Coin Yorum

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini

AAVE fiyatı lansmanından bu yana çok büyük bir performans gösterdi. Bununla beraber, kripto kardeşliği mega yeni senenin ufkunda olduğundan, DeFi protokolünün 2022’de benzer bir ralliyi tekrarlaması muhtemeldir.

Hiç bu mitingin bir parçası olmak istediniz mi? O vakit muhteşem noktadasınız, bu yazı size bu açık kaynaklı, velayetsiz kredi verme protokolünde kapsamlı bir halde rehberlik edecek. Ayrıca 2022 ve uzun vade için detaylı AAVE fiyat tahminlerini de okuyabilirsiniz .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

AAVE Coin Tablo

Kripto para. AAVE.
Jeton. AAVE.
Fiyat. $286.366
Piyasa kıymeti. 3.783.086.000 $
Işlem hacmi. $882.222.026
Dolaşan Tedarik. 13.451.851.72 AAVE
Tüm zamanların en yüksek seviyesi. 5 Mayıs 2021’de 666,86 dolar.
Tüm zamanların en düşük seviyesi. 11 Kasım 2020’de 27 dolar.

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

AVVE Nedir?

Gelişmekte olan bir takım DeFi kripto para biriminden kabul edilen Aave , kullananların hiçbir aracı olmadan kripto varlıklarını ödünç vermelerine, ödünç almalarına ve faiz kazanmalarına olanak tanıyan merkezi olmayan bir borç verme sistemidir . … Bu, bir borçlunun değişik kripto para birimlerine direkt haiz olmadan maruz kalmasını sağlar.

AAVE , kullananların kripto para birimleri ödünç vermesini ve ödünç almasını kolaylaştırmak için gelişen, açık kaynaklı, merkezi olmayan ve gözetimsiz bir likidite belirtecidir. Borç verenler, varlıkları hususi olarak oluşturulmuş likidite havuzlarına yatırarak mühim bir faiz kazanabilirler. Bununla beraber, Borçlular ondan sonra bu likidite kanalıyla bir flaş kredi elde etmek için güvence olarak kripto kullanabilirler .

AAVE protokolü açık kaynaklıdır, bir kullanıcı arayüzü istemcisi ile etkileşime girmeyi sağlar yada Ethereum blok zincirindeki akıllı sözleşmelerle yazışma kurar . Ancak, etkileşim maliyeti, işlemin karmaşıklığına ve ağ durumuna bağlıdır. Platformun bir başka büyüleyici özelliği de, tüccarların herhangi bir güvence koymadan uygun oranda varlık satın almalarına olanak tanıyan Flash kredileridir .

AAVE platformunun kendi mahalli yönetim belirteci AAVE vardır . Belirteç, Aave İyileştirme Önerilerinin (AIP’ler) ürününü oylamak ve belirlemek ve daha çok yükseltme yapmak için kullanılabilir. Ek olarak, AAVE, protokolden ödüller ve ücretler kazanmak için stake edilebilir. Borç verenler için güvenlik yada sigortayı kolaylaştırmak için protokol Güvenlik Modülü içinde paylaştırılabilir .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

AAVE Coin Temel Analiz

AAVE daha ilkin ETHLend olarak biliniyordu ve Kasım 2017’de Stani Kulechov tarafınca piyasaya sürüldü . Ancak, platformun tekrardan markalaşması bir yıl sonrasında Eylül 2018’de yapılmış oldu. AAVE’nin piyasaya sürüldüğü sırada DeFi o denli popüler değildi. ETH blok zincirinde borç verme platformlarının kıtlığını fark eden kurucu, bu projeyi ortaya çıkardı.

Platformun kurucusu, gençken engin bir programlama bilgisi biriktirdi. Blockchain alanına erken giren biriydi. AAVE’nin geniş bir hizmet yelpazesini etkinleştirebilmesi için ETHLend’i AAVE olarak tekrardan adlandırdı . Platformun temel amacı, kripto para birimi alanında esasen meşgul olan seyircileri hedeflemektir.

Ayrıca, İlk Para Teklifi ( ICO ) Kasım 2017’de tamamlandı ve burada 16.2 milyon dolar fon toplamayı başardı . Eylül 2018’de platformun adı ETHLend’den AAVE’ye değiştirildi. Ana ağ lansmanı Ocak 2020’de tamamlandı.

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

Son Güncellemeler:

  • AAVE projesi Avalanche blok zincirinde konuşlandırıldı . Ethereum’da varlıkları olan tüccarlar artık AAVE zincirine para yatırmak için Avalanche üstünden köprü kurabilirler .
  • Dengeleyici laboratuvar , LP getirilerini vepara piyasalarından artan kazançları teşvik etmek için güçlendirilmiş havuzlar başlattı. Ayrıca, bir takas esnasında protokollerin uygun maliyetli bir halde sarılmasını/açılmasını sağlar.

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

AAVE Geleceği, Fiyat Tahmini 2022:

Defi belirteçleri yıl sonuna kadar yeşil grafik çizerken, mega DeFi sezonunun yılı başlatması umut ediliyor. Boğalar 2022’nin başlarında yıl sonu rallisine devam ederse, AAVE fiyatının yukarıdaki tüm dirençleri aşması umut ediliyor. Yavaş hareket ederek daha düşük zirveler üretecek ve 2022’nin ilk çeyreğine kadar 400$’a ulaşacak .

Varlık, çeyreğin önümüzdeki iki ayı süresince dalgalı kalacaktır. Aşırı bir yükseliş durumunda bir tüm olarak, AAVE fiyatı maksimum 500$’ a ulaşacaktır . Protokol, yolun ortasında bir ayı tuzağına düşerse, o vakit 320$ civarında işlem görür .

Senenin ikinci yarısı, nakitin DeFi’den öteki bölümlere akmaya başlayabileceği varlık için sıkıntılı olmaya devam edecek. Yıl süresince yüksek oynaklık yaşayabilir. İkinci yarıda herhangi bir süper döngüye girerse potansiyel yüksek 575$ olacaktır . Ortalama ve minimum olasılıklar 421.452 $ ve 320.45$’dır .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

Önümüzdeki Beş Yıl İçin AAVE Coin Tahmini:

Kripto endüstrisi gelecekte gelişmeye devam ettikçe, benimseme eğrisinde gelişme yaşayabilir ve bununla beraber düzenleyici kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilir. Ancak, zorluklara direnmeyi başarır ve yükselmeye devam ederse, AAVE’nin fiyatı önümüzdeki beş senenin sonunda maksimum 952,45 $’a ulaşacaktır . Ortalama alım ve satım baskıları ile varlık 789,56 dolardan işlem görecektir. Bununla beraber, ayılar alana hakim olursa varlık 526 $ ‘ a düşer .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı inceleme.

AAVE Piyasa Tahmini:

Walletinvestor

Walletinvestor , AAVE fiyatının Metaspace’i yönetebileceğine ve kolayca maksimum  304,90$’a ulaşabileceğine inanıyorlar . Asgari fiyat 0,00001$ ve averaj fiyat 2022’nin sonunda 133.913$ olacaktır. Fiyatın 9.73$’lık dönüm noktasına ulaşabileceğini, averaj AAVE fiyatının 3.241$’ı kıracağını tahmin ediyorlar . Ayrıca, aşağı yönlü bir notta, token 6.482 dolara düşecek.

Gov.Capital

Gov.Capital, AAVE fiyatı için tahminlerini revize etti, tokenlerin maksimum 1429.88$’a ulaşmasını bekliyorlar. Aksine, piyasadaki trend dönüşlerinin fiyatı 1056.86$’a düşüreceğine inanıyorlar. Ve averaj alım ve satım baskıları ile 1243,37$’dan işlem görecekti. Web sitesi ek olarak uzun solukta oldukça büyük bir tahminde bulunmuş oldu, fiyatın maksimum 7015,14 dolara yükselmesini bekliyorlar. 2025 yılı sonunda averaj ve minimum olasılıklar sırasıyla 6100.125$ ve 5185.106$’dır.

Digitalcoinprice

Digitalcoinprice, AAVE’deki fiyat tahminini revize etti. Onlara gore fiyat 2022’ye kadar 437,37 dolara ulaşacak ve 2024’ün sonunda 602,57 doları aşmak için daha da yükselecek . 2025’in sonunda fiyat 551,49 doları bulabilir .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

AAVE Coin Yorum!

AAVE, lansman için sıralanan bir takım etkinlikle durdurulamaz görünüyor. Bu DeFi tabanlı platform, mevcut belirsiz piyasa senaryosunda en uygun yatırımdır.

Coinpedia’nın formüle edilmiş AAVE fiyat tahminine gore, ağ Liquidity madenciliği ve stake etme ve oyun yapımcısı lansmanı şeklinde yükseltmeler başlatırsa, fiyat gelecek yıl 450 doları kolayca geçebilir .

Ağ planını gerçekleştiremezse, fiyat düşüş tuzağına dönüşebilir ve 286,56 dolara düşebilir .

Uzun vadeli bir tahmin olarak, gelecekte, ağ, düzenleyici sorunlarla ve belirsiz piyasa çöküşleriyle ve madeni paranın pompadan boşaltılmasına ilişkin spekülasyonlarla karşılaşabileceği çeşitli ülkelerde genişlemesini planlayabilir, AAVE fiyatı averaj bir seviyede işlem görebilir. 2022 yılına kadar 750 $ fiyat .

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

Yıl. Potansiyel Yüksek. Potansiyel Düşük.
2022 $500 dolar 286.56 dolar.
2023 $708.56 $420.56
2025 925,65 dolar 504.65 dolar.

AAVE Coin Fiyat Hareketleri

2020:

İlk Para Teklifi (ICO) Kasım 2017’de yapılmış olmasına karşın, protokol Ocak 2020’de ana ağda hayata geçti. İlginç bir halde, ilk günlerden itibaren AAVE fiyatı bir tür oynaklık sergilemek için gelişti. Bununla beraber, belirli dalgalanmalarla, varlık yıl sonuna kadar 42 dolardan 28 dolara dip desteğine düştü.

2021: 

AAVE fiyatı Ocak ayı başlarında büyük bir ralli ile başladı. Protokol, beş aydan fazla bir süredir uzun bir boğa döngüsü yaşamayı başardı. İlk iki ayda, varlık, %500’ün üstünde arttığı iki süper döngüden geçti . Ancak, Nisan ayına kadar varlık, 300 ila 500 dolar içinde dar bir aralıkta hareket etti . 5 Mayıs’ta 666.86$’lık bir ATH’yi perçinledikten sonrasında , varlık bir Çin mali krizinin kurbanı oldu .

Devam eden düşüş hakimiyeti ile AAVE fiyatı Haziran ayı sonunda 180.86$’lık alt desteğe düştü . Varlığın ikinci boğa seansı Temmuz ayında tetiklendi ve varlık , Ağustos ayında 415 $ ‘lık bir üst dirence ulaşmayı başardı .

Ayrıca, Çin hükümeti tarafından Eylül ayında tam bir kripto kısıtlaması, uzun bir düşüş döngüsünü tetikledi. Varlık, Aralık ortasına kadar neredeyse %50 düşerek 325 dolardan 175 doların altına düştü . Ayın ikinci yarısı, varlığın 285 $ seviyelerinin üzerindeki fiyatı geri kazanma yoluna geri döndüğü yerde olumlu oluyor.

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı inceleme.

SSS

AAVE fiyatı 2022’de ne kadar yükselecek?

AAVE’nin fiyatı 2022’nin sonuna kadar maksimum 500 dolara ulaşacaktı.

2025’te AAVE kıymeti ne olacak?

AAVE, 2025’in sonunda 900 dolardan fazla olacak.

AAVE (AAVE) iyi bir yatırım mı?

Verilere dayanarak, AAVE’ye uzun solukta yatırım yapmanın Karlı olduğu tahmin edilebilir.

AAVE (AAVE) Nereden Satın Alabilirsiniz?

AAVE, Binance, Huobi Global, FTX, KuCoin vb. şeklinde büyük kripto borsalarında işlem yapmak için kullanılabilir.

AAVE önümüzdeki beş senenin sonunda 1000$’a ulaşacak mı?

Mevcut yükseliş eğilimi devam ederse ve ağ plana gore güncellemeler ve ortaklıklar yürütürse, AAVE’nin yıl sonuna kadar 1000 $ ‘a yetişmesi umut ediliyor.

AAVE Coin Nedir? AAVE Coin Geleceği Hakkında Yorum, Analiz ve Fiyat Tahmini! AAVE coin fiyatı gelecekte ne olur? AAVE coin detaylı araştırma.

Sorumluluk Reddi: Bu yazı alım satım tavsiyeleri sunmuş olduğu şeklinde değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasası, yüksek oynaklık ve ara sıra tadı hareketlerden müzdariptir. Herhangi bir yatırımcı, bir yatırım taahhüdünde bulunmadan ilkin birden fazla görüş açısı araştırmalı ve tüm mahalli düzenlemelere aşina olmalıdır.

Ayrıca Kripto Para Analizlerive Kripto Para Haberleri  sayfalarımız da  ilginizi çekebilecek bir oldukça yazı mevcut, göz atmanızı tavsiye ederiz !

FLIPBOARDDERGİLERİMİZİ OKUMAYI UNUTMAYIN !

Google News üstünden de anlık paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz !

 


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş