Coin Yorum

Blockfi Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Blockfi nedir?

Blockfi, New jersey fintech girişimi bir şirkettir. Çeşitli kripto para hizmetleri içinde yer aldığını ifade etmek söz mevzusudur. Kripto paralar ile yapabileceğiniz şeylere oldukca değişik boyut katan bu uygulama hakkında data almak için sitemize erişim yapabilirsiniz. İlginç bir platform olması, bu anlamda daha çok araştırılma yapılmasına niçin olur. Fakat web üstünde araştırma yaptığımız süre Blockfi ile ilgili oldukca fazla data olmadığını görebiliyoruz.

Normal bir kripto para borsasına oranla, Blockfi daha garip yapısı ile dikkat çekiyor. Birden fazla hizmeti tek bir çatı altında toplamak şeklinde bir farklılığı vardır. Fazlaca değişik hizmetleri, denetim ederken hem de bu tarz şeyleri doğru bir halde yönetme şansı sunmaktadır. İncelememiz üstünde blockifi güvenilir ve buna benzer pek oldukca mühim data bulmanız söz mevzudur.

Çeşitli kripto para birimlerinin ticaretini yapmak için olanak elde eden oldukca sayıda kripto para borsası bulunduğunu ifade edebiliriz. Fakat kişisel birikiminizi itimat altında tutmak adına, itimat veren bir borsa tercih etmeniz, sizler için yenilikler sağlama noktasında etkili olacaktır. 2018 Ocak ayı itibari ile, Binance işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olmayı başardı. O tarihten bu yana ise zirvedeki yerini korumaya devam etmektedir.

Binance Malta merkezli bir kuruluştur. Çin asıllı Chanpeng Zhao tarafınca kurulmuştur. İlk başlangıçta Çin’de bulunan şirket daha sonrasında yeni düzenlemeler gelmesi ile beraber merkezini Malta’ya taşımıştır. Binance , kullanıcıları için sunmuş olduğu geniş olanak seçenekler yardımıyla, günümüzde oldukca mühim bir noktada olmayı başarmaktadır.

Binance CEO’su daha öncesinde Şangay’Da Fuison Systems isminde bir şirket kurmuştur. 2013 senesinde kripto para cüzdanı ekibinin üyesi olarak blockchain.info ya katılım sağlamış oldu. Aynı zamanda OKCoin şirketinde kısa süre CTO olarak çalıştı. 

Binance, genel olarak geniş yatırım hacmi ve kullanıcılarına sunmuş olduğu geniş işlem imkanı yardımıyla oldukca sayıda coin yatırımcısı tarafınca tercih edilmektedir. Şirket hem de mobil olarak kaliteli hizmet şansı veren mühim bir sisteme haizdir. Siteme üye olan kişiler kısa süre içinde lüzumlu olan imkanları değerlendirebilir ve buna nazaran lüzumlu olan adımları atabilir. Her geçen gün artan talepler doğrultusunda hizmet almak ve  buna uygun seçenekleri değerlendirmek için sitemize erişim kurabilirsiniz.

Blockfi ne işe yarar?

Blockfi ne işe yarar diye merak edenler yazımız üstünde aradıkları probleminin yanıtını oldukca rahat bir halde bulma şansına haiz olabilir. Bu sistem kripto paralarınız kendi onların bünyelerine aktarmanız halinde sizlere yüksek oranda faiz sağlar. Bu faiz oranı %3.6 ve %8.6 içinde değişiklik gösterir. Bu şekilde yatırımcı her ay başlangıcında faiz olur. Şirket kripto para sektöründe yer edinen güvenilir kredi ve faiz şirketi olarak biliniyor. Bunun en mühim sebepleri içinde kullanıcıları için sunmuş olduğu hizmetler yer verilmiştir.

Yazımızda sistem tarafınca sunulan hizmetleri sizlere net bir halde aktaracağız. Kurumsal bir hizmet vermesi, daha geniş bir kesime hitap etmesi ve buna bağlı olarak doğru kişilere ulaşmasını sağlar. Aynı zamanda yukarıda da ifade ettiğimiz şeklinde aylık kazanç elde etme şansınız faiz üstünden mümkün olur. Blocfi, sunmuş olduğu duyarlı alan kişi destek hizmeti yardımıyla, aklınıza takılan sorular için net cevap alma anlamında da son aşama etkilidir.

Blockfi hizmetleri içinde VISA ile yatırım yapmanız halinde, Blockfi kredi kartı anlaşması yardımıyla harcarken kazanç elde etmeniz mümkündür. USD olarak stabilcoin alabilir, kripto ile UDS kredilerini kullanabilirsiniz.

Blokfi genel amacı, kripto krediler sunmaktadır. Firmanın kurum amacının bu doğrultuda bulunduğunu net bir halde söyleyebiliriz. Şirket CEO’su tarafınca meydana getirilen izahat, firmanın Şubat ayında ödemiş olduğu faizin 35 milyon dolar olduğu yönündedir. Buna bağlı olarak para birimleri ve dijital varlıkların artması faiz ve kredi şirketleri son 1 senede artış göstermiştir. Bu sayede hem firmalar hem de kredi kullanan kişiler kazanmıştır.

Binance borsasına katılım elde eden kullanıcıları büyük sürprizler beklemektedir. Daha ilkin de ifade ettiğimiz şeklinde bu borsa, kripto para anlamında Türkiye’nin en büyük piyasalarında ilk sırada yer ediniyor. Her geçen gün artan talepleri karşılama noktasında da mühim bir yere haiz bulunduğunun net bir halde altını çizmek gerekiyor. Coin al sat işlemleri yapmak, yatırımlar, piyasa takip edeni ve daha bir oldukca işlem için buraya üye olabilirsiniz.

Tüm bunların yanında dünyanın en oldukca coin seçeneği ile al sat yapmak için tercih etmeniz ihtiyaç duyulan binance borsasıdır. 2018’de kurulan bu borsa, insanlara yön verme noktasında mühim bir noktaya gelmeyi oldukca kısa süre içinde başardı. Sitemiz, her geçen gün artan talepleri karşılarken bu anlamda da başarı göstermiş işlemler sunar.

Blockfi iyi mi kayıt olunur?

Blockfi iyi mi kayıt olunur sorusuna cevap almak için ilk aşamada siteye giriş adresi üstünden erişim kurmanız gerekmektedir.  Ekranda sağ üst bölümde yer edinen Get started yazılı mavi tuşa bastıktan sonrasında kayıt olmak adına isim ve posta adresinizi girerek gizyazı oluşturabilirsiniz. E posta adresine giriş yaptıktan sonrasında oluşurmuş olduğunuz hesap üstünden oturum açabilirsiniz.

Blockfi sağlamış olduğu hizmet seçenekleri üstünden sizlere sunmuş olduğu imkanlar ile farkını yaratmaya devam etmektedir. Faiz oranları  ve desteklenen varlıklar şeklinde mühim faktörlerin birazcık daha detaylı bir halde incelenmesi icap ettiğini bilmeniz gerekiyor. Faiz hesabı, Blockfi platformu üstünde kripto par çalıştırmanın en kolay yöntemidir. Hesap açma işlemi sonrasında para yatırabilir, sonrasında bileşik faiz kazanmaya başlayabilirsiniz. Sunulan faiz oranlarının yüksek olması siz değerli ziyaretçilerimizin kazancına da yansır. Aynı zamanda yatırdığınız coine nazaran değişiklik gösterir.

Nakit ihtiyacınız olmasına rağmen, kripto varlıklarınızı satmak istemezseniz, Blockfi destekli krediler çekmeniz söz mevzusudur. En düşük 5000 TL kredi çekebilirsiniz. Teminat olarak ise ETH, BTC ve LTH yatırabilirsiniz. Para sonrasında banka hesaplarınıza USD olarak aktarılmaktadır. 

Binance uygulaması, vatanımızda en oldukca tercih edilen kripto para borsası olması yanında, Binance TR özelliği yardımıyla Türkiye’de de mühim bir yatırım yapmıştır. Şu ana kadar global anlamda hizmet veren firmalar Türkiye’de pek etkinlik gösterme eğiliminde değildir. Binance ise, vatanımızda mevcud yatırım artışını görerek mühim bir hamle meydana getiren son aşama kaliteli bir platformdur.

Binance hesabınıza erişim için siteye giriş yapabilir ya da uygulamayı mobil cihazlarınıza indirerek bu şekilde kullanabilirsiniz. Kripto para ya da coin al sat işlemleri yapmak için lüzumlu olan pozitif yanları site sizlere sunar. Mobil uygulamanın devamlı olarak kendini geliştirmesi saye, çift adımlı doğrulama kodu güvenlik sistemi ve pek oldukca daha çok özelliği insanoğlu için mühim oranda tercih etme sebebi olmuştur. Site hakkında geniş data almak ve genel değerlendirme yapmak için bizi takip etmeye devam edin.

Kayıt olma işlemlerinde ref kodu kullanmanız halinde, hesabınıza coin hediyesi olabilir. Bu anlamda Binance üstünden lüzumlu olan takipleri yapabilirsiniz. Sitenin verdiği ödül bazında bazı kampanya armağanları vardır. Fazlaca çeşitli seçenekler ile dikkat çeken uygulama çift adımlı doğrulama kodu ile güvenliğinizi sağlamaya devam etmektedir. Tüm bu seçenekler yardımıyla, kripto para yatırımı için en kullanışlı ve güvenli site olmayı başarmıştır. 

Blockfi avantajları nedir?

Blokfi avantajları nedir sorusu son zamanlarda dört gözle beklenen mühim bir mevzu başlığı olarak dikkat çekiyor. En mühim avantajlarının başlangıcında VISA ile gerçekleştirdiği antak kalma bulunmaktadır. Bu antak kalma yardımıyla kripto destekli kredi kartı kullanım hakkınız vardır. Kredi kartı en büyük özellik olarak tarafınıza sanal para ve hava yolu milleri sağlar. Bu kredi kartı harcamaları %1.5 BTC kazandıracaktır.

Blockfi gelecek dönemde halka açık bir şirket olma planları yapmaktadır. Eğer ki kripto paranız yerinde durmasın ve sizlere kazanç imkanı sunsun isterseniz en güvenli firmalar içinde ilk sırada yer aldığını söyleyebiliriz. Tüm bunların Blockfi faiz oranlarının ne kadar bulunduğunu da merak ettirmektedir. Sizler için bu yazımızda, Blockfi özellikleri ve buna bağlı olarak avantajlarından söz edeceğiz.

Blockfi kurumsal olarak sunmuş olduğu hizmet ile dikkat çekiyor. Aylık faiz kazanma pozitif yanları ve kaliteli alan kişi desteği sağlamaktadır. Aynı zamanda Aon şeklinde büyük firmalar tarafınca fonlarınız sağlanır. Bu biçim avantajları sunuyor olması haricinde almış olduğu yatırımlar ile de dikkatleri üstüne çeker. Morgan Creek Dijital liderliğindeki C serisi 50 Milyon dolar değerinde yatırım yapmıştır. Bir oldukca mühim yatırımcısı ile yükseliştedir.

Binance borsasına giriş meydana getiren kişiler, güvenli anlamda tüm imkanları kullanarak bu bağlamda son aşama kaliteli hizmet alma şansına haiz oluyor. Dünyanın en büyük borsası olan şirket kurulduğu günden bu yana alan kişi sayısını ivmeli bir halde arttırmayı başarmıştır. Siz de coin yatırımlarınızı bu platform üstünden yapabilir, bu sayede kazançlarınızı itimat içinde katlayabilirsiniz.

Borsanın sunmuş olduğu avantajlar içinde kolay yatırım ve çekim seçenekleri bulunuyor. Yatırımlarınızı banka havalesi ve kredi kartı şeklinde seçenekler üstünden kısa süre içinde yapabilirsiniz. Yüksek deneyimli bir ekip tarafınca kurulan borsa üstünde çözümleme yapmanız adına lüzumlu olan grafikler de bulunmaktadır.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Blockfi kullanıcı yorumları

Blockfi, vatanımızda oldukca yaygın olmasa da global anlamda geldiği nokta ile dikkat çeker. 4 senelik bir şirket olmasına rağmen oldukca etkisinde bırakan referanslara haiz kişiler tarafınca yönetilmektedir. 2017 senesinde New Jersey’de kurulmuş ve pek oldukca kişiden yatırım alarak mühim bir noktaya gelmeyi başarmıştır.

Şirket hakkında kullanıcı yorumlarının da bu doğrultuda bulunduğunu söylemek gerekiyor. Siteye üye olan kullananların yararlanabildiği avantajların fazla olması haricinde üyeler için fazladan seçenekler sunulmuş olduğu da biliniyor. Kullanıcı yorumlarını dikkatli okumanız halinde lüzumlu olan işlemleri de yaparak buna uygun seçenekleri kullanmak söz mevzusu olmaktadır.

Blockfi iyi mi para kazanılır sorusu da dört gözle beklenen mühim bir mevzu başlığı olarak dikkat çekmektedir. Blockfi ile yatırım varlıklarınız sonrasında kuruşlar ile kredi finanse etme anlamında kullanılır. Ödediği faiz, kurumsal müşterilere ödediği faiza oranla daha düşük oranda ödenmektedir. Krediler güvence altındadır. Tüm ödenmemiş krediler devamlı olarak değerlendirilen otomatik risk yönetim sistemlerine haizdir.

Kullanıcılar için tam anlamı güvenli bir alan sağlanması adına ilk olarak kalite standardı yüksek olan kurumların tercih edilmesi gerekir. Bahis borsaları bu aşamada ana hedef olarak kalitelerini yüksek tutmak isterler. Yüksek kalite için en mühim unsurlar içinde lisans yer verilmiştir. Bir kurumun lisanslı olarak hizmet vermesi, devamlı olarak denetlendiği noktasında mühim bir göstergedir.

Binance, haiz olduğu lisans ve uluslar arası anlamda tecrübenin yanı sıra ödeme mevzusunda da aksaklık yapmayan kurumsal bir yapıdır. Binance üyelerinin her geçen gün artması, platformun daha sağla alt yapı ile hizmet vermesi adına lüzumlu olan zemini sağlar. En güvenilir platformlarda sizde sitenin sunmuş olduğu seçenekleri değerlendirmek için sitemize giriş yapabilirsiniz.

Binance kullanıcı yorumlarını da inceleyecek olursak, şu ana kadar sistemin sorunsuz işlediğini, Binance hesap kullananların herhangi bir mesele yaşamadan işlemlerini anında yapabildiklerini görebiliriz. Teknik alt yapısının kafi olması yardımıyla herhangi bir mesele yaşamadan işlemlerinizi hem mobil hem de PC üstünden yapabilirsiniz. Kişisel cüzdan olarak kullanabileceğiniz bu uygulama hakkında data almak için sitemizi takip etmeye devam edin.

Online kripto para borsası her daim artan talepleri karşılamak için güvenli borsaları hizmete sunmaktadır. İlk başlangıçta bu borsalar hakkında kafalarda sual işareti olsa da süre geçtikçe hangilerinin güvenilir, hangilerinin ise sorunlu hizmet verdiği anlaşılır duruma gelmiştir. Bilhassa Binance’ın gösterdiği kaliteli tutum, sizler için mühim referans niteliği taşır. 

Blockfi iyi mi kullanılır?

Blockfi iyi mi kullanılır sorusu da son zamanlarda dört gözle beklenen mühim mevzu başlıklarından birini oluşturmaktadır. Daha ilkin de ifade ettiğimiz şeklinde ilk adımda hesap oluşturmanız gerekmektedir. Sonrasında sitenin sizlere sunmuş olduğu imkanları değerlendirebilirsiniz. Bu imkanlar içinde kredi çekme, faiz alma şeklinde fırsatlar yer ediniyor.

Blockfi pozitif yanları, başka bir borsadan Blockfi’ye geçen müşterileri için verdiği yüksek oranlı faiz avantajıdır. Bu sayede pek oldukca kripto para yatırımcısının ilgisini oldukca kısa süre içinde çekmeyi başarmıştır. Sizler için bu yazımızda Blockfi hakkında yakın bir araştırma yaptık. Bunun üstünden değerlendirmemiz sonrasında mühim detayları sizlere aktardık.

Yatırımcılar sıhhatli bir halde gelir elde etmek için fiyatın yükselmesini bekler. Fakat gelecek dönemde büyük kazançlar beklentisi için kripto para kullanmanın 2 yöntemi bulunduğunu bilmeniz gerekir. Bu sayede gelir modellerinizi arttırma yöntemini tercih olabilirsiniz. 

Blockfi, sizler için gelir modelini arttırama yolunda mühim adımlar sunuyor. Kripto paralar üstünden faiz kazanma, kriptoları güvence gösterip USD olarak kredi alma ve değişik coin üstünden tecim yapma şeklinde seçenekler sunar. Aynı zamanda, varlık elde etmek isteyen şirketlere ve kuruluşlara kripto para birimler USD ve durağan(durgun) para cinsinden kurumsal anlamda borç verebilir.

Fazlaca geniş bir hizmet ağına haiz olmasına karşın vatanımızda tam anlamı ile geniş bir kesime hitap ettiğini söylemek doğru olmaz. Bunun ana sebebi tam olarak ne işe yaradığı, iyi mi kullanıldığı ile ilgili bilgilerin dilimize çevrilmemiş olması. Fakat kripto para girişimcileri yaptıkları araştırmalar sonrasında Blockfi ve benzeri seçenekleri değerlendirme şansına haiz olabilir.

Tüm bunların yanında Binance Borsası, kısa süre içinde gösterdiği gelişme yardımıyla günümüzde en fazla tercih edilen kripto para borsası olmayı başardı. Malta merkezli olan firmanın en mühim özelliği lisanslı olarak hizmet verme şansına haiz olmasıdır. Bu sayede ödemelerin tamamı itimat altındadır. Vatanımızda ise yasal olarak hizmet gösterme şansına haiz değildir. Fakat mevzu ile ilgili tam anlamı ile yasal düzenlememe olmaması yasadışı olmadığını gösterir.

Binance uygulamasına mobil erişim için internet sayfası ve masaüstü uygulaması kullanılabilir. İlk adımda ise e posta adresi ya da telefon numarası ile hesap oluşturmanız gerekir. Çekim limitleri ve itibari para yatırma limitlerini etkileştirmek adına kimlik doğrulama yapmalısınız. Bu işlen oldukca kısa süre içinde tamamlanır. Kimlik belgesi ve selfie fotoğraf yüklemesi bilgilerin doğrulanması noktasında önemlidir.

Binance hesabınızı güvene aldığınız güvenilir olmanız gerekiyor. Siten bu anlamda güvenli ipuçları menüsü üstünden sizlere data veriyor. Eğer başka bir cüzdana sahipseniz, varlıklarınızı  buradan Binance cüzdana yatırma şansına haiz olabilirsiniz. Binance hesabınıza kripto para yatırmak için ise pek oldukca yöntem aktiftir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş