Dizi Haberleri

14 Mart 2022 Yasak Elma dizisi var mı yok mu neden yok?

Bu içerimizde 14 Mart Yasak Elma var mı yok mu, yayınlanacak mı? Yeni kısmı ne zaman? Gibi sualleri en iyi biçimde yanıtlamaya çalışacağız. Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin rejisör koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturmaktadır. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma dizisinin hoşlananları tarafından, dizinin 14 Mart tarihlerinde yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak edilmiştir. Bizlerde bu içerimizde 14 Mart 2022 Yasak Elma var mı, yayınlanacak mı? Yeni kısmı ne zaman? Gibi sualleri en iyi biçimde yanıtlamaya çalışacağız.

SON DAKİKA: FOX’un beğenilen dizisi ‘Yasak Elma’dan fena haber! Artan koronavirüs olayları sebebiyle sete ara verildi.
Yapımcılığını Medyapım’ın, rejisörlüğünü Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ile Murat Aygen’in paylaştığı dizinin yeni kısmı 14 Mart 2022 akşam izleyici ile buluşmayacak. Yeni kısmın neden ertelendiğine dair açıklama yapılmasa da Eda Ece’nin pozitif olay olması sebebiyle bir 7 günde bir ara verildi.

14 Mart 2022 Yasak Elma Var Mı yok mu?

14 Mart Yasak Elma dizisi var mı yok mu19 Mart 2018 tarihinde yayın yaşamına başlayan Yasak Elma dizisi seneler geçmesine karşın aldığı reytinglerle pazartesi gününün en fazla izlenen dizileri arasındadır.
5 sezondur Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve geleneksel medya olmayan sosyal medyada en fazla konuşulan diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisi 14 Mart tarihinde ekranlarda olmayacaktır.

Yasak Elma 14 Mart’ta Yayınlanacak Mı?

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in paylaştığın Yasak Elma dizisi her Pazartesi Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Yasak Elma dizisi yılbaşı dolayısıyla 14 Mart’ta ekranlarda olmayacaktır.

Yasak Elma Yeni Kısmı Ne Zaman?

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Yasak Elma dizisinin çekimleri İstanbul’da devam etmektedir. Bugüne kadar başrol oyuncular da dahil olmak üzere pek çok oyuncusunu kaybetmesine karşın en fazla izlenen diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisi 14 Mart tarihinde yetişmediği için dolayısıyla yayınlanmayacaktır.
Yasak Elma dizisinin yeni kısmı 21 Mart Pazartesi günü yayınlanacaktır.

14 Mart Yasak Elma dizisi var mı yok mu neden yok?

Bu içerimizde 14 Mart Yasak Elma var mı, yayınlanacak mı? Yeni kısmı ne zaman? Gibi sualleri en iyi biçimde yanıtlamaya çalıştık. Yasak Elma dizisinin yeni kısmı 21 Mart 2022 Pazartesi günü Fox Tv de..