Coin Yorum

Coin Nereden Alınır? 2022

Coin Nereden Alınır?

Dijitalleşen ve hızla elektronikleşen dünyamızda sanal paraların rağbetinin son yıllarda tavan yaptığını görebilmekteyiz. Coin dediğimiz sanal para milyonlara bölünebilir, alınır ve satılabilir. İlk olarak yapacağınız deneyim coin satın almaktır. Somut bir nesne olmayan coin oldukca bölüme bölünebilmekle beraber bütçenizin kıymeti fark etmeksizin arzu ettiğiniz miktara bakılırsa satın alabilirsiniz. Uluslararası yada yerli borsalardan istediğiniz oranda coin alabilir ve kıymet kaybedişlerini yada artışlarını gözlemlediğinizde istediğiniz vakit alım ve satım yapabilirsiniz. Nasıl ki yatırım yaptığınız dolar yada euro kıymeti yükseldiğinde bozdurmak için paralarını bozduruyorsa aynı şekilde coinler de web vesilesiyle kıymeti yükseldiğinde yada düştüğünde alınır yada satılabilir. Şimdi sıra coin almadan ilkin merak ettiğiniz soruları cevaplamakta;

Bir borsa hesabında üyeliğinizi oluşturduysanız, borsadan bir coin satın alarak işlemlere başlayabilirsiniz. Unutmayın ki her bir coin’in bir kıymeti vardır ve kıymet kaybedişleriyle yada artışlarıyla soyut varlıklarını sürdürürler. Teknolojinin gelişmesiyle artık bir oldukca insan coin alım satımı yapmakta ve karlarını düşünürekten en mantıklı siteleri ve borsaları araştırırlar. Bu mevzuda size önerebileceğimiz Binance borsasıdır. Ülkemizdeki öteki borsalardan en mühim özelliği Türkçe dil desteği ve kolay arayüzüdür. Stop-Loss ayrıcalığını da unutmamak gerekir. Aldığınız bir coin’in kıymeti düştüğünü düşünürsek Stop-Loss ayrıcalığını devreye sokarak aldığınız oranda coin’i geri satabilir ve zarar etmemiş olmuş olursunuz. Bu özellikte üyelerini oldukça rahatlatmakta ve zararlarını minimum seviyeye indirmiş olmaktadır. Devletimizde coin alan vatandaşların %70 oranında bir oranla Binance’ı kullanmaktadır. Türk  Thodex borsasını işlemlerinin son vermesiyle Türk yurttaşlarımızın yerli borsalara karşı güvenleri naturel olarak güvenmemeye ve Binance şeklinde global ve güvenli bir borsa olması sebebiyle tercih edilmeye başlandı. Şu anda da dünyada en oldukca kullanılan Binance borsası globalliği ve güvenilirliği ile tepenin başlangıcında gelmektedir. Yaptığı kampanyalar ve komisyon oranları öteki borsalara bakılırsa oldukca daha uygun oranlara haizdir bu etkenler de Binance’ı her geçen gün daha da büyümesi haline gelmektedir. Binance borsasında 400 den fazla coin bulunur ve dünyada birinci sıradadır. Global hale gelmesinin en büyük sebeplerinden birisi de budur.

Nasıl Üye Olunur?

Çağımızın çağıl vakalarından birisi de kripto para borsalarıyla yatırım ve alım satım haline gelmiştir. İnsanlar yavaş yavaş e-para ticaretine odaklanmış durumdalar. Bunun en güzel örneklerinden birisi de Binance borsası diyebiliriz. Borsada işlemlere başlayabilmek için ilkin üyelik açmanız gerekmektedir. Üyelik formundaki detayları tamamladıktan sonrasında e-postaya gelen üyelik onayına onay verdikten sonrasında üyeliğiniz etken hale gelmektedir. Hesabınızı açtıktan sonrasında üyenin güvenliği adına iki adımlı koruma adlı güvenlik sisteminin devreye girmesi ihtimaller içindedir. Bu işlemle ilgili bir bilginiz yoksa asla o işe kalkışmamanızı tavsiye ederiz. Hesap ile ilgili işlemleri tamamladıktan sonrasında kendi adınıza olan hesabı Bitcoin yada altcoin’lerden bir tanesinin yatırılması gerekmektedir. Yatırım işlemini tamamladıktan sonrasında işlemlerinize arzu ettiğiniz şeklinde başlayabilirsiniz.

Kripto Paraların Asıl Amacı Nedir?

İlk zamanlarda kripto paraların amacı ödeme yapmak içindi, fakat artık insanoğlu yatırım amacıyla kullanmaya başlamışlardır. Ödemeyi kripto parayla yapmak bir bakıma mantıksız gelebilir, niçin yatırım yapacağımız yerden ödeme yapalım ki?

Kripto paralar nerede saklanmaktadır?

İnsanların merak etmiş olduğu bir mevzu ise de bu paralar nerede? Kripto borsaları için ana para güçleri ve meydana getirilen yatırımlar oldukça önemlidir. Soğuk cüzdan dedikleri terimle Büyük coin borsalarının cüzdan anahtarı dedikleri herhangi bir web ağına bağlı olmadan yüksek donanımlı bir elektronik aletinin içinde saklanmasına denmektedir.

Coin Ticareti Yapmak güvenilir mi?

Yaklaşık 12 senedir hayatımızda olan ve yeni bakış açıları ile elektronik piyasaları görmemizi elde eden Coin borsalarını insanoğlu banka hesapları yerine kullanmaya başladılar diyebiliriz. Yani insanoğlu piyasadaki artış ve azalışların analizini yaparak hem yatırım yapmakta hem de maddiyatlarını saklamaktadırlar. Bu nedenlerden dolayı bir borsaya girmeden ilkin global olup olmadığına, konuşabildiğiniz dile uygun olduğuna, insanların negatif yönde yorum yapmadığı doğrusu güvenilir bir borsaya başvurmalısınız. Size bir tavsiye verecek olursam hem globalliği ile, hem Türkçe arayüzü ile hem de güvenilir ve oldukca çeşitliliği ile Binance borsasını önermek hiçte yanlış olmaz. Bir günde hacimlerine baktığımızda, günümüzde 15 milyar olan Binance, insanların bir günde 30 milyona yakın ziyaret gerçekleşitirdiği  dünyanın en büyük ve en güvenilir kripto para sitesidir. Komisyon oranlarına bakacak olursak da yatırım icra eden insanlardan en düşük komisyon alan borsadır. Müşterilerini teşvik etme amaçlı çekilişler, Türkçe canlı destek, demir durumunda güvenliği ve kredi kartı kullanabilme ve havale pozitif yanları bulunan bir borsadır. Binance borsasının 2020 verilerine bakılırsa global itibarı bulunan yatırımcılar da Binance’a kayıt olmuş ve alım satım işlemleri olsun yatırımları olsun Binance borsasından yapmıştır demek mümkündür. 46 değişik ulusun para birimini desteklemekle kalmamış yatırırm yapmak isteyen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı işlemlerini TL üstünden yapabilmektedir. Bunları söyelemekle beraber Binance şeklinde güvenilir borsalarda rahat bir halde yatırımınızı yapabilirsiniz.

Hangi Coin Borsası Daha güvenilirdir?

Devletimizde bildiğiniz suretiyle yabancı dil bilme oranı oldukça düşük seviyelerdedir. Bu sebeple zekice bir adım atan Binance borsası uygulamalarına Türkçe dil desteği ve Türkçe dil seçeneğiyle bildiri ile de iletişime geçme imkanı sunmaktadır. Türk Thodex borsası Türkiye’de en oldukca kullanılan borsalardan birisiydi ta ki batana kadar. İnsanlar bu zamandan sonrasında yerli mala değil de düzgüsel olarak ‘’neresi beni daha güvende hissettiriyor?’’ diye araştırıp, yatırımlarını en mantıklı şekilde devam etmeye başladı. 

Coin Borsalarının Hukuki Anlamda bir Tehlikesi Var Mıdır?

Kripto para denilince akla gelen ilk sual işareti ‘’güvenli mi?’’ yada ‘’paramı çalarlar mı’’ sorularıdır. Türkiye’de elektronik borsalarla ilgili bir yasal düzenleme yok. Büyük global piyasa sahiplerinin bu güvenliği sağlayacaklarını belirtmektedirler.

Dünya Genelinde Coin Piyasası Nasıl?

Süratli değişen ve günden güne elektronikleşen hayatımızda Kripto para rağveti her geçen gün artmaktadır. Bazı ülkelerde insanoğlu oldukca acele adapte olmuşken, onlara güvenilir olması sebebiyle borsalara giriş oranı bazı ülkelere bakılırsa de kat kat fazladır. Ne yazık ki bazı ülkelerde de kafi nezaret, denetleme ve güvenlik tam anlamıyla oluşturulamadığı için ara sıra risk oluşabiliyor, siber saldırılara mağruz kalan insanları çokcana görebiliyoruz. Bu biçim hırsızlık yada yitik vakalarında yapılabilecek en mantıklı hareketlerden birisi de yatırımlarınızı soğuk cüzdanda tutmanız ve Binance şeklinde dünya devi borsalarda güvenilir bir halde alım ve satım yapmanızdır.

Binance’a Nasıl Para Yatırılır?

Son zamanlarda insanların birikimlerinin yapmış olduğu, yatırımların arttığı Kripto Para borsalarından birisi olan Binance, dünyada önder konumda. Yatırım yaparken iyi çözümleme yapmak ve borsaları oldukca iyi tanımak gerekir. Biz de bu başlığımızda Binance’a iyi mi para yatırıldığını inceleyeceğiz. 

Binance coinlerini üç başlığa ayırabiliriz; Binance, BinanceTR ve USDT şeklinde.

Binance dediğimiz coin evrensel işlemler gören, ciddi sayıda ülkeden yatırımların, alım ve satımın yapıldığı dünyada insanların kullandığı en büyük kripto para borsasıdır. Yüzlerce kripto parası bulunan bu borsada yatırım yapma seçenekleriniz oldukca fazladır. Para yatırma işlemine geldiğimizde ilk olarak Binance web sayfasından üyelik oluşturmanızdır. Sonrasında TrBinance hesabı açmalısınız. Hesap açıldıktan sonrasında ise EFT yada havale yöntemiyle Borsa hesabına göndermelisiniz. Gönderilen parayı USDT’ye döndürdükten sonrasında Binance Global hesabına yeniden göndermeniz gerekmektedir. Bir de üyelerine, üyenin kendisine ilişkin olan kredi kartından bile para yatırma seçeneği sunar. Bu kulağa daha rahat bir işlem şeklinde geliyordur muhtemelen.

Binance Global’e para yatırmak istiyorsanız ilk olarak hesabınıza giriş yapmalısınız. Mobil’de yada bilgisayar uygulamalarında bulunan cüzdan tuşuna basmalısınız. Oluşturulan sayfada oldukca sayıda kripto para çıkmış olacaktır. Yapacağınız işlem Binance’a Türk Lirası yatırmak olduğundan TRY yazısına tıklamanız gerekmektedir. Devamında ‘’Toplam, kullanılabilir, emirlerde ve Net kıymet’’ satırları çıkacaktır, aşağı bölümde ise sırasıyla ‘’yeşil ve kırmızı’’ buton olmak suretiyle ‘’yatırma ve çekme’’ tuşları bulunmaktadır. Para Yatırma işlemi yaptırmak istediğiniz için ‘’yeşil’’ butonlu yatırma işlemine tıklamalısınız. Karşınıza üç tane seçenek çıkacaktır ; ‘’ Ziraat Bankası, Vakıfbank ve öteki bankalar’’. Buradaki mühim informasyon ise, Ziraat Bankası yada Vakıfbanktan Günün her saati ve dinlence günleri dahil anında üyelerine para yatırabilme şansı sunmaktadır. Alt bölümde yer edinen ‘’ Diğer bankalar ‘’ kısmından hafta içi sabah 09.00 ile 17.00 saatleri içinde para yatırma işlemini Binance borsası size sunuyor. Bankanızı seçtikten sonrasında para yatırma işlemi için sizden alıcının hesap adı ve IBAN adresini istemektedir. İşlemleri doğru bir halde tamamlamak suretiyle bankanızın mobil uygulamasından arzu ettiğiniz şeklinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Şunu söylemeden geçmeyelim, bu sebeple bu ciddi derecede mühim bir husus. Para transferi yapacağınız hesabın sahibi ile Binance hesabına kayıtlı olan kişilerin aynı şahıs olmalıdır. Farklı birisinin üstüne kayıtlı Binance hesabıyla kendi üyeliğinize para transferi yapmanız mümkün değildir.

Bu parayı Binance Global hesabınıza mı göndermek istiyorsunuz? Üst taraflarda USDT’yi görmüşsünüzdür. Bu kripto para birimi ABD dolarına eşit olmakla beraber, durağan(durgun) bir birimdir. Demek istediğimiz 1 USDT eşittir 1 Dolara eşittir. Telefonunuzdaki Mobil uygulamanın alt kısmında bulunan ‘’ al-sat ’’ butonuna tıkladıktan sonrasında ekranın sol üst tarafında bulunan ‘’ USDT/TRY ‘’ tuşuna tıkladıktan sonrasında arama paneli karşınızda olacaktır. Arama paneline ‘’usdttry’’ yazdıktan sonrasında ekrana gelecek olan yazıya tıklamalısınız. Bu ekranda çıkan alım yapmak istediğiniz miktarı girmelisiniz. Sonrasında Binance Global hesabına giriş yapmış olup para yatırma işlemini tamamlamak için ’’ cüzdan ‘’tuşuna tıklayıp yatırma kısmına girmelisiniz. Sizden bir ağ seçmenizi isteyecektir. Kafanız asla karışmasın, Borsa işlemlerinde kullanılan TRC20, işlem yaptığımız ağlar içinde en hızlısıdır. Ağ’ ı seçtikten sonrasında birkaç dakika içinde gönderilen USDT’ler cüzdanınıza aktarılmış olacaktır. Güvenlik amacıyla bir dahaki adımda cüzdan adresiniz ve karekod gelmesi gerekmektedir. ‘’ Cüzdan adresi ‘’ içindeki adresi kopyalamalısınız ve TR Binance üyeliğine geçmeniz gerekmekte. TR Binance hesabına geçmekle beraber cüzdan sekmesinden USDT’yi seçmelisiniz ki işlem doğru bir halde ilerleyebilsin. Ardından ‘’ çekme ‘’ tuşuna bastıktan sonrasında bizlere sorulan ağ sorusuna ’’ TRC20 ‘’ yazmalısınız. Kopyala yaptığımız cüzdan adresini de yazdıktan sonrasında arzu ettiğiniz oranda USDT gönderebilirsiniz. Geldik son adıma! İşleminizi onaylamak için e-posta ve telefon ile gelen onay kodlarını uygulamaya yazın ve işlemi tamamlayın.

Binance’da Nasıl Para Çekme İşlemi Yapılır?

 Para çekme işlemi için ilk olarak uygulamayı indirin ve giriş bilgilerinizi eksiksiz bir halde doldurun. Uygulamaya girdiğinizde sağ alt bölümde bulunan ‘’ Cüzdan ‘’ tuşuna tıklamalısınız. Yeni oluşturulan sayfada 3 değişik seçenek çıkacaktır; ‘’ yatırma, çekme, geçirme ‘’ seçeneklerini görmüş olacaksınız. Transfer seçeneğine tıklayıp sonrasında karşınıza çıkan ekranda ‘’ fonlama ‘’ tuşuna  basmamız gerekecektir. Tabii bu tarz şeyleri yapabilmeniz için Türk vatandaşları için oluşturulan Binance TR hesabını açmalı ve Binance hesabınız ile bağlantı kurmanız gerekmektedir. Sonrasında fonlama seçeneğine basıp seçeneklerde Binance TR’ yi seçmeniz gerekmektedir. Onay kodu, güvenli ve süratli bir halde para çekme işleminizi en doğru şekilde tamamlamanızı sağlar. Kodu doğru bir halde girdiğiniz takdirde USDT ‘ler an içinde Binance TR hesabınıza geçmiş olacaktır. Burada bitmiyor tabii, Binance TR’de yalnızca TL olmalı öteki para birimlerini bozdurmak gerek. Miktarı girdikten sonrasında’’ sat ‘’ butonuna bastığınızda TL olarak hesabınıza dönüş yapar ve artık çekilmeye hazırdır. Parayı çekmek için ise hesap kime aitse ona ilişkin banka hesabının IBAN numarası ve miktarı yazmalıyız. İşlem bu kadar!

BTCtürk mü, Paribu mu, Binance mi? 

İnsanların elektronik aletlere her geçen gün daha oldukca bağlandığını görmekteyiz, bunlara bir de para, yatırım, alışveriş eklendi. Neden bir çok yerde ilk sırada Binance var, en güvenilir borsayı sorduğumuzda niçin hep Binance deniyor. İşte bunların nedenlerini sizlere anlatmak için buradayım.

En baştaki sebeplerinden birisi öteki borsalara bakılırsa Binance’ de çeşitlilik oldukca fazladır. Yani yeni yatırım yapmak isteyen bir yatırımcı Binance’a üye olarak neredeyse her coin’i görmekte ve daha sağlam duvarlarla örülmüş bir çözümleme yapabilmektedir.

Üyeleri içinde çeşitli çekilişler düzenler ve yatırım icra eden insanları ciddi anlamda teşvik eder.

Ülkemizdeki yabancı dil öğrenebilme ve konuşabilme sayısı yok denilecek kadar azca bulunduğunu biliyoruz. Binance borsası bunu da düşünerekten, bilgisayar ve telefon uygulamalarında Türkçe arayüz, Türkçe dil desteği ve Türkçe kontakt imkanını yatırımcılarına sunmaktadırlar.

Komisyon oranları yatırımcıları finansal açıdan ilgilendiren mühim bir mevzudur. Diğer borsalara baktığımızda Binance’a bakılırsa fazla komisyon alan Borsalar vardır. Binance bu mevzuda da dünyanın her yerinde sesini duyurmayı düşük komisyon alaraktan duyurmayı başarabilmiştir. 

 Paribu, BtcTurk şeklinde borsalar kriz şeklinde negatif zamanlarda üye alımlarını neredeyse tamamen  durdurmuşken, Binance borsası üye alımına hız kesmeden devam etmiştir. Bu da emniyetli bir sistemlerinin bulunduğunu göstermektedir. Paribu, BtcTürk şeklinde borsalara bakılırsa güvenliği, komisyon oranları ve Türkçe dil yardımı ile öteki borsalara bakılırsa 5 gömlek daha üstün bulunduğunu açıkça söyleyebiliriz. Diğer borsalar içinde insanoğlu negatif bir hava içine girmişlerdir. 

TrBinance nedir?

Bu borsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için imtiyaz amaçlı kurulan bir borsadır. Diğer borsalardan epey farkı vardır. Süratli para transferi ve Türkçe ara yüzü ile üyelerini memnun eden bir borsadır. Binance Global kullanan bir yatırımcı TL üstünden alım satım yada yatırım yapmak istiyorsa Binance TR’yi kullanmalıdır.

TrBinance kimin? 

Binance aslolan sahibidir sadece Türkiyedeki hareketliliği yöneten kurum BN Teknoloji A.Ş ‘dir. Bu şirket fintech şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

TR Binance’ın bir öteki pozitif yanları ise devlet bankaları olan Vakıfbank ve Ziraat Bankası şeklinde bankalarla iş koşturmacasındadır. 7 gün 24 saat süresince anında para transferi yapma imkanını üyelerine sunmaktadır. Diğer bankalar ile de EFT yöntemiyle para çekme işlemini devam ettirebilirsiniz.

Altcoin Nedir?

Teknoloji ve Dijital dünyada ortaya çıkan coin insanlık hayatına bomba şeklinde bir giriş yapmış oldu. İnsanların coin’e karşı rağvetlerinden dolayı da başka başka dijital paralara dönüşmeye başladı. Altcoin’ler, coinlere bakılırsa oldukca daha süratli işlem yürütülen e-para bulunduğunu söyleyebiliriz. Daha süratli alım ve satım olmasından dolayı insanoğlu bu altcoinlere daha oldukca yöneliyor ve işlemlerini daha süratli yapabiliyorlar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş