Fiyatlar
Bonus kart giyim kozmetik çiçek kampanyası 1 – 31 Ekim 2023
(*1*)
Bonus kredi kartına hususi üye iş yerlerinden giyim, kozmetik, çiçek, ayakkabı, aksesuar alışverişlerinizde 500₺ ve üstü her 2. alışverişte 30 olmak suretiyle toplamda 150₺ bonus kazanacaksınız. Garantipay ile ödeme yapılmalıdır. Kampanyaya bonus flaştan 1 – 31 (*31*) 2023 tarihleri içinde katılabilirsiniz.
- 1., 3., 5., 7. ve 9. işlemlerden bonus kazanımı sağlanacaktır.
- Kampanya satın alan bazındadır ve bir satın alan en fazla 150 TL bonus kazanabilir.
- Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
- Kazanılan bonus’lar 3 Kasım – 3 Aralık 2023 tarihleri içinde kullanılabilir. 3 Aralık evveliyatına kadar kullanılmayan bonus’lar 4 Aralık tarihinde geri alınacaktır.
- İlk harcamadan ilkin BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın ya da “KAZAN” yazıp 3340’a SMS göndererek kampanyaya katılın.
- Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri, ilk harcamadan ilkin BonusFlaş üstünden “Hemen Katıl” butonunu tıklayarak ya da “EVET KAZAN” yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesi ile 3340’a SMS göndererek 9,99 TL’ye kampanyaya katılabilir.
- Aynı gün aynı işyerinden meydana getirilen harcamaların yalnız ilki kampanyaya dahil edilecektir.
- Kampanyaya sanal ve ek kartlar dahildir.
- Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
- Fiziki ve sanal POS’tan meydana getirilen harcamalar dahildir.
- Kampanyaya tertipli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, satmaca ödemeleri dahil değildir.
- Kampanya yalnız yurt içi işlemlerde geçerlidir.
- BonusFlaş ile katılım yalnız kişi şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşterilere ilişik ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
- Kampanya katılım SMS’lerinin Garanti BBVA Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
- Kampanya kapsamındaki ödül kazanımlarınızda iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
- Kampanyaya FastPay ile meydana getirilen işlemler dahil değildir.