Teknoloji

En İyi Android ve iOS Mobil 23 Klavye Uygulaması

Mevzu Başlıkları

  • 1. Microsoft SwiftKey
  • 2. Google Gboard
  • 3. Grammarly
  • 4. Fleksy
  • 5. AnySoftKeyboard
  • 6. Multiling O Keyboard
  • 7. Tambu Klavye
  • 8. Minuum Klavye
  • 9. Chrooma Klavye
  • 10. Hacker’s Keyboard
  • 11. TouchPal
  • 12. Simple Keyboard
  • 13. Vertex Keyboard
  • 14. Tamo Türkçe Klavye
  • 15. OpenBoard
  • 16. Kika Klavye
  • 17.
    Yandex Klavye
  • 19. Mint Keyboard
  • 20. Rainbow Key
  • 21. Fancy Key
  • 22. Go Klavye
  • 23. FlickType Klavye

Android ve iOS mobil aygıtınızdaki tek alternatif size sunulan klavye değildir. Süratli iletileşme için telefonunuzdaki standart klavyeyi değişiklik yapmak ve kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz seçenek klavye uygulamalarına yönelmek isteyebilirsiniz. Geleneksel medya olmayan toplumsal medya platformlarında söyleşi esnasında bazı Türkçe karakterleri yazmakta zorlanabilir, bunu aşmak için Türkçe klavyelerden yararlanabilirsiniz.

Zannedilen klavye uygulamasının yerine daha iyi bir yazma tecrübesine haiz olmak ya da daha oldukca özelliği olan bir klavye kullanmak size sunduğumuz listeye bakabilirsiniz.

1.
Uygulama 100’den fazla dili desteklemektedir. Satır başı hipotez, otomatik düzenleme, kelime ve metin hipotez eden suni zeka benzer biçimde özelliklere haizdir.

en iyi android ve ios mobil 23 klavye uygulamasi 62252e0e86cf6

Microsoft SwiftKey’in tüm özelliklerini fiyatsız olarak kullanabilirsiniz sadece bazı temalar için ödeme istenmektedir. Güvenilir emoji klavyeler içinde yer edinen uygulamada pek oldukca GIF ve daha pek oldukca özellik bulunmaktadır.
Google Gboard

Google’ın resmi klavye uygulaması olan Gboard, birçok Android aygıtta zannedilen klavye olarak gelmektedir. Fazlaca dilli yazma, otomatik düzenleme, sesli yazma, yazarken çeviri yapma, emoji araması ve GIF benzer biçimde birçok özelliği vardır. Fiyatsız olarak kullanılabilen uygulama son aşama süratlidir. 100’den fazla dili destekleyen uygulamayı şimdiye kadar 1 milyardan fazla fert indirip kullanmaya başladı.

3.
Bilhassa İngilizce metin yazmaya yeni başlayanların çoğunlukla kullandığı uygulama, yazım yanlışlarını düzenlemekte ve dil bilmede görkemli bir taşıt olmaktadır. Noktalama işaretlerini, dilbilgisini ve yazım kaidelerini egemenlik eden Grammarly devamlı geliştirilmektedir.

4. Fleksy

En iyi Android klavye hangisi diye merak edenlerin en fazla indirdiği uygulamalardan biri Fleksy Keyboard’dır. Son aşama süratli oluşu yardımıyla kısa zamanda muntazam ve doğru bir şekilde yazabilirsiniz.
40’tan fazla dili yardımlar. Uygulamanın en hoş özelliği izlediği sıkı saklılık siyasetleridir. Müsaade et takdirde hiçbir şekilde kişisel bilgilerinizi toplamamaktadır. Kısa vakitte en popüler klavyelerden biri haline gelen Fleksy şimdiye kadar 5 milyondan fazla kişi tarafınca indirilmiştir.

5. AnySoftKeyboard

Uygulamada oldukca rakamda özelleştirme alternatifi bulunmaktadır. Çoklu dil yardımı sunan AnySoftKeyboard’da bu emele hizmet eden tonlarca eklenti vardır.
Kolay ayarları, kategorilere nazaran emoji tercih etme özelliği, o an kullandığınız uygulamaya adapte edilen temaları, reklam kapsa ve fiyatsız oluşu, uygulamayı 10 milyondan fazla kişinin indirmesini elde etmiştir.

6. Multiling O Keyboard

200’den fazla dil yardımı sunan Multiling O Keyboard, en fazla dil destekleyen uygulama olarak öğrenilmektedir. Hareketle yazma, bilgisayar stili klavye kumpası, klavyeyi yine ölçeklendirme ve yine yerleştirme, emojiler, temalar ve sayı satırları benzer biçimde özellikleri vardır.

Fiyatsız olarak indirilebilen Multiling O Keyboard, reklamsızdır.
Şimdiye kadar uygulamayı 50 milyondan fazla fert indirmiştir.

7. Tambu Klavye

Geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu güncelleme ile “Tambu klavye tehlikesiz mi?” suallerine cevap veren uygulama bilhassa Android telefon kullanmakta olanları için en iyi klavyelerden bir tanesidir. Sadelik arayanların seçtiği Tambu’nun gece modu, emojileri ve söyleşi esnasında değişik mevzularda arama yapabilme özelliği en sevilen özellikleridir. Sohbet yaparken internette fotoğraf aratabilir ve bu resmi söyleşi ettiğiniz şahsa gönderebilirsiniz.

Donma ve kasılma benzer biçimde sorunların yaşanmadığı uygulama, eşleri içinde en süratli klavye olarak öğrenilir.
Minuum Klavye

İsminden de anlaşılacağı benzer biçimde uygulama oldukca azca yer kaplamaktadır. Itinasız yazmayı beğenenlerin çoğunlukla indirdiği bir uygulama olan Minuum’da, parmağınızı kaydırdıkça yazmak istediğiniz sözcüğü hipotez eden pek oldukca kelime çıkar. Bunun içinde oldukca azca tuşa basarak süratli bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Yeniden tek parmakla oldukca rakamda emojiyi görüntüleyebilirsiniz. Yazdığınız yazıya nazaran otomatikman emoji üretir. 5 milyondan fazla şahsın fiyatsız olarak indirdiği Minuum’da reklam yoktur.

9.
Noktalama teklifleri, rakamlar ve emojiler oldukça gariptir. Bunların haricinde giderekiciyi ayarlayabilir ve gece modunu açabilirsiniz.

Şimdiye kadar 1 milyondan fazla kişinin indirdiği Chrooma fiyatsız olarak sunulmaktadır. O an kullandığınız uygulamaya adapte edilen renk modu ile her uygulamaya basitçe geçim sağlar. Böylece klavye sanki o uygulamanın bir parçası benzer biçimde görünür.

en iyi android ve ios mobil 23 klavye uygulamasi 62252e0ed54f9

10.
Değişik pek oldukca uygulamada olduğu benzer biçimde otomatik düzenleme özelliği yoktur, sadece bilgisayar klavye kumpası ile aynı kumpasa haizdir. Hacker’s Keyboard’da Ctrl, Alt, ok satırı ve F tuşlarının tamamı bulunur. Eklenti kurarak çoklu dil yardımı edinilebilir.

11. TouchPal

İçeriksel varsayımları ve yanılgı düzenleme özelliği yardımıyla en fazla seçilen uygulamalar arasındadır. Hava vaziyeti widget’ları, kaydırma işlevi, lügati buluta senkronize edebilme, çoklu dil yardımı ve karmaşık dil girişi benzer biçimde özellikler fiyatsız olarak kullanılabilir.

12.
Temel özelliklerle beraber gelen Simple Keyboard, isminden de anlaşılacağı benzer biçimde son aşama kolaydır. Son aşama hafifçe ve iyi bir uygulamadır. Birkaç özelleştirme ayarı ve birkaç teması vardır.

Yazma esnasında dokunsal geri bildirim için titreşim izni istemesi haricinde başka hiçbir izin istemez. Reklamsızdır ve açık kaynak kodludur. Depolama alanınız azca ise ve güvenlik kaygınız var ise bu uygulama tüm size nazaran olabilir.

13. Vertex Keyboard

Ayarları son aşama basittir.
(*23*) emojileri, fiyatsız oluşu, reklamsız oluşu ve uygulama içi satın almanın olmaması uygulamanın seçilmesini elde etmiştir.

14. Tamo Türkçe Klavye

Android kullanmakta olanları için geliştirilen Tamo klavye, Microsoft SwiftKey’e benzemektedir. Kullanan bireyler tarafınca pozitif geri dönüşler alan uygulamada oldukca rakamda özelleştirilebilir ayar bulunur. Klavye rengini değiştirebilir, anlık dil başkalaşımı yapabilir, çeviri hususi durumunu kullanarak yabancı dilde söyleşi edebilirsiniz.

15.
Açık kaynak kodlu olan OpenBoard uygulamasında kaynak kodunu egemenlik edebilirsiniz. Bunun anlamı kendi klavyenizi oluşturabilirsiniz anlama gelir. GBoard uygulamasına eş bir yazılım olan OpenBoard’da en yeni emojiler bulunur. Play Store’dan fiyatsız olarak indirilebilen uygulama 14 mg ebadındadır. 50 binden fazla şahsın indirdiği uygulama reklamsızdır.

16. Kika Klavye

Biçimli klavye severlere hususi olarak planlanan Kika Klavyede binlerce tema vardır.
Şimdiye kadar 10 milyondan fazla kişinin indirdiği Kika Klavye’nin ayarları azıcık karışıktır. Buna rağmen pek oldukca fert bu klavyeyi beğenerek kullanmaktadır.

17. Typewise Hususi Klavye

Bu klavyede müseddes kumpası vardır. Bu kumpası hoşlananların neşeyle kullanacağı bir klavye olan Typewise uygulamasında esas ayarlar vardır. Standart klavyelere nazaran daha kullanışlı ve cümbüşlü olan Typewise, oldukca rakamda emojisiyle ve rahat yazımıyla ön tasarıya çıkar.
Yandex Klavye

En iyi klavye uygulamalarından kabul edilen Yandex klavye, bilhassa küçük ekranlı telefonlar için idealdir. Güvenilirlik açısından hiçbir mesele yaşatmayan Yandex klavyenin arayüzü oldukça sadedir. Uygulamada pek oldukca özelleştirilebilir alan vardır. Mesela yükseklik ayarını kendinize nazaran yapabilir, Türkçe ve İngilizce dışındaki dil desteklerinden yararlanabilirsiniz. Kendi klavye temanızı en başından planlayabilirsiniz.

19.
Bu uygulamada çıkartmalar oluşturabilir ve istediğiniz yere yollayabilirsiniz. 10 milyondan fazla kişinin indirdiği ve kullanmaya başladığı uygulamanın ebadı 15 megabayt kadardır. Fiyatsız olan Mint Keyboard, çoklu dil yardımı vermektedir.

20. Rainbow Key

Uygulamanın içinde 5 binden fazla emoji ve çıkartma bulunmaktadır. Fazlaca rakamda şahsileştirilebilir tema, GIF’ler ve font vardır. En beğendiğiniz resimlerinizi kullanarak kendi klavyenizi yapabilirsiniz.
Fazlaca rakamda dili destekleyen uygulama şimdiye kadar bir çok süre pozitif yorumlar aldı.

21. Fancy Key

Fiyatsız olarak indirilebilen bir başka uygulama Fancy Key’dir. 50’den fazla tema ve birçok font kapsar. Süratli yazabilmeniz için otomatik düzenleme etme ve kelime varsayım taşıtı bulunur. Fazlaca işlevsel olan Fancy Key ile iletileşmeleriniz daha cümbüşlü olacak. Reklamsız bir kullanım sunan Fancy Key, tek el modunu desteklemektedir.

22.
Çıkartmalar, emojiler, cümbüşlü temalar, kaydırarak yazma, otomatik düzenleme, metin varsayım etme benzer biçimde oldukca rakamda özelliği vardır. Ihtiyarlama deklanşörü uygulamayı eşlerinden ayırt eden bir başka özelliktir. Bu özellik yardımıyla ne istediğinizi bakabilirsiniz. 40’tan fazla dili destekleyen Go Klavye fiyatsız olarak kullanılabilir.

23. FlickType Klavye

Süratli yazmak isteyenler için şahane bir yazma taşıtı olan FlickType, normalden 3 kata kadar süratli yazmayı sağlar.
Daha oldukca bakma maniyi olan şahıslara destekçi olan ulaşılabilirlik özelliği vardır. Rahatça fark edilen büyük tuşlar, noktaya değinen ters renkler ve görseller, Voice Over geri bildirimi benzer biçimde sansasyonel ve etkisi altına alan özelliklere haizdir.

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş