Teknoloji

Anket Doldurarak Para Kazanma Şubat 2022 (Günlük 150₺)

Mevzu Başlıkları

  • MarketAgent Anket
  • ySense Anket Kazancı
  • ıPsos Anket Parası
  • Myiyo Anket
  • Fikir Pazarı Anket Doldurma
  • Toluna Anket
  • Mobrog Anket
  • Surveypago Anket
  • Valued Opions Anket
  • JTN Oturum Anket
  • Life Points Anket
  • Napolyon Anket
  • Opinista Anket

Anket doldurarak para kazanma siteleri ile 2022 senesinde günlük 150₺ aylık 5000₺ kadar para kazanabilirsiniz.
Evde dururken akıcı bir süre geçirebilmek, hem de boş durmak yerine aile bütçesine katkıda bulunmak için para kazanabilmek için hazırlanan bu platformlarda hakkaten para kazanılıyor mu? En fazla para veren ve en güvenilir işletmeler hangileri?

Emeklerinizi boşa çıkartmayın ve bu işe başlamadan evvel kesinlikle yazımızı sonuna kadar okuyun. İşte değerlendirmede en üstlere alabileceğiniz anket siteleri…

MarketAgent Anket

MarketAgent, sektörün lokomotifi olarak adlandırabileceğimiz bir işletme.
Kayıt düzeyinden sonrasında oturum desteğiyle arzu ettiğiniz anketi doldurabiliyorsunuz. Ankete başlamadan evvel oturumda sizlere anket için harcayacağınız averaj süre ve anketi doldurduktan sonrasında kazanacağınız puan yazıyor.

  • Hesabınıza gore değerlendirmenizi yapmış olup, cazip bir alternatif bulunduğunu düşünürseniz anketi doldurmaya başlayabilirsiniz.
  • Doldurulan anketler neticesinde hesabınıza belirlenen puanların para karşılığı 100 puan 1 Euro biçiminde tanımlanmış.
  • Anket doldurma haricinde sistemde referans abonelik uygulaması da belirlenmiş.
  • Arkadaşlarınızı yollayacağız linkle, onların doldurmuş olduğu anketten de komisyon aldığınız benzer biçimde, her aza katılımına 0.5 Euro bonus kazanıyorsunuz.

Durmaksızın devamlı anket doldurma namsınız yok, onların size yollamış olduğu oranda anket doldurabiliyorsunuz. Aylık olarak 10 anket her bir kullanmakta olanın hesabına kumpaslı olarak belirlenmektedir.
Web sitesi firmacılarının yapmış oldukları demeç kapsamında şimdiye kadar anket dolduran kullanmakta olanlarına takribî olarak 50 milyon Euro meblağında ödeme yaptıklarını bildiriyorlar.

ySense anket doldurarak internetten para kazanma haricinde vazife manasında yapılmış para kazanabileceğiniz değişik etkinliklere de yer veriliyor. Bunların başlıca olanları; geleneksel medya olmayan toplumsal medya üstünde paylaşma, yorum yapma, video seyretme benzer biçimde banalleşmiş eylemler.

Abone olup anket doldurmaya başladıktan sonrasında anketin güçlük derecesine gore değişkenlik göstermekle beraber takribî olarak 3 dolara kadar para kazamamanız ihtimaller içinde.

  • Paranızı hesabınıza alabilmeniz için minimum 20 dolar kazanmış olmanız gerekiyor, aksi vaziyette kıskanıyorsunuz.  
  • Sistemde tüm bunların haricinde referans sistemine de yer verilmiş.
  • Dostlarınızı çağrı ederek onların kazanmış oldukları kazanç üstünden %20 oranında komisyon alarak tekrardan para kazanabilirsiniz. 
  • ySense anketlerin tamamını kendisi gönderiyor. Bu gönderimi de kurmuş olduğu level algoritması kapsamında yapıyor.
    Level yükseltmek için profilinizin doluluk ve doğruluk oranı, misyonlara katılımlarınız, doldurduğunuz anket ve niteliği, çağrı ettiğiniz dostlarınız fazla ve etkin olmaları benzer biçimde teşviklerde bulunmanız gerekiyor. Leveli oldukça yükseltirseniz günde 10’a yakın ankete katılmak {hiç de} güç değil.

    ıPsos Anket Parası

    ipsos aslına bakacak olursanız pek oldukça anket işletmesinden değişik olarak araştırma üstüne kurulan bir şirket.
    Tüm bu araştırmaları yaparken tüketicilerin görüşlerinin de kıymetli bulunduğunu düşünerek anket platformu oluşturmuşlar.

    Zekânızdakileri algılamak için anket doldurmanızı isteyip, karşılığında da belli bir sayı ödüyorlar. Aylık olarak averaj olarak 10-20 anket bandında gönderim yapıyorlar. 

    Myiyo Anket

    Myiyo anket sitesi ülkemizin de içinde bulunmuş olduğu 20‘ye yakın ülkede etkinlik gösteriyor.
    Takribî 15 senedir etken olan oldukça daha önceki bir platform. İlk abonelik düzeyinden sonrasında sizi tanımaya yönelik kısa bir anket yolluyorlar ve karşılığında da 600 Puan belirlemesi yapıyorlar.

    • 100 puandan 70 kuruş kazandığınızı düşünürsek, neredeyse 5 TL’yi armağan ediyorlar diyebiliriz.
    • Biriken puanlarınız 20000‘e ulaştığında müracaat yapmış olup belirlediğiniz banka hesabınıza paranızın yatmasını arz edebiliyorsunuz.
    • Yolladıkları anketler averaj olarak 10 dakika devam et ve doldurduğunuz anket başlangıcında da 10.000‘e kadar uzanan puan kazanma şöhretsiniz var.
    anket doldurarak para kazanma subat 2022 gunluk 150%e2%82%ba 621619f73e580

    Fikir Pazarı Anket Doldurma

    Çevrimiçi anket doldurma işletmesi olan Fikir Pazarı, adı her ne kadar yerli olsa da Amerika Orijinli bir işletme.
    Kullanmakta Olanları genel anlamda anketlerin azca olduğu ve nakit ödeme alternatifinin bulunmaması sebebiyle eleştiri etiyorlar. Kazanımlarınızı online armağan çeki biçiminde, sistemin belirlediği işletmelerde kullanabiliyorsunuz. Fakat bunlar öğren işletmeler değil. Aralarında CarreourSa benzer biçimde yaygın market zincirleri de var. 

    Toluna Anket

    Toluna, puanlarınızı nakit olarak ödemek yerine sizlere mükâfat vermek üstüne heyeti bir sistem. Ayrıca tüm bir süprizler diyarı.
    Anketi doldurduktan sonrasında puan otomatikman hesabınıza geçiyor ve kaç puan aldığınızı orada fark edebiliyorsunuz.

    • Fakat gelen puanların 1000’den aşağı olduğuna şimdiye kadar şahit olan olmadı.
    • Ayrıca ilk kayıt evresinde de 500 puanı kazanıyorsunuz.
    • Puanlarınızı birleştirip 3000’e eriştiğinizde 1 dolar kazandınız anlamına gelir.
    • Parayı sürükleyebilmek için hesabınızda minimum 40000 puan olması zorunludur.

    Puanlarınızla, Turkcell TL, n11 armağan çeki benzer biçimde seçenekleriniz var.
    Yönlendirdikleri anketi doldurduğunuzda 10 ila 1 Euro içinde değişen sayılarda kazanımlar elde ediyorsunuz. İşin en hoş kısmı da arzu ettiğiniz anda ödeme arz edebilirsiniz. Rastgele bir alt limit belirle. 1 tane doldurduktan sonrasında dahi paramı verin deme şöhretsiniz var.

    Surveypago Anket

    Surveypago‘da fiyat ödemelerini nakit sunmak yerine, kullanmakta olanlarına kazanımlarını armağan çeki yardımıyla yollayan işletmelerden.
    En sık kullanılan armağan çeki Yemek Sepeti. Başka Bir Deyişle, azıcık anket doldurarak kendinize bir ziyafet sürüklemeniz ihtimaller içinde.

    • Surveypago işletmenin anket başı tanımladığı fiyat ödemesi 0.25 Euro ile 5 Euro içinde farklılık göstermektedir.
    • Anketler azıcık uzun, takribî 1 saat devam eden anketler dahi var.
    • Haftada averaj olarak 4-5 anket belirlenmektedir.
    • Anketleri kaçırmadan süratli bir şekilde katılabilmek için oturumunuzda sık sık yenileme yapmanız icap ettiğini andırdırmak isteriz.

    Valued Opions Anket

    Valued Opions anket sitesi Güvenilirliği açısından ün salmış.
    Bu çehreden de oldukça rakamda anketörü bulunuyor. Anketi doldurma pratikliği de sağlanmış. Anket geldiği an mail sevk edilip size anket linki aktarılıyor. Tıklayıp süratli bir şekilde ankete katılabilirsiniz.

    • Anket müddetlerinin averajı 30 dakika diyebiliriz.
    • Bunun karşılığında da size 10 ile 30 içinde değişen puanlar belirlenmektedir.
    • Çekim alt limiti 450 puan. Yalnız ne yazık ki bunu nakit sürüklemek yerine armağan çekine dönüştürmek zorundasınız.
      Gelen anketleri kumpaslı ve özenli yolladıkça rozetler kazanıyor, rozet kazandıkça da işletmenin size daha çok anket yollamasına imkân sağlıyorsunuz. 

      Alakalı İçerik: Para kazandıran uygulamalar

      JTN Oturum Anket

      JTN oturum, armağan çeki yerine puan karşılığında nakit ödeme yapmayı seçen bir anket işletmesidir. Güncel sayılara değinecek olursak 1000 Puan karşılığı devletimizde takribî 80 TL’ye karşılık etmektedir. 

      Ödemeler mevzusunda geçen yıl kullanmakta olanlarına ödeme yapmadığı güzergahında ciddi şikayetler geziyordu.
      Fakat tekrardan de önlemli olmanızda yarar var. İçeride oldukça fazla ebediye biriktirmeden ödeme eşiğine erişince derhal bakiyenizi sürükleme arzında bulunabilirsiniz.

      anket doldurarak para kazanma subat 2022 gunluk 150%e2%82%ba 621619f818538

      Life Points Anket

      Lightspeed Research Limited bağlı bir şekilde çalışan Life Point, dünyaca ün kazanmış danışmanlık şirketinin alt kolu. Daha evvel değişik bir sektörde hizmet verse de, My Survey şirketiyle kurulan ortaklık kapsamında Anket sektöründe ilerlemeye devam ettiler.
      10‘dan fazla ülkede de etkinlik göstermektedirler.

      Ödemeleri ne yazık ki para olarak alamıyorsunuz, diğeri işletmelerin uyguladığı değişik bir sistem olan armağan çeki manayı özelinde ilerlemektedir. 100 puan takribî olarak 1,5 dolara karşılık ediyor. (Armağan) çeki seviyesinde müracaat yapmanız için minimum 725 puan toplamış olmanız gerekiyor.

      Anketlerin doldurulma olasılığı ise daha yüksek. Durmadan oturumunuza girmenize gerek kalmadan mail kutunuzu kumpaslı takip etmeniz kafi.
      Yalnız bakınca derhal girmeniz gerekiyor. Zira bazı anketlerde süre sınırlaması var. Vakti aştığınızda bağlantı pasifize oluyor ve ankete katılamıyorsunuz.

      Napolyon Anket

      Devletimizde anket sektörünün bir efsanesi vardır. O da Süper Tavsiye. Takribî 15 yıl evvel ilk yerli ve ulusal anket işletmesi olarak kendisini ön tasarıya çıkarttı. Sektörde senelerce kalıcı olmayı başardı. Daha sonrasında hepimiz kapandığını düşündü fakat konum {hiç de} öyleki değil.
      Kavrayacağınız devletimizde senelerdir etkinlik gösteren oldukça köklü bir işletme.

      Alakanızı Sürükleyebilir: Yatarken para kazanma usulleri

      Opinista Anket

      Opinista Devletimizde yeni yeni etkinlik göstermeye başlamış olan anket sitesidir. Bu sebeple uslarda ödeme mevzusunda sual işareti bırakabilir. Aza olduktan sonrasında 20 TL’ye kadar uzanan kanım kısmetleriniz var. Kazançlarınızı armağan çeki değil, para olarak arzu ettiğiniz hesaba aktarım yapıyorlar.

      Son olarak sık kullanılan ve heryerde tembih edilen; Swagbucks ve Google mükâfatlı anketlerede uygulama marketlerinden indirip göz atmanızı tavsiye ederiz.
      Netice olarak şunu belirtmek gerekirse anket doldurarak para kazanmak için bol miktarda zamanınız ve sabırlı bir yapınız olması gerekiyor. Hasılatlarınız oldukça büyük sayılar olmasa da en azından bir tasanıza umar olacak, öğrencilere harçlık çıkartacak derecede.

      En azından boş zamanınızı değerlendirip kısmen de olsa kazanç elde edebilirsiniz. Daha oldukça kazanmak için bir anket sitesi üstünde bağımlı kalmayın. Para kazandıran oyunlar yazımızıda sınamanızı tembih ederiz.

    İlgili Makaleler

    Başa dön tuşu
    Oto Aksesuar toptan çakmak
    Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş