiniz vardır. Güncel Tiktok jeton fiyat sıralaması aşağıdaki gibidir;

  • 500 jeton: 35 TL
  • 2000 jeton: 134 TL
  • 5000 jeton:  349 TL
  • 10000 jeton: 699 TL

Tüm jetonların alım satımları web üstünden yapılabiliyor. Tiktok uygulaması herhangi bir banka ile çalışmadığı için uygulamadaki ödeme seçeneklerini kullanmanız gerekiyor. Bunlar;

  • QR kod ile ödeme
  • Cepten ödeme
  • Kredi kartı ile ödeme

Ayrıca sistem tarafınca kabul edilen sanal cüzdanlar ile jeton ödemek mümkündür. Tiktok uygulamasını daha prestijli bir halde kullanmak isterseniz fiyatlandırılan ürünler ve seçeceğiniz ödeme yöntemi ile jeton alabilirsiniz.

Tiktok Jeton Nasıl Yüklenir?

Tiktok’ta jeton yükleyebilmek için aşağıdaki maddeleri sırasıyla gerçekleştirmeniz gerekmektedir:

  • Ilk olarak Tiktok’a giriş yapılır.
  • Ardından “Profil bilgileri” kısmına tıklanır.
  • Sonra sağ üst köşede üç nokta simgesine tıklanır.
  • Daha sonrasında burada Tik tok jeton cüzdan kısmı açılır. Buraya tıklanıldığında bütçeye gore değişik seçenekler gelmektedir.
  • İstediğiniz seçimi seçip, ücret ödeyerek satın alma işleminin peşinden armağan olarak kullanılabilmektedir.

Tiktok 29999 Jeton Fiyatı

Tiktok jeton satın almak istediğinizde jeton başına ödeyeceğiniz miktar 0,96 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece 29999 jeton satın almak istediğinizde toplam 2.915 TL ücret ödemeniz gerekmektedir.

Tiktok 7000 Jeton Fiyatı

Tiktok kullanıcılarının çoğunlukla almış olduğu jeton sayısı 7000 olmaktadır. Tiktok’ta 7000 jeton için 679.99 TL ödemeniz gerekmektedir. TikTok’ta herhangi bir para vermeden hileyle jeton kazanmak olabiliyor mu? Gelin birlikte inceleyelim.

Tiktok Hediye Fiyatları Ne Kadar? 2024 TikTok Hediye Puanı Hesaplama data için tıklayınız.

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

Tiktok APK ile Jeton Alma Hilesi

Tiktok hesabınıza tiktok jeton hilesini etken hale getirmek için;

  • 1.000 tane takipçi sayısına ulaşmanız gerekmektedir.
  • 1.000 tane takipçi satın alabileceğiniz hizmetler bulunmaktadır.

Gelişen teknoloji ile yeni uygulamalar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunlardan biri TikTok. TikTok, bilhassa gençler içinde popüler olan uygulamalardan biri olarak kullanılmakta. TikTok Jeton Hilesi:

  • tiktok free. fun jeton hilesi
  • tiktokfree.fun jeton
  • Tiktok jeton hilesi 2024 parasız
  • tiktokfree.fun jeton hilesi
  • Tiktok parasız sınırsız jeton hilesi
  • free.fun coins
  • Tiktok parasız jeton alma

Tüm araştırmalar yazı devamındadır. Pek fazlaca insan TikTok jetonlarını hile indirmek istiyor. Eskiden musical.ly olarak malum popüler uygulama artık Tiktok olarak kullanılmakta. Birfazlaca şahıs de bu uygulamada challange yaparak kendini geliştirmektedir.

Tiktok Bedava Sınırsız Jeton Hilesi 2024

Tiktok uygulamasına para yatırarak satın aldığınız jetonlarla takipçiler kazanabilirsiniz. Bu jetonlarla kendinizi toplumsal medyada izah edebilirsiniz. Böylelikle keşfet bölümünde görünme olasılığınız o denli yüksek olacaktır. Kartı olmayan sadece jeton satın almak isteyen kullanıcılar için Android yada IOS işletim sistemine haiz telefon yada tabletlerde Google Play Store’dan armağan cüzdan kodu alınabilmektedir. Aynı şey AppStore marketlerinde de olmaktadır.

Tiktokta Canlı Yayın Nasıl İzlenir? Bilgisayarda Tiktok Canlı Yayın inceleyebilirsiniz.

TikTok Jeton Hilesi 2024 Tiktok Bedava Jeton Alma

TikTok’ta jetonları hile yapmak isteyen kullanıcılar mevzu hakkında birçok yola başvuruyorlar. Ancak jeton hilesi için doğru bir çözüm bulamadılar. Tiktok hilesi yapmak için ilk yapmanız ihtiyaç duyulan TikTok adlı uygulamayı Play Store yada App Store üstünden cep telefonunuza yada tabletlerinize indirmek. İndirdikten sonrasında Facebook, Gmail, telefon numarası yada bir e-posta adresiyle kayıt benzer biçimde seçenekleri görmüş olacaksınız. Facebook’ta işlem yapmak istiyorsanız, feysbuk logosuna tıklayın.

Oluşturulan yeni sekmede Facebook e-posta adresinizi ve şifrenizi girmelisiniz. Şifrenizi ve e-postanızı girdikten sonrasında, tiktok uygulamasında oluşturulan sekmede sizden yaşınız istenecektir. (Bu arada yaşınız 18’in altındaysa jeton alamazsınız.) Doğum gününüzü tamamladıktan sonrasında kullanıcı adınız istenecektir. Daha ilkin kullanılmamış uygun bir kullanıcı adı seçtikten sonrasında gizyazı kısmı açılır. 8 haneli şifreniz büyük harfler, ufak harfler ve rakamlardan oluşmalıdır. Fazlaca fazla para yatıracağınız hesabınızın çalınmaması için kullanacağınız gizyazı kuvvetli bir gizyazı olmalıdır.

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

Tiktok Gmail Kayıt İşlemleri (KOLAY YOL)

Facebook’ta gösterdiğimiz işlemlerin aynısını Gmail kullanarak da yapabilirsiniz. Yalnızca Gmail adresinizi ve şifrenizi girmeniz istenecektir. Bu prosedürleri tamamladıktan sonrasında, Gmail’e kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Telefon numaranız ile kayıt olmak için telefon numaranızı “kodu yazın” kısmına doğru yazmanız gerekmektedir. Kodunuzu doğru bir halde doldurduktan sonrasında kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Hesabınızı oluşturduktan sonrasında kendi profil resminizi seçebilirsiniz. Bunu yapmak için, sağ alt köşedeki “Ben” kısmına tıklamanız gerekir. Oluşturulan sekmede “Profili düzenle“yi tıkladıktan sonra, “Fotoğrafı değiştir” metnini tıklayın. Sizden galerinizden bir fotoğraf yada çektiğiniz bir anlık görüntü isteyecektir. Fotoğrafınızı profil resminize ilave ettikten sonra oradan çıkış yapabilirsiniz.

Ek olarak, profilinize azca ilkin açıklanan konumdan bir video ilave ederek profil resminiz yerine videoyu kullanabilirsiniz. Başkalarının sizi daha iyi tanımasına destek olmak için adınızı, kullanıcı adınızı, CV’nizi, Instagram profilinizi ve Youtube kanalınızı girebilirsiniz. TikTok uygulaması size ana sayfadan en ilgili videoları gösterir. İsterseniz buradan video akışına devam edebilir yada istediğiniz kişilerin kullanıcı adlarını “Keşfet” bölümünde “Ara” kısmına girdikten sonrasında arayabilir ve takip edebilirsiniz.

Ayrıca, barkodu yazana kadar “Keşfet” bölümünde “Bul” yazısının yanında bulunan barkod kısmına girerek arkadaşlarınızın barkodunu okuyarak daha süratli bir takip işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Karanlık bir bölgedeyseniz “Feneri aç” kısmına dokunarak daha rahat takip edebilirsiniz.

Gelen kutusu menüsünden, sizi kimin çıkarttığını, sizi kimin takip etmeye başladığını, paylaştığınız videoları kimin beğendiğini, kimin yorum yaptığını ve kimin paylaştığını görebilirsiniz. “Gelen Kutusu” bölümünde sağ üstteki tayyare simgesine tıklayarak arkadaşlarınızla bildiri olarak yazışma kurabilirsiniz. Hususi mesajlar bölümünde sağdaki + (artı) işaretine tıklayarak yeni bir söyleşi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca + bölümünden bir grup oluşturabilir ve tiktok’ta paylaştığınız videoları yükleyebilirsiniz. + Bölümünde kimseyi görmüyorsanız, hemen hemen kimseyi takip etmeye başlamamışsınızdır.

BKZ: Reklam İzle Para Kazan Siteleri ile Aylık Minimum 1250 TL

Tiktok Jeton Hilesi 2024 Tiktok Nerelerde Paylaşılır?

Hadi, derhal birini yada dostlarını takip etmeye başla. Ana sayfada açtığınız bir meydan okuma videosu yada şarkıyla dans eden insanların videolarını beğenmek istiyorsanız. “Kalp” düğmesine tıklamanız yeterlidir. Yorum yapmak isterseniz, kalp simgesinin altındaki yorum balonuna tıklayarak yorum yapabilirsiniz. Farklı toplumsal medya uygulamalarından öteki arkadaşlarınızla paylaşmak için yorum balonunun altındaki sağ oka dokunun.

Açılacak yeni sekmede WhatsApp, Instagram, Facebook, SMS, Discord, E-mail, Snapchat ve Twitter ile paylaşım yapabilir, paylaşım seçeneklerinin altında bulunan;

  1. Rapor Et
  2. İlgilenmiyorum
  3. Videoyu Kaydet
  4. Düet
  5. Tepki Ver
  6. Favorilere ekle
  7. Canlı Fotoğraf
  8. GIF Olarak Paylaş

alternatifleriyle TikTok’un daha çok özelliğine erişim sağlayabilirsiniz.

Mesela Düet butonuna tıklayarak izlemiş olduğunuz videoyu sizi sol tarafa izlediğiniz videoyu ise sağ tarafa koyarak ikili olarak düet yapabilirsiniz. Başka bir örnek verirsek; karşınızdaki kişinin dansını sizin üzerinizde deneyebilirsiniz. Bu şekilde TikTok’ta kendinizi geliştirebilirsiniz. İzlediğiniz videoyu “Tepki ver” seçeneğiyle tepki vererek paylaşabilirsiniz. Bu, Tiktok hesabınızın popülerliğini artırır.

Tiktok Jeton Hilesi Ücretsiz

Jeton hilesi yapabilmek için ilkin bir tiktok hesabına haiz olmanız gerekir. Yukarıda detaylı açıklamayla jeton hilesi iyi mi alınır anlatmıştık. Aşağıdaki işlemler yardımıyla, Tiktok jeton hilesi yaparak hesabınızı geliştirebilirsiniz.

Tiktok Jeton Google Ödüllü Anketler Uygulaması (Android)

Play Store’dan indireceğimiz “Google Ödüllü Anketler” uygulamasını kullanarak jetonları hile yapabiliriz. Bu kısmı okumadan ilkin yazımızın tamamını dikkatlice okursanız bu işlemler sayesiyle jeton kazanabilirsiniz. Play Store uygulamamıza girdikten sonrasında yukarıdaki Play Store metnine tıklıyoruz, oluşturulan sekmeye “Google Ödüllü Anketler” yazıyoruz. Aramadan sonrasında ilk uygulamaya tıklıyoruz. Mavi olarak yazılan “Uygulamayı indir” butonuna tıklıyor ve indirme işlemini gerçekleştiriyoruz. İndirme işlemi tamamlandığında, “” düğmesine tıklıyoruz.

Oluşturulan uygulamada ilk olarak hangi Gmail hesabına bağlanacağımızı seçiyoruz. Jeton alabilmeniz için, seçtiğiniz e-posta adresinin Google Play Store’da kullandığınız hesapla aynı olması icap ettiğini ihmal etmeyin. Gmail’i seçtikten sonrasında, hizmet şartlarını kabul ediyoruz. Ardından yeni oluşturulan sekmede, konum geçmişini açmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Önerimiz Başlat düğmesine tıklamaktır. Ama gene de senin seçimin. Bu işlemi başarıyla tamamladıktan sonrasında 0,00 TL Google Play bakiyesi görmüş olacaksınız. 0,00 TL olmasının sebebi hemen hemen anket yapmamış olmanızdır.

Sol üstteki 3 satıra tıklayarak ödül geçmişinizi görüntüleyerek ne kadar para kazandığınızı görebilirsiniz. Ayarlar bölümünde bildirimlerinizi, Google konum geçmişinizi, profilinizi ve fotoğraf seçim ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu uygulama ile günler ilerledikçe Google Play Store bakiyesi kazanabileceksiniz.

Tiktok Jeton Hilesi Ücretsiz Nasıl Yapılır? (Android ve IOS)

Idle Ship Merge adlı oyun yardımıyla tiktok’ta jeton kazanabilirsiniz. Oyunu indirmek için ilkin Android telefonlarda yada tabletlerde göstereceğiz. Play Store uygulamamıza girdikten sonrasında yukarıdaki arama kısmına girip peşinden oyun adını “Idle Ship Merge” yazıyoruz. Oluşturulan sekmede ilk oyuna tıklıyoruz. Ardından mavi yükle düğmesine tıklıyoruz.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonrasında oyuna giriş yapmamız gerekiyor. Giriş yaptığımızda, oyunun iyi mi oynanacağını öğreten bir el düğmesi görüyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonrasında, zaman içinde gemilerinizi genişletebilir ve oyun süresince cüzdan kodu hediyelerinizi alabilirsiniz.

IOS işletim sistemine haiz telefonlarda ise; AppStore uygulamasına giriyoruz. Ardından arama kısmına oyunun adını “Idle Ship Merge” yazıyoruz. İlk oyunu telefonumuza yada tabletimize yüklüyoruz.

Yukarıdaki işlemler yardımıyla jeton hilesi yaparak para ödemeden TikTok hesabınızı geliştirebilirsiniz. Fakat bunca işle uğraşamam diyorsanız jetonlar için ödeme yapmalısınız. Yazımızda sizlere tiktok jeton hilesi hakkında bilgilere yer verdik. TikTok’tan iyi mi para kazanılır? data almak ve kazanç sağlamak istiyorsanız yazımızı inceleyiniz.

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

TikTok Jeton Hilesi Nasıl Yapılır

App Store ve Play Store Cüzdan Kodu Satış Merkezleri

Google Play Store ve App Store cüzdan kodlarını almak isteyen kişilere satış merkezlerini aşağıda listeledik. İki ayrı sıralama halinde belirttiğimiz satış merkezleri ise;

Google Play Store Satış Merkezleri

  1. Teknosa Mağazaları,
  2. MediaMarkt Teknoloji Mağazaları,
  3. D&R Kitap yada Elektronik Satış Bayileri,
  4. UCZ Komşu Marketleri,
  5. Operatör Bayileri,
  6. BİM Marketleri,
  7. Carrefoursa,
  8. Hadim Marketler,
  9. Hakmar Alışveriş Merkezleri,
  10. Adese Mağazaları

AppStore Cüzdan Kodu Satış Merkezleri

  1. Teknosa Mağazaları,
  2. Carrefour Alışveriş Merkezleri,
  3. Operatör Bayileri,
  4. MediaMarkt Teknoloji Mağazaları,
  5. D&R Kitap yada Elektronik Satış Bayileri

Bu mağazalar üstünden belirlenen fiyatlarda Google Play Store yada App Store için armağan cüzdan kodları alabilirsiniz.

Play Store yada App Store Cüzdan Kodları Nasıl Kullanılır?

Alınan armağan kartlarına aşağıda belirtmiş olduğumuz adımları takip ederek Play Store ya da App Store’dan para yatırabilirsiniz. Google ve İos işletim sistemli aygıt kullanıcılarının cüzdan kodları iyi mi kullanır merak ettikleri içinde içeriyor. Bu işlemleri inceleyecek olursak;

Google Play Store İçin Cüzdan Kodu

Google Play Store Cüzdan kodunu kullanmak için ilkin telefonumuz yada tabletimiz vasıtasıyla Google Play Store’unuza bağlanıyoruz. Girişimizi yaptıktan sonrasında solda üst üste binen 3 çizginin olduğu yere tıklıyoruz. Oluşturulan sekmede sol altta bulunan “Kodu kullan” yazısına tıklıyoruz. Ardından satın aldığınız cüzdanın kodunu “Kodu girin” kısmına yazmanız gerekir. Kullan düğmesini tıkladıktan sonrasında herhangi bir hata almadıysanız, armağan kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

App Store Marketleri İçin Cüzdan Kodu

İPhone yada iPad’inizde App Store uygulamasını açın. Ardından sağ üst köşedeki profil resminize yada adınıza tıklayın. “Hediye kartını veya kodu kullan” seçeneğini girin. Ardından Apple Kimliğinizle giriş yapın. Oluşturulan sekmede, 16 haneli kodu armağan kartınızın arkasına yada cüzdan kodunuzu yapıştırın. Bu işlemleri tamamladıktan sonrasında paranızı jeton yada TikTok uygulamaları için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Belirtmiş olduğumuz bu işlemler ile kredi kartı ya da ön ödemeli kartı olmayan kişiler TikTok için jeton satın alabilirler.

NOT!! Google Play Store yada App Store’dan satın aldığınız cüzdan kodu yada armağan kartının bakiyesini yalnızca şahıs kendi mağazasında kullanabilir. Bunun haricinde para iadesi yok. Fakat örnek verecek olursak; Cüzdan kodu ile satın aldığınız bir oyunu 24 saat içinde iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz oyun bakiyesi anında Play Store bakiyenize yatırılır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş