20 yaşındaki genç kız kavga ettiği annesini 11 yerinden bıçakladı!

Posted by

Samsun’un İlkadım ilçesinde, 20 yaşındaki K.M. adlı genç kız, tartıştığı anası G.M.’yi (61) 11 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın peşinden gözaltına alınan K.M., ilk başta inkar etse de ondan sonra suçunu itiraf etti.

Dün (*20*) Mahallesi’nde bulunan bir evde yaşanmış olan vakada, K.M. ile anası G.M. içinde hemen hemen bilinmeyen bir sebeple münakaşa çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle beraber K.M., eline almış olduğu bıçakla annesine hücum etti.


Anne Hastaneye Kaldırıldı, Kız Gözaltına Alındı

Vücudunun 11 değişik yerinden bıçak darbeleri alan G.M., kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üstüne vaka yerine hızla polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin peşinden ağır yaralı G.M., hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

(*11*)

Olayla ilgili geniş çaplı emek harcama başlatan polis ekipleri, K.M.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen K.M., ilk ifadesinde vakası inkar etse de meydana getirilen sorgulamada annesini kendisinin bıçakladığını itiraf etti.


Annenin İfadesi: “Kızımın Psikolojik Rahatsızlığı Var”

Polisin hastanede görüştüğü anne G.M.’nin, kızının ruhsal rahatsızlığının bulunduğunu ve bazen sebepsiz yere kavga ettiklerini belirttiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(*11*)

Nilüfer kombi servisi promosyon çakmak