Televizyon

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti (22 Şubat Salı) Santos’a Böbreği Veren Sandiya!

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti ve fragmanı sizlerle. Bu bölüm Kanal 7 ekranlarında 22 Şubat Salı Can Yoldaşım 207 bölüm olarak gelecektir. Bu haberimizin içeriğinde;

  • Can Yoldaşım 207 bölüm özeti
  • 22 Şubat Salı Can Yoldaşım Özeti
  • Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı
  • 22 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak
  • 23 Şubat Çarşamba Can Yoldaşım 208 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Sorularını detaylı olarak cevaplayacağız. Gelin öncelikle 22 Şubat Salı Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti vererek konuya başlamadan önce bu bölümün ana konusu “Sandiya Santos’a böbreği veren kişi olduğu netleşir!” konusu öne çıkacak. İşte detaylar.

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti Dinlemek için “Listen in Browser” kısmana tıklayınız.

YAZI İÇERİĞİ

  • Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti
  • 22 Şubat Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti
  • 22 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak
  • Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı
  • Can Yoldaşım 208 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti

Suraj’ın Sandiya’yı kovalaması ile başlar. Sandiya Suraj’dan kaçmak istese de bir odanın içinde olduğu için gidebileceği yer de sınırlıdır.

Mohit işten eve gelir. Emily Pari’yi onun yanında göremeyince ona Pari’yi sorar. Mohit Pari’yi iş yerine götürmediğini, neden kendisine Pari’yi sorduğunu sorar. Emily panik olur. Mohit dikkatsizliği yüzünden kızını kaybettiğini söyleyip, ona kızar. Minakşi kavga etmenin sırası olmadığını, Pari’yi bulmak için aramalarını ister.

Mohit karakola gidip kayıp baş vurusunda bulunacağını söyler. Bu sırada Ankur Mohit’i arar. Pari’yi ne zaman alacağını sorar. Mohit Pari’nin orada olup olmadığını sora. Ankur da Emily’in izin verip, Bülbül ile gönderdiğini açıklar. Mohit oraya gelip, Pari’yi teslim alacaklarını söyler.

Mohit telefonu kapattıktan sonra Emily’e fırça çeker. Pari’yi Bülbül ile gönderdiğini, işe dalıp onu unuttuğunu söyler. Hep birlikte Ankita’nın evine giderler. Pari ile Bülbül gelir. Bülbül Pari’nin yüzünü boyamıştır. Herkes Pari’nin yüzünü görünce şok olur. Ankita nede böyle yaptığını Bülbül’e sorar. Bülbül de Pari’ye gelin makyajı yaptığını açıklar. Ankita kızının yaramazlığından dolayı utanır. Ankita Pari’nin yüzünü temizleyeceğini söylese de Mohit çocuklar arasında bir oyun olduğunu, önemsememesini ister.

Sandiya bir odanın içinde kaçmak istese de Suraj onu yakalar. Ona yakınlaşmak ister. Tam da bu sırada mumdan çıkan duman nedeniyle yangın alarmı çalar. Sandiya o alarm sayesinde kurtulur. Ertesi gün Sandiya ilaç içer. Suraj uyanır. Sandiya ilaç çantasını yere düşürür. Suraj o çantayı yerden alırken, Sandiya gerilir.

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti (22 Şubat Salı) Sandiya ile Suraj Sevgililer Gününü Kutlar

Suraj Sandiya’nın çantasını açmak için harekete geçer. Tam açacağı sırada Sandiya sevgililer gününü bahane edip, onun çantayı açmasına engel olur. Suraj akşam vakit geçiremediklerini, şimdi baş başa kalmak istediğini söyler. Sandiya kaynanası ile kayın babasının onları beklediğini bahane edip, yanlarına giderler.

Suraj ve Sandiya, Santos ve Arun’un yanına gidip sevgililer gününü kutlar. Arun ne günü diye sorar. Sandiya da birbirlerini seven iki kişinin günü olduğunu açıklar. Sandiya Chotu’nun oynadığı oyunu fark eder.

Tüm Rathi ailesi o oyunu oynar. Doğruluk mu? cesaret mi? oyununa ilk başlayan Arun ve Santos olur. Arun doğruluğu seçer. Santos da “Arun hakkında her şeyi biliyorum!” der. Sandiya iyi bir fırsat olduğunu, hiç bilmediği bilgiyi burada öğrenebileceğini söyler. Arun’dan Santos’un bilmediği bir şeyi söylemesini ister. Arun da şöyle der.

“Ben Santos ile evlenmek istemedim. Köyümüzde komşu kızını sevdim. Annem Maasa’ya karşı gelemediğim için Santos ile evlenmek zorunda kaldım!”

Santos hemen lafa girer. “O kızı sevdiğini biliyorum!” deyince, Arun şaşırır. Santos eşler arasında sır olmaması gerektiğini söylerken, Sandiya gerilir. Suraj’dan sakladığı büyük bir sırrı vardır. Suraj da annesinin dediğini doğrular. Eşler arasında sır olmaması gerektiğini ifade eder.

Oyunun ikinci yarışan Suraj ve Sandiya olur. Suraj Sandiya’ya doğruluk mu? cesaret mi? diye sorar. Sandiya da cesaret olduğunu söyler. Suraj da Sandiya’nın çantasında ne olduğunu görmek istediğini, ona bakmak istediğini açıklar. Suraj Sandiya’nın çantasını açmaya giderken, Sandiya onu durdurup, Chotu’yu gönderir. Suraj iyice şüphelenmeye başlar. Sandiya çantanın içinde ki ilaçları Chotu’dan saklamasını gizlice ister. Sandiya şüphe çekmeyecek şeyler gösterir.

Bizlerden özet bekleyen arkadaşlar
Google ye
“dizicenter Can Yoldaşım özeti”
yazıp, sitemize gelerek bizlere destek olabilirsiniz.

Suraj Sandiya’ya sevgililer günü için Avrupai kıyafetler alır. Sandiya ameliyat yerinin açık olacağını fark edip, bunu kabul etmez. Suraj da ona şaka yaptığını söyleyip, daha kapalı kıyafet gösterir. Sandiya hediyesini beğenir.

Suraj Sandiya’yı alıp sahile götürür. Ona sevgililer günü için sürpriz yapar. Gitar çalan adamı çağırıp romantik anlar yaşarlar. Sandiya her defasında Suraj’dan kendisini uzak tutmaya çalışır. Suraj ise Sandiya’nın kendisinden neden uzak kalmak istediğini anlayamaz.

Minakşi komşularının hizmetçisi ile konulur. Ona daha çok para vereceklerini, Rathi evinde çalışmasını ister. Emily oraya gelir. Komşularının hizmetçisi ile ne konuştuğunu sorar. Minakşi de daha fazla para verdiğini, çocuklarına bakmak için aynı zamanda ev işleri için onunla anlaştığını, masrafları birlikte ödemek istediğini açıklar. Emily iyi bir anlaşma olduğunu söyler.

Can Yoldaşım 207 Bölüm Özeti (22 Şubat Salı) Santos'a Böbreği Veren Sandiya

Mohit işte eve gelir. Emily’in iyi yemek yapamadığını düşünse de içeri girdiğini güzel bir sofrayı görünce şaşırır. Evin düzenli olmasına bakıp şaşırır. Bu sırada Vikram gelir. Minakşi’nin gene kendisine tost hazırladığını düşür. Lakin donatılmış sofrayı görünce şaşırır. Bunun nasıl olduğunu sorar.

Minakşi Vikram’a, Emily de Mohit’e evdeki hizmetçi olayını anlatır. Vikram aç kalmaktansa, kadına para vermeyi kabul eder.

Suraj sahilde Sandiya’ya beline takılacak kıyafet hediye alır. Sandiya’nın beline takar. Bu sırada Sandiya’nın kıyafeti yırtılır. Sandiya hemen belini tutar. Suraj ceketini çıkartıp Sandiya’ya verir. Sandiya otel odasına gelip, belindeki ameliyat dikişlerine bakar.

Can Yoldaşım 207. bölüm özeti alt kısımda devam ediyor. Sakın bir yere ayrılmayın. Kaynak dizicenter.net

22 Şubat Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya odasına gidip dikişlerine bakar. Büyük bir ameliyat geçirdiği için dikişlerini kontrol eder. Ankur, Sandiya’yı arar. Durumunu sorar. Sandiya da dikişlerinin iyi olduğunu söyler. Ankur oraya dinlenmek için tüm ailesini gönderdiğini, ağırlık kaldırmaması gerektiğini söyler. Ankur Sandiya’nın Santos’a böbreğini verdiği olayı hatırlar.

Sandiya Santos’un böbreğe ihtiyacı olduğunu Chotu’dan öğrenir. Sandiya testler yaptırdıktan sonra Ankur ile bu durumu paylaşır. Ankur da meslek hayatı biteceğini, eskisi kadar güçlü olamayacağını söylese de Sandiya ne olursa olsun yapacağını söyler. Ankur Sandiya’ya engel olmaz. Sandiya doktor ile görüşüp, Santos’a böbrek bağışlayan kişinin sır olarak kalmasını ister.

Ankita telefonda Sandiya ile konulur. Meseleden Suraj’ı haberdar etmesini, nereye kadar kaçacağını sorar. Sandiya Suraj’a gerçeği açıklamak istemediğini ifade eder.

Rathi ailesine komşunun hizmetçisi Bela işe başlar. Bela yaptığı yemeklerle çocuklarla geçirdiği anlarla Minakşi ve Emily’in dikkatini çeker. Emily yeni hizmetçiden çok memnun olduğunu söyler. Lakin Santos geldiğinde, bu duruma ne diyeceğini konusunda endişe ettiğini ifade eder.

22 Şubat Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti - Sandiya Korkar

Chotu gizlice Sandiya’ya ilaçlarını getirir. Suraj Sandiya’nın çantasının içinde ne olduğunu merak edip, bakacağı sırada Sandiya Chotu’nun getirmesini istemiştir. Chotu Sandiya’nın böbreği Santos’a verdiğini bildiği için hemen ilaçları saklamıştır. Şimdi o ilaçları geri getirir.

Arun odalarında ki ağır valizleri Santos’un kaldırmaya çalıştığını fark eder. Hemen onu durdurur. Sandiya’yı çağırıp, valizi kaldırmasını ister. Sandiya da ameliyatlı olduğu için telefonla oda servisini arayıp, çantaların kaldırılmasını sağlar.

Rathi evinde yeni gelen hizmöetçi Bela, çocukları hazırlar. Minakşi onları uyutmasını ister. Bela da çocuklarla konuştuğunu, onları parka götüreceğine dair söz verdiğini açıklar. Minaşki memnun olur. Bela tüm çocukları parka götürme bahanesi ile Rathi evinden çıkartıp, kötü adama teslim eder. Kötü adam da çocuklara makyaj yapıp, onları dilendirmeye başlar. Vikram çocukların yanından geçse de yapılan makyaj nedeni ile onu tanıyamaz.

Suraj Sandiya için bir sürpriz hazırlar. Lunaparka gözleri bağlı şekilde gider. Sandiya gözlerini açtığında, doktorun dediklerini hatırlar. Dikişlerinin atabileceğini düşünüp binmek istemez. Suraj ısrar eder. Lakin Sandiya bağırarak oradan kaçar. Suraj Sandiya’nın yanına gider. Cesur Sandiya’nın neden basit bir eğlence için binmek istediklerini ve bundan korktuğunu, kendisinden bir şey saklayıp saklamadığını sorar. Sandiya hiçbir şey saklamadığını söylese de Suraj ikna olmaz.

Can Yoldaşım 207 Bölüm özeti burada son buldu. Devamı Can Yoldaşım 208 bölüm özeti içerisinde sizleri bekliyor olacak.

22 Şubat Can Yoldaşım Neler Olacak

  • Sandiya Suraj’dan kaçar
  • Suraj Sandiya’nın kendisine neden soğuk davrandığını merak eder
  • Rathi ailesi hep birlikte tatile gider
  • Arun Doğruluk mu cesaret mi oynar
  • Santos’a Arun ilk başta sevmediğini açıklar
  • Suraj Sandiya’nın bir şey gizlediğini düşünür
  • Sandiya ameliyat yarasına bakar
  • Sandiya Arun’un bilgisi dahilinde Santos’a nasıl böbreğini verdiği ortaya çıkar
  • Suraj Sandiya’yı lunaparka götürür
  • Sandiya ameliyatını sakladığı için binmek istemez.

Can Yoldaşım 207 Bölüm Fragmanı

Yukarıda 22 Şubat Salı Can Yoldaşım 207. Bölüm özeti verilen dizinin fragmanı verilmiştir. İşte 22 Şubat Can Yoldaşım 207 Bölüm fragmanı.

Can Yoldaşım 208 Bölüm Fragmanı (Gelecek Bölüm)

Can Yoldaşım 207 Bölüm özeti sonrasında gelecek bölüm neler olacak? sorusu oldukça merak ediliyor. İşte bir sonraki bölümde 23 Şubat Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan Can Yoldaşım 208 Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Fragman yayınlandığında burada bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş