Para Kazanma Rehberi

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022 Para Kazandıran Oyunlar

Gerçek para kazandıran oyunlar, para kazandiran oyunlar. Yatırımsız para kazandıran oyunlar. Gerçek para kazanmak isteyenler için sıraladığımız oyunları ve oyunlar ile alakalı detayları inceleyebilirsiniz. Para kazandıran oyunlar 2022 ve tüm detaylar.

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar

Oyun oynayarak para elde edebileceğinizi söylesek ne düşünürdünüz? Zamanınızın çoğunu oyun oynayarak geçiriyorsanız, bu yazımız tam sizlere bakılırsa! Eğlenirken hiçbir ücret ödemeden yatırımsız bir halde para kazanabilirsiniz. Evet, bu doğru. Böylece sevdiğiniz işi yapıyorken para kazanıyor olacaksınız. Para kazandıran oyunlar:

  • Paid Game Player
  • XY Gaming Oyna Para Kazan
  • Bingo For Money
  • PUBG Oyna Para Kazan
  • Second Life
  • Exodus 3000
  • Playerunknown’s Battlegrounds
  • Dota 2 Oyna Para Kazan
  • Counter Strike Global Offensive
  • Depth Oyna Para Kazan
  • League Of Legends

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022 Oyna Kazan

Artık internetten para kazanmak hem oldukça kolay hem oldukça keyifli ne şekilde mi? Bazı oyunlar sizlerden sitelerde gösterim açmanızı ve kendinize ilişik kitle yakalamanızı istiyor bazıları ise, turnuvayı kazanmanızı.


Yüzlerce binlerce insan oyun oynayarak para kazanıyor doğal olarak ben oyuna başlayayım derhal bir gecede milyoner olayım değil birazcık sabır gerektiriyor birazda vakit. Eğer yayıncı olacağım ben diyorsanız insanların sizi izlemesi için muhabbetçi yada oldukça ustalaşmış oyuncu olmanız gerekiyor. Bunların ikisine de sahipseniz kısa vakit içinde hayalinizi gerçekleştirmeye başlayacaksınız anlamına gelir. Gerçek para kazandıran oyunlar:

  1. Second Life Oyna Para Kazan,
  2. PUBG Oyna Para Kazan,
  3. Pogo ile Para Kazan,
  4. XY Gaming ile Para Kazan,
  5. Free Slots 4U oynayarak para kazan,
  6. Bingo For Money Oyna Para Kazan,
  7. Slingo oynayarak para kazan,
  8. Inbox Dollars Oyna Para Kazan,
  9. Cash Crate oynayarak para kazan,
  10. Swagbucks ile Para Kazan,
  11. Payday 2 ile Para Kazan,
  12. Team Fortress 2 oynayarak para kazan,
  13. H1Z1 ile Para Kazan,
  14. Depth Oyna Para Kazan,
  15. Counter Strike Global Offensive ile Para Kazan,
  16. League Of Legends Oyna Para Kazan,
  17. Exodus 3000 ile Para Kazan,
  18. Lala Loot Oyna Para Kazan,

GTA 5 Hileleri Nelerdir? GTA 5 Oyun Şifreleri 2022 GÜNCEL için tıklayınız.

Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Genellemeye vurulmuş olduğu vakit kim istemez hem oyun oynayayım hem para kazanayım. Evet bu yazımızda sizlere oyun oynayarak para kazanacağınız 10 oyunu anlatacağız. Hiç yatırımsız yada küçük miktarlarda yatırımlar yaparak oyundan kar etmenin yollarını aşağıdaki yazıda anlatacağız. İhtiyacımız olan web, bilgisayar, telefon yada tablet ve birazda oyun tecrübesi.

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar

Yatırımsız Para Kazandıran Oyunlar

Gelir elde etmek için çoğu zaman belirli bir ana paraya, yatırıma gereksinim duyulur fakat sizlere yatırımsız para kazandıran oyunların varlığından söz edelim. Gelin hep birlikte herhangi bir yatırım olmadan para kazandıran oyunları inceleyelim.


Paid Game Player ile Oyna Para Kazan

Bu oyun sitesi oyunculara en sevdikleri oyunları çevrimiçi oynayarak para kazanma şansı sunuyor. Oyuncu hesabına kaydolduktan sonrasında, 600’ün üstünde değişik oyuna erişebileceksiniz. Ancak kaydolmak ve para kazanmaya adım atmak için minimum 18 yaşlarında olmalısınız.

Resmi internet sayfalarına bakılırsa üyelerine nakit olarak 250.000 dolar ödediler. Oyun oynamanın yanı sıra, turnuvalarda öteki oyuncularla rekabet edebilir ve anket alma, oyunları gözden geçirme ve arkadaşlarınızı çağrı etme şeklinde öteki etkinlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretli Oyun Oynatıcı, iki değişik abonelik türü sunar. Parasız abonelik ile sınırı olan oyunlar oynayabilir ve turnuvalara katılabilirsiniz, premium üyelik aboneliği (4.99 ay) tam sürüm oyunlar, öncelikli destek ve 2x bonus çarpanı alacaksınız. Bonusa ilk abonelikte 1000 puan alacaksınız.

XY Gaming ile Oyna Kazan

XY Gaming, deneyimli işinde hakkaten uzman bir geliştirici tarafınca oluşturuldu ve işletiliyor. XY’nin herhangi bir oyunu yoktur bundan dolayı size bilgisayarınızda, Xbox yada Play Station’da haiz olduğunuz en yeni ve en çağdaş oyunları oynayarak para kazanma şansı verir.

Diğer oyuncularla bireysel yada ekip olarak rekabet etme seçeneğiniz var. Arkadaşlarınız var ise, öteki takımları yenmek için onlarla oynayabilirsiniz.

XY Gaming, oyun becerilerinizi geliştirme fırsatı sunar ve bu sayede oyunlar, armağan kartları yada oyun takıları için kullanılabilecek gerçek para yada jeton (oyun içi para birimi) kazanabilirsiniz. .

Günlük yada haftalık ödüller kazanmak için turnuvalara katılabilirsiniz. Temelde üç değişik turnuva var. Bunlardan ilki, parasız katılma ve ödüller kazanma hakkına haiz olduğunuz parasız turnuvadır. İkinci tür bir turnuvaya 50/50 turnuva denir. Bu turnuvada birinciliği kazanmak için turnuvayı ilk yarıda tamamlamanız gerekiyor. Üçüncü tür turnuva, kayıt ücretini ikiye katlayacak olan Double Up tur.

Bingo For Money Oyna Kazan

Bingo For Money, Bingo oynamayı seven insanoğlu için kuruldu. Bingo For Money, deneyimli geliştiriciler tarafınca yönetilen güvenli bir platform üstüne kurulmuştur.

2002’den beri tombala fanatiklerine eşi olmayan bir oyun deneyimi sunuyor. Burada keyifli tombala oyunları bulacak ve mükemmel ödüller kazanacaksınız.

Yeni dostlar edinebileceğiniz ve benzersiz ödüller ve para kazanabileceğiniz tombala salonlarına erişebilirsiniz.

Yeni kullanıcılar mükemmel bir armağan ve 25 $ bonus alırlar. Kullanıcılar ilk para yatırma işlemlerinde% 500 bonus alacaklar. Para İçin Bingo, slot, poker ve öteki 300’den fazla tombala oyunu şeklinde birçok oyun ihtiva eder.

Ayrıca 4.335 $ ‘dan başlayan ve 931.387 $’ a kadar çıkan dört jackpotu da dahil edebilirsiniz. Kart başına fiyatlar 25 sentten başlıyor ve 2,5 dolara kadar çıkıyor. Parasız tombala kartları ile oyunlara da katılabilirsiniz.

Second Life Para Kazanma

Bir video oyunu meraklısıysanız, The Sims’i hayatınızda bir kez oynamış olmalısınız. Second Life, oyun içi kazançlarınızı (Linden Doları) gerçek paraya dönüştürme imkanınız var The Sims’e oldukça benzer.

Çin’den Anshe Chung oyundan 1 milyon dolar kazanırken Second Life, en oldukça kazanç icra eden oyunlar listesinin başlangıcında olmayı hak ediyor.

Herkes bu şekilde bir başarıya ulaşamaz fakat bu oyunla para kazanmak için ciddi çaba sarf eden pek oldukça insan var.

Şu anda bu kazançlı oyunu oynayan 2 milyondan fazla etken oyuncu var. Bu site, gayrimenkul faaliyetlerini (sanal gayrimenkul), içerik oluşturmayı, vasıta satışını, giysileri, konserleri, etkinlikleri yada şovları teşvik etmektedir.

Bunun şeklinde Linden Doları kazanmanın birçok yolu vardır ve gerçek paraya ihtiyacınız olduğunda, bu oyun içi para birimini gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Exodus 3000 ile Oyna Para Kazan

Exodus 3000, 2022’de hem oyun oynamak hemde para kazanmak isteyenler için oldukça ideal bir rol yapma oyunudur. Dünyanın yaşanmaz olduğu ve Mars’ta yaşamaya başlamış olan insanların bir ortamda bir imparatorluk kurun, ittifaklar kurun ve düşmanları yok edin.

Exodus 3000, Mars Doları adlı bir oyun içi para birimine haizdir. Bu Mars dolarlarını volkanları keşfederek, kalıntıları arayarak ve düşmanları yok ederek elde edebilirsiniz. Kaydolarak Mars  doları kazanacaksınız ve yaklasık 5.000  Mars doları kazanacaksınız.

İşin güzel yanı, bu oyunu oynamak için herhangi bir yazılım yüklemenize gerek olmaması. Kaydınızı tamamladıktan derhal sonrasında bu oyunu oynamaya başlayabilmeniz.

Playerunknown’s Battlegrounds ile Oyna Kazan

Birkaç senedir piyasada olan PUBG, en oldukça kazanan oyunlar içinde yer ediniyor. Karşılaştığınız rakipleri öldürmeniz için sizi bir adaya bırakırlar. Rakipleri yenmeyi başarırsanız, size çeşitli hediyeler (görünümler) verirler. Oyuna ek olarak uc yatırıp daha çok kıymetli eşyaya ulaşabilirsiniz. Hesabınızı ne kadar fazla seviyeye çıkartırsanız alıcıların daha oldukça dikkatini de çekersiniz ve daha çok paraya satarsınız. Daha sonrasında kazandığınız ödülleri Steam Market’te satarak oyunla para kazanabilirsiniz.

Not: Ücretli Steam tabanlı video oyunları çoğu zaman bu şekilde çevrimiçi para kazanma fırsatı sunar. Oyunda kazandığınız deriler adında olan çeşitli aksesuarlar, kostümler vb. öteki oyunculara eşya satarsınız. Deri yabancı bir terim olduğundan yazıda bir armağan yada ödül olarak bahsetmeyi seçtim.

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar

League Of Legends Para Kazandıran Oyun

Bir karakter seçerek onu yükseltin, level atlayın ve hemen sonra kıymetli karakteri para karşılığında satın. Lol sevenler seviyesi ve eşyaları yüksek olan karakterlere 10.000 dolar ödeyecek kadar bağımlılar ve bu ödemeyi yapmayı göze alıyorlar.

10.000 doları bir oyuna yatırmak bir çok kişiye saçma gelebilir sadece oyuna bağımlı birçok insan var ve bu paralar onlar için asla değerindedir. Bazıları ise iyi bir karaktere haiz olabilmek için aç kalmayı bile göze alabilir. Kısacası oyunda zaman geçirip para kazanmak oldukça çılgınca sizde deneyin bir ihtimal kabiliyetiniz kimsede yoktur.

Dota 2 ile Para Kazan

Oyundan para kazanın sekizinci sırasındayız ve bu oyun Dota 2, Steam merkezli oynayabileceğiniz oldukça keyifli ve bir o kadarda rekabetçi bir oyun. Oyunda sizleri öteki oyun oynayanlardan değişik kılan çeşitli aksesuarlar ve silahlar bulunuyor. Bu eklentileri öteki oyunculara satarak para kazanabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu en iyi oynayanlar için düzenlenen yüksek para miktarlı turnuvalar düzenleniyor.

Counter Strike Global Offensive ile Oyna Kazan

Heyecanı ve aksiyonu seven oyun aşıkları oyunlar içinde en gözde olanlardan CS:GO, iyi performans sergileyen ve başarıya ulaşmış olan oyunculara aşama veriyor. Ve rütbesi yükselen hesaplar oldukça değerleniyor.

Meta adında olan kıymetli hesaplara yetişebilmek için 8-10 level atlamanız gerekiyor. Parasal açıdan kıymeti en yüksek olan metalar bıçaklar ve tabanca kaplamaları. Bunlar ortalama 800 dolar ve 1500 dolar içinde alıcı buluyor eğer şanslıysanız sizlerde kazanabilirsiniz.

Depth ile Oyna Para Kazan

Görebileceğiniz alışılmadık ve bir o kadarda değişik oyun oynayarak para kazanmaya ne dersiniz? Köpek balığı yada dalgıçlık karakterine bürünerek mücadeleye girdiğiniz bu oyunun adı Depth. Para kazanmak için oyundaki kazandığınız ödülleri satmanız gerekiyor.

İnternetten Para Kazanma

İnternetten para kazanmak her insanın düşsel olabilir. Oyun oynayarak para kazanma şeklinde reklam izle para kazan ve yorum yap para kazan siteleri ile kendinize ek gelir elde edebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki, web işi kesinlikle sabır gerektirir ve sizler bu süre zarfında bilgilerinize tecrübelerinizi de ekleyip planladığınız şeklinde mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

İnternetten uygulamalar üstünden de para kazanabilmekte. Bilhassa son zamanlarda adından sıkça söz ettiren TikTok ile para kazanmak da mümkün. Vermiş olduğumuz bağlantılara tıklayarak mevzular hakkında daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz.

Youtube kanalı üstünden de kazanç sağlamak istiyorsanız ne duruyorsunuz derhal Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır? adlı yazımıza tıklayın, data alın ve derhal başlayın!

Gamer Bilgisayar Fiyatları 2022

Oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız ilk olarak elinize bilgisayarların oyun esnasında kasmaması için gaming bilgisayarları hakkında data sahibi olmalısınız. Ayrıca gamer bilgisayarı toplama alarak da uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Sizlere internetten satışları gerçekleşen gamer bilgisayar tutarları hakkında küçük bir bilgilendirme meydana getirecek olursak;

  1. teknosa.com
  2. mediamarkt.com
  3. vatanbilgisayar.com
  4. trendyol.com

Vermiş olduğumuz bağlantılar üstünde fiyat araştırması yaparak data sahibi olabilirsiniz.

Sizler için birçok oyun arasından en beğendiklerimizi ve en popüler olanları seçmeye itina gösterdik. Sizlerde öğrenmek istediğiniz yada şu oyunu da mevzu alsaydınız dediğiniz ne var ise yorumlar kısmına emareniz bizleri mutlu edersiniz. Bol talih sizlerle olsun.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş