Eğitim

Baştan Çıkarma Seansları – Gina L. Maxwell Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Baştan Çıkarma Seansları – Gina L. Maxwell Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Baştan Çıkarma Seansları kimin eseri? Baştan Çıkarma Seansları kitabının yazarı kimdir? Baştan Çıkarma Seansları konusu ve anafikri nedir? Baştan Çıkarma Seansları kitabı ne konu alıyor? Baştan Çıkarma Seansları PDF indirme linki var mı? Baştan Çıkarma Seansları kitabının yazarı Gina L. Maxwell kimdir? İşte Baştan Çıkarma Seansları kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Gina L. Maxwell

Çevirmen: Deniz Topaktaş

Orijinal Adı: Seducing Cinderella

Yayın Evi: Novella Yayınları

İSBN: 9786053482819

Sayfa Sayısı: 272


Baştan Çıkarma Seansları Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

Tenin derinlerinde tutku tohumları vücut buluyor…

Sakatlığı sebebiyle şampiyonluk unvanını yitirme noktasına gelen boksör Reid Andrews’un yolu, en yakın arkadaşının senelerdir görmediği fizik tedavi uzmanı olan kız kardeşi Lucie’yle kesişir. Bu süreçte serpilip güzelleşen Lucie’nin de başka bir mevzuda desteğe ihtiyacı vardır. İçine kapanık ve özgüveni eksikgenç kadının, uzun süredir âşık olduğu adamı etkilemesi için dişiliğini keşfetmesi gerekiyor, bunu tek başına gerçekleştirmesi pek de mümkün görünmüyordur.

Bir yanda kariyerine son bir umutla tutunmaya çalışan yakışıklı ve oldukça çekici bir boksör, öteki yanda sevilmiş olduğu adamı elde etmek için gözünü karartan bir bayan. İki insanoğlunun gizli saklı bir antak kalma yapmalarının ve baştan çıkarma seanslarına başlamalarının vakti gelmiştir… 

“Leziz bir halde çekici ve şaşılacak derecede keyifli bir roman! Bilhassa adam karakterin albenisine daha ilk sayfadan kapıldım!”

-Cari Quinn-

“Yakıcı derecede yakıcı, keyifli, kalp sızlatan, çarpıcı bir roman…”

-Ruthie Knox-

“Maxwell’in romanı görkemli; bilhassa iki ana karakterin değişimleri, yazarın ferahlık hissi uyandıran anlatımıyla tadına doyulmaz bir hal alıyor. Okurların bu kitaba bayılacakları kati.”

-RT Book Rewiews-

“Yazarın komiklik anlayışına ve okuru kendinden geçirme kabiliyetine fanatik kaldım. Tutku dolu, sıcacık bir roman.”

-Romantic Reads-

“Külkedisi, doğru zamanı bekleyen bir kelebek kozasıdır, bir kere kanatlarını açtığında artık uçmasını engelleyemezsiniz. Gina bizlere kozalarımızdan çıkmamız icap ettiğini öğretiyor.”

-Amazon-

(Tanıtım Bülteninden)


Baştan Çıkarma Seansları Alıntıları – Sözleri

  • “Diğer birçok kuşun aksine, serçeler ruh eşlerini bulduklarında ömürleri süresince ayrılmazlar. Bu da onları gerçek aşkı bulmanın sembolü yapıyor.”
  • ” Bu seni asla ilgilendirmez…” dudakları uyuşmaya başlamıştı.
    Güzel. Gülümsedi. ” …fakat evet.” Reid’in yüzünü bir gülümseme kaplamış muntazam beyaz dişleri ortaya çıkmıştı.
    “Ne kadar güzel gülümsüyorsun” deyiverdi Lucie.
  • “Külkedisi, doğru zamanı
    bekleyen bir kelebek kozasıdır, bir kere kanatlarını açtığında artık uçmasını engelleyemezsiniz.”
  • Eşler farklılıklarıyla birbirlerini tamamlarlar aynı özelliklere haiz olmaları uyumu değil monotonluğu getirir. Seni ilk görmüş olduğu anda fark etmeyen birinin değiştikten sonrasında fark ederse o senin aradığın değildir.
  • Hayal oluşturmayı bırak ve bir şey söyle nalet ihtimaller içinde.
    “Seni Seviyorum”
  • Sonsuza Kadar Mutlu Yaşamaya başlayabiliriz.


Baştan Çıkarma Seansları İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Sırada okuyacak kitaplarım olduğundan,kitap almaya bir süre ara vermiştim.İndirim tezgahında oldukça düşük sayıları görünce isim yazar bakmadan aldığım kitaplardan biri de buydu.Profesyonel bir dövüşçü omzundan sakatlanıp doktora gidince eski bir arkadaşıyla karşılaşır.Bayan hekim oldukça utangaç ve kendine itimatı olmayan biridir.Boksör ona kendine güvenmesini öğretmek doktorda onun yanında olup acele iyileşmesini sağlamak suretiyle anlaşırlar.Kitap acele okunuyor fakat almayı düşünürseniz evlatların ulaşamayacağı bir yerde tutun. (**Kitap Kahve**)

Reil, meşhur bir boksördür. Omuzundan sakatlanmıştır. Ve ameliyattan sonrasında yeniden ringlere dönmesi için fizik tedavi alması gerekir. Ve Reil’e tavsiye edilen fizik tedavi uzmanı arkadaşının kız kardeşi senelerdir görmediği Lucie’dir.
Lucie, üniversite yıllarında aşık olup, acil ile evlenmiş ve evlendikten birkaç ay sonrasında kocası tarafınca aldatıldıktan sonrasında aşktan korkan ve mutlu olması için ortak noktaları oldukça olan bir insan olmasını ister hayatında. birlikte çalışmış oldukları Ortopedi doktorundan platonik olarak hoşlanmaktadır. Ama kendine itimatı olmadığı için Ona açılamaz ve giyimi kuşamına da asla dikkat etmez. Ta ki hekim Lucie’nin en yakın arkadaşının Ondan telefonunu isteyene kadar. Yıkılır . O gün hastası olarak karşısına Reil çıkar ve ağlamaktan şişmiş gözlerle Onunla karşılaşır. Reil Lucie’ye bir teklif yapar sen işten izin alıp 2 ay sonrasında ki şampiyonluk maçına kadar omzumu iyileştir ben de sana bir erkeği baştan çıkarmayı öğreteyim der. Lucie de kabul eder.
Olaylar bu şekilde adım atar. Lucie’nin ilk başta giyim seçimi değişmiş olur sonrasında öteki şeyler. Lucie hedefine ulaşır ortopedi doktorunu etkisinde bırakır fakat Reil’de kendi kazmış olduğu kuyuya düşer. Lucie’yi öyleki bir değiştirmiştir ki O da Lucie’den etkilenmeye adım atar .vs. vs.
İyi okumalar (Persephone)

Kitaba başlamadan ilkin konusunu okumuştum fakat okuduğumu yanlış anladığımdan olsa gerek, daha ilk sayfalarda, Katie’nin bir başkasına aşık bulunduğunu öğrenince şaşırdım. Ben Katie’nin, abisinin yakın arkadaşı Reid’e aşık bulunduğunu sanmıştım fakat yanılmışım. Gerçi Katie’nin uzun seneler ilkin Reid’e de bir şeyler hissettiğini ve Reid’i görünce gene etkilendiğini düşünürsek çok da fazla yanılmış sayılmam. Biliyorum, birazcık karışık oldu fakat karakterlerden bahsederken bu karışıklığı birazcık olsun gidereceğimi düşünüyorum.
Baş karakterimiz Katie, uzun süredir iş arkadaşı Stephan’a aşık fakat insanın kendisine yönelik bir ilgisi yok. Katie de bu durumu değişiklik yapmak ve daha özgüvenli biri olup, aşka düştüğü adamı etkilemek için Reid’den yardım alıyor. Peki, özgüvenini kazanmak için tam olarak yapıyor? Makyaj yapıyor, saçını boyatıyor, gardırobunu baştan aşağı yeniliyor ve ta da! Hemencik Stephan’ın dikkatini çekiyor! Fakat merak etmeden duramıyorum; Katie bu tarz şeyleri istiyor mu? Mesela makyaj yapmak, saçını boyatmak ya da gardırobunu yenilemek istiyor mu? Yoksa bu tarz şeyleri bir tek, aşık bulunduğunu iddia etmiş olduğu fakat Reid’i gördükten sonrasında aklına bile gelmeyen bir adam için mi yapıyor? Yazar, Katie’nin iyi mi biri bulunduğunu asla anlatmadığı için ve Katie’i, kitabın başından sonuna kadar zerre tanıyamadığımız için (bu kadar silik bir karakter yazmak da takdire şayan cidden) bu soruların cevaplarını alamadım. Fakat bir kadının değerinin dış görünüşe bağlı olarak artıp azalması asla hoşuma gitmedi. Eğer Katie, makyaj yapmak istiyordum fakat zaman bulamıyordum, saçımı boyatmak istiyordum fakat cesaret edemiyorum, yeni elbiseler almak istiyordum fakat yapamıyordum dese ve Reid’in de verdiği cesaretle bu tarz şeyleri yapsa, tamamdı. Ama aklında bunlar yokken, kısaca saçından ve giysilerinden oldukça memnunken, sözde özgüven kazanma adı altında, bir adam için bu tarz şeyleri yapması sinirimi bozdu. Bunları yaparken, Stephan beni bir farketsin, sonrasında karakterimi ve zekamı da farkeder nede olsa demesi ise daha da sinirimi bozdu. Yahu Katieciğim, sen bu insanla senelerdir aynı yerde çalışıyorsun. Adam senin zekândan etkilenecek olsa bu zamana kadar etkilenmez miydi? Biraz mantıklı ol ya.
Reid’i, Katie’e kıyasla daha oldukça sevdim. Varlığını hissedebildiğim ve iyi mi biri bulunduğunu azca oldukça anlayabildiğim düzgüsel bir karakterdi en azından. Katie’e verdiği özgüven derslerinde yer yer doğru noktalara değindi ve hakkını yiyemem, Katie’e bu fikirleri veren Reid olsa da içinden, ne giydiğinin ve iyi mi göründüğünün bir önemi yok, o hep aynı Katie, dedi. Fakat o vakit ne demeye bu fikirleri verdi, ona da anlam veremedim.
Bu ikilinin ilişkisine gelecek olursak… Benim nezdimde Katie ve Reid, bu tür kitaplarda yaşanması en olası olan yanılgıyı yaşadılar ve aralarındaki fizyolojik yakınlaşmayı aşk sandılar. Sorsan, onlara bakılırsa (ve doğal yazara bakılırsa) bu yaşadıkları oldukça büyük bir aşktır fakat bana bakılırsa kesinlikle aşk değildi.
Okumaya başlarken öyleki aman aman bir beklentim olmamasına karşın kitabı umduğumdan da azca sevdim kısacası. Konusu daha iyi işlense ya da daha belirgin ve ne istediğini bilen karaterleri olsa, bir ihtimal o vakit kitabı daha averaj bir beğeniyle okuyabilirdim. (Baştankara)


Baştan Çıkarma Seansları PDF indirme linki var mı?


Gina L. Maxwell – Baştan Çıkarma Seansları kitabı için internette en oldukça meydana getirilen aramalardan birisi de Baştan Çıkarma Seansları PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Gina L. Maxwell Kimdir?


Gina L. Maxwell Kitapları – Eserleri

  • Baştan Çıkarma Seansları
  • Bel Altı Vuruşlar
  • Aşkta Havlu Atma Sanatı
  • Gardını Asla Düşürme


Gina L. Maxwell Alıntıları – Sözleri

  • Aiden’ın anası onu yetiştirirken
    bir insanın görevinin yaşamındaki hanımefendileri koruyup mutlu etmek
    bulunduğunu öğretmişti. Bir hanıma herhangi bir halde, kasti olarak
    zarar vermeyi seçmeyi kavrayamıyordu. Bu hem rezil hem de af­
    fedilmez bir hareketti. (Aşkta Havlu Atma Sanatı)
  • Alnına, ilgilenmiyorum yazan bir dövme yaptırsaydı bile bundan daha açık bir ileti vermiş olmazdı. (Aşkta Havlu Atma Sanatı)
  • Bitirmeyeceğin bir şeye başlamaman gerekir bebeğim. (Gardını Asla Düşürme)
  • ” En iyiyi ümit et fakat en kötüsü için de hazırlıklı ol.” (Bel Altı Vuruşlar)
  • “Sende en oldukça sevdiğim şey de iyimserliğini bu şekilde koruman Sydney” dedi Johnny (Aşkta Havlu Atma Sanatı)
  • Asla kelimeler yerine yumrukları yeğleyen bir insanla beraber olma. (Bel Altı Vuruşlar)
  • “Kalbini biri mi kırdı yoksa kendin mi kırdın?”
    “Bu iyi mi sual büyükanne? Insan kendi kalbink kıramaz ki.”
    “Tabii ki kırabilir. Ben kendiminkini birkaç kez kırdım örneğin.;)” (Gardını Asla Düşürme)
  • “Kibarlıktan hoş­lanmıyorsun galiba?”
    “Kibarlık ve ısrarcılık arasında keskin bir ayrım var. Sen ısrarcısın.” (Bel Altı Vuruşlar)
  • Elbette ki fark etmişti. Irish, bir bayan konuştu­
    ğunda onu hakkaten dinleyen türde bir erkekti. Onun gibiler ar­
    tık aşırı derecede ender bulunuyordu. Hatta Kat’in deneyimlerine
    bakılırsa onlar daha ziyade tek boynuzlu atlar gibiydi: Var oldukları
    söyleniyordu fakat aslına bakarsak kızlara özgü peri masallarında yaşayan
    yaratıklardı. (Aşkta Havlu Atma Sanatı)
  • Eşler farklılıklarıyla birbirlerini tamamlarlar aynı özelliklere haiz olmaları uyumu değil monotonluğu getirir. Seni ilk görmüş olduğu anda fark etmeyen birinin değiştikten sonrasında fark ederse o senin aradığın değildir. (Baştan Çıkarma Seansları)
  • İnsanların söz vermelerinin on­ları tutacakları anlamına gelmediğini genç yaşta öğrenmişti. (Bel Altı Vuruşlar)
  • Dolayısıyla Aiden aramış olduğu kişiyi bulmak istiyorsa rol yapmak zorundaydı. (Aşkta Havlu Atma Sanatı)
  • “Külkedisi, doğru zamanı
    bekleyen bir kelebek kozasıdır, bir kere kanatlarını açtığında artık uçmasını engelleyemezsiniz.” (Baştan Çıkarma Seansları)
  • Bir adamın penisiyle hareket etmediğini iddia edişini daha öncede duyduğumu söyledim. Ama işin aslı, kan güneye doğru atak etmiş olduğu an beynin emek harcaması için yukarıda pek bir şey kalmıyor. (Gardını Asla Düşürme)
  • ” En iyiyi ümit et fakat en kötüsü için de hazırlıklı ol. ” (Bel Altı Vuruşlar)
  • Sana bir tavsiye vereyim dostum. İnkâr etmenin bir tek iki sonucu olabilir. Ya kaçınılmaz olanı ertelemiş olursun ve sonrasında da harcadığın onca vakit için kendine işkence edersin. Ya da onu kaybedersin ve kendine işkenceden oldukça daha beterini yaparsın. (Gardını Asla Düşürme)
  • Ara sıra benim de sırtımı ovacak bir Bay Sihirli Eller’imin olmasını arzu ederdim. (Gardını Asla Düşürme)
  • ” Bu seni asla ilgilendirmez…” dudakları uyuşmaya başlamıştı.
    Güzel. Gülümsedi. ” …fakat evet.” Reid’in yüzünü bir gülümseme kaplamış muntazam beyaz dişleri ortaya çıkmıştı.
    “Ne kadar güzel gülümsüyorsun” deyiverdi Lucie. (Baştan Çıkarma Seansları)
  • Hayal oluşturmayı bırak ve bir şey söyle nalet ihtimaller içinde.
    “Seni Seviyorum” (Baştan Çıkarma Seansları)
  • Hiçbiri onun gerçekte kim olduğuna bakmıyor, hepsi de bir tek görmek istediklerini görüyorlardı. (Aşkta Havlu Atma Sanatı)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş