Coin Yorum

Coingecko Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

 Coingecko Nedir?

Coingecko Nedir? diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Coingecko Dünya’da mevcud tüm kripto para birimlerini ve bunların ilişik olduğu alt ve üst segmentlerdeki kripto para borsalarını inceleyen, onları geliştiren ve onlarla beraber yatırımcılarına katma kıymet yaratan bir genç girişim projesidir. Binance Borsası ile en verimli şekilde çalışan bu platforma üye olan hepimiz yayınları, haftalık bültenleri ve gösterilen yatırım analizlerini takip ederek kazanmanın oldukça daha kolay yolunu öğrenmiş oluyorlar. Ve böylece küçük ya da büyük yatırımcılar, mining yapmaktan tutun da en etkin yatırım yayınlarını interaktif bir halde öğrenmeye başlıyorlar. Piyasaların devamlı dalgalanmasının başlıca sebebi olarak görülen sektör bilgisizliği bu sayede aşılıyor. Ayrıca tam tamına 11.794 tane coinin güncel piyasa değerlerini, 24 saatlik etken hacim raporlarını ve egemenlik oranlarını anlık olarak takip edebileceğiniz bir aracı da bulunmakta. 

Minik yada büyük, her ne şekilde olursa olsun bu alana yatırım yapmak isteyen her insanın belirli bir portfolyosu olmak zorundadır. Bu portfolyonun ise en güvenilir kripto borsası Binance üstünden hazırlanması icap ettiğini hepimiz bilir. Ve Binance ortaklığı meydana getiren, kripto piyasaların  geliştirilmesine katkı elde eden coingecko her daim haiz olduğu üyelerine en güvenli yatırım imkanlarını sunmaktadır. Hali hazırda bildiğiniz tüm kripto paraların listelendiği ve bigün içinde milyarlarca dolarlık işlem hacmi taşıyan Binance borsalarının tamamına erişim ve ortak emek harcama kabiliyetine haizdir. Dünya’nın en güvenilir kripto para borsası unvanını taşıyan Binance’a en güvenli şekilde üye olup ve gene en güvenli ve süratli şekilde işlemlerinizi hayata geçirmeye başlamanız için bir wallet görevi de üstlenmekte. 

Ayrıca coingecko nedir seçimi sorular soran yeni yada eski yatırımcıların bu alanda paylaşılan yayımlara güvenmesinin oldukça mühim bir sebebi de bulunmakta. 2014 Senesinde TM Lee ve Bobby Ong tarafınca kurulduğu andan itibaren bu platform kripto para analizleri ve raporlarını tertipli olarak yayımlayarak müşterilerini ve üyelerinin tamamını iyi mi daha çok kazanacakları hakkında bilgilendirme görevini üstüne alıyor. 

Üstlendiği görevi layığıyla yerine getirebilmek adına da Dünya’daki en güvenli kripto para borsası olan Binance ile ortaklaşa yaptıkları tüm emekleri anında paylaşma gayreti içinde çalışmaktalar. Bu ekip oldukça sıkı ve güvenilir çalışıyor. Aralarındaki sinerji ve emek harcama dinamiği ile en güvenilir kripto para analistleri ile ortak bir emek harcama güderek binance coingecko ortaklığı her daim en yukarılara taşımak için çabalıyorlar. 2017 Ekim ayında da ilk üç aylık raporlarını paylaştılar. Ve paylaştıkları bu analizler de binance grafikleri tarafınca doğrulandı. Aynı senenin Nisan ayına girdiklerinde günlük bültenlerine başlamışlardı. 

Binance ile en süratli exchange kısaca en süratli çevirme işlemlerini yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Bizler, Binance üstünden meydana getirilen tüm işlemlerin güvenliğini ve hızını bizzat kontrol etmiş bir ekip olarak daha iyisini bulamadık. Dünya’daki tüm otoriteler tarafınca benimsenen ve en oldukça tercih edilen borsa unvanına haiz olan Binance ile en süratli ve güvenli  yatırım yaparak katlayabilirsiniz. Peki bu Binance iyi mi kayıt olunur?

Coingecko Nasıl Kayıt Olunur?

Daha ilkin de söylemiş olduğumuz benzer biçimde Dünya’daki en güvenli kripto para borsası olma unvanına haiz olan Binance kayıt olmak aslen oldukça kolaydır. Sadece tek bir kuralı vardır. O da, verdiğiniz tüm bilgilerin bizzat şahsınıza ilişik olması gerekliliğidir. Bu kaide yardımıyla veri hırsızlığı, kripto hırsızlıklar ve bilgilerinizin güvenliği mevzularında üstün bir güvenlik önlemi yaratmak amacıyla gereklidir. Banka hesabınızın TC kimlik numaranıza kayıtlı olması benzer biçimde düşünebilirsiniz. Kayıt ol butonuna tıkladığınızda karşınıza gelen formu eksiksiz doldurursanız hemen hemen aktifleşmemiş de olsa başarı ile ön kaydınızı tamamlamış olmuş olursunuz.

Ayrıca mail adresinize gelen doğrulama emailini denetim ettiğinizde e posta doğrulamasını da tamamlayarak hesabınızı daha güvenli hale getirmiş olmuş olursunuz. Buna ek olarak da telefon doğrulaması, aygıt kayıtları ve IP kaydının tamamlanması ( IP Kaydı otomatik gerçekleşir. ) yardımıyla en güvenli şekilde para yatırıp çekmeye başlayacaksınız. Binance kayıt ekranı üstünden verdiğiniz hiçbir hususi bilginin herhangi bir üçüncü şahıs yada firmalarla paylaşılmayacağını bilmenizi isteriz. Sadece alım ve satım işlemleriniz, exchange işlemleriniz ve yatırım sıklığınızı gösteren, alışkanlıklarınıza nazaran piyasaların korunması amacıyla demografiniz oluşturulur. Böylece sizinle aynı bölgede ve size yakın özelliklere haiz olan öteki her insanın iyi mi ve ne çoğunlukla yatırımlar yapmış olduğu öğrenilir. Aslında günün her saatinde bizzat Google ve Facebook’un bizlere yapmış olduğu bu dinleme ve alışkanlıkları tespit etme izlemelerinin birebir aynısıdır ve hususi hayatınızla hiçbir alakası yoktur. Bu sebeple bu mevzudan korkmanıza gerek kalmamıştır. 

Binance referansla kayıt olmak ise düzgüsel kayıt işlemine ek olarak herhangi bir arkadaşınızın yada bulduğunuz çekiliş referans kodlarının kullanılmasını da içermektedir. Bu kodları referans ve promo sayfasından eklediğinizde karşılıklı olarak çeşitli ödülleri kazanma şansınız olmaktadır. Veya kendi aranızda bir sepet oluşturabilme ve yatırım araçlarının incelenmesi mevzusunda gruplar oluşturmak için, daha doğrusu bir birlik olup güvenilir adımlarla ilerlemek için tercih edebileceğiniz bir seçenek olabilir. 

Fakat bunu yapmak zorunda değilsiniz. Şu sebeple makasların %0,0012 kadar azca olduğu bu kripto para borsası binance ile para kazanmak oldukça kolaydır. Tek yapmanız gerekense incelemelerinizi Coingecko veri merkezi yada benzer bir data kullanarak yaptığınız incelemeler doğrultusunda yatırımlarınızı gerçekleştirmenizdir. 

Sizlere şimdi ise Coingecko iyi mi kayıt olunur ondan bahsedeceğiz. Binance’nin en güvenilir veri toplama ortağı olan coingeckoya üye olmak aslen zannedildiği kadar zor değildir. Sizlere verdiğimiz linkten coingecko orijinal sitesi bağlantısına gidiniz. Daha sonrasında da sağ üst bölümde, giriş yap butonunun derhal tarafındaki Kayıt Ol! butonunu görmüş olacaksınız. O butona tıkladığınız anda karşınıza aynı pencere içinde derhal kayıt olabileceğiniz bir biçim pop-up sekmesi açılacak. Oluşturulan bu sekmede orijinal e posta adresinizi ve emsalsiz ve güvenilir bir gizyazı girerek hizmet koşullarını da kabul ettikten sonrasında ön kayıt ekranını tamamlamış oluyorsunuz.

Bu kısma etken şekilde kullanmaya devam ettiğiniz mail adresinizi girmeniz oldukça önemlidir. Şu sebeple Coingecko sistemi sizlerden mail adresinizi onaylamanızı istemekte. Aksi taktirde siteye giriş yapmanız imkansızdır. Mail adresinize göndermiş oldukları aktivasyon mailini açtığınızda karşınıza oldukça değişik bir ekran daha gelecek. Bu ekranda güvenlik seçeneklerinizin doğrulanması ve İP adresinizin doğru kaydedilmesi adına sizlere bir tane Google Captcha doğrulaması gösterilmektedir. Bu robot olmadığınızı doğruladığınız ekranı doğru bir halde doldurun. Şu sebeple her an Coingecko kayıt ekranı kapanabilir ve kaydetmiş olduğunuz cihazın IP’si ile beraber mail adresiniz de kayıtlara spam şeklinde düşebilir. 

Fazla ve değişik cihazlardan dahi deneseniz sonrasında lüzumlu güvenlik önlemleri en üst düzeyde saklandığı için asla üye olamayabilirsiniz. Bu ekranı doğruladıktan sonrasında direkt sizleri “Your email address özgü been successfully confirmed” cümlesi ile doldurulmuş yeşil bir duyuru karşılamakta. Tüm işlemleri doğru bir halde yaptıysanız eğer bu işlemlerin doğrulandığını özetleyen bir yazı ile giriş sayfası otomatikman yükleniyor. O cümlenin anlamı ise, “Email adresiniz başarıyla onaylandı.” anlamını taşımakta. Bu sebeple artık herhangi değişik bir şey ile uğraşmanız gerekmiyor. Tebrikler, Coingecko iyi mi kayıt olunur? sorusunun yanıtını uygulamalı bir halde görmüş oldunuz. Bu kayıt ekranı rehberini doğru bir halde takip ettiyseniz eğer, artık kendi portfolyonuzu oluşturup, araştırmalarınıza en baştan başlayabilirsiniz.

Peki coingecko kayıt olma işlemini yaptıktan sonrasında neler yapacaksınız? Site içindeki 7 / 24 canlı bir halde ve en doğru verileri gösteren grafikleri derhal takip etmeye başlayabilirsiniz. Aslında bu mevzuda en detaylı detayları verdiğimiz coingecko iyi mi kullanılır? yazımızda bulacaksınız. Bu sebeple kafanızı karıştırmaya gerek duymuyoruz. 

Bunun yerine sizleri, kayıt olduğunuz bu platform hakkında vereceğimiz eğitimlerde görmeyi tercih ediyoruz. Bizleri takip etmeye devam edin.

Coingecko Avantajları Nelerdir?

Sıkı bir Bitcoin ve Altcoin yatırımcısıysanız yada bu işlere yeni girmek istiyor ve kripto para borsalarını sıkıca kovuşturmak istiyorsanız ihtiyacınız olan ilk şey güvenli bir veri seyretme aracı olacaktır. Binance dahil tüm kripto para borsalarının en doğru veri paylaşımını yapabilmesi için en oldukça tercih etmiş olduğu veri işleme ve paylaşma platformu olan coingecko avantajları nedir sorusunu cevaplayacağımız bu yazımızda niçin bu uygulamayı kullanmanız gerektiğine de değineceğiz. 

Kripto paraların başlı başına bugünlere gelebilmesinin ve hala daha değerlerinin artış içinde oluşunun en temel sebebi en avantajlı para birimleri oluşlarıdır. Şu şekilde ki, Bitcoin dahil herhangi bir alt koinin hiçbir şekilde politikalardan, faizlerden, savaşlardan yada herhangi bir şeyden merkezi olarak etkilenmediğini biliyorsunuzdur. Yani evet, ruhsal ve demografik öykü olarak bu biçim ağır trajediler ve dram yaratan şeyler direkt olarak olmasa da, dolaylı yoldan cebinizdeki miktarın kıymetini etkileyebilir. Ancak herhangi bir müdahalede bulunamayacağı benzer biçimde direkt olarak kimse kimsede ne kadar mal varlığı bulunduğunu dahil hiçbir yöntemle öğrenememekte. Ve ek olarak tıpkı coingecko avantajları nedir sorusunun sonucunda olduğu benzer biçimde, bu biçim kripto dünyasının kıymetli madenleri asla yok edilememektedir. 

Öyleyse, bu paralara yatırım yapabilmek için ihtiyacımız olan her türlü bilgiyi birinci elden alacağımız bir platformun da, özündeki kaynak kadar güvenilir olması gerekir. Şu şekilde ki, Coingecko girişimi 2014 senesinde TM Lee ve arkadaşları tarafınca geliştirilmeye başladığı andan itibaren en doğru verileri toplayabilmek adına tüm fırsatları değerlendirmiştir. Hatta Binance benzer biçimde Dünyaca meşhur ve en oldukça tercih edilen, en güvenilen kripto para borsalarındaki grafiklerde bile kendine kalıcı bir yer edinebilecek kadar sağlam ilerlemektedir. Bu firmanın Türkiye’deki limit ve kısıtlamaların tamamına karşı bir pozitif yanları bulunduğunu söylersek yanılmayız. 

Şu sebeple devletimizde en iyi hesapta bile günlük maksimum 3500 TL ve aylık ise bu sayı bir tek 80.000 TL ile sınırlandırılmış durumda. Üstelik, yüksek sayılara ulaştıkça ödeyeceğiniz komisyon ve vergiler de tıpkı bu oranda olduğu benzer biçimde yükselmektedir. Makasın oldukça olduğu işlemler yapmak zorunda kalmış olarak paranız durduğu yerde kıymet kaybetmeye başlamaktadır. Halbuki coingecko avantajları nedir sorusunun cevabına istinaden bu platformun verdiği bilgilerin yanında üst limitlerin oldukça çatıda tutulduğu, inanılmaz düşük makasların 24 saat süresince alım satıma izin verdiği bu platformu kullanmanız daha mantıklıdır. O şekilde ya da bu şekilde, Coingecko Avantajları ile itimat vermeye devam ediyor.

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Coingecko Kullanıcı Yorumları?

Coingecko kullanıcı yorumları içinde ülkemizdeki lügat sitelerinden ve kendi resmi sitesindeki canlı yorumları da anlık olarak takip edebilirsiniz. Bizler Coingecko hakkında yazılmış olan bazı yorumları sizler için izahat ve özetleme ihtiyacı güttük. Ilk olarak söylemek isteriz ki, Coingecko benzer biçimde platformların hiçbirisi sizlere direkt yatırım tavsiyesi veremez. Dünya’nın neresine giderseniz gidin, yatırım tavsiyesi vermek bir tür dolandırıcılık olarak sınıflandırılmaktadır. Ve ağır cezalarla sınırı olan kalmayıp sınırsız web erişimi yasağı benzer biçimde sonuçlara kadar çıkabilmektedir. Bu sebeple öncelikli olarak siz değerli üyelerimizin, gerçek kullanıcılar tarafınca yazılmış olan yorumların tamamını okurken dikkatli olmanızı ve hiç kimseye kendi bilgilerinizden daha çok güvenmemenizi öneriyoruz. 

Tam da bu sebeple ortaya atılmış bir girişim olan coingecko kullanıcı yorumları ile en doğru kullanım şeklini, alınan verimin iyi mi daha da artırılacağını bizlere göstermektedir. 

“Merhabalar, benim ismim Jean Peterson. İngiltere’den yazıyorum ve aman tanrım. Bu uygulama yardımıyla inanıyorum ki bigün gerçek bir bitcoin milyoneri olabileceğim. Aslında bunu anlatması oldukça kolay. Gördüğüm en kolay mobil uygulama bu olabilir. Şu sebeple tam anlamıyla tüm kripto paraları anında seyredip, hangi alt coinleri niçin takip etmem icap ettiğini tıpkı bir çocuğa anlatır şekilde anlatmış olmaları mükemmel ötesi! Henüz 2019 yılının Mart ayından beridir kripto paralara karşı ilgi besliyorum. Ve şu anda ortalama 45 bin Pound kadarlık bir yatırımım var. Bunu coingecko girişimi yardımıyla bugüne dek 356 bin Pound seviyelerine kadar ulaştırdım. Ancak dürüst olmam gerekirse, Binance ile al sat yapmasaydım ve binance kaldıraç sistemini doğru anlamasaydım bu kadar bile kazanamazdım. Oğlumu koleje göndermek istediğimi tüm komşularım biliyor. Eski bir mühendis olmamdan dolayı sayılarla aram iyidir. Bu yüzden oğlumun bu sayıları düşünmeden rahat bir eğitim almasını isterim. Ömrüm yettiğince Coingecko uygulamasını kullanmaya devam edeceğim. Aman tanrım 5 Yıldız!!!”

Yukarıda görmüş olduğunuz örnek bir yorumda olduğu benzer biçimde biz Türkiye’deki kur farklılıkları ile uğraşırken İngiltere’de oturan bir adam coingecko girişimi hakkında güncel bir yorum yaparak doğru bir strateji belirlemenin ne kadar da oldukça kazandırdığını kanıtlamış durumda. Aslında oldukça uzaklara gitmeye gerek de yok. Bilhassa borsa ile ilgilenen her insanın en iyi tanımış olduğu adlardan olan Ali Koç da FB Token için Ar-Ge ekiplerine Coingecko ile daha etken araştırmalar yapabileceklerinin eğitimini vermiş durumdadır. Fenerbahçe, Galatasaray benzer biçimde ülkemizin en büyük kulüplerinin dahil tokenlerini ve bunların satışlarının yapıldığı borsalarını bile listelerinde gösteren coingecko kullanıcı yorumları sıralamasında devletimizde en oldukça puan alan veri tasarlayıcılarından başta gelmektedir.

Coingecko Nasıl Kullanılır?

Biliyoruz, biliyoruz. Sizler de coingecko iyi mi kullanılır merak ediyosunuz. Ancak endişelenmeyin. Şu sebeple bu yazımızda sizlere en süratli şekilde bir kullanım kılavuzu hazırladık. Ilk olarak bu uygulama hakkında bilmenizde fayda olacak birkaç detaydan bahsedelim. Sonrasında ise sizlere tam anlamıyla iyi mi kullanacağınızı anlatacağız. 

Şu sebeple coingecko girişimi sizlere çözüm ortaklığı yapmış olduğu firmalar ( başta Binance olmak suretiyle ) aracılığı ile üst düzey limitler ve vergilendirmede inanılmaz avantajlar sağlamaktadır. Ayrıca yatırım yapmak zorunda bile değilsiniz. Şu sebeple Coingecko bir kripto para borsası bile değil. Bu girişim bir tek tüm borsaları aynı anda inceleyen ve buna nazaran standartları, al ve üst sıçrama tepelerini belirleyen ve yatırımcıların tümüne en doğru veriyi elde eden bir platformdur. Bu platformu kullanma amacınıza yönelik olarak öğreneceğiniz bilgiler yardımıyla asla eskisi kadar çömez hatalar yüzünden para kaybetmeyeceksiniz. Peki bu coingecko binance ile iyi mi kullanılır ve püf noktaları neler?

Bir öteki pozitif yanları ise kendi portfolyonuzu oluşturup, binance güvenli yatırım seçenekleri ile istediğiniz kripto parayı yada borsayı favorilerinize ekleyebiliyor olmanızdır. Tam 11.795 tane olan bu kripto paraların ve tam sayısı 536 olan kripto para borsalarının tamamını anında araştırma fırsatınızın olmasıdır. Piyasa değerlerini, 24 saatlik hacimleri, egemenlik üstünlüğünü ve direkt Etherscan üstünden alınan informasyon ile ETH gas birimlerini anlık olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca binance yatırım ve çekim şartlarını da sağlıyorsanız anında ve en güvenli şekilde yüksek kazançlar elde edebilmek için yatırımınızı yapabilirsiniz ve kazançlarınızı anında hesaplarınıza çekebilirsiniz. İşlem limitleri açısından en büyük özgürlüğü elde eden binance işlem limiti sorununu ortadan kaldırıyor. Bu sayede artık sizler de yaptığınız al sat işlemlerinde Binance yardımıyla limit korkunuz olmadan kazançlarınızı katlayabileceksiniz. Ülkemizdeki yasal çekim sınırlarına uygun olması dahilinde istediğiniz miktarı anında hesaplarınızda görmenin kolaylığı, binance ile dolar kazanma ihtiyacınıza iyi gelecek.

Kendinize ilişik portföyünüzü çeşitlendirmek istiyorsanız ve daha detaylı bir araştırma ile satın aldığınız cüzdan tutarını riske atmak istemiyorsanız ne yapmalısınız? İşte bu sual coingecko iyi mi kullanılır sorusundan oldukça daha kolay bir cevaba haizdir. Kendi adınıza oluşturmuş olduğunuz portföyünüzü çeşitlendirmek için ekle kısmından bir imgesel yığın ekleyebilirsiniz. İşte bu kadar kolay. Eklediğiniz mesela 0.5 BTC tutarındaki imgesel stoğun favori ve portföy hacimlerinde anlık takiplerini yaparak buradaki birim fiyatlardan herhangi istediğiniz tutara alarm ekleyebilirsiniz. Dilerseniz bu imgesel stoklarınızın hakkaten varlığını en güvenli kripto para borsası Binance yardımıyla gerçeğe çevirebilirsiniz. Eklediğiniz alarmlar yardımıyla anında cüzdanınıza geçiş yapmış olup bozdurmak için vaktiniz olacaktır.

Hayali sepet oluşturmak haricinde gerçek zamanlı irdeleme ve çözümleme programı olan bu uygulamayı ister bilgisayarınızda kullanın, isterseniz de hem Android, hem de IOS cihazlarınıza indirip kullanın. Tüm bilgiler, tüm cihazlarda paralel bir halde ilerlemekle beraber her üç cihazdaki uygulama da stabil şekilde iş yapmaktadır. Üstelik, güncel kripto haber, çözümleme, video ve yatırım tavsiyelerini Dünya’nın her yerinden naklen takip edebileceğiniz blog alanı yardımıyla de Dünya’dan asla kopmayacaksınız. Başta Binance olmak suretiyle tüm borsaların bilgilerini de kolay bir halde takip edebileceksiniz.

Siz de şimdi Binance ile dolar kazanmak için daha çok beklemeyin. Günümüzde kendini geliştirmiş olan tüm kripto para milyarderlerinin gittiği yolu seyredip Binance üye ol ekranını kullanmak için bıraktığımız bağlantıyı kullanın. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş