Para Kazanma Rehberi

Anket Doldur Para Kazan Siteleri 2022 | Güvenilir Siteler

Anket doldur para kazan siteleri, internetten para kazanmak isteyen şahıslar tarafınca incelenmektedir.
Anket doldurarak para kazananlar da oldukça fazladır.Her geçen gün teknolojiyle ve internetle daha iç içe yaşamaya başlıyoruz. Etrafımızda gördüğümüz pek oldukça şey internetle irtibatlı olabiliyor. Tabi ki yapacağımız işlerin de internetle bir ilişkisi olabiliyor. Ayrıca evde para kazanmak isteyen şahıslar, çeşitli internetten para kazanma yollarına müracaat etebiliyorlar.

Bu işlerden biri de anket doldurarak para kazanma usulüdür.
Zira sevk edilen fiyatlı anketler, minimum yarım saatinizi alacak şekilde hazırlanmış olur. Günde birkaç tane doldurayım derseniz, minimum 2 saatinizin boş olması gerekir. Anketlerde şıklı sualler de yer almıştır. Başka Bir Deyişle ek iş olarak düşünmelisiniz.

Bu Yazıda Neler Tespit Edeceksiniz?

  • Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?
  • Anket Doldur Para Kazan Siteleri Neler?
    • 1. Swagbucks
    • 2.
      OnePoll
    • 4. LifePoints
    • 5. i-Say (IPSOS)
    • 6. InboxPounds
    • 7. Opinion Outpost
    • 8. Oturum Opinion
    • 9. Pinecone Research
    • 10. YouGov
    • 11. Açık oturumBase
    • 12. Hiving
    • 13. Prolific Academic
    • 14. Surveybods
    • 15. The OpinionAçık oturum Community
    • 16. Valued Opinions
    • 17. MindMover
    • 18. iPoll
    • 19. PopulusLive
    • 20. Branded Surveys
    • 21. New Vista Live
    • 22. Mobrog
    • 23. Myiyo
    • 24.
      Joinhiving

Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?

Ilk olarak anket doldur para kazan siteleri tespit etmeniz gerekiyor. Siteleri tespit ettikten sonrasında, sitelere üye olmalısınız. Üye olurken bilgilerinizi noksansız ve doğru şekilde doldurduğunuzdan güvenilir olun. Bilhassa mail adresine dikkat edin. Zira anketler size maille gelecek ve oradan dolduracaksınız. Kesintisiz egemenlik edebildiğiniz bir maili verin.

Siteleri tespit edince çoğuna aza olun.
Zira siteler haftada birkaç kere anket yollamaktadır.

Site araştırması yaparken güvenilir siteler tespit etmelisiniz. Zira anket doldur para kazan sahtekarlığı olan siteler de vardır. Bunun için size vereceğim siteleri araştırabilirsiniz.

Anket doldururken yanıtlarınızı muntazam vermeye ve evvelki anketlerde verdiğiniz yanıtlarla aynı olmasına dikkat edin. Aksi halde bu siteler hesabınızı durdurabilir.

Anket Doldur Para Kazan Siteleri Neler?

Anket doldurarak para kazandıran siteler, oldukça fazladır.
Bu sebeple ben yazımda güvenilir olarak bakılanlardan bazılarını vereceğim. Yeniden de siz direk siteye abone olmak yerine evvelinde bir ekip araştırmalar yapmalısınız. Bilhassa daha evvel siteye abone olmuş bireylerin yorumlarına bakabilirsiniz.

1. Swagbucks

anket doldur para kazanSwagbucks en büyük ve en güvenilir anket sitesidir. Şimdiye kadar dünyanın dört bir tarafındaki abonelere 600.000.000$ ‘dan fazla mükâfat verdiler.
Para, kupon ya da armağan çekleri arasından istediğinizi tercih edebiliyorsunuz.

Peki ne kadar kazanılır? Sitede doldurulacak anket başına 30-150 SB başka bir deyişle Swagbucks puanı verilir. 100 SB de takribî 1$’a karşılık gelir. Başka Bir Deyişle 6 TL benzer biçimde düşünebilirsiniz.

Swagbucks sitesinde dolduracağınız anketler için minimum 10 dakika vakit ayırmalısınız. Eğer 1 saat süresince anket doldurursanız, 5$ kazanabilirsiniz. Bu da takribî 30 TL yapar.

2.
Burada çeşitli anketler ve yorum emekleri vardır. Bunların doldurulması karşılığında kullanmakta olanlar para kazanırlar ya da çeşitli mükâfatlar alırlar.

Genellikle ödemeler PayPal yöntemiyle yapılır. Bundan haricinde Amazon armağan çekleri de kullanmakta olanlara verilir.

Ne kadar kazanılır? Doldurulan anketlerin her biri 2000 – 50.000 puan verir. 80.000 puana erişildiğinde ise 15$’lık bir kupon kullanmakta olanlara verilir. Asgari para sürükleme ölçüyü ise 30.000 puandır.
Başka Bir Deyişle 15$’lık kuponu alabilmeniz için takribî 4 saat süresince anket doldurmanız gerekmekte. Bu da saatte 15 TL benzer biçimde bir para kazanmanız anlamına kazanç.

3. OnePoll

anket doldur para kazanmaAnket doldur para kazan sitelerinden birisi de OnePoll’dur. OnePoll, yukarıyada verdiğim sitelerden değişik olarak daha kısa anketlerle kullanmakta olanlara para kazanma fırsatı sınan bir sitedir.
Genellikle de PayPal yöntemiyle ödemeler alınır.

Ne kadar kazanılır? Yapılan anketlerden 10p başka bir deyişle 1 $ benzer biçimde bir para kazanılabilir. Toplamda 40 $’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Yapılan anketleri doldurmak takribî 3 dakika sürer. Bu gidişatta asgari para sürükleme ölçüsüne erişmek için takribî 10 saat çalışmanız gerekmekte.

4. LifePoints

anket doldur para kazan siteleriLifePoints, daha evvel popüler olan MySurvey ve GlobalTestMarket adlı şirketlerinden sentezinden oluşmuştur.
5$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Sitede doldurulan anketler için 15 dakika benzer biçimde bir vakit ayırmanız yeterlidir. Başka Bir Deyişle saatte 3$ kazanabilirsiniz.

5. i-Say (IPSOS)

Dünyanın dört bir tarafındaki güvenilir markalar ve araştırma şirketleriyle beraber çalışan en büyük (ve en iyi fiyatlı) anket tabanlı pazar araştırma şirketlerinden biridir.

High-street ve Amazon Kuponları, ek olarak tüm azalar için mükâfat çekilişleri ile kazandıkları mükâfatlar verilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ çevresinde olmaktadır.
Fakat İngilizcenizin olması gerekmekte.

6. InboxPounds

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f91504e0aAMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI’de InboxDollars olarak da öğrenilen bu para kazanma sitesi, ücretli anketlerin dışındaki aktiviteler için de mükâfatlar verir.

Kazanılan mükâfatlar, para ya da kupon olarak alınabilmektedir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ çevresinde olmaktadır.
Bunun yanında oyun oynama, e-posta okuma ve webde arama yapma benzer biçimde vazifeler de var. İstediğiniz misyonları tercih ederek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

7. Opinion Outpost

para kazandıran anket siteleriAnket doldur para kazanma siteleri içinde Opinion Outpost adlı site de yer alır. Site, süratli ödemeler ve cümbüşlü anketler sebebiyle popülerlik kazanmıştır.

Siteden kazanılan mükâfatlar, nakit ya da kupon olarak alınabilmektedir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 0,50$ ortamında olmaktadır.
Başka Bir Deyişle 1 saatte ödeme alabilirsiniz. Takribî olarak da 1 saatte 20 TL kazanabilirsiniz.

8. Oturum Opinion

anket doldurarak para kazanma siteleriOturum Opinion, en popüler anket sitelerinden biridir. Sitede bulunan anketlerin doldurulması karşılığında para kazanabilirsiniz.

Siteden kazanılan mükâfatlar şuanlık yalnızca nakit olarak alınabilmektedir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ çevresinde olmaktadır.
Pinecone Research

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f9185d1a5Pinecone Research, anket doldurarak ve ürün denenerek para kazanılabilen bir sitedir.

Siteden kazanılan mükâfatlar, para ve denenen ürünlerdir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ ortamında olmaktadır. 3$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Siteden oldukça hoş para kazanılabilmekte.
Fakat siteye abone olmak için oraya abone olan birinin sizi daver etmesi gerekmekte. Başka Bir Deyişle abone alımları devamlı açık değil. Bunu göz önünde bulundurmalısınız.

10. YouGov

anket doldur para kazanYouGov, toplumsal mevzular ve genel ilgi alanlarına daha çok odaklanarak öbürlerinden azıcık değişik bir sistem yürütmektedir.
50$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Sitede gösterilen anketler azıcık gariptir. Genellikle gündemde olan mevzularla ilgili anketler yayınlanır.

Doldurulacak anketler için takribî 30 dakikalık bir vakit ayırmanız gerekmekte. Ancak öğrenmelisiniz ki site kullanmakta olanlara oldukça sık olarak anket göndermez. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 kere anket doldurabilirsiniz.

11. Açık oturumBase

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f91c2c501PanelBase, anket doldurarak para kazanma siteleri içinde yer edinen bir şirkettir.
10$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Ayrıca siteye aza olanlara da 3$ benzer biçimde bir mükâfat vermekteler.

12. Hiving

Hiving, büyük işletmelere anketle hizmet sunan bir anket doldurma sitesidir. Siteye aza olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerden 50p kazanılır. 4$’a erişildiğinde para çekilebilir. 4$ da 4000p’a karşılık gelir.

Hiving, anketleri tamamlarken dakikada takribî 50 puan ile mükâfatlandırır ve 4000 puana (4 £$) erişir erişmez geri sürükleyebilirsiniz.

13.
20$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Prolific Academic, yüksek puan elde etmek için hakikaten iyi yanıtlar vermeye odaklanmanız ihtiyaç duyulan üst düzey bir anket sitesidir. Belli bir seviyenin altına düşerseniz, pek oldukça anketten yoksun kalabilirsiniz.

Ancak azıcık uğraşıp muntazam yanıtlar verirseniz, hoş paralar kazanabilirsiniz. Anketler takribî 45 dakika devam ettir. Bunun karşılığında 2-10 $ kazanabilirsiniz.

14.
Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para, kupon ve diğeri mükâfatları kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 3$ çevresinde olmaktadır. 15$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Anketler çoğu zaman takribî 10 dakika devam ettir ve bitirilmesi oldukça basittir. Bir egemenlik sistemine haiz oldukları için olabildiğince samimi olmalısınız.

15. The OpinionAçık oturum Community

aanket doldurarak para kazanmak13-30 yaş arası hepimiz için İngiltere’nin en büyük araştırma oturumudur.
25$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

OpinionPanel Community güvenilir bir sitedir ve anketlerinin bitirilmesi takribî 10 dakika sürer. Anketlerin çoğunluğu takribî 1-2 $ değerindedir.

16. Valued Opinions

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f92088920Valued Opinions, daha büyük bir pazar araştırma grubunun parçasıdır.
10$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Anketler çoğu zaman oldukça eksantriktir ve her biri 10-30 dakika içinde bir vakit alabilir, bu çehreden yalnızca bir saat içinde 10$ kazanabilirsiniz.

17. MindMover

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f923e8ab9MindMover, gıdalardan toplu taşımaya kadar her mevzuda görüşlerinizi paylaşmanıza imkân tanır.

Siteye aza olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1,5$ çevresinde olmaktadır.
Her ankete katılmak takribî 15 dakika sürer.

18. iPoll

anket doldur para kazan siteleriAnket doldur para kazanma siteleri içinde yer edinen şirket, AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI merkezlidir. Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para, kupon ve dergi üyelikleri kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 2$ çevresinde olmaktadır. 20$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

iPoll sitesinde ankete katılmak takribî 15 dakikanızı alacaktır.
PopulusLive

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f9286fceaBasın ve güncel olay programlarına istatistik elde eden büyük bir İngiltere anket sitesidir.

Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 2$ çevresinde olmaktadır. 50$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

PopulusLive iyi bir ödeme sunuyor, sadece asgari ödeme değerine erişmek azıcık vakit alabilir ve anketler oldukça rakamda katılımcı olduğunda süratli bir şekilde tükenir.
Branded Surveys

anket doldur para kazan siteleri 2022 guvenilir siteler 6252f92ac6697Eskiki adı Mintvine olan Branded Surveys, yüksek seviyede anket sağlaması sebebiyle popülerdir.

Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para ve armağan kartları kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı oldukça değişkenlik gösterebilmektedir. 10$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Ayrıca dostlarınızı siteye yönlendirerek de para kazanabilirsiniz.

21.
50$’a erişildiğinde para çekilebilmektedir.

Anketler çoğu zaman 15 dakikada doldurulabilmekte. Başka Bir Deyişle saatte 4$ kazanılabilir. Ödeme sınırına erişmek için de 10-12 saat çalışmanız gerekmekte.

22. Mobrog

para kazandıran sitelerMobrog, uzun süredir anket doldurma hizmeti vererek kullanmakta olanlara para kazandıran bir sitedir.
Sitede anket doldururken meblağlı yanıtlar vermeye itina göstermelisiniz. Paradokslar olursa hesabınız kapatılabilir.

23. Myiyo

para kazandıran sitelerMyiyo, en iyi anket doldur para kazan siteleri içinde yer alır. Siteye girdikten sonrasında abone olma kısmından lüzumlu detayları doldurup para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ ortamında olmaktadır.
MarketAgent

anket doldur para kazan

MarketAgent, dünya genelinde hizmet veren ve 1 milyona yaklaşan abone rakamıyla büyük şirketlerden biridir. Türkçe hizmeti de bulunmakta.

Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para ve armağan çekleri kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ çevresinde olmaktadır.

Sitede ek olarak referans sistemi de bulunmaktadır.
Bunun için size bağlantı verilecek.

25. Joinhiving

Joinhiving, para kazandıran anket siteleri içinde yer alır ve 2014 senesinden bu yana hizmet vermektedir. Türkçe alternatifi de bulunmaktadır.

Siteye abone olan ve anketleri dolduran kullanmakta olanlar, para ve armağan çekleri kazanabilir.

Ne kadar kazanılır? Anketlerin fiyatı çoğu zaman 1$ ortamında olmaktadır.

Sitede referans usulüyle para kazanma namsınız da bulunuyor.
Eğer süreç hakkında daha detaylı ve kapsamlı bilgilenmek isterseniz anket doldurma sitelerinden para kazanma stratejilerini de anlatan bu yazıyı okuyabilirsiniz.

Değişik para kazanabileceğiniz platformları bakmak için para kazandıran siteler ve para kazandıran uygulamalar yazılarımı okuyabilirsiniz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş