Para Kazanma Rehberi

Para Kazandıran Oyunlar 2022 [Gerçek Para Kazandıran 30+ Oyun]

/* custom css */ .tdi_206, .tdi_206 .tdc-columns min-height: 0; .tdi_206, .tdi_206 .tdc-columns display: block; .tdi_206 .tdc-columns width: 100%;

/* custom css */ .tdi_208 vertical-align: baseline; .tdi_208 > .wpb_wrapper, .tdi_208 > .wpb_wrapper > .tdc-elements display: block; .tdi_208 > .wpb_wrapper > .tdc-elements width: 100%; .tdi_208 > .wpb_wrapper width: auto; height: auto;

[vc_column_text]Para kazandıran oyunlar 2022 senesinde neler? Para kazanmanın kim bilir en cümbüşlüsü oyun oynayarak para kazanmak.
Birbirinden hoş oyunlarla hem cümbüşlü vakit geçirebilir hem de para kazanabilirsiniz.

Oyun oynayarak para kazanma 2022 senesinde bir oldukça kişi tarafınca seçilen bir usul. Sizler de para kazandıran oyunlar ile bu şahıslardan biri olabilirsiniz. Ben de sizlere bir düşünce vermesi açısından gerçek para kazandıran oyunlar sıralaması 2022 oluşturdum. Bu listenin içindeki oyunları inceleyip, para kazanmaya başlayabilirsiniz.

En fazla para kazandiran oyunlar içinde normal olarak online oyunlar geliyor.
Zira evde para kazanmak hem daha maliyetsiz hem daha konforlu. Üstelik gerçek para kazandıran mobil oyunlar yardımıyla eğlenerek para kazanıyorsunuz. Harikulade bir fırsat değil mi?

Oyun oyna para kazan cümlesi kulağa güzel geliyor. Üstelik bunun için rastgele bir kayıt fiyatı da ödemeniz gerekmiyor. Para kazandıran oyun siteleri ile saniyeler içinde kayıt olup bir hesap açarak basitçe para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızdan yada telefonunuzdan para kazanmak için uygulayabileceğiniz pek oldukça yol var.
Siz de kendi hesabınızı oluşturarak ister mobilden isterseniz bilgisayardan kazanç sağlayabilirsiniz. Peki oyun oynayarak para kazanmak hakikaten ihtimaller içinde mı?

Bu sualin yanıtı net bir şekilde evet!

Zira Playstation, Xbox, bilgisayar ve akıllı telefonlar ile para kazandiran oyunlar oynayıp fazladan kazanç elde eden hatta uyumunu bu şekilde elde eden insanoğlu dahi var.

Kimileri yalnızca oyun oynama karşılığında kimileri ise oynadıkları oyunları canlı yayınla seyircilere aktararak para kazanıyor.
Bu oyun çeşitlerinin yanı sıra para kazandıran çiftlik oyunları, paralı şeker oyunu, gerçek para kazqandıran mobil oyunlar benzer biçimde Android ve iOS makinelerinden rahatça oynayabileceğiniz pek oldukça değişik cinsten oyunlar bulunuyor. Sizler de bu para kazanma oyunları ile kaderinizi deneyin ve görüşlerinizi benimle yorum olarak paylaşın.

Hazırsanız, para kazanilan oyunlar nelermiş analize başlamış olalım.

Bu Yazıda Neler Tespit Edeceksiniz?

  • Para Kazandıran Oyunlar 2022
    • 1.
      Exodus 3000
    • 3. SecondLife
    • 4. InboxDollars
    • 5. Pogo
    • 6. XY Gaming (Repeat.gg)
    • 7. Play and Win
    • 8. GSN Cash Games
    • 9. Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG)
    • 10. Counter Strike Evrensel Offensive (CS:GO)
    • 11. Cash Crate
    • 12. App Cent
    • 13. Clip2Play
    • 14. Gamesville
    • 15. Paid Game Player
    • 16. PlayAndWin
    • 17. Cash Dazzle
    • 18. Gameloot
    • 19. Playtest Cloud
    • 20. GameBlitz
    • 21.
      League of Legends (LoL)
    • 23. Rocket League
    • 24. Wealth Words
    • 25. Gamezop
    • 26. Betatesting
    • 27. Blast
    • 28. Brainbattle- Make Money Free
    • 29. Dollar Candy
    • 30. Bingo for Money
    • 31. Silingo
    • 32. H1Z1
    • 33. Payday 2
    • 34. Depth
    • 35. Lala Loot
  • Para Kazandıran Mobil Oyunlar
  • Reel Para Kazandıran Oyunlar 2022
  • Sık Sorulan Sorular
    • Para Kazandıran Oyunlar 2022 Senesinde Hangileri?
    • Reel Para Kazandıran Oyunlar Hangileri?
    • Oyun Oynayarak Para Kazanmak Olası Mü?

Para Kazandıran Oyunlar 2022

Para kazandıran oyunlar 2022 senesinin en revaçta olan online para kazanma usullerinden biri.
Her platform için ayrı ayrı oyunlar tespit edebilirsiniz. Android platformu için değişik, bilgisayarlar için değişik olabiliyor. Para kazandıran oyunlar çoğu zaman en iyi mobil oyunlar arasından çıkıyor.

Zira sektörde tutunabilmiş oyunlar için firmalar oldukça daha çok reklam bütçesi ve kazanç sağlayabiliyorlar. Bunların yanı sıra para kazandıran oyunlar ios geçimli de olabiliyor. Hepsini tek bir listede verip ayrıntılarını mevcut içerikte detaylı şekilde ele aldım.

Para kazandıran oyunlar sıralaması araştırarak kendinize olması ihtiyaç duyulan oyunu tercih edip para kazanabilirsiniz.
Ancak bir bir çok yanlış oyunlarda müddet geçirdiği için bunu başaramıyor yada ödeme mevzusunda kasvetler yaşayabiliyor. Oyun oynayarak para kazanma işi dışarıdan güçmüş benzer biçimde gözükse de hakikatinde oldukça rahat.

Oyundan para kazanma her insanın kulağına oldukça cazip gelmekte. Bazıları bunu hobi olarak yaparken bazıları da bunu bir uyum kapısı olarak bakıyor. Sizler de bu işe atılırken hedefinizi tanımlamalı ve o güzergahta bir vakit ayırmalısınız.
maliyetlere maruz kalmak istemiyorlar. Başka Bir Deyişle rastgele bir fiyat ödemeden oyun oynayıp bu oyundan para kazanma emelindeler.

En fazla para kazandıran oyunlar arasından tercih yapmak için güvenilir olmayanları seçenler fazlaca fazla. O nedenle sizler ödeme alabileceğiniz oyunlar arasından seçim yapmak için gerçek para kazandıran oyunlar hangileri ise onlardan başlamalısınız. Genellikle online oynanabilen oldukça oyunculu oyunlar olanlar en fazla kazandıran oyunlar oluyor zira turnuva manayı işliyor bu yoldam oyunlarda.

İnsanlar birbiri ile rekabet halindeyken bununla birlikte büyük mükâfatın da peşinden gidiyor.
Teknolojinin gelişmesi, artık her insanın rahatça internete bağlanması, mobil oyunculuğun da isminden söz ettirmeye başlaması ile artık oldukça daha çok fert oyunlardan para kazanma usulüne müracaat etiyor.

Hazırsanız, şimdi sıra sizde!

1. Swagbucks

İnternette yaptığınız günlük işler için fiyatsız armağan kartları ve nakit para mükâfatları veren bir platform olan Swapbucks, online olarak hizmet veren en popüler mükâfat platformu olarak karşımıza çıkıyor.
(Anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız burayı, reklam izleyerek para kazanmak istiyorsanız da burayı tıklayarak detaylı informasyon alabilirsiniz)

Ayrıca Swagbucks puanları (özetlemek gerekirse SB) biriktirerek bu tarz şeyleri 1.500 den fazla yerde kullanabiliyorsunuz. 100 SB 1 dolar kazanç anlamına geliyor.

Swagbucks’ta 15 milyondan fazla kullanmakta olan olduğu söyleniyor. Bununla beraber bugüne dek 390 milyon dolar değerinde armağan kartı ve para mükâfatı ödediği de konuşuluyor.
Arama motorunuzu Swagbucks yaptığınız takdirde günlük yapacağınız aramalara bağlı olarak SB puanı kazanabilirsiniz. Başka Bir Deyişle yalnızca para kazandıran oyunlar yardımıyla değil günlük reelleştirdiğiniz eylemler yardımıyla de kazanç elde edebiliyorsunuz. Ancak bunun bir limiti var.

Anket doldurarak da SB puanı toplayabilirsiniz. Kısa ve can can sıkan olmayan anketleri doldurup 5 ila 20 dakikada 40 – 100 SB içinde puan toplayabilirsiniz. Bunun yanında tavsiye edilen uygulamaları telefonunuza yada tabletinize indirerek de SB puanı toplayabilirsiniz.
Ayrıca arkadaşlarınızın hasılatlarının %10’u kadar puan da sizin hesabınıza yükleniyor.

Günlük verilen vazifeler, çekilişler ve oyunlar ile de puan biriktirme ünsünüz bulunuyor. Reel para kazandiran oyunlar içinde son senelerin en popülerlerinden önde gelen Swagbucks’ı sınayabilirsiniz.

2. Exodus 3000

Exodus 3000 de bir stratejik para kazanma oyunu. 2006 senesinden bu yana 65.000 dolardan fazla mükâfat dağıttığını göz önünde bulundurunca siz değerli üyelerimizin de göz atması ihtiyaç duyulan bir oyun bulunduğunu kesinlikle açıklamalıyım.

Exodus 3000 iyi mi oynanır diye merak ettiyseniz özetlemek gerekirse bahsediyim; Mars yüzeyini keşfedip, ittifaklar kurarak ve düşmanları yok ederken eğlenebileceğiniz oldukça oyunculu bir RPG strateji oyunu.

para kazandıran oyunlar 2020Bilgisayarınıza yada telefonunuza fazladan bir yükleme yapmanıza gerek kalmadan kaydedip oynamaya başlayabiliyorsunuz bu oyunu.
Bu MD’ler oyun içi yükselmeler ve satın alımlar için kullanılabilir.

Eğer MMORPG, MUDs ve Role-Playing benzer biçimde ya da strateji oyunlarını beğeniyorsanız Exodus 3000 tüm size nazaran bir oyun diyebilirim. Oyunun öyküsü ise Dünya artık yaşanılacak bir yer değil ve Mars’ta yaşamda kalma gayreti veriliyor. Burada Mars Doları tespit etme misyonları bulunuyor.

Mars Doları biriktirmenin ise üç yolu var. Bunlar harabeleri aramak, volkanları incelemek ve diğeri oyunculara istila etmek.
Başka Bir Deyişle bu oyun da gerçek para kazandıran oyunlar içinde diyebiliriz.

Oyuna başladığınızda 5.000 Mars Doları kazanıyorsunuz. Şu anki kur ile 300.000 Mars Doları, nakit olarak 20 AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI Dolarına denk geliyor. Oyuna kayıt işlemi ise oldukça rahat 1 dakika benzer biçimde kısa bir zamanda kayıt olup oynamaya başlayabilirsiniz.

3. SecondLife

Eğer daha evvel The Sims oyununu oynadıysanız SecondLife oyununun da ona eş yapıda bir para kazandıran oyun bulunduğunu bakabilirsiniz.
Ayrıca ev kiralayarak yada satarak hatta cümbüş merkezleri planlayıp oraya gelen insanlardan para alarak da kazanç elde edebiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak oyunda bir işe girerek de para kazanabiliyorsunuz tıpkı reeldeki benzer biçimde. Mesela bir mağazada satış danışmanı olarak çalışabilir yada DJ olarak bir kulüpte insanları eğlendirebilirsiniz.

para kazandıran oyunlar mobilLinden Doları adı verilen para üniteyi kazanarak bu tarz şeyleri oyunda yer edinen döviz merkezlerinden gerçek paraya dönüştürebiliyorsunuz.
Oyunda insanlara ev satarak 250 bin dolar kazanmış. İşi o denli geliştirmiş ki SecondLife oyununda işlerini yapması için 10 şahsiyet bir ekip kurmuş.

4. InboxDollars

Ödül puanları yardımıyla daha çok para kazanmak isterseniz InboxDollars tüm size nazaran diyebilirim. Akıllı telefonunuzdan hali hazırda her gün yaptığınız şeyleri yaparak para kazanabileceğiniz bir uygulama. İster oyun oynayarak para kazanma yolunu seçim edin ister diğer seçenekleri.

Swagbucks ile eş bir platform diyebilirim.
Belirli bir oranda hesabınızda para birikince bunu sürükleme namsınız oluyor. Reel para kazandıran oyunlar zati çoğu zaman para sürükleme alt limiti koyarak siz değerli üyelerimizin o platformlara daha çok dahil olmanızı sağlıyorlar.

2006 senesinden bu yana hizmet veren bu platform toplamda 30 milyon doların üstünde ödeme yaptığını açıklıyor. Hem fiyatsız hem de fiyatlı oyunlar dahil olmak suretiyle nakit para kazanmak için oynayabileceğiniz oldukça çeşitli oyunlar tespit edebileceksiniz.

Para biriktirmek için günde 10-15 dakika ayırmanız kafi.
Bu çehreden süratli bir şekilde ehemmiyetli ölçülerde para kazanabilirsiniz.

Bu uygulama benzeri olmayan zira kazancınızı armağan kartları ve fiziki mükâfatlar yerine nakit para biçiminde kullanabilirsiniz. Bu, kazancınızı uygulamadan alıp direkt hesaplarınıza koyabileceğiniz anlamına kazanç. Her gün uygulamaya girip anket doldurarak, vazife yaparak ve oyun oynayarak para kazanma oranınızı artırabilirsiniz.

5. Pogo

gerçek para kazandıran oyunlarPogo her platform için fiyatsız oyun ve fiyatlı oyunlara haiz (PC, cep telefonu, Wii, Xbox, PS3, vb.) Oyun kategorileri, Tavla benzer biçimde geleneksel oyunlardan son olarak arcade oyunlarına kadar spektrum gösterir.

Yeni başlayanlar için, bu site bir oyun sitesi benzer biçimde görünmeyebilir, zira jetonları toplayabilmeniz için ilk beş güne ilişik reklamları görüntülemek zorunda kalacaksınız.
Ne kadar oldukça oynarsanız, para kazanma şöhretsiniz o denli fazla olur.

Mart 2001’de ise Pogo, Electronic Arts (EA) tarafınca takribî 40 milyon dolara satın alındı.

6. XY Gaming (Repeat.gg)

XY Gaming, yeni adıyle repeat.gg, bilgisayarınızda yada konsolunuzda hali hazırda haiz olduğunuz oyunları kullanmanızı gerektirir. Ancak bu sitede diğer oyunculara alan okursunuz. Online para kazandıran oyunlar içinde yer edinen XY ile turnuvalara katılıp mükâfatlar ve para kazanabilirsiniz.

Üç değişik turnuva eşeysel bulunuyor.
İkinci alternatif, 50/50 turnuva, sıralamaların ilk yarısında tamamlayan tüm oyuncuları mükâfatlandırır.

Son turnuva alternatifi, akdikeni havuzunun daha küçük olduğu bir “Double Up” turnuvasıdır. Burada giriş fiyatının iki katını kazanırsınız. Mesela 5 $ giriş fiyatı var ise mükâfat 10 $ olacaktır.

Turnuvaları olabildiğince adaletli yakalamaya destekçi olmak için, XY Gaming sizi eş marifet seviyelerinde rakiplerle eşleştirir. Ayrıca şikeli galibiyetleri önlemek için bir puan doğrulama sistemine sahipler.

Hangi oyunlardan para kazanılır diye soran okuyucularım için XY Gaming’i önerebilirim.
Siz de kendinize güveniyorsanız kayıt olup rakiplerinizi yenebilir ve para kazanabilirsiniz.

7. Play and Win

Bir diğeri popüler para kazandıran oyun sitesi de Play and Win. Isminden de anlaşılacağı suretiyle oyun oynayıp kazanıyorsunuz. Arcade oyunları, tombala, bulmaca oyunları, eşleştirme oyunları, kart oyunları ve oldukça oyunculu oyunlar oynayabilirsiniz. Ek mükâfat puanları kazanmak için turnuvalara ve çabalara girebilirsiniz.

Kazandığınız puanları paraya çevirebilir yada puanlarla çekilişlere katılabilirsiniz.
Üstelik kayıt olmak da fiyatsız. Basitçe kayıt olup oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

8. GSN Cash Games

Bu çevrimiçi oyun platformu kelime oyunları, arcade, kart, strateji, bulmaca ve çevrimiçi oyunculara hitap eden diğeri coşku verici oyunlar sunuyor.

İşin iyi yanı, bir müsabakaya girmeden evvel bir oyunu sınamanıza müsaade edilmesi. Bu da müsabakacılara, diğeri oyuncularla oynamaya başlamadan evvel oyunu sınama ve anlama bahtı veriyor.

Ayrıca, marifetlerinize nazaran eşleşirsiniz.
Sizden oldukça daha deneyimli rakiplerle baş etmek zorunda kalmazsınız. İnternetten para kazanma oyunları içinde her insanın oynayabileceği kolay oyunlardan biri diyebilirim.

9. Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG)

para kazandıran oyunlarSon zamanlarda eline telefonu alanların pek bir çok PUBG oynuyor. Oyun o denli yaygınlaştı ki Whatsapp grupları, emelinin dışına çıkarak birlikte oyun oynayabilecek şahısların arandığı bölgeler haline geldi.

Peki PUBG iyi mi bir oyun? PUBG, bir adaya oyuncuların bırakıldığı ve oyuncuların birbirlerini öldürmelerinin gerektiği bir oyundur.
Daha sonrasında da son kalanlar birbirini öldürerek yaşamda kalmaya çalışırlar.

En son yaşamda kalan oyuncu 1. olur ve ona mükâfat olarak skin adı verilen oyun içi itemler verilir. Verilen itemler diğeri oyuncular tarafınca arz bakmaktadır. Bu sebeple steam adı verilen pazarda bu itemler satılabilmektedir. 

Üstelik para kazandıran oyunlar içinde PUBG ürünleri oldukça iyi maliyetlere satılabilmektedir. Böylece gerçek para kazandiran oyunlar kadar olmasa da onlara yakın kazançlar edinmeniz muhtemeldir.

10.
Para kazandıran oyunlar 2022 listesiyle kalmayıp, senelerce bu listelerde yer alabileceğine inandığım oyunlardan biri.

Eminim pek çoğunuz web kafelerde takımlar kurarak CSGO oynamışsınızdır. Oyun değişen teknolojinin ve web iletişimlerinin gelişmesiyle beraber, online olarak oynanabilir hale gelmiştir. Ve artık adı Counter Strike Evrensel Offensive olmuştur.

Oyunun içinde çeşitli rütbeler bulunmaktadır. Oyuncular oynadıkları zamanlar ve zaferlerine nazaran aşama sıçrarlar.
Bunların içinde en kıymetli olanları da bıçaklar. Diğer oyuncular bu bıçak ya da diğer metalara haiz olabilmek için level sıçramayı beklemek istemezler ve gerçek para ile bu metaları almak isterler.

Eğer siz de oyunu oynayıp yüksek rütbelere kazançsanız, kazanmış olduğunuz bu metaları basitçe pazarlayabilirsiniz. Üstelik 700-1500 dolar benzer biçimde bir fiyata.Bu nedenle de en fazla para kazandıran mobil oyunlar içinde yer alır.

11. Cash Crate

Cash Crate; Swagbuck ve InboxDollars benzer biçimde uygulamalara eş bir sisteme haiz para kazandıran oyun siteleri içinde yer alır.

Bu uygulamayı indirerek, anketleri doldurabilir, çeşitli vazifeleri bitirebilir ve uygulamanın içindeki bazı oyunları oynayarak para kazanabilirsiniz.

Cash Crate, uzun senelerdir bu sektörde hizmet veren bir işletmedir.
Bu sebeple kullanmakta olan rakamı her geçen gün çoğalmaktadır ve şu anda takribî 2 milyon kullanmakta olanı bulunmaktadır.

Oyun oynayarak para kazanmak isterseniz, bu uygulamayı seçebilirsiniz.

12. App Cent

Para kazandıran oyunlar içinde App Cent de yer alır. Uygulamayı indirdikten sonrasında içinde bulunan oyunları oynayarak para kazanabilirsiniz.

Oyun oynayarak para kazanma mevzusunda size pek oldukça alternatif sunan App Cent ile istediğiniz usulü seçerek para kazanabilirsiniz.

Sponsorlu oyunları oynayabilir, bazı uygulamaları indirebilir ve size verilen misyonları bitirebilirsiniz.
Bu oyun puanlarını ister App Store ve Google Play’deki premium uygulamaları indirmek için kullanabilir, ister Amazon’da kullanabilecek armağan çeki alabilir, isterse de PayPal ile nakite çevirebilirsiniz.

Oyundan para kazanma usullerinden biri de referans sistemidir. Dostlarınızı çağrı ettiğinizde oyun size fazladan puanlar verecektir.

13. Clip2Play

Oyun oynayarak para kazanma uygulamaları arıyorsanız, Clip2Play tüm size nazaran.
Kayıt düzeyinde sizden bir avatar yüklemeniz ve gözde kategorilerinizi seçmeniz istenecek. Ardından size uygun olan oyunlar karşınıza çıkacak ve istediklerinizi oynayabileceksiniz.

Oyunlarda çeşitli turnuvalar düzenleme ediliyor ve turnuvadaki galibiyetli 50 şahsa çeşitli mükâfatlar veriliyor. Bu mükâfatlar nakit para ya da armağan kartları olabiliyor.

Reel para kazandiran oyunlar içinde yer almasının yanı sıra Clip2Play’de ek olarak dostlarınızı çağrı ederek de para kazanabilirsiniz.

14.
Bu oyunun içinde GV ödülleri isminde oyun içi mükafatlar vardır. Yapacağınız misyonlar karşılığında bu ödülleri kazanırsınız.

Bu ödülleri çeşitli misyonlardan ve turnuvalardan kazanabilmeniz ihtimaller içinde. Ayrıca kazandığınız mükâfatları, nakit paraya da basitçe çevirebilirsiniz.

Gamesville’ye abone olup, oyun oynamaya başlayabilmek için kullanmakta olanların minimum 18 yaşlarında olması gerekmektedir. Aksi halde abone olunamıyor. Zati para kazandıran oyunlar çoğu zaman yaş sınırı ister zira ödeme mevzusunda rastgele bir kasvet olmasını istemiyorlar.

15.
Sitenin içinde çeşitli oyunlar bulunmakta. Bu oyunlardan istediğinizi tercih ederek oynayabiliyorsunuz.

Siteye abone olabilmek için 18 yaşını doldurmanız gerekmekte. Aksi halde abone olamıyorsunuz. Eğer 18 yaşını doldurduysanız derhal abone olabilirsiniz.

Abone olduktan sonrasında yalnızca oyun oynamak yerine, diğeri çeşitli misyonları da yerine getirebilirsiniz. Vazifeleri bitirdikten sonrasında mükâfatlar kazanırsınız. Reel para kazandıran oyunlar arasından biri olduğundan Paid Game Player ile mükâfatlarınızı nakit paraya çevirebilmeniz de olası.

16.
Ayrıca turnuvalara katılabilir ve oldukça daha çok eğlenebilirsiniz.

17. Cash Dazzle

para kazandiran oyunlar 2022 gercek para kazandiran 30 oyun 6252f897a4f52Fazlaca rakamda para kazanılan oyunlar bulunan bir diğeri platform da Cash Dazzle adlı bu site. Fiyatsız oyunlar oynayıp kazandığınız jetonları paraya dönüştürüp sürükleyebiliyorsunuz. İçeriğinde bulunan çark ile daha çok kazanma talihi elde edebilirsiniz.

Eğer oyunlarda bir kazanan çıkmazsa biri kazanana kadar nakit meblağ çoğalmaya devam etmekte.
Bunun içinde de bir sonraki oyunda daha çok para kazanma olasılığınız oluyor.

18. Gameloot

para kazandiran oyunlar 2022 gercek para kazandiran 30 oyun 6252f898d49eeYatırımsız para kazandıran oyunlar yardımıyla eğlenerek kazanç elde etmek istemez misiniz? Burada trivia oyun cinslerinden aksiyon oyunlarına kadar bir oldukça mobil oyun bulunuyor. Ayrıca nakit para mükâfatlı turnuvalara da katılarak daha çok oyuncu ile karşılaşıp para kazanabilirsiniz.

19.
Test etmeniz ihtiyaç duyulan oyunlar size verilen giriş detayları ile mail adresinize erişir.

Para kazandiran oyunlar içinde oyun testleri de içeriyor. Oyunda yer edinen yanılgıları tespit ederek, oyuna ilave edilmesi ihtiyaç duyulan özellikleri açıklayarak yada oyundan çıkarılmasını düşündüğünüz bölgeleri belirterek de para kazanabilirsiniz.

Bu oyun testlerini yaparak bir tek 15 dakikada takribî 9$ kazandığını açıklayan oyuncular bulunuyor. Siz de bunlardan biri olabilirsiniz.

20.
Bu fiyatsız oyun size internetten para kazanma oyunları iyi mi olur gösteriyor. Siz de GameBlitz oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız, mobil makinenize bu oyunu yükleyebilirsiniz.

Burada bir oldukça oyuncunun oynadığı cinsten uzun bir sıralama var. Değişik turnuvalara katılıp daha çok puan ve edinim edinerek daha çok para kazanabilirsiniz.

21. Entropia Universe

para kazandiran oyunlar 2022 gercek para kazandiran 30 oyun 6252f89a2f381Reel para kazandıran oyunlar içinde yer edinen oyunlardan birisidir.
Daha sonrasında adı değişti. Oyun Second Life isminde oyuna eş bir oyun.

Oyunda avlanma, üretme ve eşi diğer misyonlar var. Misyonlar ve alışverişler neticesinde oyundaki Project Entropia Dollars (PED) isminde paradan kazanıyorsunuz. Bu mobil oyundan para kazanmak için pek oldukça seçeneğiniz mevcut diyebilirim.

Kazandığınız paraları gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. 1 PED takribî olarak 0,33 TL’ye denk geliyor. Başka Bir Deyişle 3 PED ile 1 Tl kazanabilirsiniz.
League of Legends (LoL)

para kazandıran oyunlarKesinlikle adını dinlemiş olabileceğiniz bir oyundur. En fazla para kazandıran oyunlar içinde yer edinen ve genel anlamda LoL olarak öğrenilen bu oyundan pek oldukça değişik şekilde para kazanabilirsiniz. Devletimizde senelerdir pek oldukça kişi bu oyunu oynamış ve sanki bir kültür oluşmuştur.

Riot Games isminde işletme tarafınca meydana getirilen ve fiyatsız olarak piyasaya sunulan oyunu oldukça oyunculu şekilde oynayabiliyorsunuz.
Rocket League

para kazandiran oyunlar 2022 gercek para kazandiran 30 oyun 6252f89c93976Rocket League mobil oyundan para kazanmak için iyi bir alternatiftir. Kategori olarak otomobil oyunu diyebiliriz. Steam üstünden satılan ve en fazla satılanlar içinde yer edinen bu oyun, oldukça cümbüşlü dakikalar geçirmenizi sağlayabilir.

Oyunda iyi mi para kazanılıyor? Oyunda para kazanmak için düzenleme edilen turnuvaları beklemeniz gerekecek.
Mesela geçen yıllarda meydana getirilen bir turnuvada 1 milyon dolar mükâfat dağıtılmıştı. Gerçekten para kazandıran oyunlar içinde en cömertlerinden biri.

Çevrimiçi oyunlarda zamanınızı boşa harcamayı bırakın ve diğeri oyuncularla rekabet ederek zamanınızı para kazandıran oyunlar oynayarak değerlendirin. Online oyun oynamak için para veren bunun benzer biçimde oldukça fazla site var. Zamanla bu sitelere eklemeler yapacağım.

24. Wealth Words

oyun oyna para kazanEğer sözcüklerle aranız iyiyse ve us oyunları meraklısı biriyseniz bu mevzudaki marifetinizi bu sitede yer edinen oyunlarda kullanarak gerçek para kazanabilirsiniz.
Bu oyunun diğeri bulmaca oyunlarından değişik yanı ise online olarak oynanabiliyor oluşu.

18 yaşın üstündeki hepimiz buradaki oyunları oynayıp para kazanabilir. Kelime ve us oyunlarındaki hünerinizi burada gösterin. Oyunun bu aşama popüler olmasındaki en büyük etken de daima her yerde oynanabilmesi ve 3000$ benzer biçimde büyük ölçüler kazandırabilmesi. Bu oyun da para kazanılabilecek oyunlar arasındadır.

25. Gamezop

para kazanma oyunuGamezop vakit geçirmek, cümbüşlü oyunlar oynamak bir taraftan da para kazanmak için oldukça iyi bir alternatiftir.  Para kazandıran oyunlar benzer biçimde Gamezop da bulundurduğu onlarca oyun yardımıyla tüm bu tarz şeyleri yapmanıza imkân tanıyor.

Eğlenmek için son aşama uygun olan oyunlar yardımıyla hiçbir oyunu indirmeden web üstünden oynayabiliyorsunuz.
Betatesting

para oyunlarıBu sitede yer edinen uygulamalar ve oyunlar denenerek her denenen oyun ve raporlama başına para kazanmak olası. Kayıt olması ve oyunları sınaması oldukça rahat olan Betatesting yardımıyla pek oldukça kişi oyundan para kazanma hedeflerini reelleştiriyor.

Siz de bu şahıslardan biri olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça rahat.
Daha sonrasında tarafınıza işletme tarafınca tanımlanan fiyat yatırılıyor. Gerçekten para kazandıran oyunlar içinde olduğu benzer biçimde bununla birlikte bir görüş açısı sunarak para kazandığınız için de bu sizi mutlu edecektir.

Evde boş zamanı olanların bu zamanlarını oyun deneyerek hasılatlı bir şekilde geçirmeleri için bulunmaz bir fırsat diyebilirim. En iyi para kazandıran oyunlar da çoğu zaman burada denenen oyunlardan oluşmakta.

27.
Muhtelif oyunlar oynayarak yada vazifeleri bitirerek değişik ölçüler kazanma fırsatı sunuyor. Mesela bir şeker patlatma oyunundan 25 cent, bir yarış oyunundan 5 cent yada güç bir oyunun geçmesi güç bir seviyesinden 10 dolar kazanabilirsiniz.

Ayrıca, bitirdiğiniz her misyon ve kazandığınız her dolar için uygulama içinde experience puanları elde edersiniz. Daha fazla puan topladıkça, üç mükâfattan birini kazanma kaderi için skor tablosunda olmaya hak kazanırsınız.

Bu skor tablosunda birincilik 1.000 dolar, ikincilik 50 dolar ve üçüncülük 25 dolar kazandırmaktadır.
Blast uygulaması App Store ve Google Play’de mevcut istediğiniz aygıta indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

28. Brainbattle- Make Money Free

para kazandıran oyunlarFiyatsız oyun oynayarak para kazanmak isterseniz bunu yapabileceğiniz bir değişik uygulama da Brainbattle. Şimdiye kadar bunu oynayan oyunculara çehrelerce dolar para vermiş gidişattalar.
En fazla para kazandıran oyunlar içinde yer aldığını Google Play puanının 4.5 olmasından ve kullanmakta olan yorumlarından da kavrayabilirsiniz. 

Tek yapmanız ihtiyaç duyulan oyunlardan rastgele birini oynamak ve sık para mükâfatı çekilişine katılmak için minimum bir bilet toplamak. Ne kadar oldukça bilet toplarsanız para mükâfatı kazanma şöhretsiniz o denli çoğalıyor. Isminizin kazanan bilette olup olmadığını bakmak için ise çekiliş saatinde oyun üstünden egemenlik etmeniz gerekiyor.

29.
Daha oldukça maharet ve baht oyunları üstüne kurulmuş olan platform, kullanmakta olanlarına tatminkar seviyede mükâfatlar dağıtmaktadır.

Süratli para kazanma benzer biçimde bir amacınız var ise Dollar Candy ile oyun oynayarak para kazanma ihtimalini değerlendirebilirsiniz.  Dama, satranç, bulmaca, blackjack eşi oyunlar mevcuttur. Reel para kazandıran oyunlar içinde bu platformu da değerlendirebilirsiniz. Dollar Candy kazandığınız mükâfatları PayPal vasıtasıyla yapar.
Hem mobil hem web geçimlidir.

30. Bingo for Money

para kazandıran oyunlar 2021Isminden de anlaşılacağı suretiyle, diğer para kazandıran oyunlar benzer biçimde anlamda işlese de burada bingo oynayarak para kazanırsınız.

2002 senesinden beri varolan platformda tombala ve eşi oyunları oynayarak birbirinden değişik mükâfatlar kazanabilirsiniz.

Oyun oyna para kazan siteleri çoğu zaman platforma kayıt olduğunuzda sizlere rastgele bir mükâfat vermez.
Silingo

gercek parali oyunlarBingo ve Slot oyunlarının sentezinden oluşan Slingo, mükâfat kazanabileceğiniz onlarca seçenek mevcuttur.

2016 senesinden bu yana sektörde yerine geçerken, kullanmakta olan tecrübelerini ve oyuncu fikirlerini oldukça önemsediğini açıklamalıyım. Slingo da başlangıç parası yatırdığınız takdirde sizlere 5€ bonus verir.
H1Z1

yatırımsız para kazandıran oyunlarHem para kazanmak hem eğlenmek istiyorsanız bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız. H1Z1 oyunununda zombilere karşı çaba etmeniz gerekir. Para kazandıran oyunlar içinde aksiyon ve macera oyunları benim en hoşlandıklarım olduğundan sınamanızı tavsiye ederim.

Tek dezavantajı gerçek para kazandıran oyunlar benzer biçimde nakit ödeme alamıyor olmanız.
Payday 2

para kazanabileceğim oyunlarPara kazandıran oyun listesindeki bir çok oyun her insana uygun olsa da Payday 2 için aynı şeyi açıklayamayacağım.

Bu oyun bir nişancı oyunu kategorisinde yer alır ve bu oyunu oynayabilmek için iyi bir makinenizin olması gerekir. Aynı zamanda da her insanın oynayabileceği bir oyun olmadığı için hakikaten bu yoldam oyunları beğenenler için daha uygundur.

Bu platform da ne yazık ki gerçek para kazandıran oyunlar nakit ödeme yapmaz.
Depth

balık oyunu oyna para kazanPara kazandıran oyunlar çoğu zaman belli cinslerde olmasına rağmen Dept para kazandıran balık oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Oldukça değişik bir oyun olduğundan bir o denli da coşkulu. Köpekbalığı ve dalgıç karakterine girerek çaba vermeniz gerekiyor.
Lala Loot

para veren oyunlarLala Loot para kazandiran oyunlar benzer biçimde olsa da mükâfatınız jetonlar oluyor. Yeterince jeton biriktirdiğinizde elinizdekileri nakite çevirebiliyorsunuz. Bu nedenle gerçek para kazandıran oyunlar içinde yer alır.

İlk beş gün süresince reklam izleyerek jeton biriktirmeniz gerekiyor.
Para söylediğim jeton başka bir deyişle.

En son biriktirdiğiniz jetonları nakite çevirmek için de Paypal üstünden ödeme alabiliyorsunuz. Asgari para sürükleme limiti 20$.

Para Kazandıran Mobil Oyunlar

Mobil oyunlar ile para kazanabilmeniz olası. Evde, yolda, tatilde ve hatta tespit ettiğiniz rastgele bir boşlukta oyun oyna para kazan mottosu ile küçük küçük birikimler hayata geçirmeye başlayabilirsiniz.

Eğer bu şekilde bir maksadınız var ise gerçek para kazandıran mobil oyunlar  sıralaması hazırladım, onun içinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Para kazandıran mobil oyunlar 2022:

  • CS GO(Counter Strike Evrensel Offensive)
  • XY Gaming
  • LoL
  • Bingo for Money
  • Inbox Dollars
  • Exodus 3000
  • Rocket League
  • Let’s Farm
  • Cash Dazzle
  • Play and Win
  • Pogo
  • Second Life
  • Paid Game Player
  • Gameloot
  • Clip2 Play
  • PubG
  • Reel Para Kazandıran Oyunlar 2022

    Oyun oyna para kazan, ne kadar hoş bir iş değil mi? Bu hususta ehemmiyet vermeniz ihtiyaç duyulan bazı noktalar var.
    Gerçekten para kazanabileceğiniz oyunları yazdım, içinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

    Reel para kazandıran oyunlar aşağıdakilerdir;

    • Exodus 3000
    • Bingo for Money
    • Play and Win
    • XY Gaming
    • Bizim Çiftlik Sahil 2022
    • Depth
    • Dota 2
    • PubG
    • Inbox Dollars
    • Cash Create
    • Second Life
    • Pogo
    • Betatesting
    • Brain Battle
    • Clip2 Play
    • Rocket League
    • Cash Dazzle
    • Paid Game Player
    • Game loot
    • Wealth Words
    • Blast
    • Play Test Clouds
    • Entropia Universe

    Ben bu yazımda hangi oyunlardan para kazanılır, para kazandıran siteler ile iyi mi para kazanabilirsiniz, mobil para kazandıran oyunlar ve gerçek para kazandıran oyunlar hangileri benzer biçimde mevzulara değindim.

    Bunun yanı sıra en fazla para kazandıran oyunlar 2022 listesini vererek alternatiflerinizi toplu olarak bakmanızı istedim.
    Oyun oynayarak para kazanmak isminde yazımda, oyunlardan para kazanmanın iyi mi reelleştiğini detaylı bir şekilde bakabilirsiniz. Oyun oynarken para kazanmak size de oldukça cümbüşlü gelecek.

    Sık Sorulan Sualler

    Para kazandıran oyunlar ile ilgili en fazla sorulan suallerin yanıtlarını aşağıda tespit edebilirsiniz. Sizin de sormak istedikleriniz var ise bana aşağıda bulunan yorum kısmından yazabilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş sağlayacağım.

    Para Kazandıran Oyunlar 2022 Senesinde Hangileri?

    Para kazandıran oyunlar içinde Pubg, CS:GO benzer biçimde büyük bütçeli oyunların yanında Swagbucks, Secondlife ve InboxDollars benzer biçimde daha azca şahsın bilmiş olduğu sadece oldukça kazandıran oyunlar da bulunmakta.

    Reel Para Kazandıran Oyunlar Hangileri?

    Bazı oyunlar sanal başka bir deyişle oyun içinde kullanılabilen paralar vermekte.
    Bunlar içinde en fazla öğrenilen ve seçilen para kazandiran oyunlar hangileri bulunduğunu yazımın tamamını okuyarak tespit edebileceksiniz.

    Oyun Oynayarak Para Kazanmak Muhtemel Mü?

    Elbette olası. Evinde oyun oynayarak para kazanan birçok insan bulunmakta. Tek yaptıkları ise doğru oyunları tercih etmek ve bu oyunlarda gerekenleri yapmış olup para kazanmak. Siz de bu şekilde internetten oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız derhal harekete geçmelisiniz.[/vc_column_text]

    /* custom css */ .tdi_210, .tdi_210 .tdc-columns min-height: 0; .tdi_210, .tdi_210 .tdc-columns display: block; .tdi_210 .tdc-columns width: 100%;

    /* custom css */ .tdi_212 vertical-align: baseline; .tdi_212 > .wpb_wrapper, .tdi_212 > .wpb_wrapper > .tdc-elements display: block; .tdi_212 > .wpb_wrapper > .tdc-elements width: 100%; .tdi_212 > .wpb_wrapper width: auto; height: auto;

    [vc_raw_js]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[/vc_raw_js]

    .

    İlgili Makaleler

    Başa dön tuşu
    Oto Aksesuar toptan çakmak
    Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş