Astroloji

Bugün Burçlar Nuray Sayari 27 Mayıs 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

KOÇ BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızın zor bulunduğunu düşünüp durmayın, güzel günler gelecek.  ​​Eleştiriye tahammülsüz olabilirsiniz. Çocuksu coşku ve heveslerle atılganlık sergileyebilirsiniz. Bugünleri niçin kendiniz için avantaja dönüştürmüyorsunuz? Hakkında düşünmek istemediğiniz mevzuları bu dönem tekrardan ele alabilir, sakince düşünerek doğru sonuçlara varabilirsiniz. Yeni burç takvimi başladı. 

Bu dönem sizin için de yeni başlangıçların zamanı olabilir. Sağlığınız hakkında bazen endişeleniyorsunuz fakat bu bitkinlik hissi herkeste var, meraklanmayın. Bu devrin dinginliğini iş hayatınıza da yansıtabilirsiniz. Oldukca köktencilik kararlara gerek yok, kendinizi zorlamayın. Günlük sorunları çözmek bu zamanda kafi olacaktır.

UYUMLU BURÇLARI

Koç burçlarının arası en iyi olan yay ve aslan burçlarıdır. Sonrasında koç burcu ile boğa, balık, ikizler ve kova burçları sıralamada iyi olarak adlandırılır. Orta halli olarak kısaca ne iyi ne de fena uyumun söz mevzusu olduğu burçlar ise akrep ile başaktır.

BOĞA BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yüzünüzün güleceği zamanlar fazla uzak değil. Hatta sizi rahatlatacak mali destek bugünlerde yola çıkabilir.Yalnız çalışmaktan keyif alabilir, bastırdığınız duyguları sanat şeklinde duyulara hitap eden alanlarla dışa vurabilirsiniz.  Hiçbir mevzuda acil etmemek gerekiyor. Toprak grubundan olan Boğa Burcu insanı devamlı için Venüs’ten etkilenir ve haiz olma bilhassa Boğa hanımı için ehemmiyet taşır

. Mesela ailenizi bu baskın kişiliğiniz yüzünden daha çok üzmeyin. Dost ve akraba çevresinden olanları kimi zaman kırıyorsunuz. Ama onlar bir çok süre iyi niyetli kişiler. İş hayatınız yolunda gidiyor fakat acil alınmış sert kararlar size zarar verebilir, bu durumlarda ikinci kere düşünmeyi ihmal etmeyin.

UYUMLU BURÇLARI

Boğa burcunun arasının en iyi olduğu ve en iyi uyum sağlamış olduğu burçlar oğlak ile başaktır. Boğa burcunun uyumsuz olduğu burçların başlangıcında ise akrep, kova ve aslan gelir.

İKİZLER BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aynı anda birkaç işi birden yapma, acele hareket etme zaman içinde sizin için yorucu hale geliyor, daha sakin davranmayı deneyin. Çevrenizi genişleteceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

İçinizde ikiz bir karakter var deniyor fakat bu ani değişimler artık çevrenizdekileri bile yormaya başladı. Bu yüzden oldukça yakın aile bireylerinden gelen öğütleri kulak ardı etmeyin. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaktan da böylece kurtulabilirsiniz. Hava grubundan bir burç olduğunuz ve değişimlere açık olduğunuz için sakinliği ne olursa olsun denemelisiniz. Bu arada eldeki işleri düzenlemek ve hayatınızda pozitif bir uygulayıcı olmak oldukça uygun bir döneme girdiniz. Aralarının etkisiz olduğu burçlar ise balık, akrep ve oğlaktır.

YENGEÇ BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ay devamlı burcunuzu etkileyen bir gök cismi oldu. Bilhassa dolunay zamanları artan hassasiyetlerinizi fark edip dizginlemeye çalışın.Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya koymakta sorun yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki bayanlar bunu aşmanıza destek olabilir.

 Bundan kârlı çıkan siz olacaksınız. Bilhassa gönül ilişkilerinizi yürütürken bu hassasiyetten uzak kalmaya çalışın, bugünlerde pek oldukça şeyi yanlış anlayabilirsiniz. Dolunay zamanları yengeç burcundan olanlara mühim kararlar almayı erteleyin diyoruz. Ayın sedef rengini yansıtan her şeyden hoşlanıyorsunuz. Mesela incileri, beyaz gülleri ve nilüfer çiçeklerini seviyorsunuz. Bu dönem kendinize odaklanın ve sevdiğiniz şeyleri hayata geçirmeye bakın.

UYUMLU BURÇLARI

Yengeç burcunun arasının en iyi olduğu ve uyum sağlamış olduğu burçlar balık ile akreptir. Uyum durumunda fena olarak tanımlanan burçlar ise oğlak, terazi ve koçtur.

ASLAN BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ateşin ve güneşin etkilediği Aslan Burcu için çevresini yönetmek önemlidir fakat artık bu hükmedici karakterinizi birazcık frenleyin. Kariyer hayatınızda bu emin duruşunuz işe yarıyor olabilir fakat duygusal hayatınızda kimi zaman sizi itici hale getiriyor. Oysa güneş kadar parlak ve dostane olabilirsiniz, yöneteceğim ısrarından uzak durun. Haftanın ikinci yarısı bu değişiklik için oldukça daha uygun duruyor, bu sebeple karşınıza halletmeniz ihtiyaç duyulan problemler çıkabilir. Ama gelecek günlerde gök kubbeden pozitif enerjiler geliyor.

UYUMLU BURÇLARI

Yay ve Koç burçları iyi bir uyumu olan Aslan burcunun uyumsuz olduğu burçlar ise boğa, kova ve akreptir. Başak Burcu devamlı ergonomik çözümler üretebilir, meraklanmayın. Merkür gezegeninin üzerinizdeki pozitif tesirleri sürüyor, böylece devamlı olduğu şeklinde değişimlere açık fakat akılcı karakterinize döneceksiniz. Giderleriniz ve harcamalarınız canınız sıkabilir. Çeşitli paranoya ve kuruntular söz mevzusu olabilir.

Bu olumluluğu ikili ilişkilerinizde de kullanın. Fakat bu ilişkilerde burcunuzun öteki bir özelliği olan köle ruhlu yaklaşımlardan uzak durun, kendinizin kıymetini bilin. Bir başak şeklinde devamlı için yolunuzu bulabilirsiniz. Bu yeteneklerinizi önümüzdeki dönemde tecim hayatında kullanmak da aklınızda olsun.

UYUMLU BURÇLARI

Başak burçlarının uyum olarak en iyi anlaştığı burçlar oğlak ve boğadır. Boğa ve oğlak burçları ile iyi bir uyum elde eden Başak burcu, akrep, aslan ve kova burçları ile uyumsuz olarak bilinmektedir. Terazi ile yay burçları ile uyuum ise nötrdür.

TERAZİ BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dengeleyici özelliğiniz gene öne çıksın, bazen yaşadığınız sıkıntıların üstünden sadece bu şekilde gelebilirsiniz. Aileniz ile daha oldukça ilgilenmenin zamanıdır. Bugünler bununla birlikte Terazi Burcu için çevresini daha oldukça dinlemenin de vaktidir, her açıdan kontakt kanallarınızı açık tutun, yıldızlar verimli bir dönem gösteriyor. Ama karar vermeniz gerektiğinde siz anlayışlı önder pozisyonunda olun. Şimdi kararsızlık zamanları değil. Karşılaşılacak küçücük sıhhat sorunları canınızı sıkmasın.

UYUMLU BURÇLARI

Boğa ve başak burçları ile oldukça iyi uyum elde eden terazi burçları, kendi burcundan olan ve ek olarak yengeç ile koç burcundan olan insanoğlu ile anlaşamaz.

AKREP BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, senin için zor bir dönem fakat etrafındaki kişilere niçin birazcık daha anlayışlı olamıyorsun? Sonunda kendine zarar veriyorsun.Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir, etken şekilde spor yapma sonucu alabilirsiniz.

 Bu dediklerimiz para, sıhhat, iş ve aşk yaşamının tümü için geçerli. Mesela bugünlerde sizin için eskilerde kalmış bir kişiden haber alabilirsiniz, derhal negatif düşünmeyin. Akrep Burcu Mars’ın tesiri altındadır ve akreplerin sezgileri de oldukça güçlüdür, sizin için bugünler iç sesinize kulak verme periyodu olsun.

UYUMLU BURÇLARI

Yengeç ve balık burçları ile uyumu süper olan akrep burcu, aslan, boğa ve kova burçları ile pek anlaşamaz. İkizler ve koç burçları ile uyumu ise nötrdür kısaca ne iyi ne de kötüdür.

YAY BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Keyifli ve neşeli günleriniz devam etsin. Bugünlerde gök kubbe de dolunay gerçekleşiyor ve siz de bu etkilerin ışığında bugünlerde kariyerinizde bir çıkış yakalayabilirsiniz.Riskli alanlara yöneliminiz olabilir. Disipline olurken istikrar sağlamakta zorlanabilirsiniz.

 Hareketlenmeler günlük hayatınızda bile gerçekleşebilir, hepsiyle başa çıkacak net bir zihniniz var. Bu dönem sizin için pozitif zamanlar, verim sağlamaya bakın. Ayın sonlarına doğru kişisel ilişkilerde daha dikkatli olun, bu sebeple Merkür Boğa burcuna giriyor, bunun öteki burçlar üstünde değişik tesirleri olabilir. Platonik bir aşk söz mevzusu olabilir.

UYUMLU BURÇLARI

Koç ve aslan burçları ile iyi uyum yakalayabilen yay burcu, başak, balık ve ikzler burçları ile uyum sağlayamaz. Yengeç ve boğa ile araları ne iyi ne de kötüdür.

OĞLAK BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

2022 yılının tamamında yıldızlar sizin için yenilenme, ilerleme zamanıdır diyor, niçin hala bekliyorsunuz? Zira talih özetleyen Jüpiter gezegeni tüm bir yıl Oğlak Burcu üstünde duracak ve pozitif etkisinde bırakır yayıyor, bundan yararlanma zamanıdır. Hemen akla gelen iş yaşamından başka yaşamın her anlamında talihli bir döneme giriyorsunuz. Yeter ki siz kendinize güvenin ve neredeyse iki senedir burcunuzun üstünde olan Satürn’ün ağırlaştırıcı etkisinden kurtulun. Mesela birikimleri değerlendirebilmek için bu dönem iyi gözüküyor. Mali mevzularda netice alabilmek için kendinize güvenin.

UYUMLU BURÇLARI

Koç ve aslan burçları ile iyi uyum yakalayabilen yay burcu, başak, balık ve ikzler burçları ile uyum sağlayamaz. Su taşıyan şahıs anlamında kullanılan Saka kelimesi burcunun insanlarına da yardımseverlik ve cana yakınlık getiriyor.Aktif olarak hareket etmeniz gerekebilir, yakın çevrenizle beraber bir amaca yönelik yolculuklarda bulunabilirsiniz.

 Aynı zamanda bu burç insanlarının durağan(durgun) kalmayı sevdikleri bilinir. Fakat artık yarım kalan işleri tamamlama zamanıdır. Bu işler hayatınızın hangi alanında olursa olsun bitirilmeyi bekliyorlar. Gününüz verimli geçtikçe siz de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu verimli dönemden siz de yararlanabilirsiniz.

UYUMLU BURÇLARI

Koç ve aslan burçları ile iyi uyum yakalayabilen yay burcu, başak, balık ve ikzler burçları ile uyum sağlayamaz. Yengeç ve boğa ile araları ne iyi ne de kötüdür.

BALIK BURCU 27 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ilk olarak sıhhat mevzularında daha dikkatli olman gerekiyor sevgili Balık ve bu işe beslenme alışkanlıklarını değiştirerek başlayabilirsin. Bu ve bunun şeklinde öğütleri çevrendekiler senin yararına söylüyorlar, alınganlık göstermene gerek yok. Mali mevzularda zor bir döneme girsen bile işin altından kalkabilirsin, yeter ki telaş edip acil kararlar verme. (*27*) ruhsal anlamda dibe vurduğunu düşünüyorsun fakat bugünlerin hepsi geçecek. Herkes Balık Burcu insanının kırılgan bulunduğunu düşünüyor fakat sen aşk acılarına bile dayanacak güçtesin ve yeni bir yaşama başlayabilirsin.

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş