Teknoloji

Çok Para Kazandıran En İyi Link Kısaltma Siteleri Şubat 2022

Mevzu Başlıkları

  • En Fazla Kazandıran Link Kısaltma Siteleri 2022
  • Adf.ly
  • Ouo.io
  • BC VC
  • TR Link
  • Shorte
  • Shrinkearn
  • Link TL (Pubiza)
  • AdCash
  • PND.TL
  • Shortzon.com
  • Uiz.io
  • Vivads.net
  • Linkbucks.com
  • Al.ly
  • Fas.li
  • Oke.io
  • Adbilty.me
  • Shrink.me
  • Git.TC
  • AdYou.me
  • Linkin.azca
  • Tmearn.com
  • Linkvertise

Yerli ve yabancı oldukça rakamda para kazandıran bağlantı kısaltma sitesi vardır.
Yaşınız ya da hünerleriniz ne olursa olsun bağlantı kısaltma işi oldukça kolaydır ve her insanın yapabileceği bir iştir.

Kısalttığınız bağlantıları web sitenizde ya da geleneksel medya olmayan toplumsal medya hesaplarınızda paylaşarak tıklanma oranlarını artırabilir, böylece tıklama başına alacağınız ödemeyi de artırabilirsiniz. Link kısaltma sitelerinin emek harcama anlamı kısalttığınız iletişime insanların tıklaması biçimindedir. Ne kadar oldukça tıklama alırsanız o denli oldukça kazanırsınız.
Bu siteden hem bağlantı kısaltarak hem de siteye yönlendirdiğiniz dostlarınızdan kazanç elde edersiniz. Arkadaşlarınızın hasılatlarından %20 yaşam boyu manipülasyon komisyonu alırsınız. 1000 tıklama başına 3 dolar ile 13 dolar ödeme yapar.

cok para kazandiran en iyi link kisaltma siteleri subat 2022 6219dd44ce718

Adf.ly sitesi, ödemelerini her ayın 10’unda yapar. Çekim yapabilmek için asgari bakiyenizin 5 dolar olması gerekir.
Siteden kazanabilmek için ilk olarak aza olmalısınız. Daha sonrasında “Shrink” butonunu kullanarak bağlantı kısaltmaya ve kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ouo.io

En fazla para kazandıran bağlantı kısaltma siteleri içinde Ouo.io, kumpaslı yapmış olduğu ödemeleri ve yüksek kazançları ile öne çıkar. Ödemeleri her ayın 1’i ile 15’inde yapar. Çekim için asgari ebediye ölçüyü 5 dolar olmalıdır. Siteye yönlendirdiğiniz her kişi için %20 komisyon alırsınız.

Ouo.io sitesinde 1000 tıklama başına ödenen fiyat 2 dolar ile 8 dolar arasındadır.
Mesela bir kişi iletişime birden oldukça kez tıklarsa diğeri sitelerde bu olay 1 yayınlanma olarak kabul edilirken Ouo.io sitesinde ne kadar tıklanırsa o denli yayınlanma olarak sayılır.

BC VC

Sitenin sahibi bir Türk’cins. Kısa sürede en tehlikesiz bağlantı kısaltma sitelerinden biri haline gelen BC VC, her 1000 ziyaretçi için takribî 3 dolar ödeme yapar. Mobilden gelen ziyaretçiler için bu ölçü 4 dolara çıkar. Sitenin ödemeleri aksatmaması ve CPM oranlarının yüksek olması güvenilirliğini artıran etkenler.
Değişik sitelerde olduğu benzer biçimde yabancı bir banka hesabı yerine Türkiye’deki banka hesaplarınızdan birine direk paranızı aktarabilirsiniz. Banka hesabı için alt limit 10 dolar, Bitcoin için alt limit 10 dolar ve Payoneer için alt limit 50 dolardır.

TR Link

Yerli bağlantı kısaltma sitelerinden önde gelen TR Link, bununla birlikte en fazla kazandıran Türkçe siteler içinde yer alır. TR Link’ten evden para kazanmak isteyenler için oldukça rakamda alternatif vardır.
Sitede her 1000 tıklama için takribî 3,25 dolar ödeme yapılır. Ancak bu oranlar trafik niteliğinize bakılırsa tanımlandığı için çoğalıp eksilebilir.

cok para kazandiran en iyi link kisaltma siteleri subat 2022 6219dd453ff08

TR Link sitesi hakkında meydana getirilen yorumlara bakıldığında verilen fiyatların oldukça yüksek olduğu ve ödemelerin beceriksizsiz yapıldığı noktaya değinir. 30 TL’lik bir kazanç elde ettiğinizde paranızı Webmoney ve Kripto para ile alabilirsiniz.
100 TL’lik kazançları ise İninal, Perfectmoney ve banka havalesi kanalıyla alabilirsiniz.

Shorte

Dünya genelinde 1,5 milyondan oldukça kullanmakta olanı olan Shorte.st sitesi hem güvenilir olduğu hem de oldukça kazandırdığı için pek oldukça kişi tarafınca seçilmektedir. Sitede detaylı data istatistikleri bulunur, bunun içinde işlemlerinizi rahatça egemenlik edebilirsiniz.

Her 1000 tıklama için 1,55 dolar ödeme meydana getiren site, çağrı ettiğiniz yeni kullanmakta olanlar için size %20’lik bir hisse verir.
Ödemeler her ayın 10’unda yapılır. Payoneer için para sürükleme limiti 20 dolar, WebMoney içinse 5 dolardır. Irtibat kısaltarak ya da irtibatı birine tıklatarak para kazanabilirsiniz.

Shrinkearn

Vatanımızda BGBG (1000 izlenme başına kazanç) oranı averaj 9 dolar kadardır. Bu oran trafik gidişatınıza bakılırsa çoğalıp eksilebilir. Yurtdışında bu oran 20 dolara kadar çıkar. Bir Arap sitesi olan Shrinkearn.com’dan ödeme alabilmek için bakiyenin asgari 5 dolar olması gerekir.
Uzun senelerdir etkinlik göstermesi sitenin güvenirliliğini artıran en ehemmiyetli etkendir. Ödemeler sorunsuz bir halde yapılır. Asgari çekim için bakiyenin 20 TL olması gerekir.

cok para kazandiran en iyi link kisaltma siteleri subat 2022 6219dd459c540

Her 1000 tıklama için 5 ile 8 dolar içinde ödeme yapılır. Link TL’den para kazanmak için bir diğer usul de referans sistemidir. Dostlarınızı siteye çağrı ederek onların gelirinden belirli bir komisyon alırsınız.
Dolar ve Euro bazlı ödeme yapmış olduğu için kazanç oranları daha fazladır. Sitede bağlantı kısaltırken “Zones” yazan yere tıklamanız gerekir. Sitede Anti – Adblock teknolojisi, temiz reklamlar, kolay entegrasyon, süratli ödeme, yüksek BGBM oranları, canlı istatistiki verilir ve birden oldukça reklam alternatifi benzer biçimde oldukça hoş özellikler vardır. Para sürüklemek için bakiyenizin 25 dolar olması gerekir. Sitede yayınlanma başına değil işlem başına ödeme yapılır.

PND.TL

Vatanımızda en fazla fiyatı veren bağlantı kısaltma servislerinden önde gelen PND.TL, her 1000 görüntülenme için asgari 10 TL ödeme yapar.
Böylece kazancınızı uzun süre beklemeden alabilirsiniz. Ödeme alma biçimleri banka havalesi ve Papara benzer biçimde sistemlerdir. Çekim yapabilmek için bakiyenin minimum 15 TL olması gerekir.

Shortzon.com

Her 1000 görüntülenme için 5 dolar ve üstü ödeme meydana getiren Shortzon.com ile yüksek kazançlar elde etmek için kısalttığınız iletişimleri Twitter ve Facebook benzer biçimde geleneksel medya olmayan toplumsal medya hesaplarınızda ya da blog adreslerinizde paylaşmanız gerekir. Bloğunuza gelen ziyaretçi sayınız ne kadar fazlaysa ya da geleneksel medya olmayan toplumsal medya hesaplarınız ne kadar popülerse kazanma oranınız da o denli çoğalacaktır.

Uiz.io

En fazla ödeme meydana getiren bağlantı kısaltma servislerinden biri de Uiz.io sitesidir.
Eğer görüntülenmeler yabancı trafikten kazançsa bu oran daha da fazla olacaktır.

Vivads.net

Her 1000 görüntülenme için 25 TL’ye yakın ödeme meydana getiren site yabancı kaynaklıdır. Ödemelerinizi Payeer, Bitcoin ve Neteller benzer biçimde sistemler kanalıyla alabilirsiniz. Son senelerde en fazla para kazandıran bağlantı kısaltma servisleri içinde popüler olan Vivads.net son aşama güvenilir bir sitedir.

Linkbucks.com

Kolay arayüzü ve kullanışlı olmasıyla listeye girmeyi başaran Linkbucks.com sitesi, her 1000 görüntülenme için 0,5 dolar ile 7 dolar içinde ödeme yapmaktadır.
Çekim yapabilmek için bakiyenizin minimum 10 dolar olması gerekir. Sisteme abone yaptığınız her kişi için, o abonenin kazancının yüzde 20’sini alırsınız. Paranızı Payza, Payoneer yada Bitcoin hesabınızla alabilirsiniz.

Al.ly

Hem güvenilir hem de oldukça kazandıran bağlantı kısaltma servislerinden biri de Al.ly sitesidir. Değişik ülkelerde değişik ödeme oranları tatbik eden Al.ly ile 1000 tıklama başına 2 dolardan 10 dolara kadar kazanabilirsiniz.

Sistemden paranızı sürüklerken Payza ve Payoneer benzer biçimde sanal bankaları kullanabilirsiniz. Sisteme üye yaptığınız her azanın gelirinden %20 komisyon alırsınız. Böylece sizin aracılığınızla Al.ly sitesine aza olan ve bağlantı kısaltan her kullanmakta olanın kazancının %20’si hesabınıza aktarılır.

Fas.li

Hiçbir ek fiyat ödemeye gerek kalmadan yalnızca bağlantı kısaltarak para kazanabileceğiniz sitelerden bir değişiği Fas.li sitesidir. Sistemde her 1000 görüntülenme için 3 dolar ile 6 dolar içinde ödeme yapılır.

Sitede ödemeler her ayın 1’inde ve 15’inde yapılır. Para sürükleyebilmek için tanımlanan limit 5 dolardır. Ödemelerinizi Payza, Bitcoin ve banka transferi kanalıyla alırsınız. Değişik sistemlerde olduğu benzer biçimde sizin aracılığınızla sisteme aza olan her ferdin kazancının %20’si hesabınıza geçer.

Oke.io

Değişik sitelere bakılırsa oldukça yeni olan Oke.io, her geçen gelişmeye ve gelişirken kazandırmaya devam ediyor. Kolay arayüzü, kullanışlı ve anlaşılır sistemi yardımıyla bu siteden süratli bir halde hoş kazançlar elde edebilirsiniz.
Sitede asgari çekim limiti 5 dolardır. Skrill yada Bitcoin hesabınız var ise bakiyeniz 5 dolar olduğu anda çekim yapabilirsiniz.

Adbilty.me

Her 1000 görüntülenme için 2 dolardan 9 dolara kadar ödeme meydana getiren Adbilty.me, güvenilir ve kazandıran sitelerin başlangıcında gelmektedir. Ödemelerinizi her ayın 1’inde, 10’unda ve 20’sinde hesabınıza aktarabilirsiniz. Para sürükleyebilmek için bakiyenizin 1 dolar olması yeterlidir. Paranızı Payza, Payeer ve Bitcoin hesabınızı yollayabilirsiniz.
Sisteme sürüklediğiniz her aza için %20 komisyon alırsınız.

Shrink.me

Süratli ve tehlikesiz bir halde bağlantı kısaltma kanalıyla para kazanmak istiyorsanız Shrink.me sitesi tüm size göredir. Her 1000 görüntülenmeye 3 dolar ile 6 dolar arası ödeme meydana getiren sistemden para sürükleyebilmek için bakiyenizin 5 dolar olması gerekir. Biriktirdiğiniz paranızı banka hesabınıza, Bitcoin hesabınıza, Payeer ya da Skrill hesabınıza aktarabilirsiniz. Sisteme kayıt olduğunuzda 1 dolar güzel geldin bonusu kazanırsınız.
Sistemde kısalttığınız iletişimleri geleneksel medya olmayan toplumsal medya hesaplarınızda paylaşarak süratli bir halde iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Her 1000 tekil yayınlanma için 5 TL ödeme meydana getiren sistemi mobilden ya da masaüstü bilgisayardan kullanabilirsiniz. Diğer sitelerin aksine Git.TC’de sisteme aza yaptığınız her kişi için %10 komisyon alırsınız.

AdYou.me

1000 görüntülenme başına 2 dolardan 6 dolara kadar ödeme meydana getiren sistem, popüler bağlantı kısaltma sitelerinden biridir.
Para sürükleyebilmek için asgari ölçünün 5 doların olması gerekir. Ödeme biçimleri oldukça muhteliftir. Payza, Skrill, Webmoney, Neteller, Payoneer ve Bitcoin ile paranızı sürükleyebilirsiniz.

Linkin.azca

Ülkeden ülkeye yayınlanma oranları değişmeyen sistemde 1000 tıklama için ödenen meblağ 20 TL’dir. Bu gidişat bir taraftan fenadır, zira diğer sitelerde yurtdışı tıklamalara daha yüksek oranlar verilmektedir. Bazı ülkelerde ise 20 TL’den de düşük sayılar mevzubahisidir.
Sistemden para sürükleyebilmek için asgari sonsuza meblağları; Papara için 20 TL, Skrill için 50 TL, Portmanat için 20 TL ve WebMoney için 50 TL’dir.

Tmearn.com

1000 tıklama başına 3 dolardan 8 dolara kadar kazanabileceğiniz sistemde referans kanalıyla da %20 kazanabilirsiniz. Henüz yeni bir sistem olan Tmearn.com ile daha oldukça kazanmak için kısalttığınız irtibatları geleneksel medya olmayan toplumsal medya hesaplarınızda, bloglarda ya da lügatlerde paylaşmanız gerekir.
Bakiyeniz 3 dolar olduğunda Payeer ve Bitcoin ile çekim yapabilirsiniz.

Linkvertise

Bu sitede 1000 tıklama başına kazanacağınız ölçü 8 Euro ile 11 Euro içinde değişmektedir. Kolay arayüzü ile sistemden kazanmak oldukça basittir. Para sürükleme limiti 10 Euro biçimindedir. Biriken paranızı Paysafecard ya da Amazon kuponları ile yapabilirsiniz.

Netice olarak bağlantı kısaltma sitelerine her gün belirli bir süre ayırarak hoş kazançlar elde edebilirsiniz.
Kısalttığınız bağlantılar ne kadar görüntülenme kazancınız da o denli çoğalacaktır.

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş