Dizi Haberleri

Can Yoldaşım 285. Bölüm 11 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzle

(*11*)“Sandiya Bakan Puru’nun foyasını ortaya çıkaracak! Bakan Puru tutuklanacak!” Sandiya, Suraj ve Anuca polisten kaçarBakanın korumaları Sandiya’vı durdurur Sandiya bakanın adamlarını döver Sandiya bakanı gafil avlamak için plan yapar
Bakan korkudan karakola saklanır Sandiya bakanın tüm suçlarını itiraf ettirir Sandiya ve Anuca masum olduğu kanıtlanır Rathi evinde uzun vakit sonrasında rahatlık gelir

Sandiya, Suraj ve Anuca’nın polis aracı ile kaçması ile adım atar. Polisler peşlerine düşer. Oldukça geçmeden ileride polis ekibi Suraj’ın sürdüğü aracın önünü keser. Anuca Sandiya’nın başına tabanca doğrultur. Yolu açmadıkları takdirde polis memuru Sandiya’yı vuracağını söyler. Polisler mecburen yolu açarlar.

Suraj ve beraberindekiler hızla oradan uzaklaşırken, polisler de peşlerine düşer. Suraj yolda izini kaybettirmeye çalışırken, bu kere karşılarına bakanın yakın koruma ekibi, ağır silahlarla yolu keserler.

Suraj koruma çalışanının silahlarının fazlaca ve uzun namlulu bulunduğunu, bundan dolayı dikkatli olmalarını ister. Bakan Puru’nun asistanı, korumaların Sandiya ve diğerlerini yakaladığını söyler. Puuru ölü ya da diri ele geçirilmesini ister. Oldukça geçmeden Puru’nun koruma ekibi bakanın yanına dayak yemiş bir halde erişince bakan şok olur.

Can Yoldaşım 285 Bölüm 11 Mayıs Çarşamba CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

https://www.youtube.com/watch?v=%0AcG3P55EDVdc&autoplay=1

Bakan koruma personeline iyi mi bu hale geldiklerini sorar. Koruma amiri Sandiya ve ekibini tam yakaladıkları anda Sandiya kemerini çıkarıp, kendilerine vurmaya başladığını, onlarla savaştıklarını fakat Anuca ile Sandiya kendilerini dövdüğünü söyler. Bakan Puru bunu duyunca sinirlenir. Lakin koruma amiri Sandiya’nın mesajını da getirdiğini söyler. Bakan Sandiya ne dedi der.

“Seni bulacağım ve öldüreceğim. Nereye saklanırsa saklansın seni öleceksin Puru!”

Can Yoldaşım 285. Bölüm 11 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla

Dediğini söyler. Bakan bunu duyunca personelinden aracını hazırlamasını, en güvenli yer olan karakola götürmelerini ister. Bakan ve koruma ekibi yakınlardaki polis merkezine giderler.

Polis merkezinde çalışan polisler bakanı karşılarında görünce şaşırır. Bakan Sandiya’nın kendisini öldürmeye geleceğini, her yeri kapatmalarını ister. Polisler Sandiya’nın oraya gelmeyeceğini, merak etmemesini ve rahatlamalarını ister. Bakan Puru masaya oturmuş olduğu anda su içmek ister. Lakin Sandiya’nın gölgesinin yansımasını fark edip korkar.

Bakan Puru masada duran silahı görünce şok olur. Zira o silahın aynısını Anuca’ya verdiğini anımsar. Puru silahı almaya gider. Bu sırada polisler bakanın yanına erişince, bakan ürkü yapar ve “Anuca’ya verdiğim silahın aynısı” der.

Polisler bakanın ne söylediğini anlayamaz. Bakan masasına oturmak isterken, öteki kapında Sandiya üniformalı bir halde polis merkezine gelir. Bakan tüm personelden Sandiya’yı tutuklamasını ister. Polisler Sandiya’ya silahlarını doğrultur.

Sandiya adım adım bakana yaklaşır. Bakan Sandiya’yı öldürmesi için polislere yönerge verir. Polisler Sandiya’nın deli raporu olduğundan ona tabanca sıkamayacaklarını, bu mesleğinin sonu olacağını söyler. Bakan Sandiya’nın deli olmadığını, Anuca’yı elinden almak için kendisinin vakası tertiplediğini söyler.

Polisler gene de Sandiya’ya tabanca sıkamayacaklarını söyler. Bunun üstüne bakan bir polisin silahını alıp Sandiya’ya ateş etmek ister. Lakin silahın içinde mermi olmadığını gören Puru şok olur. Sandiya bakanın elindeki silahı alır. Cebinden çıkardığı kurşunu şarjöre koyar.

Bakan Sandiya’nın kendisini öldüreceğini söyleyerek ürkü yapar. El çabukluğu ile polisin cebindeki kelepçeyi alır ve Sandiya’yı sandalyeye kelepçeler. Puru Sandiya’nın kelepçelediğini görünce luk çığlıkları atar. Yanlarında ki polislere yardım etmediği için onlara kızar ve hepsini açığa aldıracağını söyler.

Polislerin başlangıcında ki eline benzin alıp bakanın kafasından dökmeye adım atar. Bakan Puru niçin yaptığını sorar. Polise tokat atmak isterken, Sandiya kelepçeden kurtulup, Bakanın elinin meblağ. Puru kelepçeden iyi mi kurtuldun der.

“Kelepçe kimin suçlu, kimin masum olduğunu çok iyi biliyor!”

Sandiya bakanın hata işlediğini söyler. Bakan ise dışarı çıkmak istediğinde kapından Anuca girer. Bakan polislere Anuca’yı öldürmesini ister. Polisler Anuca’nın terörist bulunduğunu, istediği her şeyi yapabilecek derecede gözü kara bulunduğunu söyler. Bakan Anuca’nın aslen terörist olmadığını itiraf eder.

Anuca eline kibrit alıp bakanı yakmak istediğinde içeri Puşkar’ın en yetkili güvenlik müdürü içeri girer. Bakan Emniyet müdürünü görünce kurtulduğunu düşünür. Lakin güvenlik müdürü hain bakanı öldürüp ormana atmalarını, dosyasını da 10 gün sonrasında kapatmalarını ister.

Anuca kibriti yakınca bakan artık kaçacak yeri kalmadığını anlayıp tüm suçlarını itiraf etmeye adım atar. Sandiya’nın deli olmadığını, Anuca’nın terörist olmadığını, terörist Gül ile iyi mi bağları bulunduğunu ve terörist Gül’ün şu an nerede bulunduğunu tek tek anlatır. Bakan’ın bu itirafını canlı yayında tüm halk dinler.

Anuca elindeki kibriti ateşlemek ister ve böylelerin yaşamaya hakkının olmadığını söyler. Onu ötürdüğünde terörist denmesine bile razı olacağını söyler. Lakin Sandiya Anuca’dan durmasını ister. Onun için kolay ölüm olamayacağını dile getirir.

Sandiya bilhassa kendisine yardım eden güvenlik müdürüne teşekkür eder. Emniyet müdürü de aynı şekilde Sandiya benzer biçimde yetenekli bir çalışanı olduğundan onunla gurur duyduğunu söyleyip, ona karşı slm durur. Bunun üstüne oradaki tüm polisler Sandiya için slm durur.

Emniyet müdürü haini alıp tutuklamasını ister. Sandiya kelepçelerini çıkarıp bakanı tutuklar. Bu sırada Hindistan halkı haberlerde canlı izlediği bakanın yapmış olduğu hainlik üstüne konuşur. Birfazlaca şahıs Sandiya ve Anuca üstüne tezahürat eder. Soruşturma komitesi Sandiya’nın masum bulunduğunun kanıtlandığını, Anuca’nın ise terörist olmadığını söyler. Pakistanlı terörist Gül de Bakanın evinde yakalanıp tutuklanır.

Sandiya ve Anuca polis merkezinden dışarı çıkar. Anuca babaannesi Resham’a sarılmış olur. Sandiya da Suraj’a sarılmış olur. Resham Sandiya’dan özür diler. Sözünde durduğu için ona teşekkür eder. Sandiya Santos’un yanına gider. Pakistan da Gül benzer biçimde teröristlerin bulunduğunu fakat bu tüm Pakistanlıları temsil etmediğini, Hindistan da Puru benzer biçimde hainlerin bulunduğunu, o da tüm Hindistanlıları temsil etmediğini söyler. Santos sonunda Sandiya’ya hak verir ve gelinine sarılmış olur.

Rathi ailesi hep beraber uzun vakit sonrasında mutlu olurlar. Sandiya Emily’in ani evliliğini öğrenir. Bu mevzuda endişelenirken, Suraj Emily’in ani evlendiğini, bundan dolayı Emily ile Om’un evlilik kutlamasını yapmak için Rathi evine çağrı etmeleri icap ettiğini söyler. Santos bu fikre katılır. Santos Maasa’yı arar. Maasa gelemeyeceğini fakat Emily ile Om’u göndereceğini söyler.

Anuca Chotu’dan gitmemesi için bir şey yapmasını ister. Aksi halde annesine Pakistan’a gideceğini ve birkaç gün orada kalacağını söyler. Chotu ona ne isterse yapacağını söyleyince, Anuca dans etmesini ister. Chotu dans ederken Santos ve Minakşi oraya gelir. Chotu utanır. Santos Minakşi’yi de alıp oradan uzaklaştırır.

11 Mayıs Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Minakşi Anuca’nın annesine gitme esprisi işe yaradığını ve kocasını daha sadık ettiğini söyler. Santos da aynısını kendi kocalarına yapacaklarını söyler. Sandiya Suraj’ın kendisini bırakmayacağını söylese de Santos ısrar eder.

Santos Arun’a annesine gitmek istediğini, birkaç gün Rathi evinden olamayacağını söyleyince Arun dans etmeye adım atar. Santos sinirlenirken Arun fazlaca mutlu olur.

Minakşi Vikram’ın yanına gider. Minakşi Virkam’a annesine gitmek istediğini ve birkaç gün süresince evde olamayacağını söylediği anda Vikram dans edip, eğlenmeye adım atar. Vikram ile Arun birbirlerini dans ederken görürler. Santos ve Minakşi sinir olur.

Sandiya aynı şeyi Suraj’a söyler. Suraj’ın onu durduracağını düşünse de Suraj yaşadıkları fazlaca ağır bulunduğunu, kafasını dinlemeye ihtiyacı bulunduğunu söyler. Sandiya Suraj’ın kendisini göndermeyeceğini düşünürken, Suraj’ın izin vermesine şaşırır. Santos ve Minakşi de bunu duyar.

Om ve Emily Rathi evine gelir. Yeni evli çiftlerin birbirlerini tanıması için oynanan bazı oyunlar için plan yaparlar. Om Emily’e Maasa istediği için geldiğini, onunla oyun oynamak istemediğini söyler. Santos bunu duyar. Santos Emily ile konuşur. Her vakit yürekli olmasını söyler.

Santos Om’a yüzük takar. Komşularda Emily’e altın takar. Arun çiftlerin yarışacağı yeni bir oyun bulunduğunu söyler. Çiftler masanın çevresinde 3 tur döneceğini, ilk dönene birinci olacağını duyurur. Om sessiz bir halde Emily’e bunu yapmayacağını söyler.

Arun düdüğü çalar. Suraj-Sandiya ile Chotu-Anuca yarışa adım atar. Om da son anda kararını değiştirir. Suraj ve Sandiya yarışı kazanan çift olur.

Ertesi sabahleyin Rathi evin hanımefendileri evden gizlice ayrılır. Arun Santos’u bulamaz. Vikram da Minakşi’yi eve bulamayınca merak eder. Sandiya Suraj’ı görüntü arar ve bayanlar günü duyuru ettiklerini, evde erkekler olarak tek başlarına kalmalarını ister.

Kadınlar sahilde gezer. Santos kocasına ceket alır. Minakşi kocasına yiyecek alır. Anuca kocalarından ayrıldıkları halde hala onları düşünmenin kendilerine zarar verdiğini, onları düşünmeden günlerini geçirmeleri icap ettiğini söyler. Arun da hanımefendilere boyun eğmeyeceklerini söyleyip, evlatlarını birlik olmaya çağrı eder.

Anuca bayanlar olarak erkekleri düşünmemelerini ister. Santos da aynı fikirde olur. Santos ve ötekiler sahil kenarında fotoğraf çektirir. Anuca Chotu’ya, Minakşi Vikram’a, Sandiya da Suraj’a resimleri gönderir. Arun hanımefendilere karşı yitirmek yok der. Komşu Daisa’nın da yardımı ile evde yiyecek yaparlar. Yemekleri yerken video kaydı alıp eşlerine gönderirler.

Santos sinir olsa da erkeklere boyun eğmek yok der. Dondurma yemeğe giderler. Bu sırada Sandiya bir kadının kendilerinin resmini çektiğini fark edip onu yakalar. Santos yanına gelir. Onu tanır ve çocukluk arkadaşı Chutki der. Chutki kocası öldükten sonrasında gelini ve oğlunu ziyarete geldiğini, yakınlarda oturduğunu, onları evinde ağırlamak istediğini söyler. Santos da kabul eder.

Yolda Ved su ister. Yol güzergahında ki köyün birinde su içmek için dururlar. Orada ambulansa binen bir hasta gören Sandiya, hastanın neyi bulunduğunu merak eder. Hastanın üstündeki çarşaf açılınca, hastanın her tarafının mavi bulunduğunu görünce şok olur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş