Coin Yorum

Bitexen Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Bitexen Nedir?

Devletimizde genel olarak hizmet vermekte olan birçok dijtal varlık alım ve satım borsası bulunmaktadır. Bu borsalar içinde yer almakta olan Bitexen, kripto para alım ve satım için geliştirilen bir tecim platformu olarak yer almıştır. Devletimizde kurulması ile birlikte vatanımızda de bayağı fazla adını duyuran, birçok Türk kullanıcıya hizmet vermekte olan Bitexen, tamamen yerli mühendislerin girişimleri ile geliştirilmiş olan bir sistem olarak etkinlik göstermektedir. İstanbul Ticaret Odası’na da kaydı bulunan bu platform, yeni özellikleri ile birlikte birçok olanak ve fırsatlar yaratmaktadır. 

Bitexen borsası, Bitcoin, Ethereum, Stellar, XRP, şeklinde yaygın kullanılan kripto paraların ve de daha birçok sanal paranın altcoinlerini güvenli bir halde alım satılabilmesine olanak tanımakta olan bir kripto para borsası olarak hizmet sağlar. İtibari para birimleri olarak türk lirasını ya da usdt olarak adlandırılan tether kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Bunları yapmak için Bitexen kripto para borsası üstünden hesap oluşturabilir, piyasa içinde üç değişik komut tipi ile işlemlerinizi süratli bir halde gerçekleştirebilirsiniz.

Borsa içinde yer edinen kripto birimi Exen Coin ile birlikte haftalık bazı dönemler içinde komisyon iadesi alabilirsiniz. Hesabınızdaki Exen coin varlıkları ile oldukça düşük komisyon oranları ile işlem gerçekleştirme imkanı da yakalamış olacaksınız. Bunun haricinde spor kulüpleri, DeFİ  ve NFT şeklinde birçok değişik kripto para birimlerini de cüzdanınıza ekleyebilme şansınız bulunuyor.

Genel olarak bakacak olduğumuzda, Bitexen platformu mahalli olarak kurulan ve kripto para işlemlerine müsaade eden bir borsa olarak yer almıştır. Ancak oldukça büyük yatırımlarınız adına, yatırımlarınızın güvenli bir halde korunabilmesi adına Bitexen borsası yerine Binance borsasını seçmek daha sıhhatli olacaktır. Zira dünyada en fazlaca kullanıcısı bulunan ve en fazlaca işlem hacmine haiz olan kripto para borsası Binance, birçok fırsatı sunması haricinde oldukça iyi bir halde korunabilen borsalar içinde yerini almıştır. Bu nedenle yatırımlarınızın büyük bir kısmını Binance borsası üstünden işleme koymalısınız. Binance üyeliği açmak için ise yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden komisyon indirimli bir halde kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Bitexen Ne İşe Yarar?

Bixen üstünden girişinizi yapmış olup, üyelik işlemlerinizi başarı göstermiş bir halde tamamlamanızın peşinden tam olarak ne işe yaradığından sizlere bahsedebiliriz. Bitexen borsası, kripto paraların alım ve satım işlemleri yapabilmenizi elde eden bir aracı şirket olarak vazife sağlamaktadır. Üye olan kişiler, hangi para birimi üstünden alım ya da satım yapacaksa bu tarz şeyleri belirleterek yatırım tutarı girmelidir. Daha sonrasında meydana getirilen bu işlem sonucunda belli bir sıraya alınacak ve işlemleriniz kısa bir süre dilimi içinde gerçekleştirilmiş olacaktır. Bu sırada sizin yapacağını herhangi bir ek işlem olmaması haricinde, yatırım ile ilgili öteki işlemleriniz var ise, bu tarz şeyleri hayata geçirmeye devam edebilirsiniz. Kişiler, komut verdiğiniz değerin aşılması durumunda otomatik bir halde satılacak olarak komut de verebilme durumları bulunmaktadır. Bunun haricinde en uygun bir halde alım sağlamak için ise, belli bir alt tutara erişmesi koşulunda alım şeklinde bir komut de verilebilmesi mümkündür.

Alım ve satım işlemleri adına kullanıcılar belli emirler ile de büyük fırsatlar elde edebilmektedir. Bu emirler ile birlikte kullanıcılar tarafınca oluşturulmakta olan alış ve satış işlemleri adına kripto para birimlerine gore bazı farklılıklar yer alabilmektedir. Bu anlamda sektörün iyi bir halde takibinin gerçekleştirilmesi, bununla birlikte daha iyi bir kazanç sağlanabilmesi mümkündür. 

Bitexen genel olarak ülkemiz çapında hizmet sağlamakta olan kripto para borsaları içinde yer almıştır. Ancak siz de eğer kripto para yatırımlarınıza yeni başlıyorsanız, bu anlamda yatırımlarınızın daha doğru ve güvenli bir halde değerlenmesi anlamında Binance kripto parasını tercih edebilirsiniz. Dünyada kullanılmakta olan en büyük kullanıcı ve hacme haiz olan bu borsa, üyelerinin kripto para alım ve satım işlemleri sağlaması adına en kaliteli borsa olarak yer almıştır. Hem mobil uygulama, hem de internet sayfası üstünden kolay ve süratli bir halde işlem sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde yüzbinlerce kullanıcıya haiz olması ile de, alım ve satım emirlerinizin daha kolay bir halde gerçekleştirilmesini sağlayabilecektir. Sizde yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden derhal Binance borsasına kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bitexen Nasıl Kayıt Olunur? 

Biexen borsasına üye olmak için, oldukça kolay bir işlem yapmanız gerekiyor. İlk olarak internet sayfası üstünden ya da mobil uygulamadan Bitexen borsasına giriş yapmalısınız. Daha sonrasında hesap oluşturma adımlarını doğru bir halde tamamlamalı, kayıt formunu eksiksiz ve doğru bir halde doldurmalısınız. Kripto para alım ve satım işlemleri gerçekleştirmek için ilk olarak bu adımları doğru bir halde gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kayıt işlemlerinizi doğru bir halde yaptığınızda kripto para işlemlerinizi sağlayabilirsiniz. Bitexen kayıt aşamalarını daha detaylı bir halde anlatacak olduğumuzda;

Bitexen resmi web sitesi üstüne giriş sağlamanızın peşinden giriş kısmından hesap oluşturma sekmesine giriş yapmalısınız. 

Daha sonrasında oluşturulan sayfa üstünden yer edinen mail adresi kısmını doldurmalısınız.

Mail adresi girişinin peşinden gelen biçim üstünden Adı Soyadı, Şifresi, ve yer edinen siyaset ve gizlilik şartlarına kabul ederek onaylamanız gerekiyor.

Bu işlemlerinizin peşinden üyelik işlemlerinizi tamamlamış oluyorsunuz. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasından sonrasında ise mail adresinize gelecek olan onay kodunuzu girmeniz ya da onay linki ile giriş yapmalısınız.

Üyelik onayının peşinden sistem içinde istediğiniz zamanda oturuma açabilir ve bu kullanıcılar ile işlem yapabilirsiniz. 

Tüm bunların haricinde, üyelik işlemlerinizin tamamlanmasından sonrasında da kimlik ve adres doğrulaması yapmanız gerekiyor. Bunların, hesaplarınızda herhangi bir sınırlama olmadan işlem yapılabilmesi adına istenilen bazı belgeler olarak içeriyor. Sadece bu borsa ile geçerli olmamakla birlikte, vatanımızda yer edinen dijital varlık kanunları çerçevesinde hizmet vermekte olan her borsanın kimlik isteme zorunluluğu yer almıştır. Bu nedenle tüm kripto para borsalarına üyelik işlemlerinde kimlik vereceğinizi söyleyebiliriz.

Genel olarak  kolay bir halde kayıt olarak işlem yapabileceğiniz öteki bir kripto para borsası ise Binance’dir. Süratli bir halde işlem yapılabilme imkanının haricinde, güvenilir bir halde yatırımlarınızı saklayabileceğiniz borsalar içinde yerini almaktadır. Bu anlamda süratli bir halde üye olup siz de birçok kripto paraya güvenilir bir halde yatırımda bulunmak istiyorsanız, Binance borsasını tercih edebilirsiniz. Üyelik işlemleri için yazımızda da yer edinen bağlantı üstünden direkt olarak komisyon indirimli giriş sağlayabilirsiniz.

Bitexen Avantajları Nelerdir?

Bitexen kripto para borsası içinde birçok avantaj örnek olarak gösterilebilir. Bunlardan biri genel olarak güvenlik amaçlı olarak kullanılmakta olan uygulamalar ve kripto para varlıklarınızın güvence altına alınması olarak söylenebilir. Bunun haricinde sistemin kolay ve erişebilir bir ara yüzü olması da, sunulan bir öteki avantaj olarak gösterilebilir. Piyada içinde yazılmış olan algoritmalar ya da kendi algoritmalarınız için kullanılması adına API destekleri ve fazlaca daha fazlasının yer almakta olduğu hizmeti ile birçok pozitif yanları sunmaktadır.

Borsanın kendine ilişik olan kripto parası Exen coin ile ödenmekte olan komisyon ücretlerinde indirim sağlama şeklinde fırsatlar da sunabilmektedir. 10 exen ve daha fazlasını cüzdanınızda barındırdığınız takdirde, komisyon oranının %10’u, 20 exen ve daha fazlasını cüzdanında barındıran kullanıcılar %20, 100 exen ve daha fazlasını cüzdanında barındıranlar ise %50 oranlarında haftalık ödemiş olduğu komisyon ücretlerini geri iade edilmektedir.

Süratli ve rahat bir yapısının bulunması ile oldukça kolay bir halde anlaşılabilen Bitexen, mobil uygulaması ile de daima kripto para analizlerinizi gerçekleştirmenize olanak tanımaktadır. Bunun haricinde verdiğiniz alış ya da satış emirleri ile birlikte direkt olarak mobil uygulamalardan bildirim de alabilme şansına erişebiliyorsunuz. Bu şekilde belirttiğimiz Bitexen avantajlarından daha fazlasına erişmek için sizde üye olabilir ve kendiniz daha iyi bir halde kripto para ticareti gerçekleştirebilirsiniz.

Ancak genel olarak baktığımızda, birçok kripto paradan daha fazlaca avantaj barındırmakta olan Binance, şu an öteki kripto para borsalarına gore en düşük komisyon tutarı alan platform olarak yer almıştır. Bunun haricinde yüzlerce kaliteli kripto parayı listelemesi, güvenlik sistemlerinin oldukça gelişmiş olması şeklinde sunmuş olduğu avantajları ile öteki tüm kripto para borsalarına gore daha etkili bir kullanıcı kitlesine haiz olmaktadır. Eğer siz de kripto para hayatına ilk kez adım atacaksanız, güvenilir ve kolay bir halde kripto para alım satım işlemleri gerçekleştirmek için Binance borsasını tercih edebilirsiniz. Yazı içinde yer edinen kayıt kısmı üstünden komisyon indirimli bir halde üye olma şansı yakalayabilir, sağlanan hizmetler ile yaptığınız yatırımlarda kazanç sağlayabilirsiniz.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Bitexen Kullanıcı Yorumları?

Devletimizde yer edinen online varlık alım ve satım borsaları içinde yer almakta olan Bitexen, toplumsal medyada bayağı fazla konuşular platformlar içinde yer almaya başladı. Ayrıca borsanın kendi kripto parası olan Exen coin de üretmekte olan Bitexen borsasının, kripto paralara yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafınca oldukça merak edilmekte olan borsalar içinde yer aldı.

Mevcut olan bir mahalli ve de global olarak kripto para alım ya da satım hizmetleri elde eden borsaları çözümleme etme ilkesi ile, yenilikçi bir halde, dijital varlıklara yatırım sağlamakta olan kişilerin gereksinimlerini belirleyerek bu anlamda iyi bir halde yanıt sağlayarak bir platform oluşturma amacı ile kurulmakta olan Bitexen, İstanbul merkezli olarak hizmet elde eden bir borsa olmaktadır. 

Bitexen borsasına üye olan ve hizmet almakta olan üyeler, genel olarak yorumlar bırakarak pozitif ya da negatif olarak geri dönüş bırakmakta. Bu geri dönüşler sonucunda borsasının verdiği hizmet hakkında azca fazlaca bir ön informasyon sahibi olabiliyoruz. 

Bitexen hakkında gelen yorumlara genel olarak göz attığımızda ise, oldukça güvenilir ve işlemlerin süratli, sıhhatli olarak yürütülmekte olduğu söylenmekte. Bazı kişiler tarafınca ise alınan komisyon oranlarının bayağı fazla bulunduğunu söylenerek bazı negatif yorumlar bırakılmış. Bunun haricinde kripto paraların azca olduğu, bazı kişiler ise hizmetlerinden fazlaca fazla memnun olmadığı şeklinde bazı negatif görüşler bırakmış. Bu anlamda Bitexen borsasını kullanmanız, tamamen sizin inisiyatifinize bağlı olarak şekilleniyor. Dilerseniz üye olarak kendiniz deneyebilir, isterseniz de, başka kripto para borsalarına bakabilirsiniz.

Bu anlamda size başka bir kripto para borsası önerecek olduğumuzda, bu borsanın kesinlikle Binance borsası olabileceğini söyleyebiliriz. Sunmuş olduğu kaliteli hizmeti, düşük komisyon oranları ve birçok kripto parayı listelemesi şeklinde birçok pozitif yanları ile insanların bayağı fazla beğenerek kullandığı platformlar içinde içeriyor. Ayrıca genel olarak kullanıcı yorumlarını da incelediğimizde, bu borsadan oldukça memnun kalınarak hizmet aldıklarını, Türkçe destekleri yardımıyla süratli bir halde iletişi kurmuş oldukları şeklinde oldukça avantajlı durumlarının olduğu da dile getirilmekte. Sizde yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden binance üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bitexen Nasıl Kullanılır?

2018 senesinde kripto para alım ve satım faaliyetlerine başlamış olan Bitexen, Türkiye merkezli olarak ,işlemleri sağlamaktadır. Bu alanda dijital varlıkların alımında destek olan Bitexen, yatırımların korunması alanında oldukça kaliteli hizmet sağlamaktadır. Tamamen Türk mühendislerin geliştirdiği bir sistem olarak ülkemizin oldukça geniş bir kripto para çeşitliliğine haiz olan kripto para borsaları içinde yer almıştır.

Genel olarak Bitexen borsasının güvenilirlik mevzusuna bakacak olduğumuzda ise, dünyaca meşhur olan Kaspersky denetiminden geçmiş olan bir borsa olarak güvenli bir hizmet sağladığını söyleyebiliriz.

Bitexen kullanımı için ilk olarak bir hesap açmanız gerekmektedir. Bunun için ise mobil uygulama ya da internet sayfasına giriş sağlamalı ve kayıt ol kısmından gelen formu eksiksiz ve doğru bir halde doldurmalısınız. Doldurduğunuz bu biçim ile birlikte üyeliğiniz onaylanacaktır. Üyeliğin onaylanmasının peşinden konum ve kimlik doğrulaması yapmalısınız.

Daha sonrasında bunların onaylanmasından sonrasında hesabınızın sınırsız bir halde kullanımına hazır olacaktır. İlk olarak banka üstünden sistem içine türk lirası yükleyebilir ya da başka bir borsada yer edinen kripto paralarınızı Bitexen’e aktarma edebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınız işlemler sonucunda kripto para yatırımlarınızı başarı göstermiş bir halde gerçekleştirmiş olacaksınız. Dilerseniz uzun vadeli olarak bekletebilir, isterseniz de al sat yaparak borsa üstünden kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamasını indirerek süratli bir halde borsa takibini de gerçekleştirebilirsiniz. 

Genel olarak baktığımızda, kripto para borsasında yatırım meydana getirecek kişiler için en fazlaca kullanılan kripto para borsası olan Binance sistemini önermekteyiz. Bu anlamda sizde Binance kripto para borsasına üyelik işlemi gerçekleştirebilir ve birçok kripto para arasından en uygun gördüğünüz paraya yatırım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Türkçe destekleri yardımıyla süratli bir halde kontakt kurmuş oldukları şeklinde oldukça avantajlı durumlarının olduğu da dile getirebilir Sizde yazı içinde yer edinen bağlantı üstünden binance üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece kripto para alımlarınızda daha süratli bir halde işlem sağlayabilir, yatırımlarınızın daha fazlaca değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş