Coin Yorum

Crypto.com Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Nasıl Kullanılır? Kullanıcı Yorumları 2022

  

Crypto.com Nedir?

Değişen dünya ile beraber insanların hayatına kripto paralar girmeye adım atmıştır. Kripto paraların çıkması ile kripto para borsaları çıkmaya adım atmıştır. Dünyada birçok kripto para borsası kurulmuştur. Crypto.com kripto para borsası en popüler kripto para platformlarından birisi olan Crypto.com kuruldukları günden itibaren kullanıcılara sundukları hizmet ile müşterilerini birçok avantaj sunmaktadır. Kurulan birçok kripto para borsası bulunmaktadır. Sektörde dev borsalarda bulunmakta. Crypto.com kripto para borsası sektördeki dev borsalardan bir tanesidir. Crypto.com kripto para borsası 2016 senesinde kurulmuştur. 2016 senesinde kurulan borsa kripto para hizmeti vermektedir. Crypto.com genel merkezi Hong Kong’da yer verilmiştir. Crypto.com borsasının yönetici Kris Marszalek tarafınca yönetilmektedir. Kris Marszalek haricinde borsasının 3 ortağı daha bulunmaktadır. Kurulduğu yıldan itibaren süratli bir yükseliş meydana getiren kripto para borsası dünya genelinde birçok kullanıcıya hizmet vermektedir. Crypto.com dünyanın her yerindeki hizmet verdiği devletlerdeki düzenleyici kurumlarla beraber iş koşturmacasındadır. Crypto.com piyasadaki en güvenilir kripto para borsalarında birisidir. 

Popüler kripto para borsalarından borsa birçok dilde kullanıcılarına hizmet vermektedir. Borsa son aylarda birçok dille beraber kripto para yatırımcılarına hizmet vermektedir. Türkiye birçok insan kripto para yatırımı yapmaktadır. Türkiye’de kullanıcı sayısı yüksek olan kripto para borsası hedeflerinin 5 yılda 100 milyon kullanıcıya ulaşmak bulunduğunu söylemişlerdir. Crypto.com kripto para borsasının 80’den fazla kripto para birimi mevcuttur. Tüm bu kripto paralar ile kullanıcılar alım ve satım işlemlerini güvenli bir halde gerçekleştirebilirler. Crypto.com borsası Visa desteğine haiz borsadır. Böylece kullanıcılar banka kartı ya da kredi kartı ile ödeme imkânı da sunmaktadır. 

Kripto para sektöründe birçok kripto para borsası bulunmaktadır. Crypto.com bazı mevzularda rakiplerinin peşinde kalmaktadır. Binance benzer biçimde kripto para borsaları birçok borsası peşinde bırakmaktadır. Binance kripto para borsası şu anda güncel verilere bakıldığında 3 milyar dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük 6. Borsası olarak kullananların karşısına çıkmaktadır. Türkiye’de bulunan kullananların birçoğu Binance kripto para borsası üstünden alım ve satım işlemi yapmaktadır. Binance kripto para borsası komisyon oranlarının öteki borsalara gore oldukca düşük komisyon oranları almaktadır. Binance kripto para borsasının kullanımı oldukça kolay ve hızlıdır. Oldukça kısa sürede kullanıcılar hesap açma işlemini yapabilirler. Binance kripto para borsası Çin’de kurulmuştur. Çin borsası olarak karşımıza çıkan Binance borsası Hong Kong merkezli bir borsadır. Binance kripto borsası kripto para portföyü en geniş kripto para borsasıdır. Kripto para yatırımcıları daha çok kar getirebilecek altcoinlerde fırsat kollamaktadırlar. Bu yüzden kullanıcılar genel olarak kripto para borsalarının en oldukca bu özelliğine dikkat çekmektedir. Binance kripto para borsası bu mevzuda en iyi borsalar arasındadır. Binance borsası yeni nesil kullanıcılar yeni başlamış olan kripto yatırımcıları için daha uygun bir borsa bulunduğunu söylemek daha doğru olur. 

Crypto.com Ne İşe Yarar?

Crypto.com kripto para borsası 2016 senesinde kurulan kripto para platformu. Crypto.com kripto para borsası güncel olarak 3 milyon etken kullanıcı sayısı ile kripto para sektöründe hizmet vermektedir. Crypto.com kripto para borsasının amacı kripto para kullanımını daha oldukca kullanıcıya yayarak bu platformda kusursuz bir ödeme sistemi oluşturmaktır. Crypto.com kripto para yatırımcılarının kripto para alım ve satım işlemlerini yapılamasını elde eden kripto para borsasıdır. Cypto.com borsasının birkaç tamamlanmamış noktaları bulunmaktadır. Borsa dünya üstünde bazı coğrafyalar içinde hizmet vermemektedir. Borsanın bazı coğrafyalar üstünde hizmet vermemesi kullanımı olmayan ülkelerdeki kullanıcıları öteki borsalara sürüklemektedir. Crypto.com kripto para borsası uygulamasını merkezileştirmiştir. Kripto para sektöründe öteki borsalara bakıldığında bu benzer biçimde uygulamaların fazla olmadığı görülmektedir. Crypto.com kripto borsası 3 isim tarafınca yönetilmektedir. Borsanın merkezi Hong Kong’da bulunmaktadır. Borsanın üç ortak tarafınca yönetilmektedir. Yönetici ekibi şu şekildedir. Kris Marszalek, Rafael Melo Gary Or ve Bobby Bao’dur. Crypto.com kripto para borsasının yüksek kullanıcı sayısına haiz borsalar içinde borsa dev borsalara kafa tutmaktadır. Borsanın genel amacı kripto paraların daha çok kullanılması ve kripto paraları dünyaya tanıtmaktır. Borsanın birçok kullanıcısı bulunmaktadır. Kurulduğu yıldan itibaren süratli bir halde yükselişe geçen borsasın işlem hacmi yüksek borsalar içinde yerini korumaktadır. Crypto.com borsasında 100.’den fazla kripto para birimini gerçek maliyeti ile kullanıcılar satın alabilirler. Kullanıcıların günlük alım ve satım işlemlerini kripto para ile ödemelerine olanak elde eden borsa Visa kartı ile de kullananların işlem yapmasına izin vermektedir. 

Crypto.com bir tek kripto para alım ve satım hizmeti haricinde birçok yatırımdan kullananların yararlanmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar Crypto.com NFT kayıt yaparak üst düzey sanatçılar sporcular müzisyenler ve birçok markaların hususi NFT koleksiyonlarına erişim sağlayabilirler. Kullanıcı dostu platform kullanıcılarına fazlası ile iyi hizmet vermektedir. Crypto.com kullanıcıları kredi ya da banka kartları ile beraber NFT satın almalarına ev teklif verme imkânı sunmaktadır. Crypto.com kullanıcılarına Marketplace üstünden koleksiyon ürünlerini satmalarına olanak tanımaktadır. 

Borsa sektörde birçok borsa ile rekabet halindedir. Ancak Binance kripto para borsası sektördeki birçok borsayı arkasında bırakmaktadır. Binance kripto para borsası kullananların kripto para ticareti yapabileceği bir borsadır. Binance kripto para borsası sektörde bulunan ve destek gören tüm ve en oldukca işlem gören kripto para birimlerini çoğunu desteklemektedir. Binance borsası yatırımcılarını fazlası ile ayrıcalıklı hizmet sunmaktadır. Binance borsası yatırımcılarına elektronik fonlarını saklayabilecekleri bir kripto cüzdanı sunmaktadır. Binance kripto para borsasının kendisine ilişkin Coini bulunmaktadır. Bu coin Binance Coin’dir. Binance kripto para borsasının yatırımcılarına yatırım kararları almalarında destek olan destek programları bulunmaktadır. Sektördeki birçok kripto para borsasında bu şekilde bir özellik bulunmamaktadır. Binance kripto borsasının kendisine ilişkin kripto parası bulunmaktadır. Binance Coin kripto para birimi Binance tarafınca verilen dijital para birimidir. Kripto para birimini BNB sembolü ile gösterilmektedir. Binance kripto para borsası 150’den fazla dijital para ticaretini sunun popüler kripto para borsasıdır. 

Crypto.com Nasıl Kayıt Olunur?

Crypto.com kripto para borsası üye olma kolay bir işlemdir. Crypto.com kripto para borsası 2016 senesinde kurulmuştur. Borsanın temel amacı tüm dünyada uygun komisyon tutarları ile kullanıcılarına hizmet vermektir. Kullanımı kolay olan borsanın üye olma işlemi kolaydır. Borsaya üye olmak için ilk olarak kripto para yatırımcısının Crypto.com uygulamasını yükleyerek ya da borsanın sitesine girerek Sing Up seçeneğine tıklayarak borsanın üyelik formuna girerek kullanıcı bilgilerini girmek zorundadır. Tüm borsalarda olduğu borsa kullanıcılardan kimlik bilgilerini istemektedir. Kullanıcılar mail bilgilerini vererek şartları kabul etmek zorundadır. Daha sonrasında kullanıcılar mail adreslerine gelen bildirime girerek üyeliklerini onaylamaları gerekmektedir. 

Kullanıcıların Mail adreslerine gelen işlemi onayladıktan sonrasında Crypto.com kripto para borsası kullanıcılardan Telefon numaralarını talep etmektedir. Telefon numarasını giren kullanıcı otomatikman mobil onay talebini ise kabul etmiş olacaktır. Sonrasında Crypto.com borsasının kullanıcılardan talep etmiş olduğu öteki detayları ise kullanıcılar doldurmak zorundadır. Kullanıcılar borsanın talep etmiş olduğu detayları doldurduktan sonrasında hesaplarının kullanılabilirlik durumu etken hale gelecektir. Bu durumda kullanıcılar istedikleri benzer biçimde yatırım yapabilirler. Crypto.com sektördeki öncü kripto para borsalarından birisidir. Gün içinde kullanımı ve işlem sayısı yüksek borsalardan bir tanesidir. Crypto.com kullanıcılarından 18 yaşından büyük bulunduğunu kanıtlaması için büyük bulunduğunu kanıtlamak için bu hizmet için kullanıcılarından Kimlik belgesi ya da kullanıcının geçerli belge sunmasını talep edecektir. Crypto.com kripto para borsası 2019 yılından itibaren kripto para sektöründe hizmet vermektedir. Crypto.com kripto para borsasının piyasadaki öteki dev borsalara karşı oldukca fazla pozitif yanları bulunmamaktadır. Crypto.com kripto para borsasını kullanıcılar hem IOS ya da Androıd işletim sistemleri için uygulaması bulunmaktadır. Kullanıcılar bu uygulamalar aracılığı ile Crypto.com tarafınca gösterilmekte olan tüm hizmetlere ulaşım ve erişimi mümkündür. Resmî internet adresinden elde edilmiş verilere gore uygulama ile 7 değişik fiat para birimi ve 80 kripto para ile kripto para alım ve satımı yapmak mümkündür. Crypto.com kullanıcıları istedikleri yerden istedikleri vakit işlem yapma ayrıcalığına haiz bir borsadır. Biroldukca borsa ufak çaplı ya da büyük borsalar kendi içinde rekabet içerisindedir. Bunun sebebi kripto para borsalarının kullanıcıları sitelerine çekmek için birçok fırsatı onlara sunmasıdır. Kripto para borsaları içinde bakıldığında en oldukca popüler olan borsasının Binance kripto para borsasının olduğu dikkat çekmektedir. Binance kripto para borsası 2017 senesinde kurulmuş. Çin merkezli kripto para borsasıdır. Çin’de kurulan borsa sonrasında ofislerini Çin’den Malta’ya taşımaya karar vermiştir. Borsasının genel amacı minimum komisyon oranları ile kullanıcılarına gün içinde birçok coin üstünde para kazanmalarını sağlamak. Binance kripto para borsası güncel verilere bakıldığında minimum komisyon oranına haiz kripto para borsadır. Binance kripto para borsasında hesap açma işlemi oldukça kolay bir işlemdir. Oldukça kısa sürede hesap açarak kullanıcılar yatırımlarına başlayabilirler. Binance kripto para borsasını web sayfasına girerek kullananların Register tuşuna tıklamaları gerekmektedir. Bu tuşa tıkladıktan sonrasında kullananların Binance borsası kullanıcılardan e-mail adreslerini istemektedir. Bu işlemi yaptıktan sonrasında borsa kullanıcıdan güvenlik onayı istemektedir. Bu işlem yapılmak zorundadır. Sonrasında kullananların mail adreslerine gelmiş olarak aktivasyon işlemini yaparak kullanıcılar kripto para borsasında yatırım yapamaya başlayabilirler. Görüldüğü suretiyle Binance kripto para borsasına üye olmak öteki borsaların aksine daha kolaydır. 

Crypto.com Avantajları Nelerdir?

Crypto.com borsasının birçok pozitif yanları bulunmaktadır. Crypto.com kısa süre içinde yakaladığı başarı ile kripto para borsaları içinde popüler olan kripto para borsasıdır. Kullanımı kolay Crypto.com kategorize edilmiş kolay arayüze ile beraber kullanıcılarına hizmet vermektedir. Kullanıcıların fazlası ile memnun kalmış olduğu borsa hizmet verdiği coğrafyalarda birçok kullanıcıyı kendisine çekmektedir. Crypto.com kullanıcılarına birçok avantajlı hizmet vermektedir. Coin gösterimlerinde en oldukca kazandıranlar en kaybedenler benzer biçimde birçok sıralama ile kullanıcılarına data vermektedir. Şirket bununla birlikte NFT koleksiyonları seçeneğini ’de kullanıcılarına sunmaktadır. 2016 senesinde kripto para borsası güncel verilere gore 2 milyondan fazla kullanıcı sayısına haizdir. 2016 senesinde itibaren kullanıcılarına sektörde hizmet veren kripto para borsası mobil uygulaması ile dünya genelinde kullanıcılarına alan kişi memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeyi sürdürmektedir. 

Crypto.com borsasının birçok özelliği bulunmaktadır. Kripto para sektöründe olan öteki borsalar benzer biçimde bu borsada birçok pozitif yanları kullanıcılarına sunmaktadır. Crypto.com borsasında NFT balina takip edeni kullanılarak Ethereum blok zincirindeki en kıymetli NFT sahibi olan kişiler tarafınca satın alınarak ya da mint edilen NFT ‘leri Crypto.com kripto para borsası kullanıcılarına sunmaktadır. Firmanın kripto para portföyü olduköa geniştir. 80’den fazla kripto para ile kullanıcılarına birçok kripto para fırsatı sunmaktadır. Crypto.com kullanıcılarına referans programı hizmeti sunmaktadır. Sektördeki popüler kullanıcı platformlarından olan borsa birçok coğrafyada hizmet vermektedir. Crypto.com yüksek işlem hacmi ve likidite oranı ile birçok kripto para borsasına meydan öğrenim görmektedir. Crypto.com kripto para borsasının uygulamasında birçok kripto para fırsatları sunulmaktadır. Uygulamanın yeni kullanıcıları ilk 30 gün mahsus olmak suretiyle %0’lık bir kredi kartı tutarı ile kripto para satın alma imkânı bulunmaktadır. Crypto.com kripto para borsası Visa kartı ile hizmet sunmaktadır. Bu benzer biçimde özellikler Crypto.com borsasını basit kripto para borsalarının önüne geçirmektedir. Crypto.com borsasının sektörde birçok rakibi bulunmaktadır. Binance kripto para borsasının kullanıcıları için birçok avantajları bulunmaktadır. 

Binance kripto para borsası yeni başlamış olan kullanıcılar için ilk durak olarak kullanılması için hazırlanmış kripto para borsasıdır. Binance kripto borsası birçok dijital para ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Binance borsasının sektördeki en oldukca altcoin sahibi borsa bulunduğunu söylemekte yarar var. Binance hem yeni başlamış olan kullanıcılar için hem de üst düzey kullanıcılar için en uygun kripto para borsası olduğu söylenilmektedir. Borsanın dünya üstünde en oldukca kullanıcıya haiz kripto para borsası olduğu bilinmektedir. Borsa kullanıcı sayısı ve işlem hacmine gore dünyadaki en büyük kripto para borsasıdır. Binance borsası Türkiye’de açık ara en oldukca kullanıcıya haiz borsadır. Türkiye’de birçok kullanıcının Binance kripto para borsasını kullandığını söylemek doğru olur. Binance kripto para borsası güvenlik araştırmaları meydana getiren CER Binance kripto para borsasına 10 üstünden kullanıcı güvenliği için Binance kripto para borsasına 9,47 puan vermiştir. Bu puanlar sektördeki en oldukca puan alan kripto para borsasının Binance kripto para borsasının bulunduğunu göstermektedir. 

%10 + %25 Alım – Satım Komisyon İndirimi İle Binance’ye Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Crypto.com Kullanıcı Yorumları 

Crypto.com borsasının kullanıcı yorumları değişim göstermektedir. Crypto.com kripto para borsasının kullananların bazılarına ödüllerini vermediği söylenmektedir. Çekiliş meydana getirilen bazı ödüllü yarışmalarda kazanılan bazı ödüller kullananların hesaplarına yatmadığı söylenilmektedir. Biroldukca kullanıcıda Crypto.com borsasına gün içerinde bazı giriş sorunları yaşadığını söylemekteler. Bazı kripto para borsalarının fazla kullanıcı sayısı olması ve kullananların bazı zamanlarda birçok kullanıcının hesaplarına girmeye emek harcaması borsaları bazı zamanlarda işlevsel olarak zor duruma düşürebilir. Biroldukca borsada bu şekilde problemler yaşanmaktadır. Crypto.com kripto para borsasının para transferleri esnasında bazı problemler yaşamış olduğu gözükmektedir. Piyasanın bazı anlarda hareketlilik göstermesi borsalara birçok kullanıcının girmesini sağlamaktadır. Bunun sonucunda borsalar birçok problem yaşamaktadır. Bunun sonucunda kullanıcılar zamanında alım ve satım işlemi yapamadıkları için problemler yaşamaktadır. 

Biroldukca kripto para borsası bu şekilde problemler yaşamaktadır. Bunun sonucunda kullanıcılar öteki kripto para borsalarına yönelmektedirler. Crypto.com kripto borsası 2017 yılından itibaren aralıksız hizmet vermektedir. Crypto.com rakiplerinin bazı mevzularda önünde geçmektedir. Crypto.com borsasının meşhur olmasının sebebi rakiplerine kart kullanımı mevzusunda kullanıcılarına destek olması ve kolaylık sağlamasıdır. Crypto.com borsasını kullanan kullanıcılar kripto para borsasından ücretsiz bir şekilde kart talep edebilmektedir. Fakat kullanıcılara bazı yatırım koşulları sunulmaktadır. Kullanıcılar kendilerine ilişkin hususi kart talebinde bulunabilirler. 

Crypto.com sunmuş olduğu bu fırsatların yanında birçok daha fırsat sunmaktadır. Bu hizmetlerin yanı sıra kripto para fiyatlarını detaylı bir halde sunulmuş olduğu verilere erişme şansları bulunmaktadır. Crypro.com borsasına yeni eklenen bu özellik yardımıyla kripto para tecim verileri ayrı bir internet sayfasını kullananların kullanmasına gerek kalmamıştır. Crypto.com birçok bölgede hizmetlerine günümüzde devam etmektedir. Kullanıcı yorumları değişim göstermektedir. Biroldukca kripto para borsasının kullanıcı yorumları değişkenlik göstermektedir. Binance benzer biçimde dev kripto para borsalarının kullananların yorumları değişim göstermektedir. Binance borsası en popüler borsadır. Çin merkezli olan kripto para borsası 24 saatlik işlem hacmi ile en oldukca işlem meydana getiren kripto para borsasıdır. Binance bir tek bu mevzu haricinde tecim hacmi olarak dünyanın en kripto para borsasıdır. Tüm bu etkenler göz önünde bulunduğunda Binance kripto para borsasının hem tecim hacmi hem de birçok kripto para alım satımını desteklemesi Binance kripto para borsasını dünyanın en popüler kripto para borsaları içinde en üst sıralara çıkmasını elde etmiştir. Binance kripto para borsası 2017 senesinde ilk kez Çin’de ortaya çıkan kripto para borsasıdır. Çinli iş adamı Changpeng Zhao ve ekibi tarafınca geliştirilmiştir. Başlangıç yıllarında Çin’de çıkan kripto para borsası Çin’de kripto para birimlerine gelen yasak sonrasında Malta’ya taşınmak zorunda kalmıştır. Günümüzde Binance kripto para borsasının birçok bölgede ve coğrafyada hizmet verdiği bilinmektedir. 

Crypto.com Nasıl Kullanılır?

Cypto.com kullanımı kolay olan kripto para borsasıdır. Crypto.com borsasının kurulum sebebi kripto paraların rahat ve kolay bir halde kullanımı için geliştirilen kripto para borsasıdır. Crypto.com kripto para borsasını kullanmak için kullananların öncelikle borsaya üye olması gerekmektedir. Gelişmiş kullanıcı dostu arayüzü ile mobil uygulaması dahil kullanıcılarına hizmet vermektedir. Yeni kaydolan birçok kullanıcıya Crypto.com kripto para borsası birçok ödül vermektedir. Çeşitli debit kart seçenekleri sunmaktadır. Kullanıcılar kripto para birikimlerine faiz getirisi sağlamaktadır. Kullanıcılar hiçbir kefil ihtiyacı olmadan masrafsız bir halde ve zaman kaybetmeden kredi çekme olanağına sahiptirler. 

Crypto.com kripto para borsasında kullanıcılara kripto para birimleri hakkında detaylı bir veri analizi sunulmaktadır. Yüksek güvenlik önlemleri ile kullanıcı dostu hizmet verilmektedir. Kullanıcılar ödeme sistemi entegresi ile e-ticaretlerinde kripto para ile ödeme yapma şanslarına sahiptirler. Crypto.com kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde kripto para birimlerini harcayabilecekleri debit kart sağlamaktadır. Çeşitli debit kart seçenekleri ile yüzlerce avantaj sağlamaktadır. Kısacası Crypto.com kullanıcı dostu ve güvenlik önlemleri yüksek bir halde kullanıcılarına hizmet vermektedir. Borsasının anlık olarak kullanıcı sayısı 2 milyon kullanıcıyı geçmektedir. Borsanın açılışından hedeflerinin kurulduğu yıldan itibaren 5 yıl içinde 100 milyon kullanıcıya haiz olmaktır. 

Crypto.com yazım esnasında dünya genelinde 10 milyondan fazla kullanıcıya haiz bir borsadır. Biroldukca ülkede borsanın ofisleri bulunmaktadır. Tüm bölgelerde olan ofisleri ile beraber borsasının küresel kripto para borsası devi haline gelmiştir. Crypto.com kripto para borsası tamamen düzenlenmiş bir dijital para borsasıdır. Crypto.com lüzumlu tüm finansal düzenlemelere uymakta ve tamamen yasal bir hizmet vermektedir. Crypto.com şu anda birçok ülke tarafınca desteklenen kripto para borsadır. Crypto.com komisyon ücretlerinde bazı borsaların arkasında kalmaktadır. Borsanın komisyon oranları dev kripto para borsalarının arkasında kalmaktadır. Binance benzer biçimde kripto para borsaları sundukları komisyon oranları birçok borsanın önüne geçmektedir. Binance kripto para borsasının Türkiye’de birçok kullanıcısı bulunmaktadır. Binance kripto para borsası Türkiye’de kullanıcıları için Binance TR kurmuştur. Borsa tamamen Türkçe desteklidir. Binance TR ana şirketi olan Binance’e bağlı olark hizmet vermektedir. Binance TR kripto borsası Ziraat Bankası benzer biçimde devletin sahibi olduğu kripto para borsaları ile beraber iş koşturmacasındadır. Bu sayede Binance TR kullanıcıları para çekme ve yatırma işlemlerini daha süratli bir halde yapabilirler. Binance kripto para borsası en güvenilir kripto para borsaları arasındadır. Binance kripto para borsası müşterilerinin güvenliği birçok kattan oluşan güvenlik katmaları ile kurulmuş olan kripto para borsasıdır. 

Günümüzde Binance kripto para borsası üst düzey ve yeni başlamış olan kullanıcılara uygun olan borsası ile birçok kıtada birçok kullanıcıya süratli güvenli ve kolay olan hizmet vermektedir. Biroldukca kripto para yatırımcısının Binance kripto para borsasının kullanıcılara tavsiye ettiğini söylemekte yarar vardır. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş