Fiyatlar

Eyt emekli en iyi banka promosyon miktarları 2023

Birfazlaca şahıs EYT emeklisi oldu. Bankaların emeklilere verdiği promosyon miktarları merak ediliyor. 2023 senesinde bankalara ilişik promosyon miktarlarını tek bir başlıkta toplayalım. Konu hakkında merak ettiklerinizi aşağıda sorabilirsiniz.

İş bankası 2023 eyt emekli promosyonlar

İş bankası 7500₺ promosyon veriyor ve çeşitli avantajlar sunuyor.

Maximum Kart ve ek kartları için senelik ücret ödemezsiniz.

İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan parasız ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içinde emekli maaş hesabınızdan öteki banka hesaplarına yapacağınız para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 tane parasız nakit çekim işlemi yapabilirsiniz.

Emekli maaşını İş Bankası vesilesiyle alan müşterilere hususi dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

 

Garanti bankası 2023 promosyon miktarı

garanti promosyon 2023

Garanti bankası en iyi EYT emekli banka promosyonu sunan bankalardan biri. 1 – 31 Temmuz 2023 tarihleri içinde, maaşını üç yıl Bankamızdan almayı taahhüt edecek emekli müşterilerimiz Promosyona ek olarak;

Kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus kazanacaklardır.

Kredi Kartı Koşulları;

·        31 Ağustos 2023 tarihinden ilkin Bonus Kredi Kartına haiz olunması ve 1 Haziran – 31 Ağustos 2023 tarihleri içinde toplamda en azca 500 TL harcama yapılması gerekmektedir.

·        Miles&Smiles ve Shop&Fly kartlar kampanyaya dahil değildir.

·        Sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.

·        Flexi , Bonus Flexi , Bonus Genç, Altın Bonus kampanyaya dahil değildir. Diğer tüm BONUS ve MONEY kartlar kampanyaya dahildir.

·        Bonus Business kart kampanyaya dahildir.

·        Kampanyaya tertipli ödeme talimatı, bonus kullanımları, nakit ön ödeme işlemleri dahil değildir.

Genel Kampanya Koşulları;

·        Bonuslar en fazla harcama meydana getirilen Bonus karta 12 Eylül 2023 tarihinde yüklenecektir.

·        Kampanya alan kişi bazındadır ve bir alan kişi kampanyadan en fazla 1.000 TL bonus kazanabilir .

·        Daha önceki aylarda emekli kampanyası kapsamında 1.500 TL bonus kazanan müşterilerimiz bu kampanyaya dahil değildir.

·        Bankamızda halihazırda bir emekli maaşı olup öteki bir emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.

·        Bonusların geri alınmaması için, kartın 31 Temmuz 2024 evveliyatına kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihten ilkin kart ürünü kapatılırsa yüklenen 1.000 TL bonus ürün kapanışı sonrası geri alınacaktır.

·        Bankamız Kampanya Koşullarını değişiklik yapma hakkını saklı meblağ.

·        Bu Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Yapı Kredi 2023 banka promosyonu

Yapı kredi öteki bankalara benzer şekilde 8500₺’ye varan promosyon sunuyor.

1688387106 357 Eyt emekli en iyi banka promosyon miktarlari 2023

2023 en iyi emekli banka promosyonu AKBANK

2023 yılının en fazla emekli banka promosyonu veren bankası AKBANK. Akbank 10.000₺’ye varan armağan veriyor.

1688387106 411 Eyt emekli en iyi banka promosyon miktarlari 2023

Chip-para Ödeme Koşulları

·        Kampanyadan, 01 Temmuz – 31 Temmuz 2023 tarihleri içinde emekli maaşını bankamıza taşımış yada bankamızdan almakta olan ve kampanya periyodu içinde promosyon başvurusu yapmış müşteriler içinde, etken Akbank bireysel kredi kartı olmayan yada ilk kez Axess yada Wings başvurusu yaparak kartı onaylanıp teslim alanlar içinden, kendisine kampanya katılım SMS’i gönderilen müşteriler faydalanabilir.

·        Ticari kartlar, Ek kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.

·        Harcama sözünüz size özeldir.

·        Ödül 3.000 TL’dir ve tek seferliktir, her ay yeniden etmez.

·        Harcama sözünüz size gönderilen SMS’te belirtilen şekilde kampanya başvurunuzdan ve katılım koşullarını sağlayarak başarıya ulaşmış kayıt SMS’ini almanızdan 1 gün sonrasında adım atar, 12 ay süresince devam eder. Kampanyaya katılabilmek için müşterinin kartını teslim almış olması gerekmektedir.

·        Ödül yüklemesi ve kampanyaya dahil olabilmek için, kampanya katılım kontrollerinden başarıya ulaşmış şekilde geçmiş olmak gerekir. Taahhüt kontrollerine uymadığı için negatif dönüş alan müşterileri kampanyadan yararlanamayacaktır.

·        Müşterinin kampanya teklif SMS’ini alabilmesi ve akabinde harcama sözü verebilmesi için lüzumlu yazışma ve veri işleme izinlerini vermiş olması gerekmektedir

·        Harcama sözü kapsamında tüm kartlarınız ile 12 ay süresince her ay toplam minimum 2.500 TL ve üstü harcama gerçekleştirilmelidir.

·        Alışverişler, nakit çekimler, anlık ve satmaca talimatı ve vergi ödemeleri, fon talimatları, yurtiçi yurt dışı harcamalar, harcama sözüne dahildir.

·        Kartınızın kapanması, takip’e alınması yada aylık harcama sözünü yerine getirememeniz durumunda, bir tek yerine getirmediğiniz ay yada aylar özelindeki taahhüdünüze istinaden verilen chip-paradan; ilkin chip-para silinir, kafi chip-para yoksa Axess kredi kartı hesabınıza borç olarak yansıtılır.

·        Harcama sözünü yerine getirmediğiniz durumda her ay en fazla 250 TL chip-para geri alınacak ya da geri alınacak chip-para bulunamadığı durumda hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

·        Chip-parayı kullanmadığınız ilk 15 gün içinde 444 25 25’i arayarak harcama lafınızı iptal edebilirsiniz.

·        Chip-paralarınız anında yüklenir ve tüm Axess Üye iş yerlerinde ve Chip-para ile Öde işlemlerinizde geçerlidir.

·        Taksitli Borç Transferi, faiz, ücretler, bekleyen taksitler sözünüze dahil değildir.

·        Sözünüz bitene kadar, öteki harcama sözlerinden ve Avans Mil Puandan faydalanılamaz.

·        Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı meblağ.

QNB Finansbank 2023 emekli promosyon miktarı

1688387106 448 Eyt emekli en iyi banka promosyon miktarlari 2023

Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar

·        8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !

·        Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a hususi kredi QNB Finansbank’ta! Emeklilere hususi avantajlı oranlardan yararlanmak.

·        Yurtiçi öteki tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma yada Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki kez parasız gerçekleştirebilirler.

·        Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem tutarı muafiyeti ( haftasonu ve resmi dinlence günleri haricinde 09:00-16:00 saatleri içinde)

·        QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

·        Emekli Bankacılığı müşterilerimize hususi 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan yaralanma imkanı

·        CardFinans Emekli kredi kartına haiz olunması durumunda; ilk yıl, senelik üyelik tutarı eğitim edilmemektedir. Bu bir senenin sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve tertipli ödenen en azca bir otomatik satmaca ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların tertipli ödendiği sürece, bu kredi kartı için senelik üyelik tutarı alınmamaya devam edecektir.

·        Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL’ye varan indirimlerden faydalanabilir.

 

TEB promoson miktarı 2023 emekli EYT

TEB 10.000₺ üstü maaşa 5000₺ promosyon veriyor.

·  Davet Merkezi, Bireysel İnternet Şubesi ve CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan yapacağınız EFT/Havale işlemlerinizde masrafsızlık*

·  Size hususi parasız (aidatsız) TEB Bonus Kart, TEB She Kart ve CEPTETEB Kredi Kart**

·  TEB ATM’leri haricinde Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar toplamda 6.500 TL’ye varan nakit çekim limiti ile masrafsız para çekme / para yatırma / kredi kartı borç ödemesi***

·  Emekli maaş müşterilerine hususi öncelikli olarak ulaşabileceğiniz Davet Merkezi Hattı: 0 850 222 00 91

·  CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine hususi ayrıcalıkları görüntüleyebileceğiniz “Emekli Maaşım TEB’de” menüsü

* Geç FAST ve Geç EFT işlemlerinden ücret alınmaktadır.;

** Kredi ve kredi kartı tah sisinde Bankamız genel kredi politikaları geçerlidir. Banka lüzumlu görmüş olduğu koşullarda kefil isteme hakkını saklı meblağ.

*** 60 yaş üstü müşterilerimiz için ATM’lerden 10.000 TL’ye varan nakit çekim limiti vardı.

 

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu Hususi İndirimler ve Avantajlar:

·  Size hususi avantajlı sigorta paketleri

·  Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize hususi indirimli faiz oranları ile gerekseme, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı*

·  Marifetli Hesap’ta birikimlerinizi avantajlı günlük faiz oranlarıyla değerlendirme ve istediğiniz zaman para yatırma ve çekme fırsatı.

Denizbank emekli maaş promosyon 2023

Denizbank emeklilere 10.000₺ üstü maaşlarına 5000₺ promosyon veriyor.

ING emekli maaşı banka promosyonu 2023

ING bankası 10.000₺ üstü maaşlı emeklilere 8500₺ promosyon veriyor.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

o   3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL, 

o   3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.950TL, 

o   7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL

o   10.000 TL ve üstü ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

  • 15 Mart 2023 –31 Temmuz 2023 tarihleri içinde bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler içinde ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, 1.500 TL‘ye varan Otomatik Fatura Talimatı ek nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler.
  • Kampanyaya katılımak için, 15 Mart 2023 –31 Temmuz 2023 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu’nun alınmış olması gerekir.
  • Kampanyaya katılmak için, 31 Temmuz 2023 evveliyatına kadar vadesiz hesaptan tanımlı, Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması gerekir. Bu tarihten sonrasında verilen ve iptal edilip tekrardan verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında sayılmaz.
  • Kampanya kapsamında ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL olmak suretiyle, toplamda en fazla 1.500 TL ek nakit promosyon ödenir. 3 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir meblağ ödenmez.
  • Kredi kartından verilen talimatlar kampanya kapsamında yer almaz.
  • Kampanyadan 15 Mart 2023 zamanı öncesinde ING’den promosyon taahhüdü bulunan ve bir öteki SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.
  • Yukarıda iletilen tüm kampanya şartlarının sağlanması durumunda 15 Mart 2023 – 31 Temmuz 2023 tarihleri içinde verilmiş olan Otomatik Fatura Talimatları için, vadesiz hesaba tanımlı her bir Otomatik Fatura Talimatı’nın, yönerge verilen tarihten itibaren 60 gün içinde en azca bir kez vadesiz hesaptan otomatikman ödenmesini takiben ve iptal olmaması durumunda, 2 gün içinde ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yatırılır.
  • 15 Mart 2023 zamanı öncesi verilmiş vadesiz hesaba tanımlı olan Otomatik Fatura Talimatlarının ise, 31 Temmuz 2023 evveliyatına kadar en azca bir kez vadesiz hesaptan otomatikman ödenmiş olması durumunda, ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yapılır.
  • Otomatik Fatura Talimatı’na dayalı olan ek promosyon ödemesi yapılırken SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formunun iptal edilmemiş olması gerekir.
  • Ek nakit promosyon ödemesi tüm müşterilerimiz için 17 Nisan 2023 tarihinden itibaren ödenmeye başlanır.
  • Otomatik Fatura Talimatı ek nakit promosyon kampanyasına katılım işlemleri ING Şubeleri , ING Telefon Bankacılığı ve Cebimdeki Danışman aracılığı ile yapılabilir.
  • Aynı anda birden fazla ek nakit promosyon kampanyasından yararlanılamaz.
  • Banka Otomatik Fatura Talimatı kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Nakit promosyonun/ek nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içinde; faturanın iptal edilmesi, tertipli olarak otomatik ödenmemesi, herhangi bir sebeple gelir/aylığın değişik kuruma taşınması ya da SGK tarafınca gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit promosyon tutarı şartın bozulmuş olduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa bakılırsa geri alınır.

Emekli maaş müşterimiz olarak;

·        Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine harcama ödemezsiniz.

·        %2,39’dan süregelen faiz oranıyla gerekseme kredisi kullanabilir,

·        3 ay süresince Turuncu Ekstra avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,

·        İlk kez ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemez10.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir yada 500 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz.

 

Kuveyt Türk emeklilere 8000 maaş promosyonu veriyor

 

·  3.500 TL’ye kadar (3.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 4.800 TL,

·  3.500 TL ile 7.500 TL içinde (7.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 5.600 TL,

·  7.500 TL ile 10.000 TL içinde (10.000 TL hariç) emekli aylığı alanlara 7.200 TL,

·  10.000 TL ve üstü emekli aylığı alanlara 8.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir.

 

Emekli Müşterilere Sunulan Ayrıcalıklar

·  8.000 TL’ye varan promosyon ödemesi

·  Maaşınıza 7 gün 24 saat süresince Kuveyt Türk ATM’leri ve öteki tüm banka ATM’lerinden kolaylıkla yetişme imkânı

·  Sağlam Kart ile meydana getirilen ilk 100 TL ve üstü market alışverişinde 20 TL altın puan fırsatı

·  Size hususi “0262 723 49 19-Emekli Danışma Hattı” ile menüde asla dolaşmadan direkt alan kişi temsilcisine bağlanma kolaylığı

·  Emekli maaşınızı, şubeye gitmeye gerek kalmadan kolaylıkla e-Devlet üstünden yada tüm Kuveyt Türk şubeleri vesilesiyle bankamıza taşıyabilir ve sizlere hususi sunduğumuz ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz

*Ortak ATM’lerden ayda 2 kez parasız para çekiminin, işlem başına 2.000 TL limiti bulunmaktadır. Kuveyt Türk ATM’lerinden 5.000 TL’ye kadar parasız para çekimi yapabilirsiniz.

·  Bankamızda dijital kanallardan meydana getirilen para transferi (EFT ve havale) işlemlerinden ücret alınmamaktadır.

·  Fatura talimatınızı, maaş hesabınızdan yada size hususi imtiyaz elde eden Sağlam Kartınızdan hiçbir komisyon tutarı ödemeden kolaylıkla vererek faturalarınızın otomatik ve zamanında ödenmesini sağlayabilirsiniz.

·  Senelik kart aidatı bulunmayan Sağlam Kartınız ile yapacağınız tüm hastane, eczane ve sıhhat harcamalarınıza ve eğitim harcamalarınıza vade ayrımsız 5 taksit imkânı bulunmaktadır.

·  Vadeli ve vadesiz tüm mevduat hesaplarınız için hesap işletim tutarı ödemeden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş