Coin Yorum

Binance Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Binance Nedir?

Kripto paraların her geçen gün popülerliğini arttırması ile birlikte, dünyanın en oldukca kullancısına haiz ve en oldukca işlem hacmine haiz olan Binance kripto para borsası ile ilgili bayağı fazla sual sorulmakta. Oldukça kullanışlı ve işlemlerinin oldukça süratli bir halde sağlanması ile sunmuş olduğu birçok yatırım çözümleri ile malum bir platformdur. 

Adını bilhassa vatanımızda faaliyete geçmesi ile birlikte sıkça duyduğumuz Binance, birçok kripto parayı listeleyen ve yüksek işlem hacmi ile süratli bir kripto para alım ve satım hizmeti sunmakta olan bir borsa olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dünyada oldukça popüler hala gelmiş, yüksek hacimleri bulunan, kripto paraların alım ve satı işlemlerinin yürütülmekte olduğu bir kripto para tecim borsası olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem güvenilir bir sisteminin yer ediniyor olması, birçok tecim seçeneğinin yer oluyor olması ve bayağı fazla kripto parayı içinde barındırıyor olması ile birçok şahıs tarafınca malum bir marka haline gelmiştir. Bu nedenle kripto para dünyası içine ilk kez girmekte olan bir yatırımcının ilk kayıt olacağı borsalar içinde Binance platformunun yer almakta bulunduğunu söyleyebiliriz.

Özetlemek gerekirse anlatmak gerekirse, bitcoin ya da öteki altcoinlerin alım ve satım işlemlerinin gerçekleştirildiği, oldukça rahat ve gelişmiş olan işlem alternatiflerinin bulunmuş olduğu bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Binance kripto para borsası üstünden yapmış olacağınız yatırımlar ile birlikte, kazanç elde edebilir, birçok kripto para seçeneğine göz atabilir ya da doğru bir halde çözümleme yapmak için kullanabilirsiniz. 

Binance dijital varlık platformu, özetlemek gerekirse CZ olarak malum ve aslolan adı Changpeng Zhao tarafınca 2017 senesinde kurulmuş olan bir borsadır. Sektöre oldukça yeni bir süre dilimi içinde girmiş olsa da, tecim hacmi ve etken kullanıcı olarak kısa süre içinde dünyanın en iyi olmasını başarmıştır. Sunduğu birçok özellik ve yatırımcılarına elde etmiş olduğu kolaylıklar ile adından bayağı fazla söz ettirmekte olan borsalar içinde yer verilmiştir. Siz de Binance üstünden, aşağıda yer edinen kayıt linki üstünden kayıt işlemi gerçekleştirebilir ve kripto paranın ayrıcalıklı dünyası içine en iyi borsa ile giriş yapabilirsiniz.

Binance Ne İşe Yarar?

Genel olarak baktığımızda, ülkemizdeki insanoğlu geçmiş zamanlar içinde yatırım için altın ya da hisse senetlerine yatırım yapmaktaydı. Ancak değişen teknolojinin süratli bir halde gelişimi ile ortaya çıkmış olan bu sanal paralar, öteki yatırım araçlarına nazaran oldukca daha çok kar elde ettirmesinden dolayı kripto paralara yatırım bayağı fazla artış göstermiştir. Bu anlamda kripto paralara yatırım yapmak için bir borsaya gereksinim duyulur. Bu borsalar arasından en oldukca kullanılan ve en oldukca işlem hacmine haiz borsa olarak vasıflandırılan Binance, genel olarak kripto para alım ve satım işlemleri için kullanılan güvenilir borsalar içinde yer verilmiştir. Ancak bu Binance olarak adlandırılmakta olan kripto para borsası tam olarak ne işe yarar? Gelin birlikte bakalım.

Yukarıda da belirttiğimiz şeklinde Binance, kripto para alım ve satım işlemleri yapmanızı sağlayacak bir borsadır. Yani detaylı olarak belirtmek istersek, kripto para alacak ve satacak kişileri bir arada buluşturmakta olan aracı bir kurumdur. Bu aracılık işlemini başarıya ulaşmış ve güvenli bir halde sağlar, bu işlemlerden düşük oranda komisyon ücretleri keser. Ayrıca bayağı fazla kullanıcıya haiz olması ile oldukca daha süratli bir halde kripto para işlemleri yapabilmenizi sağlar. Bitcoin ve öteki yüzlerce kripto paranın alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilir, birçok tecim araçlarına da erişim sağlayabilirsiniz. Kripto para alım ve satım işlemleri haricinde, futures ya da stake şeklinde birçok özelliği de sizler için sunmaktadır. Böylece gelirinizi belli oranda katlamanıza ve kripto paraları yalnız yatırım için kullanmanıza gerek kalmamıştır. Sizde Binance kripto para borsasının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorsanız, ilk olarak yazımız içinde yer edinen kayıt linki üstünden siteye erişim sağlayabilir, daha sonrasında üye olarak kripto para alımı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece belli yatırım alternatifleri ile elinizdeki parayı değerlendirerek kazanç elde edebilirsiniz.

Binance Nasıl Kayıt Olunur? 

Sanal paraların dünyamıza süratli bir halde giriş yapması ile birlikte, insanoğlu bu terimler hakkında detaylı bir halde data edinmek ve bu alanlarda yatırımda bulunmak istiyorlar. Ancak bu yatırımlar için belli bir data birikiminin haricinde, bir kripto para borsasına üye olmak gerekiyor. Piyasa içinde yer edinen birçok kripto para borsası bulunmaktadır. Bu borsalardan bazıları güvenilir bir halde hizmet sağlamamasından dolayı dikkat edilmesi gerekiyor. Ancak dünyanın ne oldukca kullanıcısına haiz, en oldukca işlem hacmi bulunan borsası olarak etkinlik gösteren Binance borsası, yatırımlarınızı yapmak için alternatif borsalar içinde yer almakta bulunduğunu açıklayalım. Ancak bu borsaya da kayıt olmak için belli adımları başarıya ulaşmış bir halde tamamlamanız gerekiyor. Bu adımlara bakacak olduğumuzda;

İlk olarak binance borsasına üye olmak için internet sayfası ya da mobil uygulamasına giriş sağlamalısınız. Açmış olduğunuz hesabı iki değişik alternatif üstünden de kullanabilirsiniz. Üyelik işlemleri için ilk olarak oluşturulan sayfa içinde kayıt ol sekmesine geçmeli, sonrasında burada yer edinen detayları doğru bir halde doldurmalısınız. Bilgilerin eksiksiz ve doğru bir halde doldurulmasından sonrasında sizden telefon ya da mailinize onay kodu talep edebilmektedir. Kayıt olurken kullanmış olduğunuz telefon numarası ve mail adresinizi etken bir halde kullanmalısınız. Bunu söylememizin sebebi ise, para çekme ya da kripto para geçirme işlemlerinde hem mail üstünden hem de telefondan onay kodu talep edilmektedir. 

Üyelik açma işleminizin arkasından gerçekleştirmeniz ihtiyaç duyulan öteki bir işlem ise, kimlik onayıdır. Kimlik onay işlemlerinizde itimat mevzusunda mesele yaşamanıza gerek kalmamıştır. Şu sebeple vatanımızda yer edinen dijital para düzenlemelerine nazaran, borsaya üye olacak kişilerin kimlik ibraz etme zorunluluğu bulunmaktadır. Kimlik onayı verebileceğiniz en güvenilir yerlerden birisi de Binance kripto parası bulunduğunu söyleyebiliriz. Siz de üyelik işlemlerinin tamamlanmasından sonrasında, kimlik onayınızı gerçekleştirebilir, daha sonrasında kripto para alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek için ilk olarak bankalardan para yatırarak kripto para alımı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için ise türk bankaları üstünden geçirme komisyonu ödemeden para gönderimi sağlayabilirsiniz. Ayrıca ziraat ve Akbank üstünden havale işlemi gerçekleştirerek haftanın her günü ve her saati para gönderimi gerçekleştirmesi mümkündür. 

Binance Avantajları Nelerdir?

Binanca kripto para borsası, sanal paraların alım ve satımları mevzusunda dünyaca tanınmakta olan borsalar içinde yerini almaktadır. 2017 senesi içinde Hong Kong merkezi üstünden kurulmuş olan bu platform, kısa süre içinde oldukça büyük büyümeler ile dünyanın en iyi kripto para borsası olmayı başarmıştır. Bunun haricinde vatanımızda de en oldukca kullanılan bir yabancı kripto para borsası bulunduğunu da söylemek mümkün. Binance borsası,  yüzlerce kripto para ve değişik pariteler ile kullananların kullandığı borsalardandır. Bu başlık altında da Binance borsasının sizlere sunmuş olduğu avantajlardan bahsedeceğiz.

Binance kripto para borsasının sizlere sunmuş olduğu avantajlara bakacak olduğumuzda;

Binance, yüksek güvenlik önlemlerinin bulunmuş olduğu ve hack şeklinde vakalara karşı ayırmış olduğu fonu ile müşterilerin mağdur olmasının önüne geçmektedir.

API key ile işlem seçeneği sunarak müşterilerin kolay bir işlem yapma seçeneğini sunabilmektedir.

Ara yüzü oldukça kolay ve işlevsel olarak anlaşılabilmektedir. Fiyat ve hacim grafikleri de, kullanım anlamında oldukça rahat sistemler içinde yer verilmiştir.

Oldukça yüksek bir hacme haiz olmasından dolayı herhangi bir bekleme süresi olmadan direkt olarak market içinde order emirler verebilirsiniz.

Düşük işlem ücretleri yardımıyla kripto para alım ve satım işlemlerinde yüksek komisyon oranları ödemeyerek kazanç sağlayabilirsiniz.

Cüzdan içinde yer edinen düşük bakiyelerinizi BNB coine çevirebilir ve bu para ile indirimli bir halde komisyon tutarı ödeyebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz hacimlere nazaran belli bir vip seviyesi belirlenmekte ve buna nazaran ödemiş olduğunuz komisyon ücretleri de aynı oranda azalacaktır.

BTC, BNB, ETH ve USDT şeklinde birçok paritenin yer alması haricinde türk lirası paritesinin de yer almış olduğu nadir kripto para borsaları içinde yer verilmiştir. 

Hesap açmanın ve üye olmanın kolay olması haricinde tamamen parasız bir işlemdir.

Kimlik onayı da gerçekleştirmeden 2 BTC işlem hacmine kadar alım ve satım yapabilmenize olanak verebilmektedir.

Belli dönemler içinde oldukça yüksek ödüller ile hacim deposit yarışmaları ile düzenleyip kullanıcılara birçok avantaj kazandırmaktadır.

Kuvvetli bir referans sistemi ile, üye ettiğiniz her üyenin işlemlerinden belli oranlarda kazanç elde edebilirsiniz. 

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Binance Kullanıcı Yorumları?

Genel olarak Binance kripto para borsası içinde yer edinen birçok satın alan, yapmış olduğu işlemler ile ilgili olarak kullanıcı yorumlarında bulunmaktadır. Bu kullanıcı yorumlarına, web üstünden yapacağınız araştırmalar ile erişme şansı elde edebilirsiniz. Ancak kullanıcı yorumları ile ilgili olarak genel bir ön görüde bulunacak olduğumuzda, birçok kullanan müşterinin bu borsa ile ilgili olarak pozitif görüş belirtmekte bulunduğunu görmekteyiz. Şu sebeple borsa içinde hem güvenlik hem de işlemlerin kolaylığı açısından negatif bir durum yer almamaktadır. 

Yorumlara genel olarak baktığımızda, insanların kripto para alanına girişlerinde ilk olarak tercih etmiş olduğu borsa Binance bulunduğunu söylenmektedir. Bunun haricinde kripto paranın vatanımızda popüler bir hal alması ile borsaya da girişlerin artması ile birçok şahıs sorunsuz bir halde işlem sağlayarak yatırımlarını oldukça büyük miktarlarda kar elde etmiş bulunduğunu da söylemekteler.

Genel olarak bazı kripto para borsaları büyük yükseliş ve düşüş zamanlarında işlemlerin oldukça yavaş çalışmasından dolayı yatırımcılarının da büyük zarara uğramasına sebebiyet vermektedir. Ancak şu anda baktığımızda ise, genel olarak insanların Binance üstünden yapmış olduğu kripto para alım ve satım işlemlerinde oldukça memnun olduğu gözükmektedir.

Ayrıca yalnız kripto para alım ve satım işlemleri için değil, vadeli ve futures işlemleri şeklinde birçok işlem için de Binance borsası kullanılmaktadır. Bu borsa üstünden yorumlara da baktığımızda negatif yorumların oldukça azca olduğu gözükmektedir.

Genel olarak negatif yorumlara göz attığımızda ise, insanların kimlik onayı ile ilgili olarak bazı problemler yaşamakta bulunduğunu görüyoruz. Ancak destek hatları üstünden iletişime geçilerek bu mesele süratli bir halde çözüm bulmaya yardım edebiliyor. Siz de genel olarak Binance kripto para borsası içinde üyelik işlemleri gerçekleştirip işlem yapabilir ve yatırımlarınız hakkında bizlere detaylı olarak bir yorumda bulunabilirsiniz. Genel olarak kripto para borsaları içinde Binance borsasını seçtiğinizde oldukça memnun bir halde hizmet alabileceğinizi sizlere söyleyebiliriz. 

Binance Nasıl Kullanılır?

Binance borsası, genel olarak bitcoin ya da benzeri kripto para birimlerinin alım ya da satım işlemlerini gerçekleştirmeniz için ortaya çıkmış olan bir borsa sistemidir. Bu borsa sisteminin kullanımı oldukça kolaydır. Kullanmaya başlamadan öncesinde bir Binance hesabı açmanız gerekir. Bu hesabı açmak için adımlara bakacak olduğumuzda;

İlk olarak Binance uygulaması, internet sayfası ya da masaüstü uygulaması üstünden siteye giriş yapın.

Daha sonrasında hesap açmak için kaydol alanına girin

Bu alanda yer edinen formu eksiksiz ve doğru bir halde tamamlayın

Hesabın başarıya ulaşmış bir halde açılmasının arkasından kimlik doğrulaması işlemini gerçekleştirin

Bu işlemin gerçekleştirilmesinden sonrasında, bankalar üstünden para yükleyerek kripto para alımı yapın

Aslında yukarıda anlattığımız şeklinde birkaç dakika içinde Binance kripto para borsasına üyelik işlemleri gerçekleştirebilir ve direkt olarak kripto para alımlarına başlayabilirsiniz. Kripto para alım ve satım işlemleri haricinde Binance üstünde yer edinen birçok ürünleri de keşfedebilirsiniz.

İtibari para birimi yatırım ya da çekme işlemlerinizin etkin olması için ilk olarak doğrulama işlemi yapmanız icap ettiğini unutmayalım. Bu işlem genel olarak birkaç dakika içinde tamamlanmakta ve içinde hesap bilgilerinin doğrulanması, kimlik belgesi ve selfie fotoğraf talepleri içermektedir.

Binance hesabınızı güvene almış olduğunuzdan da güvenli olmalısınız. Hesabınızın güvene alınması için borsa oldukça dikkat etmektedir sadece kullanıcı olarak sizin de güvenlik anlamında yapmanız ihtiyaç duyulan bayağı fazla alternatif yer almakta.

İtibari para birimi yatırmak yerine başka cüzdanınız içinde kripto paralarınızı da Binance borsası üstüne aktarabilirsiniz. Bunun için cüzdan kodu kafi olacaktır.

Genel olarak baktığımızda Binance kripto para borsasının kullanımı bu denli kolay olmaktadır. Bunun haricinde birçok seçenek ve yapacağınız işlem borsa üstünde yer verilmiştir. Siz de bu işlemler ile birlikte yatırımlarınızı gerçekleştirebilir ya da kripto para alım ve satım işlemleri yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Ek gelir elde etmenin en güzel şekillerinden birisi olan kripto paralara güvenli bir halde erişmek için derhal Binance’ye üye olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş