Teknoloji

Avrupa’nın En Ucuz Havayolu Şirketleri (En Uygun Bileti Hemen Al)


Avrupa’nın en ucuz havayolu şirketleri, Anadolujet, Corendon Airlines, Free Bird Airlines, Onur Air, Pegasus Airlines, SunExpress, Germanwings ve Brussels Airlines olmak suretiyle hepsine bakalım.


Avrupa’nın En Ucuz Havayolu Şirketleri Hangileridir?



En ucuz havayolu şirketleri sizler için derledik. Hemen bakalım.

Bu arada en ucuz bilet ne vakit alınır, buradan https://webhaberim.com/en-ucuz-ucak-biletleri-ne-zaman-alinir/ bakabilirsiniz.

1- Türkiye

İlk olarak Türkiye’deki hava yollarına bakalım.

Anadolujet:

Screenshot 1 1

THY üstünde kurulan Anadolu Jet, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türkiye’nin pek fazlaca illeri ile KKTC’ye uygun uçuşlar sağlıyor. 

Atlasglobal:

Screenshot 4 6

İlk olarak Atlas Jet olarak Türkiye’de havacılık şirketleri arasına giren Atlasglobal, İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı olmak suretiyle yurtiçi, Süleymaniye, KKTC, Erbil, Tahran, Cidde, Mykonos ve Sharjah’a uygun uçuşlar yapmaktadır.

Corendon Airlines:

Screenshot 6 6

Türkiye’den Amsterdam, Einhoven, Brüksel, Rotterdam, şeklinde Benelüks ülkelerine fazlaca uygun uçmak mümkündür.

Free Bird Airlines:

Screenshot 7 4

En uygun uçuş elde eden şirket, İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı olarak tüm Avrupa şehirlerine charter uçuşlar yapmaktadır.

Izair:

Screenshot 8 6

İzmir’de kurulan İzair, 7 uçaklık bir filoya haizdir. Uçuşlarını Pegasus Hava Yolları ile beraber gerçekleştirmektedir. 

Onur Air:

Screenshot 9 6

En uygun uçuşlardan birisini gerçekleştiren şirket, İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı olmak suretiyle yurtiçi ve Urmiye, Gence, Oslo, Kopenhag, Odessa ve Amsterdam seferleri düzenlemektedir.

Pegasus Airlines:

Screenshot 10 3

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ana çıkış noktası olmaktadır.

Ayrıca yurtiçinde ve yurtdışındaki pek fazlaca noktaya uygun fiyatla uçuşlar sağlamaktadır.

Diğer taraftan ise internasyonal raporlarda Avrupa’nın en düşük maliyetli havayolu şirketleri içinde gösterilmektedir.

SunExpress:

Screenshot 12 5

THY ile Lufthansa’nın % 50 ortaklığında kurulan SunExpress, Antalya ve İzmir Adnan Menderes havalimanları olmak suretiyle Almanya ve birçok Avrupa ülkelerine uygun bilet sağlamaktadır.

2- Almanya

Air Berlin:

Air Berlin şirketi Almanya’nın en büyük 2. havayolu şirketi olarak en uygun biletleri yolculara sağlamaktadır. Almanya’dan Akdeniz’deki dinlence yerlerine Kuzey Afrika, Kanarya Adaları ve Avrupa şehirlerine uçuş sağlamaktadır.

Germanwings:

Köln-Bonn Havalimanı’nı merkez olarak kullanan Germanwings fazlaca uygun bilet satan firmalar arasındadır. Avrupa’nın tamamına uçuş sağlamaktadır. Türkiye’de dahildir.

TUIfly:

Avrupa’nın en büyük gezim şirketi TUI’ye ilişkin olan TUIfly şirketi, Antalya’dan Almanya’ya ve İstanbul Sabiha Gökçen’den Hannover ve Franfurt meydana getirilen uçuşlarda fazlaca uygun uçuş imkanları sağlamaktadır.

Germania:

Almanya’nın bazı şehirlerine fazlaca uygun uçuş imkanları sağlamaktadır. Türkiye’de bazı şehirlere de uygun uçuşlar sağlamaktadır.

3- Arnavutluk

Belle Air:

Anavutluk’ta en uygun ve ucuz havayolu şirketi Belle Air şirketi, Tiran çıkışlı seferleri ile İtalya, Mısır, İsviçre, Almanya, İsveç ve İngiltere’ye uygun uçuşlar sağlamaktadır.

4- Avusturya

Niki:

Fly Niki şirketi, Viyana ve Salzburg çıkışlı seferler düzenlemektedir. Avrupa ülkeleri olmak suretiyle dünyanın pek fazlaca noktasına uygun uçuşlar gerçekleştirmektedir. 

InterSky:

Avusturya merkezli bir charter şirketi olan InterSky uygun uçuşlar ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Almanya, İtalya, Hırvatistan, İspanya, Yunanistan, İsviçre ve İngiltere uçuşlar bulunmaktadır.

5- Belçika

Brussels Airlines:

Brüksel Havayolları uygun uçuşlar sağlamaktadır. Ayrıca Brüksel çıkışlı olmak suretiyle Avrupa, ABD ve Afrika’ya uygun ve ekonomik uçuşlar yapmaktadır.

Tuifly:

Belçika kaynaklı en uygun havayolu firmasıdır. Bodrum, Antalya, Dalaman, İzmir’den Belçika şehirlerine uygun uçuşlar sağlamaktadır.

6- Çek Cumhuriyeti

Smart Wings:

Mottosu ”Avrupa’nın her yerine ucuza uç” Smart Wings Prag‘dan tüm Avrupa ülkelerine uygun uçuşlar yapmaktadır. Türkiye’deki tek uçuş noktası ise Antalya olmaktadır.

7- Danimarka

Primera Air:

Primera Air şirketi en uygun uçuşlar düzenlemektedir. Danimarka, İsveç, Finlandiya ve Norveç’ten ağırlıklı olarak Avrupa’nın güneyindeki dinlence destinasyonlarına charter seferleri sağlamaktadır. Türkiye‘den ise Antalya ve Bodrum’a uçuş yapıyor.

8- Finlandiya

Blue1:

Helsinki merkezli olarak Avrupa’nın tamamına en uygun charter uçuşlar yapmaktadır. Firmanın İzmir’e de seferi bulunmaktadır.

9- Fransa

Corsairfly:

Paris Orly Havalimanı çıkışlı seferleriyle uygun biletler sağlamaktadır. Kanada ve Afrika‘ya uygun ve ekonomik bilet satmaktadır.

XL Airways France:

Paris Charles de Gaulle Havalimanı’ndan Kanada, ABD, Dominik Cumhuriyeti ve Meksika’ya en uygun bilet bu firmada bulabilirsiniz.

Aigle Azur:

Avrupa içi uçuşlarda 55-60 €’ya bilet bulmak mümkündür. Paris Orly Havalimanı’ndan Mali, Cezayir, Senegal ve Portekiz’e uygun uçuşlar bulmak mümkündür.

Air Mediterranee:

Paris Charles de Gaulle Havalimanı’ndan Kıbrıs, Kuzey Afrika, Yunanistan’a daha fazlaca dinlence dönemlerinde uygun fiyata charter seferler düzenliyor.

10- Hollanda

Transavia:

Transavia şirketi, Hollanda’daki 4 değişik havalimanından Avrupa şehirlerine uygun fiyata charter sefer düzenliyor. Firmanın Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman uçuşları yaz döneminde yapılıyor.

Arke Fly:

Hollanda’nın en büyük gezim acentelerinden önde gelen Tui ile dinlence beldelerine uygun charter seferler düzenlemektedir. Brezilya, Hollanda Antilleri, Kanarya Adaları, Meksika, Mısır, ABD ve Kanada uygun uçuş güzergahında bulunuyor.

11- İngiltere

EasyJet:

Avrupa’da en fazlaca tanınan malum uygun ve ucuz uçuş şirketi EasyJet şirketi, Londra ile öteki Avrupa şehirlerini uçuşlar sağlamaktadır. Dalaman, İzmir, Bodrum ve Antalya Türkiye’de sefer yapmış olduğu noktalar vardır.

Flybe:

İngiltere’nin pek fazlaca şehrinden öteki Avrupa şehirlerine uygun ve ekonomik bilet sunuyor.

Jet2:

Jet2 şirketi, İngilizlerin daha fazlaca tatillerinde kullandığı firmadır. Avrupa’nın pek fazlaca dinlence yerlerine uygun sefer düzenlemektedir. Türkiye’den Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçuş sağlamaktadır.

Air Southwest:

Birleşik Krallık’ın pek fazlaca noktasına ucuz ve uygun fiyatlı bilet sağlamaktadır. 

Monarch Scheduled:

İngiltere’de gezim acenteleri ile beraber hareket eden Monarch şirketi, uygun charter uçuşlarla dinlence beldelerine ulaşıyor. Türkiye’den Dalaman, Bodrum ve Antalya’ya da uçuş yapmaktadır.

12- İrlanda

Aer Lingus:

Dublin’den tüm Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Kanada Avustralya ve Singapur’a uygun ve ekonomik uçuşlar düzenliyor.

Ryanair:

Dünyanın en ucuz havayolu şirketi Ryan Air şirketidir. 1 €’ya yapmış olduğu kampanyalarla uçmanız mümkündür. Tüm Avrupa’ya 8- 197 € arasındaki fiyatlarla uçmak mümkündür.

13- İspanya

Vueling Airlines:

Vueling şirketi, İspanya’ya da yakınına meydana getirilen uçuşlar için süper alternatiftir. Uygun fiyatlarla Kuzey Afrika ve tüm Avrupa’ya uçuşlar sağlamaktadır. Türkiye sefer planında yoktur.

14- İsveç

Scandjet:

İsveçli gezi acentelerinin kurucusu olduğu Scandjet şirketi, dinlence sezonunda uygun charter seferler düzenliyor. İtalya, Hırvatistan ve Yunanistan’ın dinlence beldelerine uygun uçuşları vardır.

Sverigeflyg:

İskandinav Yarımadası’ndaki güzergahlara İsveç çıkışlı ucuz ve ucuz seferler düzenliyor.

15- İsviçre

Flybaboo:

İsviçre Cenevre Havalimanı’ndan Avupa başkentlerine uygun ekonomik seferler için yapmaktadır. 

Darwin Airline:

Etihad Regional’ın altında kurulan Darwin Airline; Airberlin, Alitalia ve SkyWork Airlines ile Avrupa kentlerine ortak ve uygun uçuşlar düzenliyor.

Helvetic Airways:

İsviçre’nin birçok şehrinden uygun ve ekonomik Avrupa bağlantısı sağlamaktadır. 

Easyjet Switzerland:

İngiliz easyJet’in İsviçre’deki alt şirketi Easyjet Switzerland, Avrupa kentlerine uygun sefer düzenliyor.

16- İtalya

Air Italy:

Air Italy uygun uçuşlar sağlamaktadır. Avrupa’nın haricinde Mısır, Maldivler, Senegal ve Amerika’ya da sefer gerçekleştiriyor.

Blu-express:

Blu-express fazlaca uygun seferler düzenlemektedir. Milano, Roma ve Tiran çıkışlı seferleri bulunmaktadır. Ayrıca Meksika, Dominik Cumhuriyeti ve Küba’ya uçuyor.

Windjet:

İtalya’da Sicilya çıkışlı pek fazlaca seferi bulunan Windjet, Avrupa şehirlerine uygun fiyata uçuyor.

17- Macaristan

Wizz Air:

Firmada ucuz fiyatlara tayyare bileti bulmak mümkündür. Barcelona, Milano, Köln, Brüksel şeklinde büyük şehirlerden Prag, Budapeşte, Varşova, Bükreş, Sofya şeklinde doğu Avrupa şehirlerine oldukça uygun uçmaktadır. İstanbul Sabiha Gökçen’den Budapeşte’ye sefer düzenliyor.

18- Norveç

Norwegian Air Shuttle:

Norveç çıkışlı pek fazlaca uçuşun yanında 35 ülkede, 126 destinasyona uçuşu bulunan Norwegian Air Shuttle şirketi, İskandinavya’nın en büyük şirketlerindendir. 

19- Portekiz

White Airways:

Uygun bilet mevzusunda akla ilk gelenlerdendir. Lizbon çıkışlı, Cape Verde, Meksika, İspanya, Küba, Dominik Cumhuriyeti ve Jamaika uygun uçuşları bulunuyor.

EuroAtlantic:

Portekiz’in en büyük gezim acentelerinden önde gelen EuroAtlantic şirketi, dinlence dönemlerinde yapmış olduğu uygun charter seferleri ile tanınıyor.

20- Romanya

Blue Air:

Romanya, İtalya ve Cenup Kıbrıs’tan Avrupa şehirlerine ekonomik seferler düzenleyen Blue Air şirketi, uygun tutarları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

21- Rusya

Red Wings:

Rusya içi seferlerde ekonomik ve uygun biletler sunan Red Wings şirketi, ucuz charter seferleri ile de Avrupa’nın değişik kentlerine uçuyor. Ayrıca İstanbul, İzmir ve Antalya da charter seferleri arasındadır.

Pobeda Air:

Uygun uçuşlar sağlamaktadır. Moskva’dan Belarus, Slovakya, Sırbistan, Almanya ve Fransa’ya uçuyor. Uçuş alanlarında pek fazlaca Rus şehirleri de var. İstanbul’a uçuşları yoktur.

22- Yunanistan

Aegean Air:

En ucuz bilet satanlar içinde ilk gelir. Yunanistan’da uygun ve ucuz biletler sağlamaktadır. 

Olympic Air:

Avrupa içinde uçuşlarda tercih edilebilir. Aegean air şirketi ile ortak uçuşlar yapmaktadır. Türkiye’den Avrupa ülkelerine meydana getirilen uçuşlarda, uygun ve ucuz havayolu şirketleri kampanyalı biletlerinden yararlanmak mümkündür.




İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş