Coin Yorum

Binance Referans Kimliği Nedir? 2022

 

Binance Referans Kimliği Nedir?

Dünyanın işlem hacmi en büyük borsası olan Binance kripto para borsasına kullanıcılar kayıt olmak için referans kimliği aramaktadırlar. Yatırımcılarına her mevzuda birçok avantaj sunan Binance kripto para borsasına referans kimliği ile meydana getirilen üyeliklerde kullanıcılar komisyon indirimi kazanarak, kripto para alım ve satım işlemlerinde daha azca ücret ödemektedirler.

Binance dünyanın minimum komisyon alan kripto para borsasıdır. Referans kimliği ile meydana getirilen kayıtlarla beraber düşen komisyon oranları yatırımcılarına avantaj sağlayarak Binance kripto para borsasını tercih etmelerinde mühim bir etken olmuştur. Binance kripto para borsasında referans kimliği kısmına bu kimliği yazarsanız 38902653 alım satım işlemlerinde %20 daha azca komisyon ödersiniz. Kripto para alım ve satım işlemlerinde kullanıcılar kripto para birimi olarak BNB kullandıkları takdirde %25 BNB indirimi yatırımcılara sunulmaktadır.

Binance’de en fazla %20 komisyon indirimi verilir. Size sunduğumuz bağlantı ya da kimlik ile %20 komisyon indirimi alabilirsiniz. Bunu bağlantıya tıkladığınızda bilgilerinizi doldurduğunuz biçim ekranında ya da kimliği yazdığınızda gene aynı ekranda görebilirsiniz. %20 şeklinde ekranda yazacaktır.

%20 + %25 BNB Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Mobil uygulama üstünden kayıt oluyorsanız referans kimliği kısmına bu kimliği yazmanız kafi olacaktır: 38902653

Binance kripto para borsası 2017 senesinde kurulmuştur. Dünyanın en süratli, en güvenilir borsası olan Binance borsası bununla beraber dünyanın minimum komisyon alan borsası olmakta beraber işlem hacmi en büyük olan borsadır. Süratli olmasıyla rakiplerini geride bırakan Binance, kaliteli alt yapısıyla kuruluşundan beri kendisini hızla geliştirerek yatırımcıların olmazsa olmaz tercihlerinden birisi haline gelmiştir. Binance borsasında aynı anda milyarlarca yatırımcının gerçekleştirdiği kripto para alım ve satım işlemleri oldukça süratli bir halde gerçekleştirilmektedir.

Dünyanın minimum komisyon alan borsası olan Binance kullanıcılarına bununla beraber komisyon indirimi de sunmaktadır. Borsanın belirlenmiş referans kimliği ya da kullananların bir başka kullanıcının referans kimliğini kullanarak yapmış oldukları kayıtlarda Binance komisyon indirimi yapmaktadır. Bünyesinde her seviyeden ve her ülkeden milyarlarca yatırımcıyı bulunduran Binance kripto para borsası dünyadaki en fazla kullanıcı sayısına haiz borsasıdır. En azca komisyon oranlarına haiz olması ve işlemlerin süratli gerçekleştirildiği borsa dünyanın bir numaralı borsasıdır.

Kripto para alım ve satımı yapabilmek amacıyla belli kripto para borsalarına üye olan yatırımcılar sunmuş olduğu düşük komisyon oranlarıyla Binance kripto para borsasını tercih etmektedirler. Yurt dışı kaynaklı bir borsa olan Binance Türk yatırımcılarına Türk lirası ile para yatırma ve çekme olanağı sunmaktadır.

Binance Referans Kimliği Nasıl Kullanılır?

Kripto para borsaları kripto paraların yaygınlaşmasıyla birlikte, kripto paraların yada kripto para birimlerinin alım ve satımını yapabilmek amacıyla kurulmuş platformlardır. Piyasada kullanıcılara sunulan oldukça fazla kripto para borsası mevcuttur. Bunlar yurt dışı kaynaklı ve Türk kaynaklı olmak suretiyle ikiye ayrılır. Dünyanın en düşük komisyon tutarına haiz Binance kripto para borsası yurt dışı kaynaklı dünyada öncü bir borsadır. Binance kripto para borsası düşük komisyon ücretlerine haiz olmasının yanı sıra yatırımcılarına elde etmiş olduğu Referans Programı yardımıyla hali hazırda düşük olan komisyon ücretlerine indirim yapabilme olanağı da tanır. Binance kendi sunmuş olduğu referans kimliği ya da kullananların birbirlerine tavsiyesi üstüne elde etmiş oldukları referans ile indirim elde etmiş olur.

Binance kripto para borsasının yatırımcıları için hazırlamış olduğu Referans Programını kullanmak için Binance kripto para borsasına üye olduktan sonrasında hesabınıza giriş yaparak profil seçeneğinden referans bölümünü seçerek referans yüzdesi arttırılır. Ya da Binance kripto para borsasının komisyon indirimlerinden yararlanmak için Binance borsasının 2022 yılı için hazırlamış olduğu kimlik girilmelidir.

Binance kripto borsası 2017 senesinde Changpeing Zao tarafınca kurulmuştur. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz kripto para borsası olan Binance bununla beraber en düşük komisyon oranlarına haiz olmasıyla yatırımcıların ilk tercihi olmuştur. Binance kripto para borsası piyasadaki öteki borsalara gore kuvvetli bir işlemci ve alt yapıya haizdir. İçeriğinde birden fazla ödeme seçeneği barındırır. Dünyanın çeşitli vatanlarında firmalar kurarak popüler ve önder haline gelmiş Binance borsası, her seviyeden ve ülkeden yatırımcıya hitap etmesi bakımından 20’den fazla dil seçeneğine haizdir.

İşlemlerin en süratli gerçekleştirildiği borsa olan Binance borsası aynı anda milyonlarca yatırımcının işlemini gerçekleştirdiği önder bir borsadır. Süratli ve güvenilir bir platform sunmuş olduğu için her seviyeden yatırımcının tereddüt etmeden kullandığı bir borsa olmuştur. Diğer borsalarda komisyon ücretleri Binance kripto para borsasına oranla 10 kat fazladır. Düşük komisyon ücretleri, indirim seçenekleri ve kaliteli bir platform oluşuyla Binance kurulmuş olduğu yıldan bu yana hızla gelişerek dünyanın önder borsası haline gelmiştir. Kullanıcılarına çeşitli fırsatlar sunarak kripto para alım ve satım işlemlerinde güvenli bir platform yaratır.

Binance Referans Kimliği Ne İşe Yarar?

Günümüz dünyasının yatırım araçları eskisinden oldukça daha değişik. Yeni teknolojiler, projeler ve fikirler yatırım dünyasını da derinden etkiliyor. Söz mevzusu etkileşimin ortaya çıkarttığı en mühim fark, artık her insanın yatırım yapabiliyor olması denilebilir. Günümüzde bir tek 100 TL ile dahi yatırım yapabilmek mümkün ve bu yatırımlar ile paradan para kazanarak her gün bir adım daha ileriye gitme şansınız var. Ancak bu doğal olarak ki de her piyasa ve borsa için geçerli olan bir durum değil. Mesela ABD borsaları için bu tip bir şey söz mevzusu olamazken Kripto Para borsaları için söz mevzusu olabiliyor. Biroldukça kripto para borsası oldukça düşük miktarlar ile yatırım yapmanıza olanak sağlıyor ve yatırımlarınızla yaptığınız alım – satım işlemleriniz karşılığında oldukça düşük bir komisyon alıyorlar.

Tabi ki de alınan komisyonlar borsadan borsaya değişim gösteriyor. Bu nedenle kripto para yatırımı yapmak şeklinde bir fikriniz var ise doğru borsayı seçmekle ilgili kafa yormanız icap ettiğini unutmamalısınız. Ancak komisyonlarla ilgili her şey burada bitmedi, bazı Kripto Para Borsaları (örn; Binance) belli şartlar altında sizden oldukça daha düşük komisyonlar almayı kabul edebiliyorlar. Binance Referans Kimliği Ne İşe Yarar sorusu da tam olarak bununla ilgili. Eğer referans kimliği ile üyeliğinizi başlatırsanız yapacağınız alım – satım işlemleri için oldukça daha düşük komisyonlar ödeyebilirsiniz. Bu durum da sizin uzun vade de ciddi anlamda kâr etmenizi elde edecektir.

Hepsi hakikaten de mükemmel, sadece Binance ekosisteminin tek pozitif yanları bu değil. Hâlihazırda aslına bakarsan en düşük komisyonu Binance alıyor. Yani referans kimliğiniz olmasa bile oldukça düşük bir alım – satım komisyonu ödüyorsunuz, sadece doğal olarak ki de işlemlerinizin boyutu arttıkça komisyonlar hakikaten de kayda kıymet bir miktara ulaşmaya başlıyorlar. Bu durum sizin için uzun solukta pozitif yönde olmayacaktır, haliyle referans kimliği ile üye olmanız oldukça mühim.

Binance Ekosisteminin öteki borsalara karşı birçok pozitif yanları bulunduğunu söylemek mümkün. Bilhassa de günümüzde Kripto Para Borsaları ve Güvensizlik ilişkisi ortaya çıkmaya başladı ve bu durum da birçok yatırımcının Kripto Paralara karşı mesafeli olmasına yol açtı. Bu oldukça naturel, birçok dolandırıcılık haberinden sonrasında insanların yoğurdu üfleyerek yemeleri oldukça anlaşılabilir bir durum.

Tabi ki de bu yaklaşım basit ve pek adı duyulmamış borsalar için geçerli oluyor. Günümüzün en büyük Kripto Para Borsası olan Binance bugünlerde 30 Milyar Doları aşkın bir hacme haiz. Oldukça güvenli ve birçok yasal otorite tarafınca durmaksızın denetleniyor. Böylesi bir sistemin bir parçası olmak ve bu sistem içinde yatırımlarınızı yönetmek sizler için oldukça zekice bir karar olacaktır.

Zaten birkaç paragraf ilkin belirtmiştik, Binance komisyon açısından hakikaten de oldukça avantajlı bir borsa. Ancak gene de Binance Referans Kimliği vasıtasıyla oldukça daha düşük bir komisyon ödeyerek alım – satım yapmanız mümkün. İşte bu referans kimliğini iyi mi kullanacağınızla ilgili sual işaretleriniz var ise aşağıdaki adımları takip edin.

Ilk olarak Binance.com adresine gidin ya da Binance uygulamasını indirin. Bu uygulamayı Google Play, App Store ve App Gallery şeklinde uygulama mağazalarından parasız bir halde indirebilirsiniz.

Binance siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliği için birçok kimlik bilgisi, fotoğraf şeklinde verilere gereksinim duyacaktır. Bu detayları eksiksiz bir halde sisteme yükleyin.

Bu detayları girdikten sonrasında son olarak olarak Binance sizden bir referans kimliği isteyecektir. Referans kimliğinizi ilgili bölmeye yapıştırın.

Tüm bu tarz şeyleri tamamladıktan sonrasında Binance uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak ihmal etmeyin, Binance güvenliğe büyük ehemmiyet verir. Bu nedenle bazı işlemleri yapabilmek için çeşitli doğrulamalar yapmanız gerekecektir. Bu doğrulamalar birkaç gün sürebilir, güvenliğiniz için sabırlı olun.

Gerekli onaylamalar da tamamlandıktan sonrasında artık gönül rahatlığıyla Binance kullanabilir, istediğiniz vakit alım – satım yapabilirsiniz. Dünyanın en güvenli Kripto Para borsasına hoş geldiniz.

Tüm bu adımları uygulayarak Binance Referans Kimliğini kullanmış olacaksınız. Bu kimliğin sizin için birçok artısı bulunduğunu bilmelisiniz. Tabi ki de en büyük artısı ödeyeceğiniz alım – satım komisyonlarını ciddi anlamda düşürüyor olması denilebilir. Söz mevzusu işlemleri gerçekleştirirken Binance sizden ne kadar komisyon alacağını size belirtecektir. Vaktiniz olursa söz mevzusu miktarı öteki borsalarla kıyaslayın ve ne kadar düşük bir komisyon ödediğinizi böylece fark edebilirsiniz.

Neden Binance Kullanmalısınız? 

Günümüzün en oldukça malum kripto para borsası Binance. Herkes bunun bilincinde sadece bu basit bir pazarlama numarası mı yoksa hakikaten de Binance ötekilerden oldukça daha iyi mi? Bu probleminin cevabı yatırımcılar için büyük bir ehemmiyet taşıyor. Biroldukça yatırımcı bugün güvenlik mevzusunda bile kafi tatmine ulaşamıyor. Ancak söz mevzusu Binance olduğu vakit durumlar oldukça daha değişik bir boyuta ulaşıyor. Gerek işlem hacmi gerekse bu zamana kadar ortaya koyduğu performans ile Binance artık hepimiz tarafınca tavsiye edilir bir hale geldi. Peki, hakikaten de Binance en iyisi mi? Şimdi bu suali Binance’ın avantajlarına göz atarak yanıtlayalım.

Her geçen gün malum kripto para borsalarının sayısı artıyor ve önümüzdeki süreçte artmaya devam edecekmiş şeklinde görünüyor. Bu durum insanların kripto paralara karşı olan ilgisini idrak etmek için de iyi bir ölçüt. Zaten hali hazırda binlerce kripto para mevcut, bu para birimlerine yatırım yapmak ya da bu yatırımları yönetmek için doğal olarak ki de bir borsaya gereksinim duyuluyor. Ancak burada bazı problemler ortaya çıkıyor, borsalar yaptığınız alım – satım işlemi ve para çekim talepleriniz için sizden belirli yüzdelerle komisyonlar alıyorlar. Borsaların çalışmaya devam edebilmesi için bu komisyonların kesilmesi ne yazık ki bir seçenek değil sadece gene de yüksek komisyonlar yatırımcıları rahatsız edebiliyor.

Bu nedenle iyi bir yatırımcı, hem düşük komisyon alan hem güvenilir hem de kripto para çeşitliliği yüksek olan bir borsa bulmak için çaba göstermeli. Açıkçası tüm bunların birleştiği tek bir borsa var, o da Binance. Bir çok borsa aslına bakarsan güvenlik mevzusunda bile ciddi zafiyetler verebiliyorlar. Ancak söz mevzusu Binance olduğunda güvenlik mevzusuyla ilgili endişelenmeniz ihtiyaç duyulan en küçük bir şey bile yok. Bunun yanında kripto para çeşitliliği oldukça yüksek ve son olarak da oldukça düşük miktarlarda komisyonlar alıyorlar. Şu an için standart komisyon oranı %0,1 oranında ve bu şekilde de duracak şeklinde görünüyor. Ancak ciddi yatırımlar icra eden kişiler için bu komisyon oranı bile fazla olabilir, bu yüzden Binance mükemmel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile referans kimliğine haiz olan hepimiz standart komisyon oranından daha azca bir oranla komisyon ödeyecek. Böylece uzun solukta oldukça avantajlı bir pozisyona geçip ciddi miktarlarda kâr etmiş olmak mümkün olacak.

Peki, Binance Referans Kimliği Nasıl Alınır? Ilk olarak adından da anlaşılacağı suretiyle bu sistem birilerinin size referans olması yöntemiyle çalışıyor. Yani size sözünü ettiğimiz referans kimliğini, bir başka Binance kullanıcısı verebilir. Bu nedenle her insanın Binance Referans kimliği bulması mümkün olamayabiliyor. Ancak sizler için bugün bu kimliklerden bir tanesini paylaşacağız, böylece oldukça daha azca komisyon ödeyeceksiniz. Sonuçta her insanın çevresinde Binance kullanan birileri yok, eğer bu durum sizin için de geçerliyse paylaşacağımız referans kimliğini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Günümüz dünyasının en popüler Kripto Para Borsası olan Binance, yeniliklerle piyasaya güç katmaya ve yatırımcıların işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu tip hamleler, kripto para yaşamına hakikaten de güç katıyor. Bu hamlelerden birisi Binance referans kimliği kampanyası diyebiliriz. Bu kampanya ile hâlihazırda Binance üyeliği olan kişiler, dostlarını çağrı ederek onların daha azca komisyon ödemelerine niçin oluyorlar ve bunun karşılığında belirli ödüller kazanıyorlar.

Yani Binance üyeliğinizi yaparken bir referans kimliğine sahipseniz öteki üyelerden oldukça daha azca oranda komisyon ödeyeceksiniz denilebilir.

Bu komisyon indirimi ilk başta oldukça ufak bir miktar şeklinde görünebilir. Ancak tam da bu aşamada ileriyi düşünerek hareket etmek en mantıklı davranış olacaktır. Sadece birkaç küçük yatırım yaptığınızda kesilen komisyonların miktarı size oldukça ufak gelebilir. Ancak birkaç yıl sonrasında yatırımlarınızı büyütmeye karar verdiğinizde, bu komisyonların artık büyük miktarlara ulaştığını farkına varacaksınız. Bu nedenle üyelik yaparken kesinlikle referans kimliği kullanmayı ihmal etmeyin, ek olarak bu kimliklerden birine haiz değilseniz endişelenmenize gerek yok. Biz, sizler için bir tane referans kimliğine sahibiz. Bu referans kimliği ile Binance üyeliğinizi tamamlayabilir ve böylece yapacağınız işlemlerden oldukça fakat oldukça daha azca komisyon ödeyebilirsiniz.

Binance referans kimliği kullanımının, kullanıcılara büyük avantajlar sağladığından söz etmiştik. Ancak bu kimliği iyi mi kullanmanız icap ettiğini tam olarak bilmiyor olabilirsiniz. Biroldukça şahıs bir tek bu sebepten dolayı bile referans kimliği kullanmayabiliyor. Bu doğru bir yaklaşım değil zira uzun süreler süresince yatırım yapacağınız varsayımında bulunursak daha azca komisyon ödemek oldukça mühim bir detay olacaktır. Bilhassa de ileriye dair hedefleriniz büyükse, ciddi yatırımlar yapmak istiyorsanız kesinlikle bir referans kimliği bulup peşinden bu referans kimliği beraber kaydınızı tamamlamalısınız. Böylece ödeyeceğiniz komisyonun miktarı gözle görülür bir halde düşecek ve para çekerken ya da alım – satım yaparken oldukça daha azca bir ücret ödeyeceksiniz.

Peki, Binance referans kimliği iyi mi kullanılır? Ilk olarak şunu bilmelisiniz ki bu kimliği kendi başınıza edinmeniz mümkün değil. Ancak biz sizler için bir tane referans kimliği paylaşacağız, bu kimliği kullanarak komisyon indirimi edinmeniz mümkün. Şimdi, bu işlemin iyi mi yapılacağına bir göz atalım.

Binance ekosistemi Dünya üstünde bulunan en güvenli kripto para sistemi olarak bilinir. Bu nedenle kayıt işlemlerinin birazcık meşakkatli olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak sabırlı olmalıyız zira bu güvenliğimiz için büyük bir ehemmiyet taşıyor. Binance.com sitesine gidin ya da Binance uygulamasını indirin. Ardından kayıt olma işlemlerini başlatın.

Binance sizden çeşitli bilgilerinizi eklemenizi isteyecektir. Bu bilgilerin içinde TC Kimlik numarası şeklinde oldukça mühim bilgiler de içeriyor. Bilgilerinizi tamamen doğru bir halde eklemelisiniz. Böylece sizden başka asla kimse hesabınıza erişemeyecek.

İstenen tüm detayları ilave ettikten sonra son olarak Binance size referans kimliğiniz olup olmadığını sormuş olacaktır. Orada belirtilen alana sizin için paylaştığımız referans kimliğini girin. Ve işte hepsi bu kadar, artık siz de dünyanın en güvenilir kripto para borsasının bir parçası oldunuz. Ayrıca öteki üyelere gore oldukça daha düşük komisyon ücretleri ödeme avantajını da kaptınız!

Tüm bu aşamaları başarıyla tamamlamış olsanız bile para yatırma yetkisine derhal haiz olamayabilirsiniz. Binance bir tek ve bir tek siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliği için bazı yetkilendirmeleri yapmadan ilkin kimlik onayınızı isteyecektir ve bu işlemler en fazla 1 – 2 saat içinde tamamlanacaktır. Bu aşamayı da geçtikten sonrasında artık istediğiniz kripto paraya yatırım yapabilir ve bu yatırımları rahatça yönetebilirsiniz.

Binance popülerliği sebebiyle kripto para dünyasıyla alakası olmayanlar tarafınca bile bilinir hale geldi. Google Play, App Store ve Huawei App Gallery şeklinde uygulama marketlerinde Binance uygulamasının milyonlarca şahıs tarafınca indirildiğini görüyoruz. Bunun yanında birçok Kripto Para Analiz Uzmanı da çoğunlukla Binance kullanılması icap ettiğini dile getiriyor. Peki, bu popülerlik suni mı? Yoksa hakikaten de Binance hak etmiş olduğu bir şöhrete mi haiz?

Gerçek şu ki Kripto Para yatırımlarınızı yönetebileceğiniz, alım – satım yapabileceğiniz yüzlerce değişik borsa var sadece bu borsaların birçoğu kendince dezavantajlara haiz. Ancak bu durum Binance ekosistemi için geçerli değil, aslına bakarsan Binance da başarısını buna borçlu. Diğer borsalarda olmayan birçok artı özelliğe haiz ve bu özellikleri yardımıyla her gün daha çok insanı ekosistemine çekmeyi başarıyor. Daha fazla insan bu ekosisteme katılıp memnuniyetini belirtiyor ve başkalarının da bu ekosisteme katılmalarına yol açıyorlar.

Güvenlik Altyapısı ile Yatırımlarınız Daima Güvende Olacak!

Bir yatırımcının en büyük korkusu borsaların batmasıdır. Bilhassa vatanımızda birkaç kere bu tip dolandırıcılık faaliyetleri yaşandıktan sonrasında yatırımcıların mevzuya dair kaygıları artmaya başladı. Bu oldukça anlaşılabilir bir kaygı sadece bunun önüne geçmekte mümkün. Eğer Binance kullanıcısıysanız bu şekilde bir kaygınızın olması mümkün değil. Şu sebeple Binance birçok hukuk şirketi tarafınca denetleniyor ve artık otoriteler tarafınca tamamen denetim altına alınmış durumda. Gerçekten de Binance şeklinde bir ekosistemin tek bir kişinin tasarrufunda olması mümkün değil, bu yüzden yatırım yaparken gözünüzün arkada kalmasına gerek yok!

Biroldukça Borsada Yer Almayan, Yüksek Potansiyelli Kripto Paralara Yatırım Yapma Fırsatı!

Günümüz kripto para borsalarının en büyük problemlerinden bir diğeri de kripto para çeşitliliği açısından zayıf kalmaları. Binance şu an da bile 100’den fazla kripto para birimine ev sahipliği yapıyor. Bu oldukça büyük bir avantaj, bu pozitif yanları iyi kullanırsanız Binance ekosistemine yeni eklenmiş kripto para birimlerine mantıklı yatırımlar yaparak birkaç gün içinde x10 ve hatta x20 şeklinde kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak basit bir borsa söz mevzusu olduğu vakit potansiyeli yüksek kripto para birimlerinin eklenmesi oldukça vakit alıyor ve siz yatırımınızı yapana kadar söz mevzusu kripto para aslına bakarsan potansiyelini gerçekleştirmiş oluyor. İşte tam da bu durumu yaşamamak için Binance kullanmalı ve çeşitli kripto paralara erişim sağlamalısınız.

Düşük Komisyon Oranları ile Yatırım Yapmak İçin Bir Dolu Para Ödemenize Gerek Yok!

Biroldukça Kripto Para Borsası para çekim işlemi ve alım – satım işlemleri için sizden komisyon alacaktır. Bu komisyonlar hakikaten de oldukça yüksek seviyelere ulaşabiliyorlar. Haliyle yatırımlarınızı yönetmek için bir dolu para ödemeniz gerekebiliyor. Bu tip bir durumla karşılaşmamak için Binance kullanmalısınız zira Binance komisyon oranı bir tek %0,1 ve eğer referans kimliği de kullanırsanız daha da düşüyor. Böylece uzun vade de yaptığınız yüksek bütçeli yatırımlar için oldukça daha azca komisyon ödeyeceksiniz ve kârınızı paylaşmak zorunda kalmayacaksınız.

Yatırım Yaparken Sorun Yaşamamanız İçin Biroldukça Farklı Ödeme Yöntemi Mevcut!

Devletimizde Paypal adında olan online finans sisteminin dönem dışı kalmasıyla birlikte çeşitli borsalara erişim ne yazık ki oldukça zorlaştı. Çeşitli alternatif yöntemler geliştirilmiş olmasına karşın bu yöntemler yeterince ergonomik değil. Paranızı birkaç aracı kuruluşa teslim etmeniz gerekebiliyor ve bu kuruluşlar sizden ciddi komisyonlar alacaklar. Böylesi durumlar kârınızın averaj olarak %5’inden vazgeçmenizi gerektirecektir. Ancak bu tip şeyler Binance ekosisteminde yok. Binance kullanıcılarını mağdur etmemek için oldukça çeşitli ödeme şekilleri kullanıyor ve hiçbir aracıya gerek kalmadan paranızı çekmenizi ya da yatırmanızı sağlayabiliyor. Böylece kârınızı hiçbir aracı kuruluşla paylaşmanıza gerek kalmıyor!

Küresel Bir Pazarda İşlem Yapın, Devasa İşlem Hacminin Bir Parçası Olun!

Günümüz kripto para dünyası işlemlerinin oldukça büyük bir kısmı Binance üstünden gerçekleştiriliyor. Devasa bir işlem hacmi mevcut ve bu yüzden işlemleriniz inanılmaz bir hızla gerçekleşiyor. Satışa koyduğunuz kripto para varlıklarınızı almaya gönüllü olan dünyanın değişik yerlerinden milyonlarca insan var. Binance ekosistemine kayıt olduğunuzda Kripto Para dünyasının merkezinde yer alacaksınız. Böylece oldukça çeşitli avantajlar, düşük komisyonlar ve güvenli tecim şeklinde birçok faydayı hiçbir extra ücret ödemeden elde edebileceksiniz.

İşte tüm bu avantajlar bizlere gösteriyor ki Binance hakikaten de şu anda mevcut olan borsaların en iyisi. Bu nedenle eğer kripto para yatırımı yapmak şeklinde bir fikriniz var ise kesinlikle bunu Binance üstünden yapmanız icap ettiğini ihmal etmeyin. Biroldukça öteki borsa da mevcut sadece uzun devam eden kesintiler, yetersiz alan kişi hizmetleri ve işlem hacminin düşüklüğü şeklinde nedenlerden dolayı bu borsalar size istediğinizi veremeyecekler. Binance ekosisteminde bu tip problemler yaşanmadığı şeklinde sözünü ettiğimiz avantajların hepsi de mevcut. Hemen şimdi sizler için paylaştığımız referans kimliği ile Binance ekosistemine kayıt olun ve tüm avantajlardan parasız bir halde faydalanın!

Binance Dünyanın En Güvenilir Kripto Para Borsasıdır! 

Tarafsız çözümleme şirketleri tarafınca yapılmış olan araştırmalar gösteriyor ki Binance günümüz dünyasının en güvenilir Kripto Para Borsası. Gerçekten de son yıllarda Binance ile ilgili herhangi bir yatırımcı tarafınca yapılmış en küçük bir güvenlik şikâyeti dahi yok. Neredeyse dünyanın her yerinde hizmet veren bir borsa söz mevzusu olduğu vakit bu oldukça şaşırtıcı bir durum ve başka bir örneği de yok. Bu açıdan bakıldığında Binance hakikaten de rakiplerinden oldukça daha ileride diyebiliriz.

Binance Sizden Yüksek Komisyonlar Almaz! 

Çeşitli kripto para borsaları müşterilerinden yüksek oranda alım – satım komisyonları alıyorlar. Bu kimi borsalarda %2 şeklinde oranlara dahi çıkabiliyor. Ancak aynı durum Binance için geçerli değil, gene de Binance yüksek kullanıcı sayısı sebebiyle düşük komisyon almasına karşın öteki borsalardan oldukça daha çok kazanabiliyor. Bu yatırımcılar için, bilhassa de Balina olarak malum büyük yatırımcılar için oldukça mühim. Şu sebeple hakikaten de yüksek komisyonlar ödemek yatırımlarınızı yaparken sizi fena etkileyebilir ve bir tek aracı olan bir borsanın yüzlerce dolarınızı alması rahatsız olmanıza yol açabilir.

Binance Oldukça Çeşitli Kripto Paralara Ev Sahipliği Yapar! 

Devletimizde etkinlik gösteren BTCTürk son günlerde yaşanmış olan uzun soluklu aksamalar haricinde pek bir eleştiriye maruz kalmadı. Ancak birçok Türk yatırımcı gene de Binance tarafında yatırım yapmayı tercih ediyor. Bunun sebebi ne? Şu sebeple insanoğlu çeşitli kripto paralara yatırım yaparak büyük bir havuzda işlemlerine devam etmek istiyorlar. Ancak bu bir tek Binance için geçerli, içinde yüzlerce kripto para birimini barındırıyor ve bu açıdan bakıldığında hakikaten de rakiplerinden oldukça daha iyi bir konuma haiz. Eğer sizde yatırımlarınızı çeşitlendirmek, yeni çıkan kripto para birimlerine yatırım yapmak ve fırsatları öteki yatırımcılardan oldukça daha süratli bir halde değerlendirme şansına haiz olmak istiyorsanız Binance kullanmanız sizin için oldukça iyi bir hamle olacaktır. Burada Shiba Coin örneğini verebiliriz. BTCTürk şeklinde çeşitli borsalara potansiyeline ulaştıktan sonrasında eklenmiş olan bu kripto para birimi, Binance ekosistemine potansiyeline ulaşmadan ve yükselmeden oldukça daha ilkin eklenmişti. Bu tip fırsatları kaçırmamak için Binance kullanmalısınız.

Kaldıraçlı İşlemler mi? Evet BİNANCE! 

Borsada düşük ana para ile yüksek kâr elde etmek isteyen hepimiz kaldıraçlı işlemlerin ne işe yaradığını bilir. Evet, riskli olabilir. Ancak gene de büyük kazançlar elde etmek ve çeşitli maceralara atılmak istiyorsanız Kaldıraçlı İşlemler sizin için oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Biroldukça kripto para borsasında, mesela BTCTürk borsasında, kaldıraçlı işlemler yapmanıza olanak sağlanmaz. Bu da bir tek elinizdeki ana para ile işlem yapmanıza neden olur. Ancak Binance aracılığı ile tamamen güvenli bir halde Kaldıraçlı İşlemler yapabilir ve oldukça kısa sürede yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz.

Tüm bunların yanında Binance ekosisteminin mükemmel ve karmaşık olmayan arayüzü, para aktarma ve çekim kolaylığı, iki faktörlü kimlik doğrulama sistemi şeklinde birçok değişik pozitif yanları da mevcut. Bu avantajların her birinden yararlanmak için Binance sistemine kayıt olabilirsiniz. Ancak kayıt olurken referans kimliği kullanmayı ihmal etmeyin. Referans kimliklerinin yeni kullanıcılar için büyük yararları var, bilhassa de aslına bakarsan hâlihazırda düşük olan komisyon oranını daha da düşürmek istiyorsanız referans kimlikleri sizin için oldukça avantajlı olacaktır.

Binance Referans Kimliği Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kripto Para Borsalarının işleyiş sistemleri aslen oldukça basittir. Yaptığınız her işlem için ve çoğu zaman de her para çekim işleminiz için sizden belirli bir komisyon alınır. Biroldukça Kripto Para Borsası ve Binance da para yatırırken komisyon almaz sadece para çekerken ve yatırım yaparken komisyon ödemenizi sağlarlar. Bu komisyonlar vakit içinde siz yatırımlarınızı arttırdıkça daha büyük miktarlara ulaşır. (Binance komisyon oranı %0,1 olarak belirlenmiştir ve rakiplerine gore oldukça düşük olduğu söylenebilir.)

İşte Binance Referans Kimliği kullanma işlemi de tam olarak burada devreye giriyor. Eğer size vereceğimiz Binance referans kimliği kullanırsanız normalde ödeyeceğinizden oldukça daha düşük bir komisyon ödüyorsunuz. Bu durum aslen 100 TL tutarındaki bir yatırım için görünmez bir tesir yaratabilir. Ancak sonuçta hepimiz bu borsaya ve kripto para yaşamına başarıya ulaşmış olmak için giriş yapıyor. Zamanla kazanacağınız paranın ve yatırım yapacağınız paranın miktarının artması gerekiyor. Eğer doğru hamleleri yapmış olursanız ve işler de yolunda giderse bir süre sonrasında oldukça daha yüksek miktarlarda yatırımlar halletmeye başlayacaksınız ve işte o günler vardığında artık bu kadar oldukça komisyon ödemek istemediğinizi farkına varacaksınız.

Aslına bakarsanız Binance aslına bakarsan sizin için oldukça düşük komisyon oranları belirliyor. Ancak gene de para çekimi ve yatırım esnasında alınan komisyonlar göz önüne getirilmiş olduğu vakit toplamda ortaya büyük bir kıymet çıkabiliyor. Bu nedenle Binance Referans Kimliği kullanmak birçok yatırımcı için bilhassa de uzun vade de oldukça büyük bir ehemmiyet taşıyor. Birkaç yıl yatırımlar yaptıktan, kâr ettikten ve yatırımlarınızı büyütme sonucu aldıktan sonrasında ödediğiniz komisyonlara göz attığınızda söz mevzusu miktarın hiçte küçümsenmeyecek bir seviyeye ulaştığını görmüş olacaksınız.

Bu nedenle sizler için paylaşacağımız Binance Referans Kimliğini kullanmayı ihmal etmeyin. Bu kimlik kimliği yardımıyla oldukça daha düşük komisyonlar ödeyeceksiniz ve değişik zamanlarda çeşitli avantajlardan yararlanma imkânı elde edeceksiniz. Açıkçası ilk kere üyelik yapıyorsanız bu üyelik süreci size birazcık meşakkatli gelebilir. Ancak ihmal etmeyin, tüm bu süreç yatırımlarınızın itimat içinde tutulabilmesi ve sizden başka asla kimsenin yatırımlarınıza erişememesi için inşa edildi ve şimdiye kadar da başarıya ulaşmış bir halde çalıştı. Bu yüzden birazcık sabırlı davranın ve kısa süre içinde üyeliğinizi tamamlayın. Üyelik aşamalarının en sonuncusunda Referans Kimliğinizi kullanabileceğiniz alanla karşılaşacaksınız, bu alana ilgili kimliği girin ve avantajlardan da yararlanmayı dikkatsizlik etmeyin.

Dünyanın en düşük komisyon tutarına haiz olan Binance kripto para borsası bununla beraber kullanıcılarına Binance Referans kimliği ile kripto para alım ve satım işlemlerini gerçekleştirirken ödeyecekleri komisyon ücretleri için indirim kazanmalarına olanak sağlar. Aynı anda milyonlarca işlemin gerçekleştirildiği, en yüksek işlem hacmine haiz kripto para borsası Binance, yatırımcıları için kolay ve kullanışlı bir platformdur. Bünyesinde yüzlerce kripto para birimi bulundurması sebebiyle kripto para çeşitliliği en fazla olan borsalardandır. Yatırımcıların istedikleri kripto para birimi ile kripto para ticareti yapabilmeleri, güvenli ve süratli olması bakımından dünyadaki birçok yatırımcı Binance’i tercih etmektedir.

Binance Referans Kimliği ve Binance referans kimliği yatırımcılarına komisyon oranlarında indirim sağlar. Yatırımcılar daha düşük komisyon öder. Binance kripto para borsası dünyanın en süratli ve güvenilir borsasıdır. Bu borsada alt limitler azdır. Uygulama ara yüzü kalitelidir. Kullanıcı dostu bir uygulamadır. Sistem hatalarının ve giriş sorunlarının minimum görüldüğü kripto para borsasıdır.

Dünyadaki ilk kripto para birimi Bitcoin’dir. Bitcoin dünyada en oldukça işlemin yapıldığı kripto para birimidir. Bitcoin ile en oldukça işlemin yapıldığı platform Binance kripto para borsasıdır. Binance kripto para borsası en yüksek işlem hacmine haiz oluşu sebebiyle Bitcoin kripto para ticaretinin en oldukça yapıldığı kripto para borsasıdır. Binance borsası yüzlerce kripto para birimini destekleyen bir borsadır.

Rakiplerine gore düşük komisyon oranlarına haiz Binance borsası desteklediği kripto para birimlerini sıralamadan birçok aşamadan geçirerek güvenli projeleri sıralama haline getirmektedirler.

Binance kripto para borsası itimat veren profili ve yatırımcılarına sunmuş olduğu imkanlarla piyasada önder bir borsadır. Rakip borsalarda bulunmayan hız ve işlevsellik Binance borsasında fazlasıyla mevcuttur. Dünyanın en gelişmiş ve yenilikçi kripto para borsasıdır. En yüksek işlem hacmi ebatlarına haizdir. Yatırımcılarına düşük komisyon oranları ve çeşitli indirimler sağlar. Diğer platformlarda bir çok kripto para birimi olmadığından yatırımcılar tarafınca daha çok tercih edilmektedirler. Türk kullanıcıları için de Türk lirası ile para yatırıp çekme ve Türkçe dil alternatifi sunmaktadır. Türk kripto para borsalarında komisyon ücretleri Binance kripto para borsalarındaki komisyon ücretlerinden 10 kat daha fazladır.

Binance Referans Kimliği İle Üye Nasıl Olunur?

Dünyanın en yüksek işlem hacmine haiz kripto para borsası Binance borsasıdır. Süratli ve güvenilir oluşuyla dikkat çeken bir borsa olmasının yanı sıra dünyanın en düşük komisyon ücretlerine haiz kripto para borsasıdır. Kripto para alım ve satımının yapıldığı bir kripto para borsası olan Binance kullanıcılarına kayıt yaparken sunmuş olduğu Binance Referans kimliği ile komisyon indirimi vermektedir.

Binance kripto para borsasına kayıt olurken referans kimliğini girerek kayıt olan yatırımcılar kripto para alım ve satım işlemlerinde indirimlerden yararlanmak için ödemiş oldukları komisyon ücretlerini hemen sonra geri ödeme şeklinde almaktadırlar. Binance kripto para borsasına kayıt yaptırırken e posta ve gizyazı girildikten sonrasında bir alttaki kutucukta yer edinen referans kimliği yazan alana referans kimliği girilir. Bu referans kimliği yardımıyla kullanıcıya yapılacak komisyon indiriminin ne kadar olduğu belirlenmektedir.

Türk kullanıcılar için de imtiyaz sunan Binance kripto para borsası Türk yatırımcılar için referans kimliği ile hesap oluşturma seçeneği sunmaktadırlar. Binance kripto para borsası Türk kullanıcıları için Türk lirası ile para yatırıp çekme fırsatı verir. Dünyanın çeşitli vatanlarında şirketi bulunan Binance kripto para borsasının Türkiye sınırları içinde de şirketi bulunmaktadır. Binance borsasında Türkçe dil seçeneği de dahil olmak suretiyle çeşitli dillerde dil seçeneği bulunmaktadır.

Dünyanın minimum komisyon tutarına haiz olan Binance kripto para Türk kullanıcılar için de ilk tercihtir. Türk kripto para platformlarında komisyon ücretlerinin fazla oluşu ve sistemlerinin yavaş işlemesi Türk kullanıcıları da Binance kripto borsasına kayıt olmaya teşvik etmektedir. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz borsası olan Binance 2017 senesinde kurulmuş ve kısa sürede dünyada popüler hale gelmiştir. Biroldukça değişik şekillerde ödeme seçeneği sunar.

Binance kripto para borsasında referans kimliği kayıt aşamasında kullanılan bir kimliktir. Binance borsasının kendi belirlediği ya da kullananların bir başka kullanıcının referans kimliğini alarak kayıt olması, komisyon indirimlerinden faydalanmasını sağlar. Kayıt aşamasında kullanılan referans kimliği kripto para borsasında alım ve satım yaparken komisyon indiriminden yararlanmak ve referans kimliği ile kayıt ettirdiğiniz yatırımcılar vasıtasıyla para kazanmak için avantaj sağlamaktadır.

Binance Referans Kimliği Avantajları Nelerdir?

Günümüzde kripto paraların popülerlik kazanmasıyla birlikte ortaya çıkan kripto para borsaları, yatırımcıların kripto para birimleriyle alım ve satım yapabildikleri platformlardır. Yüzlerce kripto para birimleri bulunmaktadır. İlk kripto para Bitcoin’dir. Bitcoin kripto para birimi dünya üstünde en oldukça alım ve satımın yapıldığı kripto para birimidir. Bitcoin kripto parasının ticareti en fazla Binance kripto para borsasında yapılmaktadır. Bitcoin ticaretinin yapılabilmesi için lüzumlu olan platform özellikleri hız, kripto para çeşitliliği ve yüksek işlem hacmidir.

Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz kripto para borsası olan Binance bünyesinde yüzden fazla çeşitte kripto para birimi barındırmaktadır. Yüzlerce kripto para birimini destekleyen Binance borsası bununla beraber dünyanın en düşük komisyon ücretlerine haiz borsasıdır. Binance kripto para borsasına referans kimliği ile kayıt olunduğunda komisyon ücretlerine indirim yapılmaktadır. Kullanıcılarına birçok alanda kolaylıklar ve olanaklar sunan Binance kripto para borsası referans kimliği ile kayıt olunduğunda komisyon indirimi de yapması dolayısıyla yatırımcıların bir numaralı tercihi haline gelmiştir.

Binance borsasının sunmuş olduğu referans kimliği ile kayıt olmak kullanıcılara avantaj sağlar. Kayıt olurken kullanılan referans kimliği Binance kripto para borsasında, kripto para alım ve satım yaparken komisyon indiriminden yararlanmak ve referans kimliği ile kullananların kayıt ettirdiği bir başka kullanıcı vasıtasıyla para kazanabilmeleri için avantaj sağlamaktadır. Binance borsası dünyanın en güvenilir ve süratli borsasıdır. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz olması dolayısıyla aynı anda milyarlarca işlem gerçekleştirilmektedir. Yapılan para transferlerinin hızla gerçekleştirildiği Binance kripto para borsası güvenli ve teknik sıkıntıların minimum yaşandığı borsadır.

İşlem hızı, güvenli oluşu, kullanıcı dostu olması Binance kripto para borsasının oldukça fazla kullanıcı tarafınca tercih edilmesi ve her gün binlerce kullanıcının bu platforma kayıt olmasına olanak elde etmiştir. Dünyadaki en fazla kullanıcıya haiz kripto para borsasıdır. Milyonlarca işlemin aynı anda oldukça süratli bir halde gerçekleştiği önder bir borsadır.

Etiketler: binance referans kimliği, binance referans kimliği isteğe bağlı, referans kimliği binance, binance referans kimliği ne işe yarar, binance referans kimliği iyi mi kullanılır

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş