Coin Yorum

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur?

2009, için Bitcoin, ve 2015, Ethereum için. Ancak 2015 yılının başka bir ana kripto para biriminin gelişini işaret ettiğini kaçımız biliyordu? Oldukça değil, geçen yıl %74,00 artışla en popüler üçüncü kripto para olana kadar! Bu, Dünya Ekonomik Forumu’nda artık en ölçeklenebilir sistemlerden biri olarak kabul edilen Cardano ağıdır .

Cardano fiyat tahminine geçmeden ilkin , bu altcoinin bazı benzersiz özelliklerine bir göz atalım.

Cardano hatırı sayılır bir kripto alanı kapmayı başardı. Ama bu iyi mi oldu? En heyecanlı geçiş! Projede değişik bir boyut hedeflendiblok zinciriteknoloji, Ve aynı şekilde muzaffer olan bu ağ, ilk hakemli ve şaşırtıcı derecede ölçeklenebilir olacak şekilde gelişti. Buna ek olarak, platform Proof of Stake üstünde çalışıyor ve mevcut sürdürülebilirlik tartışmalarını atlıyor.

Resmi Cardano SitesiYani Devletler ‘Dünya Bir Üçüncü Şahıs Aracılığı Olmaksızın Değerin Güvenli Alışverişi Olarak Ada Kullanabilirsiniz.’ 

En son Cardano Geleceği , Güncellemeler, ADA tahmini ve daha pek oldukça şey hakkında daha fazlasını okumak için atlayın …

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

ADA Coin Tablo

Kripto para CARDANO
Jeton ADA
Fiyat 1.9900 $
Piyasa kıymeti 64.214.674.670.00000 $
Dolaşan Tedarik 32,066,390,668.4135 $
Işlem hacmi 3.918.279.806.0000 $
Tüm zamanların en yüksek $ 3.0900 2 Eylül 2021
Tüm zamanların en düşük seviyesi $ 0.0193 13 Mart 2020

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

Cardano (ADA) Coin Nedir?

Ağ bununla birlikte dünyanın ilk hakemli, merkezi olmayan blok zinciri çözümüdür ve ADA, bu protokole güç veren mahalli kripto para birimidir. Eski Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson tarafınca oluşturuldu ve Eylül 2017’de piyasaya sürüldü . Altcoin’in 45 milyar token arz sınırı var ve raporlar bile ADA madeni paralarının %95’inin Japonlar tarafınca tutulduğunu söylüyor.

Üçüncü nesil bir blok zinciri olarak kabul edilen proje, Bitcoin’den yada ötekilerden farklıdır.

ADA Coin Temel Analiz

Blok zinciri, Cardano Settlement katmanı ve Cardano Hesaplama Katmanı olmak suretiyle iki katmana bölünmüştür. Kulağa karmaşık mı geliyor? Artık değil!

Katmanların ağın yıldızlarına iyi mi anlam kattığını görelim. CSL, Ouroboros mekanizmasını kullanarak ağ içindeki eşler arası işlemleri uyarır. Diğer taraftan, akıllı sözleşme mekanizması CCL katmanı tarafınca devralınarak her iki segmentte de sorunsuz bir ilerleme sağlar!

Cardano bir PoS algoritması kullanır. Ancak, geleneksel Proof of Stake mekanizması değil, ona benzer bir farkla benzer bir model. Cardano’nun düşünce birliği çoğu zaman Ouroboros PoS olarak etiketlenir ve blokların oluşturulmasına değişik bir şekil verir.

En yüksek token sahiplerinin tercih edilmiş olduğu PoS’tan değişik olarak Ouroboros bunu tekrardan tanımladı ve epoch olarak adlandırılan süre dilimleri yapmış oldu. Her dönemin, yuvadaki öteki düğümler tarafınca seçilen bir yuva lideri vardır. Bu liderler her çağda blok oluşturma işlemini gerçekleştirir ve her önder bunu yapma şansına haiz olur. Bu mekanizma ağ tıkanıklığını azaltarak işlem hızını artırır!

Cardano Yol Haritasına bir göz attığınızda, ağın haftalık bir programda yeni güncellemeler getirdiğini görmek oldukça garip. Aya başlarken , ağ, cüzdanın tokenleri ondalık sayılarda desteklemesini kolaylaştıran Deadalus Mainnet 4.1.0’ı oluşturan mühim bir güncellemeye sahipti . Ekip ek olarak şu anda bir Kavram Kanıtı mekanizması üstünde çalışıyor. Bu haftaki ilerleme, Cardano API bağımlılıkları ilave ederek ademi merkeziyetçilikte ilerlemeyi içeriyor.

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

ADA Coin Fiyat Tahmini 2021

Varlık, senenin başlangıcında yükseliş eğilimi ile başladı. Daha sonrasında, Cardano Vakfı, ADA kripto para biriminin Tesla için ideal bulunduğunu gösteren bir infografik yayınladığı için altcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,4 dolara ulaştı. 19 Mayıs’ta piyasa çöktüğünde, fiyat 2 dolardan mühim seviyede 1,48 dolara düştü.

Ağustos ayı yükseliş notuyla başladı! 1 dolara yakın düştükten sonrasında, dijital varlık şimdi piyasa tablolarındaki yerini geri almak için geri döndü. Fiyat, köşedeki akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesiyle yeni ATH’yi 3,08 dolardan vurdu.

Akıllı sözleşmelerin tam entegrasyonuna yaklaşan platformla, ADA topluluğu varlığa olan inancını korudu. Yatırımcı toplulukları içinde oldukça sayıda tutunma hissi var. Daha azca satış baskısına ve daha çok satın alma baskısına neden olur. Varlıktaki mevcut fiyat artışı buna atfedilebilir.

Oldukça beklenen yükseltme, planlandığı benzer biçimde 12 Eylül 21:47 UTC’de hard fork birleştirici (HFC) protokol yükseltmesi adında olan bir yöntemle gerçekleşti . Bu yükseltme, blok zincirinde akıllı sözleşmelerin uygulanmasına izin verecek ve yeni bir merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları ve programlanabilirlik taraması elde edecektir.

`ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

Adını bilgisayar biliminin kurucularından biri olarak kabul edilen Amerikalı matematikçi Alonzo Church’den alan Alonzo yükseltmesi, ağın merkezi olmayan borsalar için kullanılmasına, takas edilemeyen token’lara ev sahipliği yapmasına ve akıllı sözleşmeleri tetiklemek için harici verileri çeken oracle programlarını çalıştırmasına izin verecek. .

Cardano ekosistemi , Uyanış Sağlık, Telekom sektörü , Fortune 250 şirketi Dish ağı ile ortaklık kurarak , ek olarak Yapay Zeka ve öteki birçok ana platformdaki varlığı ile Sağlık Hizmetlerinde resmi olarak varlığını sürdürmektedir .

Cardano 4. Çeyrekte Yükselecek! Tarihsel eğilimlere gore, ADA fiyatı bu çeyrekte yükselişe geçebilir. Cardano’nun temelleri ve ana akım olmaya yönelik son girişimleri, varlık fiyatını 10$’a çıkarma mevzusunda kuvvetli bir potansiyele haiz . Aksine, piyasa hissiyatı boğa koşusunu desteklemiyorsa, fiyat 3 doların oldukça altında konsolide olabilir .

Şu anda Cardano, karbon ayak izini sınırlayan etkin Proof of Stake madenciliği süreci sebebiyle ses getiriyor. Ağ sürdürülebilirlik için daha çok çalışırsa, çevreye duyarlı yatırımcıları çekebilir ve yıl sonuna kadar fiyatı 5.294 dolara çıkarabilir .

Bununla beraber, ağ kayda kıymet bir gelişme göstermezse, artan ölçeklenebilirliği ve kullanıcı dostu olması sebebiyle yalnızca para birimine bağlı olan mevcut yatırımcılarını devredebilir. Bu benzer biçimde durumlarda, fiyat 2.761$ benzer biçimde makul bir averaj rakamda hareket edebilir.

Öte taraftan, birkaç eleştirmen, ağdaki Senkronizasyon sorunlarını dile getiriyor ve bu da işlemlerin kaçırılmasına niçin olabilir. Ağ problemi çözmede başarısız olursa, gelecek aylarda fiyat 1.893 dolara kadar düşebilir.

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

Cardano Fiyat Tahmini 2022

Bu yıl, öngörülen yüksek seviyeye ulaşıldığında kapanırsa, Cardano, 2022’de yükselişe geçerek ticarete devam edebilir. Yani, 2022 senelik tecim arasındaki boğa değerlerle başlayabilir $ 5,244 ve $ 7,342 yada daha çok akıllı sözleşme geliştirme başarı göstermiş olursa.

Bununla beraber, bu yıl fiyatın düşüş tuzağına düşmesiyle sona ererse, ADA fiyatı 2.298 ila 2.521 dolar içinde işlem görebilir .

Daha fazla meşhur Bitcoin benzer biçimde kripto canavarlarının çevresel neticeleri hakkında tartışırsa, Cardano’nun fiyatı sonunda yükselecek ve 15.17 $ ‘ a ulaşacak, çünkü ADA daha iyi bir alternatif olarak hareket edecek ve birçok kişi bu token’a yatırım halletmeye başlamış olacak.

Diğer taraftan, ağın Stake kanıtı yönteminin kullanılabilirliği ile ilgili daha çok problem ortaya çıkarsa, birçok yatırımcı ADA topluluğundan çekilebilir ve fiyat mühim seviyede 3,99$ seviyelerine düşebilir .

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

ADA Coin  Fiyat Tahmini 2025

Şu andan itibaren beş yıl içinde, Cardano açık oylama sistemini uygularsa, ağ, tüccarlarının bir bölümünü kaybedebilir ve fiyatın 7.86$’a düşme riskini göze alabilir . Ancak, ADA’nın gelişmiş hata önleme sistemlerine haiz olduğu ve seneler içinde aynı sistemle verimli bir halde çalışabileceği düşünülürse, fiyat averaj 12,73 $ civarında seyredebilir .

Başka bir halde, ADA iki katmanlı güvenliğini geliştirmek için daha çok çalışabilecek bazı projeleri ve işbirliğini başarı göstermiş bir halde işaretlerse, fiyat artabilir. Ayrıca, akıllı sözleşmelerdeki yeni güncellemeler verimli bir halde çalışmaya başlayabilir ve bundan dolayı ADA fiyatı önümüzdeki beş senenin sonunda maksimum 25,37 ABD dolarına ulaşabilir .

Bu nedenle, 2025 Cardano fiyat tahmini için averaj fiyat 10 ABD dolarıdır.

Cardano  Fiyat Tahmini 2030

Yatırım ne kadar uzun vadeli olursa, sonucunu anlamak o denli zor olur. Ancak Cardano’nun meydana getirecek oldukça şeyi var. Değişime iyi uyum, sağlam bir yol haritası, arkasında kendini adamış ve yetenekli bir ekip var ve çevre dostu. Tüm bu faktörler, burada kalacağı anlamına geliyor. ADA fiyat tahmini 2030 ve sonrası için olanaksız olsa da, bunun uzun vadeli iyi bir yatırım bulunduğunu düşünüyoruz.

ADA fiyatının yükselmeye devam etmesi ve hatta 2030’da 50$’a yetişmesi olası.

ADA Coin Piyasa Uzmanlarından Gelecek Fiyat Tahminleri ve Yorumları

İşte bazı seçkin web sitelerinin bizlere daha adil bir düşünce verecek olan Cardano fiyat tahminiyle ilgili görüşleri

1) Smartereum:

Smartereum yazarı Adam Web, ADA’nın geleceğinin parlak olduğuna inanıyor ve ADA belirteci için bir senelik tahminin 2,50 dolar civarında bulunduğunu ve 5 yıl içinde kabaca 10 dolara erişme potansiyeli bulunduğunu iddia etti.

2) Walletinvestor:

Cüzdan yatırımcısının tahminlerine gore, ADA fiyatı maksimum 2,9 dolara yükselecek şekilde revize edildi, minimum 2,46 dolara dönecek. Tokenin averaj 2,69 $ fiyatla işlem görmesi planlanıyor. Walletinvestor, Cardano’nun averaj 12.169 $ fiyatla işlem yapmasını bekliyor. Ve beklenen maksimum fiyat 14.507 dolar, minimum 2025 yılına kadar 9.854 dolara düşecek.

3) Tradingbeasts:

Tradingbeasts’e gore, Cardano’nun fiyatının maksimum 2,39$’a ulaşacağı, minimumun ise 1,63$’a düşeceği tahmin ediliyor. Tokenin averaj 1.918 $ fiyatla işlem görmesi planlanıyor. Web sitesi, ADA’nın 2024 yılına kadar averaj 9.823 $ fiyatla işlem yapacağını tahmin ediyor.

4) Digitalcoinprice:

Digitalcoinprice’e gore, Cardano fiyatı 2021’in sonunda 3.17 dolara kadar yükselebilir. ADA 2025’in sonunda 6.32 dolara yükselebilir.

4) Coinswitch:

Bu platform, gelecekte 2 dolarlık son aşama kuvvetli bir Cardano fiyat tahmini sağlamış oldu. 5 yıl içinde ADA’nın 3 doların üstüne çıkmasını bekliyorlar.

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

Cardano Ortak Fiyat Tahmini

ADA, kullanıcı tabanını geliştirmeden gelişmiş ağa dönüştürmeye ve protokolüne odaklanmaya odaklanırsa, yeni yatırımcılar kazanabilir ve yılsonu rakamlarını 3.114$’a yükseltebilir. Ayrıca, FOMO’lu yatırımcılar, Bitcoin’den geri adım atan Elon Musk sonrası trend olduğundan ADA’ya yatırım halletmeye başlamış olacak.

Bu, boğaları 5 dolara yakın ralli için daha da uzatabilir . ADA hala gelişmekte olan bir proje olduğundan herhangi bir negatif idrak ve dış güç ortaya çıkarsa, ayılar fiyatı 1.881 $ ‘a düşmek için bırakarak devralabilir .

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

Yıl Potansiyel Yüksek Potansiyel Düşük
2021 $5.294 $1.893
2022 $10.17 $3.99
2025 $25.37 $7.86

ADA Coin Nedir? Cardano Fiyat Tahmini! ADA Coin Uzun Vadede Ne Olur? ADA Coin Yorum! ADA Coin Analiz! ADA Coin Haberleri!

ADA Coin Geçmiş Yıllardaki Fiyat Hareketlerine Ait Veriler

2017

Cardano’nun ekibi, ICO’su esnasında 63 milyon dolardan fazla para topladı . Lansmanından sonraki ilk hafta süresince, ADA mühim bir gelişme yaşadı, kıymet kazanmıştır ve 1 Ekim 2017’ye kadar 600 milyon doların üstünde bir piyasa değerine ulaştı.

Hızla birden fazla kripto para borsasında listelendi. 29 Kasım 2017’de, madeni para %142,4’ün üstüne fırlayarak piyasa kıymetini 3,5 milyar dolara çıkardı.

2018

Ocak 2018’in başlarında, altcoinin kıymeti tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.162 $’a ulaştı ve 33 milyar $’ın üstünde bir piyasa değerine ulaştı. Ne yazık ki, ralli kısa sürdü ve fiyat ayı piyasasına düştü. Fiyat küle döndü ve 2018’in sonunu işaret ederek 0,04 doların altına sert bir halde düştü.

2019

2019’un ilk yarısı Cardano (ADA) için yükselişe geçti. Başlangıçta, 9 Ocak’ta 0,05$’a ulaştıktan sonrasında, fiyat 6 Şubat’ta 0,035$’da destek bulmadan ilkin geriledi. Alıcılar artan ilgi gösterdi ve ADA’yı 3 Nisan’da 0,10 dolara itti.

0.057 dolara hafifçe bir geri çekilmenin arkasından Cardano, direnci 0.10 dolardan kırmak için beş kez denedi. 26 Haziran 2019’da ADA 0.11 dolara ulaşmayı başardı, sadece satıcılar devreye girdi ve fiyatı aşağı çekti. Senenin geri kalanı Cardano için düşüş eğilimindeydi; ADA, yalnızca Aralık ayında 0,03 dolarlık fiyat işaretinde destek buldu.

2020

ADA, Ocak ayının başlangıcında 0,03 dolardan işlem görmeye devam etti. Bazı varyasyonlarla, fiyat Şubat ortasında 0,06 dolara ulaştı. Daha sonrasında jeton düşmeye başladı. Şok edici bir halde, kripto piyasası Covid-19 salgını sebebiyle çöktüğü için fiyat Mart ayında 0,02 dolara düştü. İstikrarlı bir toparlanma ile fiyat Temmuz sonunda 0.15 dolara terfi etti.

Daha sonrasında, fiyat Eylül sonunda yine 0,07 dolara düştü. Ayrıca, Bitcoin yükselmeye devam ettikçe fiyat büyümeyi başardı ve Kasım sonunda 0,17 dolara çarpıcı bir halde ulaştı. Bazı varyasyonlarla ADA, 2020 yılını 0.17 $ işlem fiyatı ile sonlandırdı.

SSS

Cardano (ADA) iyi bir yatırım mı?

Cardano, en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biridir. Uzun vadeli bir yatırım planlıyorsanız iyi bir yatırım olabilir.

Cardano’nun geleceği var mı?

Cardano, iyi bir potansiyele haiz madeni paralardan biri, bu da geleceğin ümit verici görünmüş olduğu anlamına geliyor.

Cardano 50$’a ulaşabilir mi?

ADA  olabilir  için aya seyahat  50 $ . Cardano’nun  ETH seviyesine yetişmesi için piyasa değerinin dört buçuk katına ihtiyacı var. Kripto uzmanı, hem ETH hem de ADA tutmanın daha iyi bulunduğunu söylüyor.

Cardano asla 10 dolara ulaşacak mı?

Biraz süre alabilir fakat yol haritasına gore gelişmeler olursa ulaşabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş