Eğitim

Beni Seviyormuş Gibi Yap – Cindi Madsen Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Beni Seviyormuş Gibi Yap – Cindi Madsen Kitap özeti, konusu ve incelemesi

Beni Seviyormuş Gibi Yap kimin eseri? Beni Seviyormuş Gibi Yap kitabının yazarı kimdir? Beni Seviyormuş Gibi Yap konusu ve anafikri nedir? Beni Seviyormuş Gibi Yap kitabı ne konu alıyor? Beni Seviyormuş Gibi Yap PDF indirme linki var mı? Beni Seviyormuş Gibi Yap kitabının yazarı Cindi Madsen kimdir? İşte Beni Seviyormuş Gibi Yap kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi…

Kitap

Kitap Künyesi

Yazar: Cindi Madsen

Çevirmen: Eylül Başak Şen

Orijinal Adı: Act Like You Love Me

Yayın Evi: Novella Yayıncılık

İSBN: 9786051861739

Sayfa Sayısı: 320


Beni Seviyormuş Gibi Yap Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

İlk aşkınızla ikinci bir talih uğruna neleri göze alırdınız?

Brynn artık lisedeki o acayip, içine kapanık kız değil; özgüveni olan güzel bir bayan. Hatta nahiyesinin ufak sahnesinde başrol bile oynuyor. Hayatı {hiç de} kötü sayılmaz, erkeklerle başarısız ilişki çabaları haricinde doğal. Ancak başka kimse kalmamış şeklinde, lisedeki ilk aşkı Sawyer, Brynn’in oynayacağı oyunu yönetmeye geliyor. Neyse ki genç insanın lisede her insanın önünde rezil olmuş Brynn’i hatırlıyor şeklinde bir hali yok. O süre, Brynn’in oyunculuk kabiliyetini sahne dışına taşıma vakti.

Bir süreliğine doğduğu kasabaya dönen Sawyer, New York’taki uçarı hanım oyunculardan sıdkı sıyrılmış, genç bir yönetmendir; son isteği ise gene bu şekilde bir hanıma âşık olmaktır. Ama şu nereden tanıdığını bir türlü çıkaramadığı, görkemli ve güzel kadın oyuncu Brynn, kendisine koyduğu yasaklara karşın Sawyer’ı sözünden döndürecek gibidir.

Yalanlar üstüne filizlenen bir aşk gerçeğe dönüşebilir mi? Brynn bu probleminin yanıtını öğrenmekte emin. Ne de olsa, “Bütün dünya bir sahne, bütün erkekler ve kadınlar da birer oyuncu.”


Beni Seviyormuş Gibi Yap Alıntıları – Sözleri

  • “Size bayağı biriymişsiniz şeklinde davranan asla kimseyi sevmeyin.”
  • Size bayağı biriymişsiniz şeklinde davranan asla kimseyi sevmeyin.
  • Tüm dünya bir sahnedir ve tüm adam ve hanımefendiler yalnız birer oyuncu…
  • ‘Beni bir kere kandırırsan, sana yazıklar olsun. Beni iki kere kandırırsan, sanırım kalbimin sökülüp üzerinde tepinilmesini ve o haliyle göğsüme geri konmasını ben hak etmiş sayılırım.’
  • Belki o denli oldukca aşk romanı okumuştu ki gerçek erkekler artık ona yetmiyordu.
  • Biri tarafınca sevilip onu yitirmek, asla sevilmemekten daha iyi değil mi?
  • Ne süre insanoğlu benimle havadan konuşsalar, aslen söylemek istedikleri başka bir şey bulunduğunu düşünürüm.Ve bu beni oldukca husursuz eder.
  • Kalmak ya da kalmamak. İşte tüm sorun bu.
  • Gezinen bir gölgedir yaşam, gariban bir erkek oyuncu sahnede bir ileri bir geri, saatini doldurur ve sonrasında duyulmaz olur sesi ..


Beni Seviyormuş Gibi Yap İncelemesi – Kişisel Yorumlar

Cindi Madsen’ dan okuduğum ikinci kitap. Yazarın tarzını baya seviyorum. Hiç sıkmadan ve uzatmadan, oldukça akıcı bir halde yazıyor. Kapakları da oldukca şirin ek olarak. Bu romanda Sawyer ve Brynn’ ı okuyoruz. Lise aşklarına, bilhassa ilk aşklara bayılırım, Brynn’ın o saf hallerini okumak, duygularını duymak güzeldi. Sawyer ise oldukca romantikti. Brynn’ ı olur olmadık yerlerde, ansızın öpmeleri ise ♡… Biz eridik , Brynn ne yapsın? Aşk dolu bir kitaptı kısacası.İyi okumalar. (turuncubihayal)

•Lise yaşamı tiyatro sahnesinde yaşamış olduğu utanç verici hadiseden dolayı sıkıntılı geçen ve seneler sonrasında bile bunu unutamayan Brryn, ailesinden devraldığı balıkçılık mağazasını abisiyle işletirken, bir taraftan da amatör şekilde kasabanın tiyatrosunda rol almaktadır. Lisede platonik olarak aşka düştüğü Sawyer’ı aniden oyunun yönetmeni olarak gördüğünde iyi mi davranacağını bilmesi imkansız.
•Sawyer, senaristlik yapmış olduğu New York’tan ailesine ilişik göl evine tadilat yapmak için nahiyesine döner ve kendini aniden oyun yönetmeni olarak bulur. Aktris sevgilisiyle yaşamış olduğu ayrılık sonrası yeni bir ilişki, hele hele gene bir aktrisle, düşünmemektedir.
•Sıcak ve şirin bir hikayesi vardı kitabın, öteki tüm Cindi Madsen kitapları şeklinde. Geçmişlerinde yaşadıkları yüzünden yaralı olan iki kişinin aşkı birbirlerinde bulmasını mevzu alan, süratli okunan bu kitabı seveceğinizi düşünüyorum! (kitapevreni)

Kitap güzeldi. Bu yazar sevdiğim yazarlar arasındadır ve kitaplarını gözüm kapalı alıp okurum, oldukca güzellerdir. Bu seferki kitabı da beni hayal kırıklığına uğratmadı. Gayet güzel yazılmış, konusu da bana kalırsa her insana hitap edebilecek akıcı bir kitaptı.
Brynn, kasabada yaşayan, güzel, özgüvenli bir tiyatro oyuncusudur. Şimdiki haline nazaran lise zamanlarında özgüvensiz, ilk aşkı tarafınca reddedilmiş, acayip bir kızdı. Tiyatroda yeni bir oyun sahnelenecektir ve oyunu yönetmeye gelen ilk aşkı Sawyer’ın ta kendisidir. Eski hisleri yeniden alevlenirken Sawyer onu hatırlamıyordur bile. Oyunculuğunu burada devreye sokan Brynn, sonuçlarına katlanırken de aynı oranda istekli olabilecek midir?
Hepimiz lise zamanlarında bir şeyler yaşamışızdır, hatta sonrasında kendimize bakıp dalga geçmeyenimiz azdır. Brynn ise bu azca kesimden. Zamanında yaşamış olduğu birçok şeyi unutamamış ve Sawyer’ın yeniden ortaya çıkmasıyla özgüveni mevzusunda yeniden problem yaşamaya başlayarak bunu düzeltmek adına yanlış hamleler yapmıştır. Açıkçası dalga geçilen bir yer mevzusunda sinir oldum; zira oldukca saçma, şu demek oluyor ki bunu lise yaşamı süresince çekmesini elde eden ve neredeyse bugüne taşıma salaklığını gösteren embesilleri okumak beni birazcık delirtti. Kitapta Brynn karakteri “acayip” şeklinde empoze edilmeye çalışılmış: örneğin oyunlardan alıntılar yapması, öpüşen heykelleri sevmesi, falan bana bunlar {hiç de} acayip gelmedi. Kimse kendi olmaktan vazgeçmemeli ve olduğu halini ilkin kendi kabul etmelidir ki, özgüveni zarar görmesin. Başkalarına kendimizi kabul ettirmek zorunda değiliz fakat onlar bizimle iletişimde olmak istiyorlarsa bunu kabul etmek ve saygı duymak zorundadır. Herkesi tek tip olmaya zorlayan bu cemiyet hakkaten rahatsız edici. Kitap da vurgu meydana getirilen bu durum oldukca güzeldi ve doğal Brynn o şapşal halleri de. Sawyer’ı da sevdim, tatlı bir karakter hani o şekilde Badboy seçimi değil, tatlı. Kısacası kitap güzeldi, beğendim. (Senag)


Beni Seviyormuş Gibi Yap PDF indirme linki var mı?


Cindi Madsen – Beni Seviyormuş Gibi Yap kitabı için internette en oldukca meydana getirilen aramalardan birisi de Beni Seviyormuş Gibi Yap PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan bir çok kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF’leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Cindi Madsen Kimdir?

USA Today En oldukca satan yazar Cindi Madsen, bilgisayarında, almış olduğu, çizdiği, gözden geçirdiği ve karakterlerine aşka düştüğü her fırsatta oturuyor. Bazen onu deli bir şahıs yapar. O olmadan, daha da delirmiş olurdu. O oldukca fazla ayakkabıya haizdir sadece devamlı sparkly, renkli yada süper uzun boylu olması durumunda yeni bir güzel çifti satın almak için bir niçin bulabilir. Müzik sever, dans eder ve yazların yıl süresince devam etmesini ister. Kocası ve üç evladı ile Colorado’da yaşıyor (yazları kesinlikle değil tüm yıl süresince).


Cindi Madsen Kitapları – Eserleri

  • Aşk Bir Masalmış!!! Derken
  • Sahte Nişan Gerçek Aşk
  • Aşık Olma Hakkına Sahipsiniz
  • Ey Aşk, Evliliğe Hazır mısın?
  • Beni Seviyormuş Gibi Yap


Cindi Madsen Alıntıları – Sözleri

  • ne olursa olsun almaliyim bu degerli kitabi ✔ (Sahte Nişan Gerçek Aşk)
  • Dani, kendisini uyandırmak isteyenleri iter, hatta tekmelerdi. Ertesi sabahleyin da hiçbir şey hatırlamadığını iddia ederdi. Wes, daima bunun sebepsiz yere dayak atmak için en iyi bahane bulunduğunu düşünürdü. (Sahte Nişan Gerçek Aşk)
  • Belki o denli oldukca aşk romanı okumuştu ki gerçek erkekler artık ona yetmiyordu. (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • “Oldum ihtimaller içinde yanlış adamların peşine takılırdı, kalbindeki yara izleri de bunu kanıtlıyordu.” (Aşık Olma Hakkına Sahipsiniz)
  • “Aklına koyduğu iş ne kadar tehlikeliyse onu yapmak için o denli talep duyuyordu.” (Aşık Olma Hakkına Sahipsiniz)
  • Ne süre insanoğlu benimle havadan konuşsalar, aslen söylemek istedikleri başka bir şey bulunduğunu düşünürüm.Ve bu beni oldukca husursuz eder. (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • Kalmak ya da kalmamak. İşte tüm sorun bu. (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • Bir şeyi ne kadar oldukca isterseniz isteyin, bu istediğiniz şey bizim için doğru şey demek değildir. Kartlarinizi ne süre nasil oynayacağinizi öğrenmeliyiz. (Ey Aşk, Evliliğe Hazır mısın?)
  • ‘Beni bir kere kandırırsan, sana yazıklar olsun. Beni iki kere kandırırsan, sanırım kalbimin sökülüp üzerinde tepinilmesini ve o haliyle göğsüme geri konmasını ben hak etmiş sayılırım.’ (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • Her günü sevdiğin insanoğlunun yanında geçiremiyorsan o süre dünyada başka hiçbir şeyin önemi olmamalıydı. (Sahte Nişan Gerçek Aşk)
  • “Gerçek aşk başka bir insanın kusurlarını affetmeyi ve onu bunlara rağmen sevmeyi gerektirir. Her hikayenin sonunda, sonsuza dek mutlu yaşadılar ibaresini iliştirmek daha kolay olacağı halde, başka birini bütün kusurlarıyla birlikte sevmenin de oldukça inanılmaz bir güzelliği var.” (Aşk Bir Masalmış!!! Derken)
  • “Kalp acısının geçmesi için ihtiyaç duyulan zamanı planlayamazsın.” (Ey Aşk, Evliliğe Hazır mısın?)
  • Zira aslen Vegas’ta olan her şey Vegas’ta kalmaz. (Ey Aşk, Evliliğe Hazır mısın?)
  • Tüm dünya bir sahnedir ve tüm adam ve hanımefendiler yalnız birer oyuncu… (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • “Korkularımı tekrardan aklıma getirdiğin için teşekkürler.” (Sahte Nişan Gerçek Aşk)
  • Gezinen bir gölgedir yaşam, gariban bir erkek oyuncu sahnede bir ileri bir geri, saatini doldurur ve sonrasında duyulmaz olur sesi .. (Beni Seviyormuş Gibi Yap)
  • İşin doğrusunu isterseniz, peri masallarının başlangıcı kolaydır.
    Zor olansa sonradan gelen kısımdır… (Aşk Bir Masalmış!!! Derken)
  • ‘Kalp ağrısına değmeyecek adamlara daha çok yer yok.’ (Aşık Olma Hakkına Sahipsiniz)
  • Bildiği tek şey, hayatında bir boşluk olduğuydu…’ (Aşık Olma Hakkına Sahipsiniz)
  • Biliyorsun “şeytan detaylarda gizlidir…” (Ey Aşk, Evliliğe Hazır mısın?)

YORUMLAR

YORUM YAZ!

Yorum Ekle



[

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş