Genel

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm full tek parça izle

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm full tek parça izle

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm Özeti: Gülben’i hastaneye götürmüş olan Esat, doktorun söylediklerinin arkasından karısını bir süre apartmandan uzaklaştırmak ister. Fakat Gülben ablasına yakın olmakta kararlıdır. İkisi de geri adım atmayınca, Gülben fevri bir karar verir. Safiye ise her şeyden habersiz, ailesiyle tekrardan bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, öğrendiği bir şey onu tekrardan bir krizin eşiğine getirir. Bu mevzuda Esra ve Naci’den destek alır. İkisi, Memduh için sık sık bir araya gelmeye adım atar sadece bu durum, başka problemlere yol açacaktır. Artık Naci’nin, Safiye’nin karşısına dikilip yüzleşmekten başka çaresi yoktur. Ceylan ise Han’ın kaçış manevralarını ustalıkla bertaraf ederek sonunda onu çift terapisine götürür.

Naci, Safiye’nin daha iyi bulunduğunu görünce oldukca sevinir ve dayanamayıp kapısına gider. Doktor hanım, Safiye’nin evi yaşanır hale getirmesi için ona destek olur sadece Safiye bunu başarabileceğinden güvenilir değildir. Ceylan, Naci’nin telefonundan beri Han’ı düşünerek kaygı içindedir. Kendini daha çok tutamaz ve Safiye’yi ziyaret bahanesiyle apartmana gider. Bu ziyaretin ardındansa bir kez daha kalbinin sesini dinlemeye karar verir sadece bu kez bir şartı vardır. Gülben ve Esat’ın bebeklerinin cinsiyeti yakında belli olacaktır. Tüm aile heyecanla o günü beklerken bebeğin cinsiyeti hakkında yürütülen tahminler Gülben’in kendini sorgulamasına sebep olur.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan #MasumlarApartmanı yeni bölümleriyle her salı 20.00’de #TRT1’de!