Futbol

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki unutulmaz transfer çalımları

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aeacae05

Abdülkerim Bardakcı

2022/23 sezonu yaz transfer döneminde hareketli günler geçirilirken, en oldukça konuşulan adlardan biri de Abdülkerim Bardakcı oldu. Konyaspor’daki çıkışıyla A Milli Takım’a kadar yükselen başarıya ulaşmış stoper, üç büyükleri de peşinden koşturdu. Oyuncunun, iki kulüpten birine gitmesine kati gözüyle bakılırken, Galatasaray devreye girince işler tersine döndü. Cim Bom, Konya ekibine 2.8 milyon Euro’luk bir teklif yapmış oldu. Abdülkerim ise tercihini Galatasaray’dan yana kullanmaya karar verdi, senelik 17 milyon TL maaşa ‘Evet’ dedi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aec40279

Vedat Muriqi

2019/20 yaz transfer gündemine damga vuran Vedat Muriqi’nin Galatasaray’a transfer olmasına kati gözüyle bakılıyordu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aedb7aa1

Vedat Muriqi

Ardından devreye Başkan Ali Koç ve Yönetici Semih Özsoy girdi. Birkaç gün ilkin Rize’de bir yıl daha oynayacağını belirtip transfer meselesini kapattığını açıklayan Muriqi, bu zirvenin peşinden rotasını Kadıköy’e çevirdi. İlhan için Galatasaray sözleşme imzalama aşamasına kadar geldi sadece son anda atak icra eden Beşiktaş, golcü oyuncuyu kaptı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aef41122

Ahmed Hassan

Gençlerbirliği formasıyla fırtınalar estiren Mısırlı Ahmed Hassan, Galatasaray’la anlaştığı iddia edilse de transferi bitiren Beşiktaş oldu. Kartal’la anlaşan Mehmet’in Beşiktaş formasıyla verdiği poz, toplumsal medyada büyük yankı uyandırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af0c2d67

Mehmet Topuz

Beşiktaş yöneticileriyle yapmış olduğu görüşmeden sonrasında Beşiktaş’ta oynamasına kati gözüyle bakılırken, başarıya ulaşmış futbolcuyu isteyen bir başka kulüp olan Fenerbahçe, bu transferden vazgeçmedi. Kayserispor’la anlaştıktan sonrasında Mehmet’i de ikna eden Aziz Yıldırım, 12 Haziran 2009’da gizli saklı bir halde hususi uçakla Kayseri’den İstanbul’a getirmiş olduğu futbolcuyu, Fenerbahçe’ye kazandırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af298b8f

Gedson Fernandes

Galatasaray taraftarının dört gözle transferini beklediği Gedson Fernandes’i Beşiktaş kaptı, ortalık karıştı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af48627e

Gedson Fernandes

Transfer limiti kalmayan Kartal, 23 yaşındaki oyuncuyu sürem sonuna kadar Rizespor’a kiraladıktan sonrasında ekibine katarken, operasyon sonrası Galatasaraylı taraftarlar devrin başkanı Burak Elmas yönetimine karşı isyan bayrağı açtı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af6dab19

Pierre van Hooijdonk

2003-04 yaz transfer sezonunda futbolseverlerin aklında tek bir sual vardı: Pierre van Hooijdonk’u kim transfer edecek? Galatasaray ve Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak için kıyasıya bir yarışın içine girdi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af90e676

Pierre van Hooijdonk

Transfer için ilk Galatasaray devreye girip, aylarca Hooijdonk’la görüşse de, Hollandalı’nın Fenerbahçe’ye imza atması gündemi uzun süre meşgul etti. Türk futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olarak hep göz dolduran Yusuf, aynı günde hem Trabzonspor hem de Beşiktaş ile masaya oturdu, ortalık karıştı. Son gülen Beşiktaş olurken, taraflar 1,5 yıllığına anlaştı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afa6d209

Tuncay Şanlı

Sakaryaspor’un genç yıldızı Tuncay Şanlı, hırsı, gol yollarındaki başarısı ve bitmek bilmeyen enerjisi sebebiyle genç yaşta dikkat çekmeyi başardı. Yüzde 99 imza olur” demesine karşın 20 yaşındaki yıldız, tercihini Temmuz 2002’de Fenerbahçe’den yana kullandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afb8647a

Tuncay Şanlı

2002-2007 yılları aralığında Fenerbahçe forması giyen Tuncay, adını kulüp geçmişine altın harflerle yazdırmayı başardı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afccb49a

Miroslav Stoch

Chelsea altyapısında yetişip, kiralık gittiği Twente’yi Hollanda Ligi’nde şampiyonluğa taşıyan Miroslav Stoch, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi birbirine düşüren adlardan. O dönem kaleci arayan Beşiktaş da devreye girince transfer süreci karıştı. Kartal, Fransız ekibi Metz ile anlaşmaya var ise da Kolombiyalı eldiven Galatasaray ısrarını sürdürdü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afddf0f9

Faryd Mondragon

Sarı Kırmızılı ekip, ilerleyen süreçte mutlu sona ulaşıp 4.5 milyon Euro bonservisle Temmuz 2002’de transferi bitirirken 6 yıl kaleyi sakınan Mondi, adını kulüp geçmişine altın harflerle yazdırmayı başardı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aff1cbdf

İbrahim Toraman

Devrin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 2004 senesinde Gaziantepspor’un gelecek vadeden stoperi İbrahim Toraman’ı transfer etmek için transfer yarışına girdiler.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0033d3d

Berkant Göktan

Türk futboluna damga vurması beklenen Berkant için 3 büyükler 2001 yazında transfer yarışına girdi. Uzun devam eden görüşmelerin peşinden Servet’in yeni durağı Fenerbahçe oldu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b01492f9

Servet Çetin

3 yıl süresince Fenerbahçe’de forma giyen Servet, ilkin Sivasspor’a, sonrasında da Galatasaray’a transfer oldu. Ben de bu transferin bittiğini biliyordum. O zamanda Milli Takım kampındaydım. Bana ‘Büyük bir ihtimalle Galatasaray’la mutabık kaldık’ denildi, ben de ‘Hayırlısı olur inşallah’ dedim. Benim dışımda gelişen olaylardan bu transfer gerçekleşmedi. Sonra derhal akabinde, gene benim dışımda gerçekleşen bir gelişmeyle Fenerbahçe’ye transferim oldu.”

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0363c2c

Emre Akbaba

Fenerbahçe, Emre Akbaba için Alanyaspor’la anlaşmaya var ise da ulusal futbolcunun tercihi Galatasaray’dan yana oldu. Aslan, Ağustos 2018’de transferi, ”Hoş geldin Cimbombomun Evladı Emre Akbaba!” notuyla duyurdu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b04e2cca

Gökhan Gönül

Transfer gündeminin göze batan isimlerinden olan Gençlerbirliği OFTAŞ’ın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi karşı karşıya getiren adlardan. Galatasaray’ın gurbetçi sağ beki transfer etmesi an meselesiyken Önder, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b061f792

Önder Turacı

Seneler sonrasında Galatasaray’la ön protokol yaptığını açıklayan Önder, ”Ben Fenerbahçe’ye ulaşmadan önce Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım. 1 yıl süresince beni takip etmişlerdi. Fakat bonservisimi onlardan ilkin Fenerbahçeli yönetici Hakan Bilal Kutlualp, Liege’e gelmiş olarak aldı. Yaklaşık 1 saatte tüm işleri çözerek beni Fenerbahçeli yapmış oldu. İyi ki de yapmış.” ifadelerini kullandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b06e9646

Ersan Adem Gülüm

Adanaspor’daki performansıyla dikkat çeken Ersan Gülüm, Galatasaray ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi. Kanarya, o dönem Türkiye’nin günlerdir konuşmuş olduğu transferi tamamladı, Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’yi ekibine kattı. Fatih Terim’in ısrarla istediği İrfan Can’ın bonservisi için Fenerbahçe’nin kasasından 7 milyon Euro çıktı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b08192cc

Modern Atan

Denizlispor’da yıldızı parladıktan sonrasında Galatasaray’a transfer olması beklenen Modern Atan, Beşiktaş’ın yolunu tuttu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, İsveç’e giderek yıldız futbolcu ile görüştü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0940764

Erkan Zengin

Gerçekleştirilen görüşmenin peşinden Erkan’ı ikna eden Hacıosmanoğlu, öncesiz rakipleri Fenerbahçe’ye mühim bir transfer çalımı atmış oldu. Gün içinde Trabzonspor yönetimiyle görüşen ve anlaşan Tolgay, son dakikada Beşiktaş cephesinden gelen teklifi kabul etti.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0a45870

Tolgay Arslan

Trabzonspor’un dönem dışı kalmasının derhal peşinden Beşiktaş cephesi, Tolgay ve babasıyla bilgileri görüştü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0b6ca82

Mehmet Ekici

Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye gelişi oldukça zor bir süreç olmuştu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0c758bf

Mehmet Ekici

Bu karmakarışık süreç sonunda Beşiktaş’a transfer olmayı kabul etmeyen Mehmet Ekici’nin yeni durağı Temmuz 2017’de Fenerbahçe oldu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0d90122

Ozan Tufan

Bursaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Ozan Tufan, genç yaşlarında 3 büyükleri ve Avrupa devlerini peşine taktı. Sarı Lacivertli ekip, Ağustos 2015’te genç Ozan’ı ekibine katmak için Bursaspor’a 7 milyon Euro bonservis ödedi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0eb80dc

Alper Potuk

Eskişehirspor’da sergilediği performansla büyük takımların Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gözdesi haline gelen Alper Potuk, iki devi karşı karşıya getirdi. Sarı Lacivertli ekip, Temmuz 2013’te 6 milyon 250 bin Euro ve Bienvenu karşılığında Alper Potuk’a 5 senelik imza attırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0fca75f

Mert Hakan Yandaş

2019/20’da Sivasspor’da sergilediği performansla dikkatleri üstüne çeken, sözleşmesi sürem sonunda bitecek olan Mert Hakan, Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Mert Hakan ile 4 senelik sözleşme imzalandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b10eb254

Abdülkerim Bardakcı

İlk etapta Fenerbahçe ve Beşiktaş, devreye girdi. Cim Bom, Konya ekibine 2.8 milyon Euro’luk bir teklif yapmış oldu. Abdülkerim ise tercihini Galatasaray’dan yana kullanmaya karar verdi, senelik 17 milyon TL maaşa ‘Evet’ dedi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aec40279

Vedat Muriqi

2019/20 yaz transfer gündemine damga vuran Vedat Muriqi’nin Galatasaray’a transfer olmasına kati gözüyle bakılıyordu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aedb7aa1

Vedat Muriqi

Ardından devreye Başkan Ali Koç ve Yönetici Semih Özsoy girdi. Birkaç gün ilkin Rize’de bir yıl daha oynayacağını belirtip transfer meselesini kapattığını açıklayan Muriqi, bu zirvenin peşinden rotasını Kadıköy’e çevirdi. İlhan için Galatasaray sözleşme imzalama aşamasına kadar geldi sadece son anda atak icra eden Beşiktaş, golcü oyuncuyu kaptı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aef41122

Ahmed Hassan

Gençlerbirliği formasıyla fırtınalar estiren Mısırlı Ahmed Hassan, Galatasaray’la anlaştığı iddia edilse de transferi bitiren Beşiktaş oldu. Kartal’la anlaşan Mehmet’in Beşiktaş formasıyla verdiği poz, toplumsal medyada büyük yankı uyandırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af0c2d67

Mehmet Topuz

Beşiktaş yöneticileriyle yapmış olduğu görüşmeden sonrasında Beşiktaş’ta oynamasına kati gözüyle bakılırken, başarıya ulaşmış futbolcuyu isteyen bir başka kulüp olan Fenerbahçe, bu transferden vazgeçmedi. Kayserispor’la anlaştıktan sonrasında Mehmet’i de ikna eden Aziz Yıldırım, 12 Haziran 2009’da gizli saklı bir halde hususi uçakla Kayseri’den İstanbul’a getirmiş olduğu futbolcuyu, Fenerbahçe’ye kazandırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af298b8f

Gedson Fernandes

Galatasaray taraftarının dört gözle transferini beklediği Gedson Fernandes’i Beşiktaş kaptı, ortalık karıştı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af48627e

Gedson Fernandes

Transfer limiti kalmayan Kartal, 23 yaşındaki oyuncuyu sürem sonuna kadar Rizespor’a kiraladıktan sonrasında ekibine katarken, operasyon sonrası Galatasaraylı taraftarlar devrin başkanı Burak Elmas yönetimine karşı isyan bayrağı açtı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af6dab19

Pierre van Hooijdonk

2003-04 yaz transfer sezonunda futbolseverlerin aklında tek bir sual vardı: Pierre van Hooijdonk’u kim transfer edecek? Galatasaray ve Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak için kıyasıya bir yarışın içine girdi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69af90e676

Pierre van Hooijdonk

Transfer için ilk Galatasaray devreye girip, aylarca Hooijdonk’la görüşse de, Hollandalı’nın Fenerbahçe’ye imza atması gündemi uzun süre meşgul etti. Türk futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olarak hep göz dolduran Yusuf, aynı günde hem Trabzonspor hem de Beşiktaş ile masaya oturdu, ortalık karıştı. Son gülen Beşiktaş olurken, taraflar 1,5 yıllığına anlaştı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afa6d209

Tuncay Şanlı

Sakaryaspor’un genç yıldızı Tuncay Şanlı, hırsı, gol yollarındaki başarısı ve bitmek bilmeyen enerjisi sebebiyle genç yaşta dikkat çekmeyi başardı. Yüzde 99 imza olur” demesine karşın 20 yaşındaki yıldız, tercihini Temmuz 2002’de Fenerbahçe’den yana kullandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afb8647a

Tuncay Şanlı

2002-2007 yılları aralığında Fenerbahçe forması giyen Tuncay, adını kulüp geçmişine altın harflerle yazdırmayı başardı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afccb49a

Miroslav Stoch

Chelsea altyapısında yetişip, kiralık gittiği Twente’yi Hollanda Ligi’nde şampiyonluğa taşıyan Miroslav Stoch, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi birbirine düşüren adlardan. O dönem kaleci arayan Beşiktaş da devreye girince transfer süreci karıştı. Kartal, Fransız ekibi Metz ile anlaşmaya var ise da Kolombiyalı eldiven Galatasaray ısrarını sürdürdü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69afddf0f9

Faryd Mondragon

Sarı Kırmızılı ekip, ilerleyen süreçte mutlu sona ulaşıp 4.5 milyon Euro bonservisle Temmuz 2002’de transferi bitirirken 6 yıl kaleyi sakınan Mondi, adını kulüp geçmişine altın harflerle yazdırmayı başardı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69aff1cbdf

İbrahim Toraman

Devrin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 2004 senesinde Gaziantepspor’un gelecek vadeden stoperi İbrahim Toraman’ı transfer etmek için transfer yarışına girdiler.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0033d3d

Berkant Göktan

Türk futboluna damga vurması beklenen Berkant için 3 büyükler 2001 yazında transfer yarışına girdi. Genç beceri, tercihini Mircea Lucescu’lu Galatasaray’dan yana kullandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b23c2c4c

Servet Çetin

Umut Milli Takımın olmazsa olmaz adı olan Servet Çetin, Denizlispor forması altında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üstüne çekti ve İstanbul devlerini peşine taaktı. Seneler sonrasında Galatasaray’a imza atan başarıya ulaşmış stoper, transferin an meselesi olduğundan bahsetti, şu ifadeleri kullandı:

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b251250f

Servet Çetin

“Denizli ile 3 yıllık anlaşmamın ilk yılı bittiğinde Galatasaray istemişti. O zamanda Milli Takım kampındaydım. Bana ‘Büyük bir ihtimalle Galatasaray’la anlaştık’ denildi, ben de ‘Hayırlısı olur inşallah’ dedim. Benim dışımda gelişen olaylardan bu transfer gerçekleşmedi. Sonra hemen akabinde, yine benim dışımda gerçekleşen bir gelişmeyle Fenerbahçe’ye transferim oldu.”

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0363c2c

Emre Akbaba

Fenerbahçe, Emre Akbaba için Alanyaspor’la anlaşmaya var ise da ulusal futbolcunun tercihi Galatasaray’dan yana oldu. Aslan, Ağustos 2018’de transferi, ”Hoş geldin Cimbombomun Evladı Emre Akbaba!” notuyla duyurdu.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b04e2cca

Gökhan Gönül

Transfer gündeminin göze batan isimlerinden olan Gençlerbirliği OFTAŞ’ın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi karşı karşıya getiren adlardan. Galatasaray’ın gurbetçi sağ beki transfer etmesi an meselesiyken Önder, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b061f792

Önder Turacı

Seneler sonrasında Galatasaray’la ön protokol yaptığını açıklayan Önder, ”Ben Fenerbahçe’ye ulaşmadan önce Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım. 1 yıl süresince beni takip etmişlerdi. Fakat bonservisimi onlardan ilkin Fenerbahçeli yönetici Hakan Bilal Kutlualp, Liege’e gelmiş olarak aldı. Yaklaşık 1 saatte tüm işleri çözerek beni Fenerbahçeli yapmış oldu. İyi ki de yapmış.” ifadelerini kullandı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b06e9646

Ersan Adem Gülüm

Adanaspor’daki performansıyla dikkat çeken Ersan Gülüm, Galatasaray ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi. Kanarya, o dönem Türkiye’nin günlerdir konuşmuş olduğu transferi tamamladı, Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’yi ekibine kattı. Fatih Terim’in ısrarla istediği İrfan Can’ın bonservisi için Fenerbahçe’nin kasasından 7 milyon Euro çıktı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b08192cc

Modern Atan

Denizlispor’da yıldızı parladıktan sonrasında Galatasaray’a transfer olması beklenen Modern Atan, Beşiktaş’ın yolunu tuttu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, İsveç’e giderek yıldız futbolcu ile görüştü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0940764

Erkan Zengin

Gerçekleştirilen görüşmenin peşinden Erkan’ı ikna eden Hacıosmanoğlu, öncesiz rakipleri Fenerbahçe’ye mühim bir transfer çalımı atmış oldu. Gün içinde Trabzonspor yönetimiyle görüşen ve anlaşan Tolgay, son dakikada Beşiktaş cephesinden gelen teklifi kabul etti.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0a45870

Tolgay Arslan

Trabzonspor’un dönem dışı kalmasının derhal peşinden Beşiktaş cephesi, Tolgay ve babasıyla bilgileri görüştü.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0b6ca82

Mehmet Ekici

Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye gelişi oldukça zor bir süreç olmuştu. Devrin Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıklasa da Fenerbahçe’ye transfer olmak isteyen Ekici, yarım sürem forma giymedi, Trabzon’da kadro dışı kalmayı göze aldı. Bursaspor’da birlikte çalmış olduğu Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta olması sebebiyle Siyah Beyazlı ekibe imza atması konuşulan Ozan’ın yeni durağı Fenerbahçe oldu. Sarı Lacivertli ekip, Ağustos 2015’te genç Ozan’ı ekibine katmak için Bursaspor’a 7 milyon Euro bonservis ödedi.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0eb80dc

Alper Potuk

Eskişehirspor’da sergilediği performansla büyük takımların Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gözdesi haline gelen Alper Potuk, iki devi karşı karşıya getirdi. Sarı Lacivertli ekip, Temmuz 2013’te 6 milyon 250 bin Euro ve Bienvenu karşılığında Alper Potuk’a 5 senelik imza attırdı.

fenerbahce galatasaray besiktas ve trabzonspor arasindaki unutulmaz transfer calimlari 62b69b0fca75f

Mert Hakan Yandaş

2019/20’da Sivasspor’da sergilediği performansla dikkatleri üstüne çeken, sözleşmesi sürem sonunda bitecek olan Mert Hakan, Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Mert Hakan ile 4 senelik sözleşme imzalandı.

Kaynak: Fanatik

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş