Coin Yorum

Bitcoin SV (BSV) nedir; BSV coin nasıl alınır; Geleceği var mı?

Bitcoin SV (BSV) nedir? Bitcoin SV (BSV) coine yatırım yapılır mı? BSV’nin geleceği var mı? Bitcoin SV yorum haber ve analizlerine beraber bakalım.

Bitcoin SV BSV coin

Bitcoin SV nedir?

Bitcoin SV BSV coin, Craig Wrigh’ın haiz olduğu nChain şirketi tarafınca uyarlanan bir kripto para birimidir. Craig Wrigh ve ekibi, BSV’yi 16 Ağustos 2018’de duyurmuş ve projelerini gerçek Bitcoin’i geri getirme girişimi olarak tanımlamışlardır.

BSV coin’nin genel amacı Bitcoin’in orijinal ilkelerine içtenlikle bağlı kalmaktır. Ancak ortada aşılamayan bir mesele vardı. O da Bitcoin Cash’in varisinin kim olacağıydı. Craig Wrigh önderliğindeki BSV ve Amaury Séchet liderliğindeki Bitcoin ABC ekibi bu mevzuda çetin bir mücadeleye girişti. Uzun devam eden ve finansal bilinmezlikler içeren bu savaşım sonunda, BSV coin pes ederek, unvanı Bitcoin ABC’ye verdi.

Bu savaşım esnasında her iki tarafta ortamı yumuşatma çağrıları geldi. En sonunda BSV’nin temsilcisi Calvin Ayre, bu savaşın son bulmasını ve yola Bitcoin SV olarak devam etmek istediklerini dile getiren bir röportajla vakaya noktayı koydu.

‘Bizim açıkça tanımlanmış ve hedeflerimizin belli olduğu bir yolumuz var. Bu nedenle yolumuza ayrı olacak devam edip ekosistemimizi büyütmeye devam edeceğiz.’

BSV’nin Bitcoin Cash’den farkları nedir?

  • İşlem boyutu açısından BSV’nin boyutu 128 MB’dir. Orijinal BCH ise 32 MB’dir.BSV’nin bir öteki pozitif yanları ise, Bitcoin Cash’e oranla oldukca daha düşük işlem tutarına haiz olmasıdır

BSV’nin etkin bir kullanım alanı var mı?

Bitcoin SV’nin oldukça geniş bir cüzdan ağı vardır. Gibi hizmetlerle kullanabilmektedir. Bu da BSV’yi, kripto paraları günlük hayatta kullanmak isteyen bireyler için çekici kılmaktadır.

BSV  coin niçin oldukca gündem oldu?

Bitcoin SV’nin olaylı hard forku haricinde, medyada çokça yer bulmasının iki temel sebebi vardır.

Bunlardan biricisi; Bitcoin SV kurucusu Craig Wrigh’ın, kendisinin gerçek Satoshi Nakamoto bulunduğunu duyuru etmesidir. Wright’ın bu iddiası kanıtlanabilir gerçek temellere dayanmasa da, kripto para gündeminde oldukça yoğun yer bularak, BSV’nin borsalarda sansasyonel çıkışlar yapmasına niçin olmuştur.

İkinci niçin ise Craig Wright’ı oldukça zor duruma sokan Davit Kleiman’ın ailesiyle içinde geçen dava mevzusudur. Davit Kleiman vefatından ilkin sahibi olduğu BTC’lerini yatırım yapması amacıyla Craig Wright’a verdiğini ileri devam eden aile, Wright’ın bu Bitcoin’leri geri vermediğini iddia etmiştir. Mahkeme sonucunda Craig Wright, 500.000 BTC ödemeye mahkum edilerek büyük bir darbe yemiştir.

BSV coin

BSV coin güncel fiyatı

Bitcoin SV güncel fiyatı: $ 54.83

Bitcoin SV market cap kıymeti nedir?

Bitcoin SV BSV coin market cap kıymeti: 1.041.104.185 USD

Bitcoin SV maksimum arzı nedir?

Bitcoin SV maksimum arzı: 21.000.000 BSV

Bitcoin SV dolaşımdaki arzı nedir?

Bitcoin SV BSV coin dolaşımdaki arzı: 19.061.770 BSV

Bitcoin SV BSV coin ATH’si nedir?

Bitcoin SV BSV coin ATH’si 491,64 USD (16 Nisan 2021)

 Canlı BSV fiyatı: $ 54.83

İlgili: Bitcoin SV BSV coin fiyat tahmini