Coin Yorum

Cex.io Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Cex.io Nedir?

Kripto paralar dijital paralar olarak da bilinir. Dijital platformlarda çevrimiçi ödemeler gerçekleştirmek için bu sanal paralar olan kripto paralar kullanılır. Kripto paralar günden güne popülerliğini arttırmışlardır. Her geçen gün değişen teknolojinin ilerlemesi ve yeni bazı ticari sistemlerin ve finansal anlamda yapıların ortaya çıkmasıyla birlikte gelişimini devam ettiren kripto paraların ticaretini yapmak amacıyla çeşitli kripto para borsaları kurulmuştur. Bu dijital paralar kullanılırken ve ticareti yapılırken hiçbir merkezi otorite müdahalede bulunamaz. Kripto paralarla birlikte gelişen kripto para borsalarında kripto paraların alım ve satımı yapılır. 

Cex.io yurt dışı kaynaklı bir kripto para borsasıdır. 2013 senesinde kurulmuştur. Cex, bir firmanın adıdır ve kripto para borsası Cex şirketinin CEO’su konumunda olan Oleksandr Lutskeyvh tarafınca kurulmuştur. Cex şirketi İngiltere’nin başkenti olan Londra’da yer almıştır. Cex şirketi öteki kripto para borsalarından değişik olarak kullanıcılarına kredi kartı ile işlem yapabilme seçeneği sunmaktadır.

Büyük kripto para birimlerinin çeşitliliği bakımından varlıklı bir içeriğe haizdir. Alt coin bakımından zayıf bir kripto para borsasıdır. Cex.io kripto para borsası birçok çeşitli para yatırma şekillerini bünyesinde bulundurur. Üst düzeydeki yatırımcılar için Marj ticareti seçenekleri mevcuttur. Marj ticaretinde risk faktörü fazla olduğundan başlangıç seviyesindeki kullanıcılara tavsiye edilmez. Cex.io kripto para borsasında Türk lirası ile para yatırıp çekme işlemi mevcut değildir. Türkçe dil seçenekleri de yoktur.

Dünyanın en büyük işlem hacmi ebatlarına haiz Binance kripto para borsasında Türk lirası ile para yatırıp çekme işlemi mevcuttur. Bu pozitif yanları Türk kullanıcılar içinde da yaygınlaşmış bir kripto para borsası olmasındaki büyük etkenlerden birisidir. Ayrıca Binance kripto para borsasında Türkçe dil seçenekleri de vardır. Binance kripto para borsasında 30 ve üstü dil seçeneği vardır. Binance kripto para borsası dünyanın en büyük Bitcoin borsası şirketidir. Bitcoin ilk kripto para olması bakımından ehemmiyet taşır. Binance kripto para borsası bununla beraber dünyanın en sağlam alt yapısına haiz borsasıdır. Gelişmiş sistemi ve alt yapısıyla rakiplerini geride bırakan Binance, kullanıcılarına kullanışlı ve ergonomik bir platform sunar. Sitesi ve mobil uygulamasının kullanımı kolaydır. Başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için bilhassa tavsiye edilen yurt dışı kaynaklı bir şirkettir. Başlangıç aşamasındaki yatırıcılar sisteminin basitliği yardımıyla süratli bir halde kripto para alım ve satım işlemlerini gerçekleştirmeyi öğrenirler. Sisteminin rahat oluşu, para transferlerinin yada para akışının seri bir halde yapılması dolayısıyla Binance kripto para borsası dünyanın en işlem hızı bakımından da öneme haiz borsaları içinde ilk sıralarda yer alır. 

Cex.io Ne İşe Yarar?

Günümüz dünyasında hızla yaygınlaşan ve popüler hale gelen kripto paraları satın alma ya da ticaretini yapma amacıyla borsalar kullanılmaktadır. Kripto paraların ortaya çıkışıyla çeşitli borsalar kurulmakta her geçen gün borsaların sayısı artmaktadır. Bu borsalar geleneksel yöntemlerin kullanıldığı borsalar değildir. Blok zinciri ağıyla oluşturulmuştur. Kripto para madeni işlemeciliği ile yeni kripto para birimleri ortaya çıkmaktadır. Kripto para madenciliği demek bilgiyi işlemek anlamına gelir. Bilgiyi işlemek için de kuvvetli bir alt yapıya gereksinim vardır. 

Zaman geçtikçe çoğalan kripto para borsaları, kripto paralarınızın alım satımını yapabileceğiniz değişiklik platformları olarak geçer. Kripto para borsaları yurt dışı kaynaklı ve Türkiye merkezli olmak suretiyle iki gruba ayrılır. Kripto para borsalarında tecim yapmak amacıyla kullanıcılar tercihlerine nazaran bu borsalara kayıt olurlar. Cex.io borsası da bu işlevle kurulmuş borsalardan bir tanesidir. Yurt dışı kaynaklı bir borsadır ve Türkçe dili seçeneği yoktur. Yurt dışı kaynaklı borsalarda çoğu zaman Türkçe dil seçeneği yoktur fakat dünyanın en büyük işlem hacmi ebatlarına haiz Binance kripto para borsası Türk asıllı kullanıcıları Türkçe dil seçeneği sunmaktadır. Dünyanın çeşitli devletlerinde bayiliği ve şirketleri bulunan Binance kripto para borsasının 30 ve üstünde değişik dil seçeneği vardır. Küresel bir borsa olması sebebiyle dünyanın türlü bölgelerinde yer edinen yatırımcılar hem birçok değişik dil seçeneği bulunması hem de işlem hacminin büyüklüğü sebebiyle kullanıcılar gönül rahatlığıyla Binance kripto borsasını tercih etmektedir.

Binance kripto para borsasında öteki borsalara ve Türk borsalarına oranla 10 kat daha azca komisyon alınır. Binance kripto para borsasında sistem hataları, çökme, donma ve duraklama yoktur. Sistem süratli bir halde çalışır. Binance 2017 senesinde Changpeng Zhao tarafınca kurulmuş yurt dışı kaynaklı bir platformdur. 2018 yılının Ocak ayında 1,3 milyar dolarlık piyasasıyla dünyanın en büyük işlem hacmine ve hızına haiz kripto para borsası olmuştur. Binance kripto borsasına başvururken kimlik bilgilerinizle fotoğrafınızı sisteme kaydetmek mecburiyetindesiniz. Böylelikle hesap size ilişik olmuş oluyor ve şifrenizi kaybetmeniz ya da unutmanız durumunda gizyazı yenilemesi yapabiliyorsunuz. 

Binance kripto para borsasında çokca kripto para birimi bulunur. Bu da Binance’nin tercih edilmesindeki en büyük etkenlerden birisidir. Kolay bir kullanımı vardır ve güvenlidir. Dünyanın en güvenli borsalarından birisidir, para akışı süratli bir halde gerçekleştirilir.

Cex.io Nasıl Kayıt Olunur?

Cex.io dünya genelinde kurulmuş olan bir kripto para borsasıdır. 2013 senesinde kurulmuştur. İngiltere’nin başkenti olan Londra’da Cex.io şirketinin CEO’su tarafınca kurulmuştur. Türk lirası ile para yatırıp çekme işlemi yoktur fakat Euro, Dolar, Ruble ve Sterlin ile dünyanın ilk kripto parası olan Bitcoin işlemi yapmanız mümkündür. Büyük kripto para birimleri bakımından varlıklı bir içerik sunmasına karşın alt kripto paralar bakımından zayıf bir platformdur. Dünya genelinde ve yurt dışı kaynaklı olan Cex.io borsasının işlem hacmi büyüklüğü 18 milyon doların üzerindedir.

Cex.io yurt dışı kaynaklı kripto para borsasını öteki borsalardan ayıran en mühim özelliği kredi kartı seçeneğiyle Bitcoin satın alınabilmesidir. Cex.io kripto para borsasına kayıt olmak için ilk olarak sitesine giriyorsunuz ya da mobil uygulamasını indiriyorsunuz. Ilkin e-postanızı sonrasında şifrenizi girerek üye olma aşamanızı tamamlıyorsunuz. Üye olduktan sonrasında sisteme giriş yapıyorsunuz. Kaydınızı gerçekleştirdikten sonrasında profilinizin üst kısmındaki deposit butonuna tıklayarak çıkan ödeme şekillerinden birini seçiyorsunuz. Kredi kartını seçerek “add a new card” kutucuğuna tıklayıp kredi kartı numaranızı giriyorsunuz. Sayfanın sağ bölümünden bakiye miktarınızı işaretliyorsunuz. Sağ alt kutucuktaki Buy butonuna basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz. Bakiyenizi yükledikten sonrasında sitenin sağ tarafındaki Buy/Sell linkine tıklayarak almak istediğiniz kripto para birimini seçiyorsunuz. Böylelikle kripto para sahibi olmuş oluyorsunuz. 

Dünyanın en büyük işlem hacmi büyüklüğündeki Binance kripto para borsası kullanışlı olması bakımından her seviyedeki kullanıcıya hitap etmektedir. Dünyanın en güvenilir borsalarından Binance, Cex.io kripto para borsasından daha avantajlı olarak Türkçe dil seçeneği sunmaktadır. Türk asıllı kullanıcılar Türk kripto para borsalarında çoğunlukla donmalar ve sistem hataları yaşandığından Binance kripto para borsasına yönelmekte ve kayıt oluşturmak için tercihlerini Binance’den yana kullanmaktadır.

Dünyadaki kripto para borsalarında en düşük komisyona haiz olan borsası Binance tüm dünyaya hizmet etmektedir. Kimlik detayları onaylanmadan işlem yapabilme seçeneği yatırımcıların kripto para alım ve satım işlerini kolaylaştırabilmek amacıyla sürekli alt yapısını sağlamlaştırmaları sebebiyle yatırımcıların büyük bir çoğunluğu tercihini Binance kripto borsasından yana kullanmaktadır.

Binance kripto para borsası uygulama ara yüzünün kalitesi ve alt limitlerinin azca oluşu sebebiyle Cex.io kripto para borsasını geride bırakmıştır. Dünyanın en yüksek işlem hızına haiz olan Binance kripto para borsası bununla beraber düşük komisyonlarıyla da bilinmekte ve bu sebeple kullanılmaktadır. Cex.io kripto para borsasında komisyonlar Binance borsasına oranla daha yüksektir. 

Cex.io Borsasının Avantajları Nelerdir?

Bir kripto para borsası olan Cex.io yurt dışı kaynaklıdır. 2013 yılının Kasım ayında faaliyete geçmiştir. İngiltere’nin başkenti olan Londra’da Cex şirketi tarafınca kurulmuş ve çalışmalarına adım atmıştır. Cex.io dijital varlık platformunun en baştaki hedefi bulut sistemi vasıtasıyla kripto para madenciliği yapmaktır. Daha sonrasında çalışmalarını devam ettirerek ve büyüyerek dünya genelinde bir kripto para borsası haline gelmiştir. Avantajları içinde kredi kartı ile ödeme seçeneği en başta gelir. Kredi kartı ve öteki ödeme alternatifleriyle kullanıcılar kripto para alım satım işlemlerini gerçekleştirirler. 

Cex.io kripto para borsasından Binance kripto para borsası başta olmak suretiyle öteki kripto para borsalarına para transferleri yapılabilir. Diğer platformlarda mevcud kripto para cüzdanlarına para akışı yapılabilir. Cex.io borsası Türk vatandaşlarının da yararlanması için kullanıma açıktır. Türkçe dili ile işlem yapma seçeneği yoktur. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz olan ve dünya genelinde isminden sıkça söz ettiren Binance kripto para borsasında Türkçe dil seçeneği mevcuttur. Binance kripto para borsası Türk vatandaşlar için kullanıma açıktır ve Türkçe dili ile işlem yapılabildiğinden Türkiye’de kripto para borsaları tercihleri içinde ilk sıralarda yer alır. Cex.io platformu Türk asıllı kullanıcılara sınırı olan derecede kripto para alım satımı için olanak sunmaktadır. Binance borsası her yönden Türk kullanıcılara açıktır. Sitesinin ve mobil uygulamasının ilk etapta anlaşılmasının kolay oluşu, giriş sorunlarının öteki platformlara nazaran daha azca yaşanması Binance borsasını daima önder konuma getirmiştir.

Cex.io kripto para borsasında istenilen saatte ve zamanda kripto para alım ve satımları gerçekleştirilmektedir. Alt yapı bakımından Binance kripto para borsası daha sağlamdır ve daha güvenlidir. Cex.io kripto para borsasının da işlem hacmi büyüktür. Cex.io borsasında iki değişik şekilde hesap açabilir ve kullanabilirsiniz. Bu yönden avantajlıdır. Binance kripto para borsası dünyada en oldukca kripto para alım satımı meydana getirilen borsalardandır. Bunun sebebi aynı anda milyarlarca işlemi gerçekleştirebilmesi, kullanıcılar içinde yada kullanıcı ile borsa arasındaki para transflerinin süratli bir halde yapılmasıdır.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Cex.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Kripto para borsaları, kripto para ticareti yapmak isteyen kullanıcıları bir araya getiren bir platformdur. Kripto para borsaları çeşitli kripto para birimlerinin alım satım işini merkeziyetsiz bir yönetimle yapılmasını elde eden sanal borsalardır. 

Kullanıcıların yada yatırımcıların başta ilk kripto para olan Bitcoin olmak suretiyle öteki kripto para birimlerinin alış ve satışını yapabilmesi için bu vazife için kurulmuş çeşitli borsalara kayıt olmalıdır. Kullanıcıların borsalarda dikkat ettikleri en mühim etken kullanılacak olan borsanın güvenli olması ve uygulamasının süratli olmasıdır. Bu borsalara kayıt olan yatırımcılar kimlik bilgilerini, adres bilgilerini ara sıra yeterlik bilgilerini borsa hesaplarına vererek bu borsalardan onay almalıdırlar. Bu işlem hem borsaların kendi güvenlik önlemlerini alması hem de yatırımcılarına güvenli bir ortam sunabilmeleri açısından önemlidir. Mühim bilgilerini bu platformlara verip onaylatan yatırımcılar şifrelerini kaybetmeleri veyahut unutmaları takdirinde bilgilerini kullanarak yine gizyazı alabilirler. 

Cex.io bu platformlardan birisidir. Yurt dışı kaynaklıdır. İngiltere şehrinin Londra başkentinde 2013 senesinde Cex şirketinin yazılımcıları tarafınca oluşturulmuş ve kullanıcılara sunulmuştur. Birbirini birebir tanımayan yatırımcılar birbirleriyle tecim yaparlar. Cex.io kullananların güvenli bir halde kripto para alım satım işlemini yapabilmeleri için kullananların hesaplarını güvencede meblağ. Kripto para borsalarında başlangıç seviyesindeki ya da üst seviyedeki yatırımcılar kripto para alış verişi yapabilmek amacıyla ilkin cüzdanlarına bakiye yükler. Yükledikleri bakiye ile çeşitli kripto para birimlerini satın alabilirler. Cex.io kripto para borsasında Türk lirası ile alım satım işlemi yapılamamaktadır.

Kaynağı yurt dışı olan birçok borsada Türk lirası ile alım satım işlemi yapılamamaktadır. Dünya genelinde tanınmış ve en büyük işlem hacmine haiz olan Binance kripto para borsası Türk lirası ile para yatırıp çekebilme avantajına haiz olması amacıyla öteki borsalardan ayrılır. Üst düzeye gelmiş Türk yatırımcıların bir çok Binance kripto para borsasını kullanmaktadır. Türk kökenli kullanıcılarına Türkçe dil seçeneği de sunan Binance kripto para borsası dünyanın değişik bölgelerinden kullanıcıları bünyesinde toplamıştır. Neredeyse birçok milletten yatırımcılarına sunmuş olduğu birçok fırsat yardımıyla kendisiyle aynı amaçtaki öteki borsaları bir adım arkasında bırakır. Lider durumunda bir borsa haline gelmiştir. Yüksek derecede ve sayıda kullanıcısı vardır. Güvenli bir sitesi ve mobil uygulaması vardır.

Cex.io adıyla anılan dijital varlık platformunun komisyon oranları Binance kripto para borsasına oranla daha yüksektir. Binance borsasının komisyonları Türkiye merkezli birçok kripto para borsasındaki komisyon oranlarından 10 kat daha azdır. Dünya genelinde komisyon oranı en düşük olan kripto para borsalarından bir tanesidir. Bu özelliği bakımından da liderliğini korumaktadır. Yenilikçi ve öncü bir borsadır. Teknolojinin ilerlemesiyle Binance borsası da teknolojiye ayak uydurarak kendini yenilemekte ve kıymetini korumaktadır.

Cex.io Borsasının Kullanıcı Yorumları

Cex.io kripto para borsası 2013 yılının Kasım ayında kurulmuştur. İngiltere’nin başkenti konumunda olan Londra’da kurulmuştur. Cex.io kripto para borsası yurt dışı kaynaklı ve dünya genelinde tanınmış bir borsadır. Kullanıcılarına sunmuş olduğu çeşitli olanaklar vardır. Bunlardan en önemlisi ve Cex.io kripto para borsasını öne çıkaran etken kredi kartı ile para yatırıp çekebilme avantajıdır. Cex.io kripto para borsasında dünyanın ilk kripto parası olan Bitcoin başta olmak suretiyle büyük coinler yer almıştır fakat alt coinler bakımından zayıf kalmış bir borsadır. Bu yüzden kullanıcılar daha çok kripto para birimi seçeneği olan öteki borsaları tercih etmektedirler. 

Kullanıcıların yorumlarına bakıldığında Cex.io kripto para borsasında para transferlerinin geç gerçekleştiği gözlemleniyor. Kripto para alım satımı yapabilmek amacıyla bu platforma kayıt olan yatırımcılar yaptıklarına para transferlerinin şirket tarafınca onaylanmasını gerektiği süreden fazla beklemekte bu da ticaretlerinin aksamasına sebep olmaktadır. Dünyada en fazla kripto para alım satım faaliyetlerinin gerçekleştiği kripto para borsası Binance borsasıdır. Dünyanın en büyük işlem hacmine haiz oluşu bakımından öncü bir borsadır. Cex.io kripto para borsası dijital varlık çeşitliliği bakımından Binance kripto para borsasından geri kalmaktadır. 

Cex.io kripto para borsasında Türkiye merkezli kullanıcılar için Türk lirası ile para çekip yatırma imkanı yoktur. Platform bu şekilde bir olanak sunmadığı için Türk kullanıcılar tarafınca kullanılamamaktadır. Binance kripto para borsası bu problemin de önüne geçerek Türk asıllı kullanıcılara Türk lirası ile para yatırıp çekebilme imkanı sunuyor. Aynı zamanda Binance kripto para borsasının dil seçeneklerinde Türkçe alternatifi de mevcuttur. Türkiye kaynaklı kripto para borsalarında donmalar ve sistem hataları oldukca yaşanmakta, kopmalar meydana gelmektedir. Türk yatırımcılar da zamandan kazanmak ve zararına yatırım yapmamak amacıyla naturel olarak seçimlerini Binance kripto para borsasından yana kullanmaktadır.

Cex.io kripto para borsasına kayıt olan kullanıcılar tarafınca sistemi karışık bulunmaktadır ve giriş yaparken sistem hataları, piyasayı takip ederken piyasa iniş çıkışlarında sistem hataları gözlenmektedir. Kullanıcılar gönderdikleri mesajlara geç yanıt almaktadır. Bu sebeple 7/24 destek hizmeti ve kullanıcı dostu olması ile Binance borsası yüksek kullanıcıya haizdir. 

Binance kripto para borsasında komisyon oranları aşırı düşüktür. Cex.io kripto para borsasında komisyonlar Binance kripto para borsasından daha yüksek olduğundan Türkiye’de olduğu benzer biçimde yurt haricinde da Binance borsası kullananların önceliğidir. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş