Para Kazanma Rehberi

İnternette En Çok Satılan Ürünler Listesi 2022

/* custom css */ .tdi_230, .tdi_230 .tdc-columns min-height: 0; .tdi_230, .tdi_230 .tdc-columns display: block; .tdi_230 .tdc-columns width: 100%;

/* custom css */ .tdi_232 vertical-align: baseline; .tdi_232 > .wpb_wrapper, .tdi_232 > .wpb_wrapper > .tdc-elements display: block; .tdi_232 > .wpb_wrapper > .tdc-elements width: 100%; .tdi_232 > .wpb_wrapper width: auto; height: auto;

[vc_column_text]İnternette en fazla satılan ürünler neler? İnternette ne satmalıyım? İnternetin yaşamımızda eğer olmazsa olmaz bir mecra olmasıyla birlikte, web üstünden satışlar da gelişmeye başladı ve burada büyük bir pazar oluşmaya başladı.Ben de yazımda, yakın geleceği göz önüne alarak internette en oldukça satılan ürünler neler onları sizlere anlatacağım ve aklınızda yatırım fikirleri meydana getirmeye çalışacağım.

Bu Yazıda Neler Bulacaksınız?

  • İnternette Ne Satmalıyım?
    • İnternette En Çok Satılan Ürünler Listesi
    • İnternette Satacağım Ürünleri Nasıl Bulacağım?
      • Günlük Analizler Yapın
      • Ürün ve Kaynak Bulma
      • En Çok Satan Ürünleri Bulma
      • Benzer Ürünleri Bulma
      • Aksesuar ve Parçalar
      • Popüler ve Sezonluk Ürünler
  • İnternetten Ürün Satmak İçin Bilmeniz Gerekenler

İnternette Ne Satmalıyım?

internette en çok satan ürünler listesiİnternette en oldukça satan ürünler neler onları bulmak pek kolay bir iş değil. Bu sebeple birçok şahıs de umudunu internette doğrusu e-ticarette bulmakta. Artık çeşitli online ödeme yolları ve kapıda ödeme yolları var. Tüm bu yöntemler, öncelerden insanların güvenemediği şeyler olsa da hemen sonra geliştirilen güvenlik çalışmalarıyla birlikte güvenilirliklerini kanıtladılar.

Siz de online şekilde alışveriş yapanları çevrenizde görüyorsunuzdur. Hatta kendiniz de büyük olasılıkla bu şekilde birçok alışveriş yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla e-ticaret hayatımızın bir parçası artık. Yani ürünü koy, alıcı ödeme yapsın ve sen de kargola şeklinde işler ilerlemiyor.

Burada karşılaşılan en büyük güçlük, hangi ürünü satacağını bulmak. Şundan dolayı meydana getirilen yanlış tercihler, e-ticaret kariyerinizi bitirme seviyesine bile getirebilir. Bu yüzden sizin için uygun en iyi ürünü bulmalısınız.

Ben de bu mevzuda size destek olabilmek için genelden özele doğru çeşitli istatistikleri paylaşacağım. Buna hangi sektördeki ürünlerin e-ticarette ne kadar yer kapladığını göstermekle başlayacağım.

İnternette En Çok Satılan Ürünler Listesi

İnternette En Çok Satılan Ürün Sektörleri Senelik Satış Pazar oranı Yazılım, Kitap, Müzik, Çiçek 37,5 $ % 26 Bilgisayar Donanım, Tüketici Elektroniği, Ofis Malzemeleri 22,8 $ % 16 Giyim, Ayakkabı, Takı, Linens / Ev Dekorasyonu 26 $ % 13 Sağlık, Güzellik, Besin ve İçecek 11,4 $ % 8 Oyuncaklar, Video Oyunları, Spor Malzemeleri 9,975 $ % 7 Minik Ev Aletleri, Mobilya, El Aletleri, Bahçe Ekipmanları 4,275 $ % 3

Yukarıda verdiğim tabloda sektörlere gore pazar payının ne olduğu averaj satış değerleri yer ediniyor. Kendinize en yakın sektörü seçerek işe başlayabilirsiniz.

Tabi ki girmek istediğiniz sektöre pek ilginiz olmayabilir fakat ürünleri tedarik edecek bağlantılarınız olabilir. Bu şansınızı iyi bir analizle maliyetleri de hesap ederek bir plan oluşturabilirsiniz. Peki internette en oldukça satan ürünler 2022 sıralaması iyi mi?

Sıralama   İnternette En Çok Satan Ürünler 1. Kadın Giyim 2. Kitaplar 3. Bilgisayar Donanımı 4. Giysi 6. Oyuncaklar / Video Oyunları 7. Videolar DVD 8. Sağlık ve Güzellik 9. Tüketici Elektroniği 10. Müzik 11. Takı 12. Ofis malzemesi 13. Ev Dekorasyonu 14. Çiçekler 15. Spor Malzemeleri 16. Ayakkabı 17. Minik Ev Aletleri 18. Araçlar ve Bahçe 20. Hediyeler

Yukarıda verdiğim ürünler bir tek 2022 senesinde değil son birkaç yılda internette en oldukça satılan ürünler. Tabi ki yukarıdaki sıralama birazcık daha genel. Siz o kategoriye girip içinden spesifik ürünler de tercih edebilirsiniz. Bu tamamen sizin yaptığınız piyasa yoklaması ve analizler sonucunda verilebilecek bir karar.

Sizlere ürün araştırması yaparken nelere dikkat etmelisiniz ve neler yapmalısınız onlarla ilgi ipuçları vereceğim.

İnternette Satacağım Ürünleri Nasıl Bulacağım?

internette en cok satilan urunler listesi 2022 6252f8b38808dİnternette satış halletmeye doğrusu e-ticaret halletmeye başlamadan ilkin sektörünüzü ve ürünlerinizi belirlemeniz icap ettiğini söylemiştim. Fakat bu yöntemde seçeceğiniz ürünler geçici ürünler olacağı için belirli bir aşamadan sonrasında büyümeniz olanaksız hale gelebilir. Bu yüzden e-ticaret doğrusu sürekliliği olan bir sistem kurmanızı tavsiye ederim.

Elbette sürekliliği olan bir sistem oluşturmak kolay değil. Zaman alacak ve kim bilir para kazanma aşamasına geçmeniz birazcık geç olacak. Başta zarar bile edebileceksiniz. Ancak muntazam, programlı bir projeyle hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Peki internette satacağınız ürünleri bulmak için ne yapmanız gerekiyor?

Günlük Analizler Yapın

Ürün araştırması yaparken ilk olarak kendinize sektör belirlemeniz gerekiyor. Bunun için de genel bir analizle işe girmek yanıltıcı olabilir.

Şundan dolayı tüketici talepleri her geçen gün değişebiliyor. Yani bir ürünün talebi ve satışı bugün popülerken, yarın bu durum değişebilir. Eğer istikrarlı şekilde bir ürünün talebinde ve satılmasında artış var ise ya da talep ve satış stabilleşmişse, o ürünü pazarlamak isteyen birçok girişimci olacaktır. Bu yüzden rekabet artacaktır.

Siz de ürünleri sık sık takip etmelisiniz. Hangi ürün ne kadar talep ediliyor ve satılıyor, talep ve satışta artış ya da azalışlar var mı diye analizler çıkarmalısınız. Analiz araçlarını kullanabilir, açık artırma raporlarını okuyabilir, Google’da araştırmalar yapabilir ve ürünlerin pazarlayıcılarından tüyolar alabilirsiniz.

Gerekli detayları aldıktan sonrasında sonraki maddelerde vereceğim yöntemlerle ürününüzü netleştirmeye başlayın.

En Çok Satan Ürünleri Bulma

İnternette en oldukça satılan ürünler neler onları bulmalısınız. Ben size yukarıdaki listede son yıllarda en oldukça satan ürünleri vermiştim. Siz bu tarz şeyleri da göz önüne alarak, trendleri toplumsal medya ve tv benzer biçimde mecralardan takip altına alın.

Şunu ihmal etmeyin ki sizin çalışacağınız alanda sizden oldukça daha büyük işletmeler olacaktır ve bunlar sizden daha ustalaşmış şekilde hareket edecektir. Bölgeniz yada ülkenizde hangi ürünlere talep var ve bunların tedariği iyi mi yapılıyor araştırabilirsiniz. Böylece kar marjı yüksek olan bir alana girmeniz olası olur.

Benzer Ürünleri Bulma

İnternette en oldukça satan ürünler listesini yaptıktan sonrasında, bu ürünlerin benzerlerine de göz atmalısınız. Şundan dolayı popüler ürünlerin benzerleriyle oluşan piyasalar da vardır. Bu yüzden bu ürünlerin benzerlerini, kopyalarını ya da korsanlarını takip edin.

Peki iyi mi yapacağım? Çeşitli toptancıları ve ithalatçıları tarayabilirsiniz. Böylece kar majı orta seviyelerde olan bir ürün portföyü oluşturmuş olmuş olursunuz.

Aksesuar ve Parçalar

İnternette satış yapmak isteyenlerin en oldukça tercih ettikleri ürünler aksesuar ve ürün parçalarıdır. Bu alanda kar marjı düşük olsa da sürümden kazanma durumu söz mevzusudur.

Siz de bu ürünler hakkında bir sıralama çıkarabilirsiniz. Liste çıkardıktan sonrasında bu listede popülariteye ve maliyete gore elemeler yapabilirsiniz. Elbette kaynakları da değerlendirmelisiniz.

Bu tür ürünler çoğu zaman online tedarikçilerden ve dropshipping meydana getiren kişilerden temin edilebilmektedir.

Popüler ve Sezonluk Ürünler

Ürünleri popülarite ve sezonlara gore kategorize edebilirsiniz. İyi bir toplumsal medya taramasıyla bu ürünleri çözümleme edebilirsiniz.

Aynı şekilde sezonluk olan ürünler de insanoğlu tarafınca talep edilmekte. Her sezonda yeni trendler oluşabilmektedir. Bu trendleri evvel tespit ederek ona gore ürünleri hazırlamak oldukça mantıklı olacaktır.

Peki bu malları iyi mi bulacaksınız? Ulusal ve mahalli toptancılar, online perakendeciler ve dropshipping meydana getiren kişilerden ürünlerinizi temin edebilirsiniz. Böylece kar marjı yüksek olabilecek ürünlere yatırım yapmış olmuş olursunuz.

İnternetten Ürün Satmak İçin Bilmeniz Gerekenler

  • Ürün satışına yeni başlayacaksanız ve bireysel olarak hareket edecekseniz, başlangıçta müşterilerin size güvenmesi birazcık zor olacaktır. Bu yüzden ilk olarak sizin bir marka oluşturmanız ve kendinizi tanıtmanız gerekiyor. Bunun için Gittigidiyor benzer biçimde sitelerde bir dükkan oluşturarak satışlar yapmanız mantıklı olacaktır. Satışlar yaptıktan sonrasında itimat oluşturacaksınız ve markanız önplana çıkmaya başlamış olacak.
  • Ürün belirlemesini oldukça iyi yapmalısınız. İnternette satacağım ürünleri iyi mi bulacağım başlığında size bu mevzuda lüzumlu ipuçlarını verdim.
  • Satacağınız ürünü belirledikten sonrasında aynı ürünü satan öteki satıcıları da nezarette tutun. En başlangıçta müşterilere kendinizi tanıtmak için çeşitli kampanyalar da düzenleyebilirsiniz.
  • Satın alan kitlenizi iyi seçin. Mesela 0-5 yaş çocuk giysileri üstüne ürünler satmayı hedefliyorsanız, sizin hedef kitleniz 0-5 yaş çocuklar olacaktır. Bunu başlangıçta birazcık daha genişletebilirsiniz. Böylece öteki ihtimalleri de görmüş olmuş olursunuz.
  • Google Trends adlı uygulamadan insanların nelere ilgi duyduklarını ve nelerin popüler bulunduğunu inceleyin. Satacağınız ürünlerin tedarikçiden alıcıya ulaşana kadar size ne kadara mal olacağını ve bunun üstünden ne kadar kar elde edeceğinizi iyice planlayın. Burada kargo ücretlerini de ihmal etmeyin. Bazı ürünlerin değişimleri ya da iadeleri de olacak. Onun için fazladan kargo ücretleri ortaya çıkabilir. Yani bütçe ve giderleri oldukça iyi çözümleme etmelisiniz.

İnternetten para kazanma yolları içinde ürün satışı yapmak, en karlı işlerden biridir. Biroldukça şahıs bu sayede oldukça mühim kazançlar elde edebilmektedir. Tüm bu işleri evden de yönetebilirsiniz.

Yazımda internette en oldukça satılan ürünler sıralaması nedir onu detaylarıyla paylaştım. Ayrıca e-ticaret halletmeye başlamadan ilkin ürünleri iyi mi bulabileceğinizi de net detaylı şekilde verdim. Artık söz sizde. İyi kazançlar :)[/vc_column_text]

/* custom css */ .tdi_234, .tdi_234 .tdc-columns{ min-height: 0; }.tdi_234, .tdi_234 .tdc-columns{ display: block; }.tdi_234 .tdc-columns{ width: 100%; }

/* custom css */ .tdi_236{ vertical-align: baseline; }.tdi_236 > .wpb_wrapper, .tdi_236 > .wpb_wrapper > .tdc-elements{ display: block; }.tdi_236 > .wpb_wrapper > .tdc-elements{ width: 100%; }.tdi_236 > .wpb_wrapper{ width: auto; height: auto; }

[vc_raw_js]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[/vc_raw_js]

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş