Teknoloji

Teamviewer Gibi (Benzeri) Programlar (2022)

TeamViewer piyasadaki tek uzak masaüstü yazılımı değildir. Uzak masaüstü erişim ihtiyaçlarınıza destek olmak için Windows, Mac, Linux, Android ve hatta tarayıcı tabanlı olmak suretiyle her platform için parasız ve ucuz TeamViewer alternatifi bulunmaktadır. Bu yazı de teamviewer benzer biçimde programlar listesine bakalım.

Uzak Masaüstü programları, mümkün olan herhangi bir yere ek olarak masaüstü bilgisayarınızdaki dosyaları denetlemek için muhteşem bir yoldur.

RDP, kullanıcının bilgisayarın masaüstünü değişik bir yerde bir bilgisayara bağlanıp sanki mahalli benzer biçimde etkileşime girmesini elde eden bir program yada işletim sistemi özelliğidir. Uzaktan bağlantı programları listemizde olabildiğince birçok programa yer verdik.


Teamviewer Gibi Programlar


teamviewer gibi programlar


Windows için en iyi iki pc arası dosya paylaşımı ve veri aktarımı programları bulabileceğiniz Teamviewer benzer biçimde programlar bu makalemizdedir.

1- Windows Uzak Masaüstü Bağlantısı

Windows Uzak Masaüstü Bağlantısı, TeamViewer alternatifi olarak kullanılabilen ve uzaktan bağlantı programları içinde olan, yerleşik bir programdır.

Ayar, bilgisayarın Sistem ayarlarından edinilebilir. PC denetleyicisi bir kerede bu aletin yapabileceği bir şey değildir. Bu uygulama, işi tamamlamak için ek bir yazılım yüklemek istemiyor ve kullanıcılar için artı bir özellik. Bu özelliği iyi mi kullanacağınıza ilişkin eksiksiz bir kılavuz okumak için buraya tıklayın.

Fiyatlandırma: Parasız.

Desteklenen Platformlar: Mac OS X ve Windows

Temel Özellikler: süratli ve eksiksiz erişim kontrolü, kurulumu ve öncesinden Microsoft Windows’a yerleştirilmiş olması kolay.

Aracın kullanımı kolaydır; bu da bu aracı acemiler için muhteşem  yapar. Windows Uzak Masaüstü Bağlantısı, daha azca şişirilmiş bazı masaüstü istemci arıyorsanız seçenekleriniz arasındadır.

Website

2- CloudBerry Uzak Asistan

TeamViewer, en uzun süredir piyasadaki uzaktan erişim programlarının kralıdır. Bununla beraber, son birkaç ayda bazı şikayetler var.Nitekim, yazılımın bazı kullanıcıları rahatsız eden bir ekip sorunları var.

Yeni başlayanlar için, herhangi bir nedenle gecikme artışı ve ağ kullanımının arttığı farkedildi. Bazı kullanıcılar yazılımla ilgili gizlilik kaygılarını da arttırdı.

Bu noktada, TeamViewer alternatifi CloudBerry Remote Assistant’dır; RSA algoritması tabanlı şifrelenmiş oturumları açıklayan son güncellemeleri yardımıyla. Buna ek olarak, düzgüsel bağlantılar da SSL şifrelemesi ile güvence altına alınmıştır.

Artı yazılım, kaynaklar mevzusunda da ışık deposudur ve herhangi bir problem yaşamamalısınız. En iyi şey şaşırtıcı tüm uzaktan erişim istemcilerinin en iyi parçalarını alması ve bu tarz şeyleri tek bir şaşırtıcı pakette birleştirmesidir.

CloudBerry’in uzaktan erişim yazılımındaki en büyük şey bulunduğunu inkar etmek mümkün değil ve gelecek aylarda fırtınayla rekabeti alıyor olacak.

Fiyatlandırma: Parasız.

Temel Özellikler: Metin ve sesli söyleşi, kurulumu ve kullanımı kolaydır. SSL şifreleme, birkaç saniye içinde bağlantı kurar. Neredeyse tüm web bağlantılarında çalışır.

Website

3- Join.me – En İyi Uzaktan Masaüstü Programlarından biri

JoinMe, birden fazla konumdan birden fazla kişinin tam olarak aynı anda, Windows ve Mac OS X tarafınca desteklenen birbiriyle bağlantı kurmasını elde eden üstün bir çevrimiçi toplama ve konuşma aracıdır.

Join.me, sınırsız ses sunar; İnternet araması (VoIP) yada telefon hatları olsun, herhangi bir aleti arayın. Ayrıca, konuşma kolaylaştırmak için 40 ülkede tek tıklamayla toplantı zamanlama, kayıt ve telefon numaraları sağlar.

Fiyatlandırma: Temel VoIP için parasız, Pro planı için 15 $ / ay ve prim toplantıları ve yenilikçi yönetimi olan Kurumsal programlar için 19 $ / ay.

Desteklenen Platformlar: Mac OS X ve Windows

Temel Özellikler: Mobil cihazlar için uygulamalar, Tek tıklamayla toplantı zamanlaması, Kayıt, sunum takas ve bir defada 250 katılımcının olmasını sağlar.

Website

4- RealVNC

Sanal Ağ Hesaplama yada VNC teknolojisi, bu yazılımın üstüne kurulduğu açık kaynaklı bir teknolojidir. RealVNC, Uzak Masaüstü İstemcisinin ücretli ve parasız sürümlerini sunar.

Teamviewer benzer biçimde programlar benzer biçimde olan sadece kurulumunda birazcık karmaşık olmasına karşın, VNC güvenilir  bir bağlantı sunar. Bu destek program, birden fazla PC’nin bir IP Adresi arkasına bağlanmasına yada bir bilgisayara bağlanmasına destek olabilir.

Fiyat: Kişisel kullanım için parasız,  ticari ve kurumsal kullanım için ücretli.

Desteklenen Platformlar: Mac OS X, Linux, UNIX, Windows, Ubuntu, Rasphberry Pi.

Temel Özellikler: Çapraz platform uzaktan yönetim, VNC kimlik doğrulama, Şifreleme, Dosya Transferi, Sohbetler, vb.

Website

5- Splashtop

Listemizde Teamviewer’ın bir başka alternatifi, bireyler ve işletmeler için kullanılabilir olan Splashtop’tur ve parasızdır. Kurulum ile ilgili sorunların ötesine geçtiğinizde Splashtop’u kullanmak zor değildir.

Şu anda en fazla 5 kişisel bilgisayarda hususi işlevler için kullanıyorsanız, uygulama sizin tarafınızdan ücretsiz bir şekilde kullanılabilir.

Aracınızı Windows yada Mac’inize hazırlamak ve iOS yada kendi Android tabanlı telefonunuzdan uzaktan denetim elde etmek, tam olarak Splashtop’un çok önemli derecede başarısını gösteriyor. Video ve ses akışında minimum gecikme süresi vardır ve ağınızı uzaktan denetim etmenizi daha kolay hale getirir.

Fiyat: İşletmeler için ilk 6 hafta için parasız, ayda 1,99 Dolar (kişisel kullanım)

Temel Özellikler: Ses ve video yayını, dosyaları yönetme ve taşıma, Beş kişisel bilgisayara kadar parasız.

Website

6- Ammyy Adminn

Ammyy Yönetici, firmalar ve bireyler için paylaşım ve uzaktan yönetim seçeneği kazanmak için parasız, zahmetsiz ve süratli bir yol. Ağır masaüstü uygulamalarının aksine, uygulama 1MB altındaki bir uygulama olarak gelir.

Sisteme uzaktan bağlanmanın yanı sıra, söyleşi ederek eylemler gerçekleştirebilirsiniz. Windows tarafınca desteklenen güvenli bağlantı ve kullanımı kolay yazılım, Ammyy Adminn’i tercih edilen uzak masaüstü müşterileri içinde yapar.

Fiyat: Ticari olmayan uygulamalar için parasız; Ücretli Seçenekler Başlangıçlar, Prim ve Kurumsal için de var. Doğru fiyatlandırma için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak internet sayfalarını deneyin.

Temel Özellikler: zahmetsiz kurulum, daha iyi sistem yönetimi, Uzak ofis ve sunumlar, Dahili metin ve sesli söyleşi, vs.

Website

7- Ultra VNC – TeamViewer Alternatifi

Bu, Windows sistemlerine dayalı sistemler için tasarlanmış bir araçtır. Bağlantı kurulduğunda, sizin tarafınızdan başka bir sistem tamamen üstünde çalışılabilir. Bu aracın transferine izin verilir; bu, işinizi çözmek ve bağlantı oluşturmak için kullanışlı olan minik bir vasıta kılar.

Fiyat: Parasız

Temel Özellikler: Arka planın toplam uzaktan erişilebilirliği, Dosya aktarımları, vb.

UltraVNC, uzaktan denetim masaüstü yazılımı için bir çözüm sunar. Anında dosya paylaşımı yada başkasına problemlerine destek olması için bu aracı kullanın.

Website

8- LogMeIn Pro

LogMeIn, firmalar ve bireyler için en iyi uzak masaüstü çözümlerini sunar. Bu, LogMeIn’in parasız sürümü son zamanlarda durdurulmuş olsa bile, Teamviewer’a alternatifler içinde yer almasını engellemez. Yazıcının ana özellikleri ile LogMeIn, Teamviewer’a premium seçeneklerden biri olarak işlev görür.

Fiyat: Değişken ücretli seçenekler mevcuttur.

LogMeIn Pro, uzaktan masaüstü erişime yönelik küçük bir ihtimal sunmakta olup kendi türünün en iyileri arasındadır. LogMeIn, Teamviewer programından daha düşük fiyatlı olmasına karşın, türünün birçok masaüstü uygulamasında bulunmayan özellikleri sunar.

Website

9- Chrome Uzaktan Masaüstü – Kolay Yüklenebilir TeamViewer Alternatifi

Chrome Uzaktan Masaüstü aracı güvenlidir ve herhangi bir sistemden erişilebilen Google Chrome tarayıcısının bir uzantısı olarak mevcuttur.

Kurulum kolaydır ve harcamaları masaüstünüzü almak için hiçbir şey yapmanın yanı sıra kullanımı kolay bir kurulum sağlamak da mümkündür. İçeriğine ve herhangi bir arka plana direkt tarayıcılarından erişin.

Desteklenen tarayıcılar: Google Chrome

Fiyat: Parasız

Website

10- Mikogo

Mikogo, ticari kullanıcılar için ücret alınmasına karşın, ticari amaçlarla bireyler ve firmalar için muhteşem bir araçtır. Uygulama tarayıcı tabanlıdır ve eklenti yada yazılım yüklemesi gerektirmez. Mikogo, uygulamalarını iOS, Mac OS X, Linux, Windows ve Android için indirmeler olarak tedarik etmektedir.

Program, bir sunum icra eden kişinin toplantıya ev sahipliği yapmasını ve iştirakçilerin Windows, Mac yada Linux bilgisayarların yanı sıra tabletler yada akıllı telefonlardan katılmalarına olanak tanıyan çapraz platformdur. Yazılım ara yüzü oldukça dilli olup 35 dilde değiştirilebilir.

Ek olarak, belgeleri paylaşmak, bir masaüstü, görüntülü konuşma, dosya aktarımı, söyleşi ve daha fazlasına haiz olmayan uzaktan denetim uygulamaları benzer biçimde takas sunucusu özelliklerine haizdir. Tonlarca özellik, Mikogo’nun beraber paketlenmiş olarak geldiği özelliklerdir. Araç, konferanslar / toplantılar, destek ve uzak masaüstü işlevleri için müthiş özellikler.

Fiyatlandırma: Değişken ücretli seçenekler mevcuttur.

Desteklenen Platformlar: Tarayıcı tabanlı ve ek olarak Android ve iOS benzer biçimde Mobil cihazlar için de kullanılabilir.

Website

11- WebEx

Cisco’nun WebEx’i basitçe toplantılar düzenlemek için daha fazlasını gerektirir. Bu vasıta, masaüstlerine dayalı yada sistemdeki mobil uygulamalara bağlanmanıza olanak tanır.

Windows, Mac OS X, Linux ve Mobil Uygulamalar tarafınca desteklenen WebEx, premium iş çözümü arıyorsanız yada yalnızca ek bir etkileşime haiz bir masaüstü ihtiyaçlarınız için muhteşem bir eştir.

Fiyatlandırma: Sınırlamalara haiz parasız ve ücretli sürümler de premium özellikler ile beraber sunulmaktadır.

Temel Özellikler: Kayıt toplantıları, Parasız mobil programlar, Outlook’taki Zamanlama, Video konuşma, İşaretleme araçları, Parola korumalı mesajlar vb.

Cisco’nun WebEx, premium iş çözümü arıyorsanız yada yalnızca birazcık ek bir etkileşime giren bir masaüstü için gereksinimlerinize muhteşem bir uyum sağlar.

Website

Uzaktan bağlantı programlarını seçerken, en güvenilir olanı seçmenizde yarar var. Dosya yada veri alışverişinde hususi bilgilerinize kimsenin erişmesini istemezsiniz. O yüzden kaliteli bir seçim yapmalısınız.



İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş