Dizi Haberleri

Arka Sokaklar Serap Neden Öldü Diziden Ayrıldı çıktı mı?

Seçil Buket Arka Caddeler dizisinde Serap karakterine yaşam veriyor. Arka Caddeler dizisinde Serap karakteri son bölümde boğularak öldürüldü. Arka Caddeler dizisini beğenerek takip eden seyirciler de Serap Can Verdi mü Diziden Ayrıldı çıktı mı? geri dönecek mi şeklinde sualleri merak ediyorlar.

Arka Caddeler Serap Neden Can Verdi Diziden Ayrıldı mı?

Arka Sokaklar Serap Neden Oldu Diziden AyrildiArka caddeler dizisinde fotoğraf öğretmeni Serap karakteri olarak tanıdığımız Seçil Buket dizinin 25 Şubat tarihinde gösterilen yeni kısmında bir seri katil tarafınca boğularak öldürüldü.
Ilk olarak Serap karakterine yaşam veren Seçil Buket Netflix’te yayınlanacak yeni bir diziden tavsiye almış olduğu için diziye veda etmiş olduğu konuşuluyor.

Arka caddeler dizisinde Hakan’ın kız dostu olan fotoğraf öğretmeni Serap karakteri can verdi mi, niçin can verdi diziden niye ayrıldı yeniden geri dönecek mi suallerine de sırayla cevap verelim. Arka caddeler’da Serap karakteri diziden can vererek ayrıldı. Tekrar geri dönmeyecek olan Serap seri bir katil tarafınca öldürüldü.
Hoş oyuncu Seçil Buket’in canlandırdığı Serap karakteri seyirciler tarafınca oldukça hoşlanılmıştı.

Sizce Arka caddelerde Serap karakterine yaşam veren Seçil Buket’in can vermesi diziden ayrılması doğru oldu mu? Geri dönmesini ister misiniz? Bu mevzudaki yorum ve görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz. Arka caddeler dizisinden ayrılan oyuncular mevzumuza da göz atabilirsiniz.