Genel Kültür

“Rabbim verdi” diyerek fiyatı 35 TL yaptı, haberi alan dükkanın önüne koştu!

Şanlıurfa’da 29 senedir balıkçılık meydana getiren esnaf Cemal Yener, Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmak ve “vatandaş balık yesin” diye Karadeniz’den hususi olarak getirttiği 5 ton taze hamsiyi, kilosu 35 TL şeklinde oldukça uygun bir fiyattan satışa sundu. Sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluştuğu kampanya, hem esnafın hem de halkın yüzünü güldürdü.


Balıkçı Yener’den Anlamlı Cumhuriyet Bayramı İkramı

Şanlıurfa’nın köklü balıkçılarından Cemal Yener, dayanışma ruhuyla gerçekleştirdiği bu kampanyanın amacını şu sözlerle deklare etti:

“Bugün Cumhuriyet Bayramı’na özel 5 ton balık getirdik. Rabbim bize verdi, biz de paylaşmak istedik. Şanlıurfalılar balığa alışsın, sofralarında daha çok yer alsın diye kilosunu 35 liradan satışa sunduk.”


Yener, kampanyaya olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rağbet çok iyi, kuyruk var, çok güzel oldu” dedi.

Vatandaşlar Sabahın (*35*) Saatlerinde Akın Etti

Uygun fiyata, taptaze Karadeniz hamsisine ulaşmak isteyen Şanlıurfalılar, balık satışının yapıldığı restoranın önünde adeta kalabalıklık yarattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren oluşan uzun kuyruklar, vatandaşların kampanyaya ne kadar büyük bir ilgi gösterdiğini gözler önüne serdi.

“Hem Lezzetli Hem Uygun Fiyatlı”: Halk Memnun

Kampanyadan yararlanan vatandaşlar, hem balığın lezzetinden hem de fiyatının uygunluğundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Balıkçı Cemal Yener’e teşekkür eden Şanlıurfa halkı, bu tür toplumsal ve ekonomik destek kampanyalarının devam etmesini beklediklerini açıkladı.


Bu anlamlı ve verimli kampanya, kentte bayram coşkusuna değişik bir lezzet katmış oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Hosting Nilüfer kombi servisi toptan çakmak
likit