Dizi Haberleri

Aşk Yakar 38.Bölüm Özeti 11 Mart Shwetlana’nın Kötü Planları

Aşk Yakar 38.Kısım Özeti

Aşk Yakar 38.Kısım Özetinde Mehek, teyzesi ile telefonda konuşur ve teyzesine ailesinin gidişatını sorar, Mehek’in teyzesi de Mehek’e ailesinin kendi aralarında bölündüğünü bilir sadece (*11*), Mehek’e ailenin uzun zaman birbirlerine üzülmeyeceğine dair güvence verir ve bunu ispatlayacağını Mehek’e ek olarak açıklar. Bu arada Mehek’e, Shaurya’nın ailesinden yardımını alan tek şahsın komada olduğu andırdırılır.
Mehek, şifrenin ‘Mehek’i Hoşlanıyorum’ olarak yazdığını bakınca donakalır. Ancak Shaurya, buna kendi yanılgısı bulunduğunu açıklayarak atıfta bulunur.

Bir vakit sonrasında Mehek Sharuya’nın annesine kendi bahçelerinden toplamış olduğu nebatlarla iyileştirme özelliği olan bir çorba yapar ve çorbayı Sharuya’nın annesine götürmek için hazırlık yapar. O sırada Sharuya’nın teyzesi ve büyük anası bir tasarı peşindedirler ve odaya gelmek suretiyle olan Mehek’i görünce derhal geri kaçarlar.
Sharuya böbürle gidin hazırlayın o vakit der fakat hizmetçisi bir mesele olduğun ve o merhem için lüzumlu olan nebatın bir ağaçta yetiştiğini açıklar. Sharuya da o ilacı almak için ağaca çıkar. Shaurya’nın omzu, ilaç hazırlamak için çıkmış olduğu ağaçtan neem yaprakları koparırken çıkar. Mehek ilacı kaynanasının ayaklarına uygulamak için hazırlar fakat ilaç Shwetlana tarafını sevilmiştir. Shaurya’nın annesinin gidişatı ilacı uygularken daha da fenalaşır ve Shaurya Mehek’i azarlar.

Aşk Yakar 37.Kısmına Gitmek İçin Tıklayınız

Mehek, Shaurya’nın Shwetlana’nın acı çehresini ortaya çıkarma planını bilir ve Shaurya’nın Shwetlana’yı kandırılmış bir vaziyette yakalamak için onu fırça attığını da anlamış olur ve Sharuya’nın teyzesi ve büyük annesinin yanında bu vakayı kavradığını belirli etmez.
Sharuya, büyükannesinin ve Shwetlana’nın annesinin ölümünü tasarladıklarını öğrenir. Shaurya, Mehek’e ailesiyle olan ilişkisini ve yaşamından ve aile azalarından ne kadar hoşnut olmadığını anlatır. Bu sırada Polis kazanç ve Shaurya’nın teyzesini ve büyükannesini tutuklar.ask yakar 38 bolum ozeti 11 mart shwetlananin kotu planlari Aşk Yakar 38.Kısım Özeti Sona Erdi

Aşk Yakar 38.Kısım 11 Mart Fragmanı