Teknoloji

En İyi Netflix Lezbiyen Dizileri ve LGBT Filmleri Şubat 2022

Mevzu Başlıkları

  • The Feels
  • Duck Butter
  • The Half Of It (Bir Bilsen)
  • Elisa Y Marcela
  • Feel Good (İyi Sezmek)
  • The Haunting: Tepedeki Ev
  • The Haunting: BLY Malikanesi
  • Orange is The New Black 
  • Mavi En Sıcak Renktir
  • But I’m a Cheerleader (Ama ben ponpon kızım)
  • Carol
  • Circumstance – Koşul
  • Disobedience – İtaatsizlik
  • Sugar Rush 
  • Faking it 
  • Lip Service – Dudak Boyası Lezbiyenleri
  • The L Word
  • Lost Girl – Kayıp kız
  • Tipping The Velvet 
  • The Fosters – Günümüz
  • South of Nowhere

En iyi Netflix lezbiyen mevzulu dizileri ve filmleri seyretmek için tavsiye, teklifleri! 2022 senesinde IMDb ve Google sevilme oranı dikkate alınarak popüler olarak seçilmiş sıralaması evvelinde kısa informasyon olarak; Lezbiyen, bayanlara karşı cinsel yada duygusal çekim paydan hanımefendi olarak belirlenir.
Bu kısaltmanı açılımı (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transeksüel, İnterseksüel ve Queer) biçiminde adlandırılır. Bu harfleri temsil eden her bir tarifin kendini sembolize eden ayrı bir sancağı bulunuyor.

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 6216360433e42En İyi Netflix dizileri & filmleri mevzulu tembih, teklif yazısı EU bölgesinde yaşayan bir takipçimiz tarafınca ele alınmıştır.

İnternette LGBT gruba üye fertlerin fikir yapılarını ifade edebilmek, bu düşüncedeki insanların da seyredebileceği güzel film ve dizi sunabilmek emeliyle lezbiyenlere yönelik başta Netflix olarak her geçen gün değişik yapımlar mevcut.
İşte size 2022 senesinde en popüler, en iyi lezbiyen temalı film ve diziler;

The Feels

The Feels adlı yapım senaryoculuğunu ve rejisörlüğünü Jenée LaMarque’nin üstlendiği 2017 Netflix yapımı filmdir. Andi ve Lu’nun gelmekte olan nikahlarını kutlayan, lezbiyen bir bekârlığa veda seyahatine çıkan bir grup kafadar dost hakkında doğaçlama yazılmış bir güldürü yapımıdır. Lu, içki kullanmanın ve şuurunun tüm olarak yerinde olmayışının tesiriyle asla orgazm olmadığını çevresindeki her insana itiraf eder.
Bu gidişat her insanın itimat, aşk ve ilk orgazmları benzer biçimde mevzular üstünde oldukça kafa yormalarına ve düşünmelerine niçin olur. Filmin gelişimleri de bu düşüncelerin getirisi biçiminde karşımıza çıkar.

IMDbGoogle Sevilme Oranı5,1%73

Duck Butter

Miguel Arteta rejisörlüğünde, Mel Eslyn yapımcılığında oluşturulmuş Netflix yapımıdır. Dostluk ve bir ekip duygusal yada cinsel ilişkilerde baktıkları sahtekârlıktan, ikiyüzlülükten bıkmış ve artık tahammülü olmayan 2 bayanı ele alıyor.
Marcela Gracia Ibeas, mektebin ilk gününde Elisa Sanchez Loriga ile tanışır. Bu ikili içinde kısa müddet içinde birbirlerine kıymet katar ve aralarında sıkı bir bağ oluşur. Bu bağ zaman içinde dostluktan öteye gitmeye adım atar ve ikili arasındaki birlikteliğin mektebe yansımaları da oldukca değişik olur.

IMDbGoogle Sevilme Oranı6,5%94

Feel Good (Iyi Sezmek)

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636045b9d7

Oldukca hoşlanılan Netflix lezbiyen dizi olan feel good özeti; yeni bir yaşama yeni düşleriyle yelken açan Mae, yaşamının 2.
Heteroseksüel seçimli George ile Mae birbirlerini baktıkları an yakalanırlar. Hoş bir birlikteliğin kapısını aralayan Mae ve George, her ne kadar mutluluklarının baharında olsalar da geçmişteki kusurları onların yakasını bırakmaz ve devamlı yüzleşmek zorunda bırakılırlar.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,5%91

The Haunting: Tepedeki Ev

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163604cd1c6

Bazı sahnelerinde lezbiyen ilişkileri olan orijinal Netflix çekim temalı bir dizidir.
Dizi sakın ola ki usunuza banal bir ”perili ev” hikâyesi getirmesin. 7 şahsiyet geniş bir aile grubunun yaz başlangıcında taşındığı evlerindeki gizemli vakaları ele alıyor. Diz içinde ne olduğu, görüntüler, entrikalar hakikaten taktire şayan. Hem ruhlar alemi stilinde fobi beğenen ve ileri kısımlarda lezbiyen sahnelerin olduğu bu dizi oldukca fert tarafınca tembih edilir.

IMDbGoogle Sevilme Oranı8,6%95

The Haunting: BLY Malikanesi

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636052a846

Tepedeki evin devamı olarak öğrenilen The Haunting: BLY Malikanesi Netflix dizisi tekrardan ruhlar alemi stilinde fobi ve ileri kısımlarında lezbiyen sahneleri mevcuttur.

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163605642b2

Yeğenlerinin ölümü sonrasında amcaları onlara bakabilmeleri için bir bakıcı arayışına girer. Bu dadı daha 6 aylık yeni Londra’lı bülteni bakınca müracaat yapar ve işe alınıp malikâne ye yerleşse de malikânenin içinde yaşadıkları fobi ve bahçıvan ile yaşamış olduğu ilişkiler dizinin en çekici yanıdır.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,4%88

Orange is The New Black 

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636059fb2b

Son senelerin kim bilir en popüler Netflix lezbiyen temalı dizilerin başlangıcında yer ediniyor.
İkisinin aynı cezaevinde bulunması ve beraber yaşadıkları vakalar ilişkilerine değişik bir coşku ekleyip, güzel duygulara kapılmalarına niçin oluyor. Değişik stillerde çeşidin bolca olduğu bu Netflix lezbiyen dizisi hepimiz tarafınca oldukca hoşlanılmıştır.

IMDbGoogle Sevilme Oranı8,3%95

Mavi En Sıcak Renktir

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163605f1fd4

Altın Palmiye Ödül almayı başarmış bu Netflix lezbiyen filmi, yayınlandığı seneden günümüze kadar popülaritesini kesintisiz gözetmeyi başardı.
Mavi En Sıcak Renktir filmi de bu ikilinin kendi aralarındaki ilişkilerini ele alıyor. Bir çizgi romandan adapte edilen bu film, seyircilerini aşırısıyla doygunluk etmeyi başardı.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,7%85

But I’m a Cheerleader (Ama ben ponpon kızım)

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636065ff2e

Liseli bir kızın yaşam hikâyesini ele alıyor.
Ekipteki bilhassa kızlara karşı ilgi duyması ve ailesinin de bunu fark etmesi neticesinde rehabilitasyon edilebilmesi için bir terapiste yönlendirilmektedir. Cinselliğin haricinde komediyi de barındıran bu Netflix filmimizde hem gülüp hem de dalgın anlamış olur geçirebilirsiniz.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı6,7%91

Carol

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163606ac4c2

Carol gelmiş geçmişlerin en iyi lezbiyen filmi olarak öğrenilmektedir.
Evli fakat mutsuz bir birlikteliği vardı. Kocandan boşanıp kızının velayetini alabilmek için yoğun bir çaba içindeydi. Bankacı olan genç bir bayanla tanışması onun için pek oldukca şeyin başlangıcı oldu. 2 hanımefendi beraber uzun bir otomobil yolculuğuna niyet etir ve seyahat süresince yaşayacağı aşk dışındaki serüvenler de filme büyük bir yaşam verir.

IMDbGoogle Sevilme Oranı7,2%88

Circumstance – Koşul

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163606e5ef3

Sundance Film Şenliği kapsamında ‘Audience Award’ mükâfatına layık gösterilen bu lezbiyen filmimizde, 16 yaşlarında ve yaşamının baharında olan 2 genç kızın aralarındaki gizemli ilişkiyi ele alıyor.
Geçmişinde oldukça yakın bir ikili olan Londra’daki kız dostuyla yeniden karşılaşmaları, onların kimliklerini gene gözden geçirmelerine niçin olacaktır. 

IMDbGoogle Sevilme Oranı6,6%85

Sugar Rush 

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163607339d8

Sugar Rush Netflix lezbiyen dizisi 2 sürem ve 24 kısımla izleyicilerinin karşısına çıktı.
Burada Sugar’a ile oldukca yakın bir dostluk kuran 15 yaşındaki genç kızın hisleri bir dostluktan da öteye gitmeye adım atar ve ona âşık olur. Bir mektep partisinde iken uyuşturucunun da tesiriyle ilk öpüşme tecrübelerini yaşarlar ve aralarındaki ilişki hızlıca devam eder.

IMDbGoogle Sevilme Oranı7,9%90

Faking it 

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636078d7e4

2 genç lez kızın ilişkilerini ele alıyor.
Mektepteki en gözde olabilme gayretleri, bir partiden işin seyrini değiştiriyor. Partide onlara sevgili olduklarını sandıkları insanlara bunun bu şekilde olmadığını anlatabilme mücadelesi içindelerken birisinin aşkı ve kıskançlık hisleri tavan yapıyor.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,6%90

Lip Service – Dudak Boyası Lezbiyenleri

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163607e8e7a

İskoçya ülkesinde yaşayan bir grup lez hanımefendi topluluğunun yaşamını ele alıyor.
Bir fotoğraf sanatçısı ve çocukluğundan beri uzun süreden beri aşık bir dostunun içinde başlamış olan ilişki, tam kasabada yaşayan lezbiyenlerin topluluğuna doğru aşama kaydediyor.

IMDbGoogle Sevilme Oranı7,6%90

The L Word

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 6216360854932

Lezbiyen bayanların yaşantılarını, hayatlarını anlatmaya yönelik çekilen eserler içinde kim bilir en fazla öne çıkmayı başaranı.
Dizide evli bir çift çocuk bakıcılığı arayışlarına bu gruptaki lezbiyenlerden birini sırf lezbiyen olduğundan seç ve uyguladığı baskı dizinin seyrini tanımlıyor. Toplamda 5 sürem ve 70 kısım ’den oluşan dizinin tam adlarının “L” harfiyle başlaması noktaya değinen bir başka detay.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,6%92

Lost Girl – Kayıp kız

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163608a20e2

Beslenmesini insanların cinsel enerjilerini emip yaşamını idam ettiren ve doğaüstü bir canlı olan Bo, bayağı bir insan benzer biçimde ailece gelişti.
O günden sonrasında da her şey değişmiş olur.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı7,7%90

Tipping The Velvet 

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163608e90dc

Sarah Waters’un aynı adda bulunan kitabından adapte edilen bir yaratı. Başrollerinde Rachel Stirling ve Keeley Hawes oyunuyor ve toplamda 3 kısımdan oluşsa da Tipping The Velvet lezbiyen dizisi seyircilerinde derin izler bırakıyor.
Tepkilere sabredemedikleri için âşık olduğu bayanı da alan tiyatrocu, kasabadan göç ederek İngiltere’nin yolunu meblağ. Fakat buradaki gelişmeler {hiç de} onların hayal etmiş olduğu benzer biçimde olmaz.

IMDbGoogle Sevilme Oranı8,9%89

The Fosters – Günümüz

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 621636094c9da

The Fosters lezbiyen dizisi 4 sürem ve 99 kısımdan seyircisiyle buluştu.
Bu oldukca iyi diziyi, lezbiyen bir çift ve edinmiş oldukları biyolojik evlatlarının yaşam hikâyesini ele alıyor. Çiftlerden birisi polis memuruyken, bir ötekiyi öğretmendir. Evlatları ve işleriyle beraber yaşadıkları tecrübeler oldukça çekici aşama kaydediyor.

IMDbGoogle Sevilme Oranı8,0%94

South of Nowhere

en iyi netflix lezbiyen dizileri ve lgbt filmleri subat 2022 62163609a0b07

South of Nowhere bir Amerikan genç drama ve lezbiyen mevzulu dizidir.
Çocuklarını eğitimleri için yolladıkları devlet okulunda ailenin yaşadıkları kendilerinin dahi yadırgadığı cinsten garipliklerle dolu. Ailenin 3 kızından birisi olan Spencer, oldukça tekdüze ve külfetli geçen hayatına renk katma mücadelesindedir. Mektebin en popüler kızlarından birisi olan ve pek oldukca erkekle birlikte olan bir kıza gönlünü kaptırır. Fakat bunu ona iyi mi açıklayacağı bir cinsli bilmesi imkansız ve en doğru zamanı yakalayabilmek için gayretler.

IMDbGoogle Hoşlanılma Oranı8,1%91

Alakanızı Sürükleyebilir: Değişik cinslerde ele aldığımız en iyi Netflix dizileri tembih ve teklif emelli eşi olmayan yazımızda okumanızı tembih ederiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Oto Aksesuar toptan çakmak
Pusulabet Betoffice Giriş ataşehir escort pendik escort sitene canlı tv ekle bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler madridbet meritking kingroyal madridbet yeni giriş kingroyal giriş